Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εγκυμοσύνη: η πιο ευτυχισμένη περίοδος;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 63
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΩ.

ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο ΜΗΝΑ ΕΠΑΘΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΤΟΥΣ 15 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΙΩ. ΕΙΧΑ ΝΑΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΙΛΙΓΓΟΥΣ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΗΡΕΜΟΥΣΑ. ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΗΜΟΥΝ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ- ΜΠΑΝΙΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΑΝ ΟΛΑ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑ ΑΝΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΤΟ. ΨΥΓΕΙΟ ΑΝΟΙΞΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ. ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΘΩ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΣΩΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ Η ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΥΓΡΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΤΑΝ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΕ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΤΡΩΩ ΜΙΚΡΑ ΣΥΧΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ΣΟΥΡΩΤΗ ΝΑ ΤΡΩΩ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ.

ΤΙ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΡΩΤΗ! ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΝΑ ΤΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΤΟ.

ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ. ΠΕΡΙΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ 4ο ΣΤΟΝ 5ο ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕΤΑ ΤΟΝ 4ο ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙΕΜΕΤΙΚΑ ΥΠΟΘΕΤΑ. ΤΙΠΟΤΑ.

ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 7ο ΣΥΝΗΛΘΑ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 7ο ΤΑ ΠΗΡΑ ΔΙΠΛΑ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΧΑΡΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΑΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.

Πάντως για να μη γκρινιάζω μόνο, οφείλω να πω πως έχουν απόλυτο δίκιο οι έμπειρες μανούλες, αυτό που ζεις είναι τόσο συγκλονιστικό που πραβλέπεις όλα τ' άλλα. Εγώ που δεν έχω και την πιο εύκολη εγκυμοσύνη του κόσμου και ακόμα ταλαιπωρούμαι, τώρα που έχουμε μπει με τη μπουμπού στην τελική ευθεία και έχουμε αυτή τη συνεχή ενδοκοιλιακή επικοινωνία, δε βιάζομαι πια να τελειώσει αυτό το ταξίδι! επιτέλους απολαμβάνω την εγκυμοσύνη μου στο τελευταίο τρίμηνο κι ας λένε ότι είναι και το πιο ζόρικο. Ξέρεις ότι αναπτύσσεται μια ζωή μέσα σου που έχει ψυχή και νοημοσύνη και αυτό σε ολκληρώνει σαν άνθρωπο γιατί σε εκτοξεύει στα όρια των συναισθημάτων που βιώνεις και που έχεις ανάγκη να προσφέρεις. Μεγάλη υπόθεση.

Στέλλα κοίτα να δεις που πάμε πακέτο στις εγκυμοσύνες μας! :shock::lol:

Για να δούμε ποιά θα γεννήσει πρώτη!

Νοιώθω ακριβώς έτσι όπως εσύ, το απολαμβάνω στο μέγιστο!

Καλή συνέχεια και η ώρα η καλή!

Θύμησέ μου, περιμένεις κοριτσάκι ή αγοράκι;

.png

stella26 με το καλό να κρατήσεις αγκαλίτσα το μωράκι σου! από κρήτη είδα;κι εμείς ηράκλειο μένουμε.εγώ είμαι από Γιαννιτσά αλλά ήρθα εδώ λόγω συζύγου. κάποια στιγμή λέμε να κάνουμε και μια συνάντηση εμείς εδώ στην κρήτη τα κορίτσια του φόρουμ.άντε και μαζευόμαστε :wink:

Διαφημίσεις

Να 'σαι καλά Ευδοκία κι εσύ να χαίρεσαι το ζουζούνι σου. Εγώ μένω κοντά στα Μάταλα, λίγο μακριά είμαι αλλά τώρα ανεβαίνω κάθε βδομάδα Ηράκλειο για ψώνια! Αυτό μάλιστα, είναι μία από τις χαρές της εγκυμοσύνης! το shopping μικροσκοπικών αντικειμένων.

ααααχ τι μου θυμησατε :lol: τους πρωτος 4 μηνες=εφιαλτης απ τις αναγουλες,μετα παραδεισος-λες κι επαιρνα ναρκωτικα!-ε και προς το τελος λιγο ζορι απ το συχνο πιπι και τις δυσκολιες στον υπνο.μειναμε εγκυες με τη κολλητη μου σχεδον τον ιδιο καιρο,κι οπως καταλαβαινετε ο περσυνος χειμωνας ηταν απ τους ωραιοτερους της ζωης μου!ολο τσαρκες για μωρουδιακα,ανεμελια,και πρωτη φορα στη ζωη μου βαφομουν και στολιζομουν πριν βγω απ το σπιτι...

μου λειπει...

Η εγκυμοσυνη της γυναικας μου ηταν ο χειροτερος μου εφιαλτης :)

Οχι οτι "μυριζε" πιτογυρα και καρπουζια στο καταχειμωνο...αλλα η γκρινια και τα νευρα ηταν στο κοκκινο. Πιστευω πως αν δεν ηταν εγκυος,θα την ειχα χωρισει με 50 διαζυγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Πως καταπινα ολα αυτα που ελεγε...ουτε κι εγω δεν μπορω να καταλαβω! Γινομασταν ρεζιλι δημοσιως,σε φιλους και σε συγγενεις....αλλα εκανα τον μ&*%*$ και περασε ο καιρος....

Ευτυχως ειχε ηρεμησει απο τον 9ο μηνα περιπου,μεχρι που γεννησε! Εκει για αλλους 3 μηνες περιπου ειχαμε τα ιδια,σε πιο ηπια μορφη,αλλα τωρα ο ερωτας μας ειναι στο ζενιθ. Και ελπιζω να παραμεινει για καμια 10 χρονακια ακομα....μετα βλεπουμε! :P:wink::lol::lol::lol:

Eπειτα απο πιεσεις που δεχτηκα απο την δχση,αφησα ελευθερη την αγελαδιτσα μουυυ να βοσκει στα λιβαδια.Οποιος χασαπης ενδιαφερθει ας επικοινωνησει πριβε μαζι μου για να κανονισουμε τα δεοντα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...