Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ALMIRON PEPTI ΚΙΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 31 ΗΜΕΡΩΝ.ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ σιτιζεται με το almiron pepti.Oι κενωσεις του ηταν και πυκνες και αρκετες σε ποσοτητα.ωστοσο απο χθες το μεσημερι κανει πολυ λιγα κοπρανα σαν μικρα σπορακια κια αυτο οχι τοσο συχνα.υπαρχει περιπτωση να φταιει το γαλα?το γαλα το αρχισε οταν ηταν 15 ημερων.ευχαριστω πολυ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα !! Να σου ζήσει το μωράκι σου !!!

Είναι πολύ πιθανό (για να μην πω σίγουρο), να του έκανε το γάλα δυσκοιλιότητα.Κι ο γιος μου έπινε ALMIRON , δεν του παρουσίασε κάποιο πρόβλημα,αλλά ο παιδίατρος μας το είχε πει ότι ίσως του φέρει δυσκοιλιότητα. Ευτυχώς , δεν είχε,

Ρώτησε οπωσδήποτε τον παιδίατρο

3W24p3.png

Καλημέρα !! Να σου ζήσει το μωράκι σου !!!

Είναι πολύ πιθανό (για να μην πω σίγουρο), να του έκανε το γάλα δυσκοιλιότητα.Κι ο γιος μου έπινε ALMIRON , δεν του παρουσίασε κάποιο πρόβλημα,αλλά ο παιδίατρος μας το είχε πει ότι ίσως του φέρει δυσκοιλιότητα. Ευτυχώς , δεν είχε,

Ρώτησε οπωσδήποτε τον παιδίατρο

Μπορει να φερει δυσκοιλιοτητα ακομα και μετα απο 20 μερες χορηγησης?γιατι στην αρχη ολα ηταν καλα

Μπορει να φερει δυσκοιλιοτητα ακομα και μετα απο 20 μερες χορηγησης?γιατι στην αρχη ολα ηταν καλα

τι να σου πω...δεν ξέρω. Ρώτα άμεσα τον παιδίατρο , προφανώς θα σου αλλάξει γάλα .Η γνώμη μου είναι μην το καθυστερείς, για να μην ταλαιπωρείται το μωράκι σου !!!

3W24p3.png

είναι πολύ πιθανό να σχετίζεται με το γάλα... και εμείς το ίδιο πίναμε από πολύ νωρίς και έκανε δυσκοιλιότητα... καταλήξαμε στο τριήμερο πάνω εάν δεν έκανε κακά να του βάζουμε υπόθετο γλυκερίνης... αχχχχχχχ τι μου θύμισες!!! κάποια στιγμή έστρωσε βέβαια το εντεράκι αλλά μετά από πολύ καιρό!!!

Διαφημίσεις

Το αλμιρον πεπτι τι διαφορα εχει απο το απλο;;Μας ειπε ο γιατρος θα μας δωσει καποιο που βοηθαει στους κολικους (αλμιρον παλι).Αυτο ειναι;;

το αλμιρον πεπτι ειναι υποαλλεργικό...

Διαφημίσεις

Μα, πώς να πάρει Novalac IT; Αν θέλει να αντικαταστήσει το pepti, πρέπει να το κάνει με άλλο γάλα εκτενούς υδρόλυσης. Το Νοvalac IT δεν είναι εκτενούς υδρόλυσης.

Ούτως ή άλλως, καλό είναι να μην αλλάζουμε τα γάλατα σαν τα πουκάμισα. Για να τα συνηθίσει ένα μωράκι, πρέπει να του δώσουμε περιθώριο 10-15 ημέρες!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...