Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ - Πρόβλημα με χοριακή

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη γιατί σήμερα έκανα την τρίτη χοριακή και δεν βγήκε πάρα πολύ αυξημένη , κοντεύω να σκάσω...

Είμαι έγκυος ύστερα από εξωσωματική και πολλές προσπάθεις και κόπο...έκανα την εμβρυομεταφορά στις 11/7 και την πρώτη χοριακή στις 22/7 που είχε βγει 76, τη δεύτερη στις 25/7 που βγήκε 200 και έκανα και σήμερα 29/7 και βγήκε 350.

Πόσο έπρεπε να είναι ;;; Ο γιατρός μου είπε ότι θα ήθελε να την δει τουλάχιστον στο 400 και να ξανακάνω εξέταση πάλι την Παρασκευή...

Συμβαίνει αυτό ή μπορεί να είναι κάτι κακό ;;

Διαφημίσεις

κοπελα μου καλησπερα καταρχιν συνχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου σε πινακες που εχω δει για την χοριακη οταν εισαι 4 εβδομαδων ειναι απο 200 μεχρι 400 η τιμη ...μην πανικοβαλεσαι δωσε λιγο χρονο στο σπορακι σου να στεριωσει το στρες σε αυτη τη φαση που εισαι δεν ειναι και οτι το καλυτερο ...κατσε χαλαρωσε χαιδεψε τη κοιλιτσα σου και απολαυσε το !!!!:-)

o0rgp3.png euUPp2.png

Mousista σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...αν δεν ήμουνα στη δουλειά μου θα είχα πλαντάξει στο κλάμα..από την Παρασκευή που έκανα την πρηγούμενη χοριακή και σήμερα Τρίτη, δεν θα έπρεπε να είχε πάει στο 500-600 όμως;;; είναι 4 ημέρες...!

Κοριτσαρα το πρωτο μεγαλο βημα εγινε!! Εισαι εγκυος!! Λοιπον μην στεναχωριεσαι γιατι μονο κακο κανεις στο μωρακι σου...ακου εκει να σπαραξεις στο κλαμα! Χαμογελασε κ πιστεψε πως ολα θα πανε καλα! Και θα πανε! Δεν καταλαβαινω γιατι ο γιατρος δεν σου λεει να κανεις χοριακη καθε δυο μερες που δειχνει σιγουρα πιο σωστα...εγω ξερω στης 2 μερες πρεπει να εχει διπλασιαστει..τωρα τι γινεται στης τρεις μερες δεν ξερω! Κανε υπομονη και δωσε χρονο στο μωρο σου να πιαστει καλα απο πανω σου και να μεγαλωσει!! Μονο η θετικη διαθεση το βοηθαει να αναπτυχθει! Τα κλαματα μονο το αντιθετο μπορει να κανουν..... Ολα θα πανε ΚΑΛΑ!!

Γιάννα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια.

Απλά όλα μου έχουνε έρθει πολύ δύσκολα και με πολύ κόπο και είμαι πολύ απογοητευμένη, νομίζω ότι απλά έχει σταματήσει η κύηση γιαυτό και δεν ανέβηκε και η χοριακή μου άλλο... Δεν ξέρω γιατί ο γιατρός δε μου λέει να κάνω κάθε 2 ημέρες. Κανονικά αν πχ κάνω σήμερα το πρωί που είναι Τρίτη, θα έπρεπε να κάνω πάλι Πέμπτη;

Διαφημίσεις

Γιάννα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια.

Απλά όλα μου έχουνε έρθει πολύ δύσκολα και με πολύ κόπο και είμαι πολύ απογοητευμένη, νομίζω ότι απλά έχει σταματήσει η κύηση γιαυτό και δεν ανέβηκε και η χοριακή μου άλλο... Δεν ξέρω γιατί ο γιατρός δε μου λέει να κάνω κάθε 2 ημέρες. Κανονικά αν πχ κάνω σήμερα το πρωί που είναι Τρίτη, θα έπρεπε να κάνω πάλι Πέμπτη;

εκανα και εγω εξωσωματικη κανε υπομονη και ελπιζω να σου ερθουν ολα καλα...κανονηκα πρεπει καθε δυο μερες να διπλασιαζεται εγω εκανα την πρωτη βγηκε 179 την δευτερη μετα απο τρεις μερες 498 και την τριτη μετα απο 5 μερες 3554 κανε υπομονη το οτι ανεβαινει η χοριακη σου ειναι καλο εχω ακουσει πολλες κοπελες που δεν τους ανεβαινε σωστα αλλα πηγαν ολα καλα...ηρεμια και θετικη σκεψη να βοηθησεις το μωρακι σου να μεγαλωσει.....σου ευχομαι μεσα απο την καρδεια μου να σου πανε ολα καλα......δεν χρειαζεται να κανεις καθε δυο μερες απλα ανα δυο μερες διπλασιαζεται αυτο πρεπει να εχεις στο μυαλο σου....περιμενουμε να ακουσουμε ευχαριστα......

καλησπέρα Ανθή και σε ευχαριστώ για την απάντηση...εννοείς ότι έχεις ακούσει για κοπέλες σε τόσο αρχή εγκυμοσύνης να μην διπλασιάζεται η χοριακή ;

καλησπέρα Ανθή και σε ευχαριστώ για την απάντηση...εννοείς ότι έχεις ακούσει για κοπέλες σε τόσο αρχή εγκυμοσύνης να μην διπλασιάζεται η χοριακή ;

Εχω ακουσει ειναι λιγες προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι στον γιατρο ποτε θα πας;;;;

μου έχει πει την Παρασκευή αλλά λέω μήπως πήγαινα την Πέμπτη, έχω τρελαθεί μου φαίνεται βουνό να περιμένω μέχρι την Παρασκευή.

Πάντα νόμιζα ότι αρκεί να μείνω έγκυος και ότι η όλη δυσκολία ήταν οι εξωσωματικές και οι φυσικοί κύκλοι! Δεν το περιμενα ότι μπορεί από τόσο αρχή να πάνε όλα τόσο στραβά...:-(:-(

μου έχει πει την Παρασκευή αλλά λέω μήπως πήγαινα την Πέμπτη, έχω τρελαθεί μου φαίνεται βουνό να περιμένω μέχρι την Παρασκευή.

Πάντα νόμιζα ότι αρκεί να μείνω έγκυος και ότι η όλη δυσκολία ήταν οι εξωσωματικές και οι φυσικοί κύκλοι! Δεν το περιμενα ότι μπορεί από τόσο αρχή να πάνε όλα τόσο στραβά...:-(:-(

αστα και εγω ειμαι μεσα στην αγωνια για το πως θα πανε τα πραγματα στην πορεια τι να πω θελω να ειμαι αισιοδοξη και να πανε ολα καλα....

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...