Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΕΜΒΡΥΑ

Recommended Posts

Μου είπε να μην πιω το salospir & να κάνω μια ακόμα letogest........ Εμφύτευση δεν είναι λέει έχει γίνει νωρίτερα. Τέλος πάντων εγώ καλά νοιώθω, οπότε όλα καλά. φιλια

Απο οτι εχω διαβασει 12 μερα περιπου εχουν δει καφε και ηταν θετικο δεν ξερω γιατι ειναι τοσο σιγουρος ο γιατρος και λεει ετσι η salospir ειναι η παιδικη ασπιρινη;;νομιζω οτι ειναι πολυ σημαντικη αυτη γιατι να μην την παρεις;;;η letogest τι ειναι;;;;σε ποιον γιατρο εισαι;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 171
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια γεια σας!!! Επεστρεψα στη δουλεια... τουλαχιστον ξεχνιεμαι.

Αντε μια μια να ακουμε τα ευχσριστα να αναπτερωνομαστε κι εμεις!!!!!!

Letom στην δουλεια σου καθεσαι;;;;

Απο οτι εχω διαβασει 12 μερα περιπου εχουν δει καφε και ηταν θετικο δεν ξερω γιατι ειναι τοσο σιγουρος ο γιατρος και λεει ετσι η salospir ειναι η παιδικη ασπιρινη;;νομιζω οτι ειναι πολυ σημαντικη αυτη γιατι να μην την παρεις;;;η letogest τι ειναι;;;;σε ποιον γιατρο εισαι;;;;

Το salospir εχει την ιδιοτητα της ασπιρινης. Εγω δεν την παιρνω .. μου εδωσε αντιπηκτξκες. Κανουν την ιδια δουλεια;

letom ελπίζω η δολεια να σε βοηθήσει- εμένα πολύ στο να ξεχαστώ! Κ εγώ κάνω αντιπικτικές ενέσεις αλλά έπινα κ μια salospir τη μέρα.

Anthi σου έστειλα τον γιατρό σε πμ

Διαφημίσεις

Αnthi7 ειμαι σε γραφειο,καθομαι. Επηρεαζει?

Οχι κοπελα μου σε γραφειο δεν εχεις θεμα εγω δεν πηγα γιατι θα ημουν ορθια και θα σηκωνα και βαρος ολα καλα θα πανε σε ολες μας... .

letom ελπίζω η δολεια να σε βοηθήσει- εμένα πολύ στο να ξεχαστώ! Κ εγώ κάνω αντιπικτικές ενέσεις αλλά έπινα κ μια salospir τη μέρα.

Anthi σου έστειλα τον γιατρό σε πμ

Να σου πω την αληθεια δεν ξερω να το βλεπω αυτο.... :P;)

Το salospir εχει την ιδιοτητα της ασπιρινης. Εγω δεν την παιρνω .. μου εδωσε αντιπηκτξκες. Κανουν την ιδια δουλεια;

Δεν το ξερω αυτο εμενα μου εδωσε τις παιδικες ασπιρινες ξερω οτι κανουν θαυματα.....λογικα ιδιες θα ειναι δεν το ξερω....

Μολις πηρα την χοριακη 13 μερα 498 καλα δεν ειναι;;;;

Συγχαρητηρια!!!!!!

Πολυδυμη κυηση ????

Σε τι βοηθαει η ασπιρινη;εγω δεν μπορω να την παρω σιγουρα γιατι εχω ελειψη ενζυμου. Αλλα ουτε ο γιατρος το προτεινε. Angi7 τι συμπτωματα εχεις πκεον;

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια!!!!!!

Πολυδυμη κυηση ????

Σε τι βοηθαει η ασπιρινη;εγω δεν μπορω να την παρω σιγουρα γιατι εχω ελειψη ενζυμου. Αλλα ουτε ο γιατρος το προτεινε. Angi7 τι συμπτωματα εχεις πκεον;

Δεν ξερω αν ειναι δυο η ενα θα δειξει..ξερω οτι βοηθαει στην εμφυτευση και οχι μονο ετσι μου εχουν πει...εχω εντονη μυρωδια μυριζω τα παντα νυσταζω συνεχεια το στηθος που και που ποναει η μεση μου και μερικες φορες νιωθω ενα σφηξιμο στην κοιλια αυτα για την ωρα....

Δεν ξερω αν ειναι δυο η ενα θα δειξει..ξερω οτι βοηθαει στην εμφυτευση και οχι μονο ετσι μου εχουν πει...εχω εντονη μυρωδια μυριζω τα παντα νυσταζω συνεχεια το στηθος που και που ποναει η μεση μου και μερικες φορες νιωθω ενα σφηξιμο στην κοιλια αυτα για την ωρα....

