Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

χοριοαμνιονίτιδα

adgk

Recommended Posts

Όπως έχω ξαναγραψει σε άλλο θέμα πριν 2 μηνες περιπου εχασα στη 30η εβδομαδα κύησης το μωρακι μου απο χοριοαμνιονιτιδα. Εχει τύχει και σε καμια άλλη κοπέλα αυτο;και αν ναι πως εξελίχθηκαν τα πράγματα για το δικό της μωρο;και τι γινεται σε επομενη εγκυμοσυνη;ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να ξανασυμβει αυτο;ο γιατρος μου,που ειναι απο τη φυση του πολυ αισιοδοξος μου ειπε οτι θα πανε ολα καλα και θα παρω προληπτικα αντιβιωση..Αρκεί μονο αυτο;

1Zlqp3.png

kGiyp3.png

Διαφημίσεις

Ειμαι κ ηω παθουσα κοριτσακι .ου προσπαθησε να μην το σκαλιζεις κ να σεφτεσαι αισιοδοξα.ΗΤαν η αφορμη οχι ομως η αιτια να γεννησω προωρα στην 27 εβδομαδα μονο που ο μπεμπεκος το παλεψε κ υπαρχει στη ζωη μας.Λογω αλλων προβληματων που ειχα στην εγκυμοσυνη ο γιατρος ειχε προλαβει κ ειχα κανει ενεσεις κορτιζονης.

Να σου ζησει ο μπέμπης!Γερός και καλοτυχος να ειναι παντα!καλυτερα να ειμαι ρεαλιστρια κ προετοιμασμενη νομιζω καθως τιποτα δε προμηνυε αυτο που μου συνεβη.Σου ανεφερε ο γιατρος σου τι προληπτικα μετρα θα παρετε σε επομενη εγκυμοσυνη;

1Zlqp3.png

kGiyp3.png

Οχι δεν μου ανεφερε κατι!το βασικό μου πρόβλημα (η πηγη του κακου) ειναι τα ινομυωματα.στην δικη μου περιπτωση φανηκε μετα απο την βιοψια του πλακουντα το μικροβιο, ειχα πέντε μερες ανεβασμενη crp που δεν επεφτε με τπτ κ πηρε το ρισκο να με ξεγεννησει.

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

prin apo duo vdomades epatha akrivos to idio..stin 26 evdomada gennisa ston mpempi mou o opoios katefere na zisei mono mia mera...perno akoma antiviosi kai den ksero kan ti tha ginei meta..

κουραγιο κοπέλα μου!λυπάμαι πάρα πολύ!πονάει πολύ..Εμενα εχει περάσει 2 1/2 μηνες.Είχες κάνει καλλιέργειες πριν τον τον τοκετό;πάρε την αντιβιωση σου,προσπάθησε να ηρεμησεις όσο γίνεται κ μετα βρες εναν καλό γιατρό να ξεκινησεις εξετασεις να δειτε αν εχει φύγει το μικρόβιο.Εμαθες ποιο μικρόβιο ήτανε;

1Zlqp3.png

kGiyp3.png

den exo katalavei akoma ti egine..anroume na dexto oti to moro mou den zei..nomizo oti akoma klotsaei mesa stin koilia mou!eixa gia mia vdomada aima kai o giatros mou den asxolithike katholou..apla mou elege na meino sto krevati...mexri pou arxisa na exo sispaseis..mou ekene apla kapoies enesis gia na stamatisoun mexri pou espasan ta nera..deutera proi epsasan triti proi gennisa...kai mesa se 24 ores akrivos o mikros mas efuge..isa pou prolava na ton duo mia fora..na kounaei ta xerakia tou kai ta podarakia tou kai den to pisteua...meta mou eipan apo to nosokomeio oti i kaliergeia edikse oti exei to ouroplasma to opoio dimiourgise tin xorioamnitida....tin antiviosi tin perno akoma..fovamai omos to meta...tremo stin idia oti mporei na mou poun oti mporei na ksanasimvei auto

ξερω ποσο ποναει όταν χανεις ένα μωρακι.ο χρονος είναι ο καλυτερος γιατρος.δεν σταματας να πονας.απλα το σκέφτεσαι πιο αραια... GROUP από την αρχη της εγκυμοσύνης δεν ειχες κανενα πρόβλημα?

oxi...pera apo kapoia ponakia xamila stin koilia gia ta opoia mou eixe dosei kapoia xapia kai itan ola ok!vevaia tora pou koitao kai ksanakoitao tis eksetaseis pou eixe kanei vlepo pos apo tin arxi eixa auximena leuka..alla o giatros mou mou elege oti ola einai ok..kai ton pisteua

oxi...pera apo kapoia ponakia xamila stin koilia gia ta opoia mou eixe dosei kapoia xapia kai itan ola ok!vevaia tora pou koitao kai ksanakoitao tis eksetaseis pou eixe kanei vlepo pos apo tin arxi eixa auximena leuka..alla o giatros mou mou elege oti ola einai ok..kai ton pisteua

ειναι φυσιολογικο στην εγκυμοσυνη να ειναι αυξημενα τα λευκα.μπορει να ειναι ιωση η και λοιμωξη η και η ιδια η εγκυμοσυνη που ο οργανισμος το δεχεται σαν κατι ξενο.ετσι διαβασα...ειμαι στην 31 εβδομαδα κυησης και το μονο που εχω ειναι ουρεοπλασμα οπως και εσυ.εχω ενα κοριτσακι 5 ετων και εκανα διακοπη την 21 εβδομαδα λογω προβληματος του εμβρυου.τωρα δεν θελω με τιποτα να παει κατι στραβα.πηρα αντιβιωση αλλα το ουρεοπλασμα εκει.απο οτι εχω διαβασει δεν εχει αποδειχθει οτι ευθυνεται για κατι.δεν θελω να το παιξω γιατρος αλλα αιμα συσπασεις κτλ εψαξες για αποκολληση πλακουντα ανεπαρκεια η κατι αλλο?

