Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μετα το μυστηριο τραπεζι σε μαγαζι(ταβερνα) ή μπουφε στο σπιτι?


Recommended Posts

τον επομενο αυγουστο θα κανουμε τη βαπτιση του μωρου μας και θα παντρευτουμε με θρησκευτικο γαμο.μετα την τελεση των μυστηριων τι προτεινετε να κανουμε τραπεζι σε καποιο μαγαζι?μετα απο μινι ερευνα ειδα οτι ερχεται περιπου 18 ευρω το ατομο,ή με μπουφε σε καποιο χωρο?δεν εχω ιδεα για το κοστος του catering.αν με διαφωτιζατε πολυ θα βοηθουσε

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Συμφωνώ! Καλύτερα τραπέζι θα έλεγα κι εγώ. Δεν ξέρω για τιμές catering αλλά αν δεν έχεις πολύ μεγάλο χώρο στο σπίτι, δε βολεύει εκτός κι αν τα άτομα είναι πολύ λίγα.

Link to comment
Share on other sites

Εφοσον θα κανετε μυστηριο,θα πρεπει να βρειτε κατι καπου κοντα στην εκκλησια και με ευκολια parking.Και ναι,το τραπεζι ειναι πιο ευκολο απο τον μπουφε και συνηθως φτηνοτερο.

Link to comment
Share on other sites

Και γω τραπεζι προτεινω!Γενικα οι τιμες κυμαινονται απο 15? εως 20 ? το ατομο.Παιζει ρολο ο αριθμος των ατομων,το μενου που θα διαλεξεις κλπ.Σου προτεινω να κανεις μια ερευνα και για τα δυο,εφοσον εχεις χρονο μπροστα σου και υστερα διαλεγεις!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι πως απο τις προσφορες που ηδη πηρα απο δυο catering το τραπεζι συμφερει πολυ περισσοτερο.μαγαζι για τραπεζι στην σαλαμινα εχετε κατι να προτεινετε?

Link to comment
Share on other sites

Τραπέζι καλύτερα! Και εγώ το ίδιο είχα κάνει και να σου πω τελικά και πιο βολικό ήταν αλλά και πιο φθηνά μου ήρθε. Τώρα βέβαια έχει σημασία και για πόσα άτομα μιλάμε. Βέβαια έχεις αρκετό χρόνο να πάρεις τις προσφορές και να κάνεις και έρευνα αγοράς. Με το καλό!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...