Αληθεια?δεν το γνωριζα.. δεν μου το προτεινε καν. Ειχα την εντυπωση οτι βοηθαει στη καλυτερη αιματωση.

Ενα η δυο, γερο/α να ειναι!!!!! Εχεις εντονα συμπτωματα απο νωρις!!!!

Αληθεια?δεν το γνωριζα.. δεν μου το προτεινε καν. Ειχα την εντυπωση οτι βοηθαει στη καλυτερη αιματωση.

Ενα η δυο, γερο/α να ειναι!!!!! Εχεις εντονα συμπτωματα απο νωρις!!!!

Ναι εχεις δικιο εκει βοηθαει.......

Διαφημίσεις

Τέλεια νέα anthi!!!!!!!! Περιμένω αποτελέσματα σε 1/2 ώρα. Θα σας γράψω.

Κάτω από το όνομα σου πάνω δεξια -θα πρέπει να γράφει προσωπικά μηνύματα - πάτα πάνω σε αυτό-λογικα θα στο βγάλει!

Τέλεια νέα anthi!!!!!!!! Περιμένω αποτελέσματα σε 1/2 ώρα. Θα σας γράψω.

Κάτω από το όνομα σου πάνω δεξια -θα πρέπει να γράφει προσωπικά μηνύματα - πάτα πάνω σε αυτό-λογικα θα στο βγάλει!

Δεν μου βγαζει κατι δεν πειραζει....περιμενουμε ευχαριστα....

Πιστευω πως θα ειναι θετικα τα πραγματα μακαρι......

Κλαιω μέσα μου....... μόλις 1,5. Να ειστε καλά που ρωτάτε. Ειλικρινά απο τα βάθη της ψυχης μου σας ευχομαι να σας πάνε όλα καλά. Ευχαριστω . Θα μπαινω να βλέπω τι κάνετε. Ευτυχως έχω ακόμα 4 στο ψυγειο. Αλλά θα κοιτάξω πολυ πριν τα ξαναβάλω μήπως φταίει κάτι. Σας φιλω

Κουράγιο βρε κορίτσι μου. Σε καταλαβαίνω. Είναι μαχαίρι στην καρδιά. Πρεπει ομως να συνεχισεις. Κλάψε αν θέλεις, αλλά προσπάθησε λίγο να ξανασηκωθεις. Δες τι έφταιξε πριν προχωρησεις. Εδώ θα είμαστε να μαθαίνουμε νέα σου.

Σου στέλνω μια ζεστή αγκαλιά!

sj3dp3.png

Κλαιω μέσα μου....... μόλις 1,5. Να ειστε καλά που ρωτάτε. Ειλικρινά απο τα βάθη της ψυχης μου σας ευχομαι να σας πάνε όλα καλά. Ευχαριστω . Θα μπαινω να βλέπω τι κάνετε. Ευτυχως έχω ακόμα 4 στο ψυγειο. Αλλά θα κοιτάξω πολυ πριν τα ξαναβάλω μήπως φταίει κάτι. Σας φιλω

Λυπαμαι κοπελα μου.....μην το βαλεις κατω κανε τις απαραιτητες εξετασεις και κοιτα μηπως πρεπει να αλλαξεις και γιατρο...

Εγω την πρωτη φορα ο γιατρος ηταν σιγουρος και για καποιο λογο με ναρκωσε στην εμβρυομεταφορα και το αποτελεσμα 0...περασαν 3 χρονια για να κανω και την αλλη αλλα σε αλλον γιατρο τον αλλο ουτε να τον βλεπω δεν ηθελα δεν πηγα καν να μου πει τι μπορει να εφταιξε....γιατι δεν ειχα προβλημα εγω δεν με εβαλε να κανω καθολου εξετασεις.....τωρα ηταν ποιο οργανομενα τα πραγματα αν και ολες οι εξετασεις που εκανα βγηκαν καλες εκανα υστεροσκοπιση και ειχα εναν μικρο πολυποδα τον οποιο μου αφαιρεσαν γιατι ειναι εμποδιο....σου ευχομαι μεσα απο την καρδεια μου η επομενη να ειναι και η τυχερη σου.....να σου πω εχετε κανει εξετασεις για μικροβια υπαρχει ενα μικροβιο στα αντισωματα στο σπερμα το οποιο οταν τα βσζουν τα εμβρυα στην μητρα να σκανε δες το να δεις...στο λεω γιατι μια φιλη εκανα 20 φορες εξωσωματικη και ειχε ο αντρας τις αυτο το μικροβιο και δεν το ηξεραν και δεν τους ειχανε πει να κανουν εξετασει και αλλαξε γιατρο και τις το βρηκε και τωρα εχει διδυμα 6 χρονων.....αμα το ειχαν βρει ποιο νωρις δεν θα ετρωγε τοσα φαρμακα και τοση ταλαιπωρια σωματικη και ψυχολογικη.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...