Διαφημίσεις

ειναι φυσιολογικο στην εγκυμοσυνη να ειναι αυξημενα τα λευκα.μπορει να ειναι ιωση η και λοιμωξη η και η ιδια η εγκυμοσυνη που ο οργανισμος το δεχεται σαν κατι ξενο.ετσι διαβασα...ειμαι στην 31 εβδομαδα κυησης και το μονο που εχω ειναι ουρεοπλασμα οπως και εσυ.εχω ενα κοριτσακι 5 ετων και εκανα διακοπη την 21 εβδομαδα λογω προβληματος του εμβρυου.τωρα δεν θελω με τιποτα να παει κατι στραβα.πηρα αντιβιωση αλλα το ουρεοπλασμα εκει.απο οτι εχω διαβασει δεν εχει αποδειχθει οτι ευθυνεται για κατι.δεν θελω να το παιξω γιατρος αλλα αιμα συσπασεις κτλ εψαξες για αποκολληση πλακουντα ανεπαρκεια η κατι αλλο?[/quote

Κυρ αφου της είπανε στο νοσοκομειο οτι ουρεοπλασμα οδηγησε στην προωρη ρηξη υμένων και στη χοριοαμνιτιδα.Ειναι κατι που συμβαινει.Υπαρχουν και αλλες κοπελες εδω στο φορουμ που εχασαν το μωρο τους απο χοριοαμνιτιδα που δημιουργηθηκε απο ουρεοπλασμα.Εισαι τυχερη Κυρ γιατι γνωρίζεις οτι το εχεις και παιρνεις αντιβιωση.Εγω είχα το μικροβιο πρωτεα που η κολπικη καλλιεργεια δε το εδειξε και εχασα το μωρο μου στη 30η εβδομαδα.Απο τι μου είπε κάποιος γιατρος μετα είτε εγινε λάθος στο μικροβιολογικο εργαστηριο που εκανα την καλλιεργεια είτε η λοιμωξη ηταν πιο ψηλα απο τον κόλπο γι αυτο και δε φάνηκε.Group ασε λιγο τον εαυτο σου να αναρρωσει κ ψαξε για καλό γιατρο για να κανεις τις εξετασεις που πρέπει να κανεις απο δω και περα.Και εγω τρέμω για το μετα αλλα δε το βαζω κατω,εχω αλλωστε ήδη ενα παιδάκι που με χρειαζεται.Αν γινεται να ξανασυμβει;δε το νομιζω..Αν κανουμε όλες τις απαραιτητες εξετασεις και ειμαστε σιγουρες πως εχει φυγει το μικροβιο ολα θα πάνε καλα.Ότι χρειαστεις μη διστασεις..

1Zlqp3.png

kGiyp3.png

βασικα δεν ξερω αν ειμαι τυχερη διοτι πηρα αντιβιωσεις αλλα αυτο ειναι ακομα εκει.οι περισσοτερες κοπελες εδω ειχαν και αλλα σοβαροτερα προβληματα περα απο το ουρεοπλασμα.τις εχω δει τις περιπτωσεις.

Δεν θα επιμείνω γιατι δε γνωριζω για το ουρεοπλασμα,ούτε ειμαι γιατρος όπως είπες κ συ.Πιστευω οτι εισαι τυχερη γιατι ξερεις οτι το εχεις κ οταν με το καλό γεννησεις απο τα λίγα που εχω διαβασει θα σου δωσουν ενδοφλέβια αντιβιωση.Εγω παρ'ολες τις εξετασεις μου καθε μηνα και την καλλιεργεια δεν φανηκε τίποτα.Τελοσπαντων Κυρ σου ευχομαι να πάνε όλα καλά και να κρατησεις ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου!Ξερουμε καλά πως ειναι ο πόνος της απώλειας ενός παιδιού,μακάρι να μην το περνούσε καμια μανουλα!

1Zlqp3.png

kGiyp3.png

σε ευχαριστω παρα πολυ και ελπιζω σε ολες μας να πανε καλα τα πραγματα.περναω δυσκολα και γι αυτο το ψαχνω.παρακαλαω να περασει γρηγορα ο καιρος και καθε μερα σκεφτομαι οτι μπορει να μου σπασουν τα νερα απο το μικροβιο.γι αυτο προσαθω να αποκλεισω τις πιθανοτητες να φταιει αυτο σε καθε περιπτωση.πρεπει μαλλον να δουμε ολες λιγο αισιοδοξα τα πραγματα κοριτσια.

Διαφημίσεις

Εφοσον εισαι στη 31η εβδομαδα πρεπει να εισαι αισιοδοξη!!Λίγο έμεινε!Αυτα σκεφτομαι κ αγχωνομαι για επομενη εγκυμοσυνη.Προσπαθω όμως όπως ειπες να σκεφτομαι θετικα!Αλλωστε όπως είχα διαβασει κάπου Μπορεί να έχασα την πανσέληνο..μα πάντα περιμένω

το καινούργιο φεγγάρι για να κάνω μια ευχή..

1Zlqp3.png

kGiyp3.png

είμαι σιγουρη πως όλα θα πανε καλα σε σενα αυτή τη φορα και του χρονου την ιδια εποχη θα μιλας για βαπτιστικα.το ιδιο ειχα πει και σε ένα άλλο μελος και ετσι και εγινε....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...