Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

νηπειαγωγείο κάτω χαλανδρι

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...

ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΕΙΑ ΝΗΠΕΙΑΓΩΓΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ? ΓΕΝΕΙΚΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Fsq6p2.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω προσωπική εμπειρία από τα δημόσια νηπιαγωγεία του Κ. Χαλανδρίου, αλλά ξέρω πως αυτά που στεγάζονται στο συγκρότημα της οδού Κρήτης είναι σε γενικές γραμμές καλά, κάτι που δεν ισχύει για τα αντίστοιχα δημοτικά (7ο και 10ο). Πάντως φίλες μου που τα παιδιά τους πήγαν νήπιο στα συγκεκριμένα τμήματα έμειναν αρκετά ευχαριστημένες σε γενικές γραμμές και τα παιδιά τους ήταν χαρούμενα. Για το συγκρότημα της Μαρμαριώτισσας δεν γνωρίζω κάτι.

tZh5p3.png

G0KVp3.png

ΣΕ ΕΥΧΑΤΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 6ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ,ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ Κ ΕΜΕΙς ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ , ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΛΥ .ΘΑ ΚΟΙΤΑΚΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ....ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΝΤΑ.

Fsq6p2.png

Καλά, μην επηρεάζεσαι από μια άποψη και μόνο (δηλ. τη δική μου, που δεν είναι καν προσωπική) για να επιλέξεις σαν την επόμενη λύση το ιδιωτικό! Από Σεπτέμβρη που θα πάει το παιδί νήπιο μίλα και με άλλους γονείς που έχουν τα παιδιά τους ήδη στο δημοτικό, βολιδοσκόπησε κι εσύ την κατάσταση και μετά αποφασίζετε! Μπορεί για εσάς το δημοτικό να είναι ο.κ.! Καλή συνέχεια!

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...