Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

εγω ειχα λιγο καφε μια ημερα πριν την "αναμενομενη περιοδο". Αγχωθηκα οτι θα αδιαθετησω αλλα ημουν εγκυος - βλαστοκυστεις.

εγω καθολου..λες να ανησυχησω?επρεπε να εχω?

Διαφημίσεις

δεν ξερω ποσες μερες μετα τη μεταφορα εκανες το τεστ αλλα εαν η τιμη χοριιακης στο αιμα δεν ειναι υψηλη, δεν την πιανουν πολλα τεστ. εγω σε προηγ προσπαθειες τη μια 80 κ την αλλα 45 χοριακη αιμ κ τα τεστ ουρων κ τις 2 φορες αρνητικα.

μην απογοητευεσαι!

Ευχαριστω κοριτσια ,αλλα επειδη δεν θελω να κλειδωσει το θεμα...εγω δεν εκανα εξωσωματικη ειμαι στο προηγουμενο σταδιο ακομα....καταλαβαινετε οσες ανεβαινετε το μονοπατι αυτο,με ποια σειρα ειναι....

Θα σας ενημερωσω αυριο το μεσημερακι.....σας ευχαριστω και παλι.....

αν δεν εκανα το ψηφιακο θα ειχα μια ελπιδα,θα δουμε αυριο,μακαρι να μην ανεβηκε πολυ η χωριακη και να μην την επιασε το τεστ....δυσκολο 14 μερες μετα....

Πριν ξεκινήσω την εξωσωματικη μου πρότεινε ο γιατρός να κανω 3 εξετάσεις (πέρα από Παπ τεστ κολπικων υγρών κτλ) που στατιστικά ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τις αποτυχίες

1.νκ κύτταρα

2. Χλαμυδια με ιστό περιόδου

3. Θρομβοφιλιας. Για να μην επιβαρυνθω τι κοστος του πακέτου της θρομβοφιλιας έκανα ενα θρομβοελαστογραμμα (οικονομική εξέταση) που δείχνει κατι για την πηκτικοτητα. Βγήκε αυτο θετικο και έκανα το πακέτο της θρομβοφιλιας και αποδείχτηκε οτι είχα. Οποτε έκανα ήπαρινες απο την εμβρυομεταφορα και μετα μέχρι 40 ημερες μετα τον τοκετό.

Περιττό να σου πω οτι βρέθηκα και με χλαμυδια οποτε κ πήραμε αντιβίωση ισχυρή κτλ.

Ας ειναι καλα που μου τις είπε....

Soulitsa, έχεις π.μ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μια χαρά πάει η εγκυμοσύνη μου βρε. Έχουμε δει 2 σάκους κ την πέ΄μπτη έχω πάλι υπέρηχο.

Μάλλον με μπέρδεψες με κάποια άλλη κοπέλα.[/Qχ

χιλια συγνωμη κοπελα μου,,, μαλλον κατι μπερδεψα,,,ειδη το εχω αφαιρεσει,,,συγνωμη κ παλι,,,,,

Για την elenit13 ηταν το μηνυμα

Διαφημίσεις

καλησπερα κοπελα μου...μην αγχωνεσαι..(δες ποιος μιλαει)με τα συμπτωματα δε βγαζεις ακρη.ο καθε οργανισμος αντιδραει διαφορετικα...εγω δεν ειδα καθολου ροζ η καφε..δε ξερω αν παιζει ρολο οτι εκανα εμφυτευση με βλαστοκυστες αλλα δεν θα σκασω κιολας...οτι ειναι να γινει θα γινει

Kαι εγω 3 βλαστοκυστες εβαλα αλλα ειναι η τριτη εξωσωματικη που κανω !!

Η πρωτη με 2 εμβρυα τριων ημερων (τζιφος)η δευτερη με 2 βλαστοκυστες (παλι τζιφος)και αυτη ειναι η τριτη!!Σε καμια δεν ειχα ιδιαιτερα συμπτωματα ουτε αιμα λιγο πονουσε η κοιλια μου και η αισθηση οτι θα μου ερθει περιοδος και δυστυχως μετα τις αρνητικες χοριακες μου ερχοταν:(:(:(

Καλη επιτυχια σε σενα αυριο με πολλα++++++++++

Καλησπέρα κορίτσια!! Συγχαρητήρια στις εγκυμονούσες κ καλή επιτυχία σε όσες περιμένουν αποτελέσματα!! Ρε κορίτσια...να ρωτήσω κάτι να μου πείτε τη γνώμη σας... Είμαι στην 9η μέρα εμβρυομεταφοράς..χοριακή είναι να κάνω την Παρασκευή..επειδή είχα 2 τεστάκια στο σπίτι, είπα να κάνω ένα σήμερα μην τυχόν δείξει κάτι..κάποια στιγμή ξύπνησα κατά τις 5 το πρωί ,οπότε είπα να το κάνω τότε...περίμενα 4-5 λεπτά ( λέει το αποτέλεσμα να το διαβάσεις μέσα σε 5-15 λεπτά, αλλά νύσταζα για να περιμένω!!) κ δεν είδα τίποτα. Κατά τις 10 που ξύπνησα το πρωί, το ξανακοίταξα και είχε αχνή γραμμή.. τι ερμηνεία θα δίνατε εσείς σε αυτό;

Kαι εγω 3 βλαστοκυστες εβαλα αλλα ειναι η τριτη εξωσωματικη που κανω !!

Η πρωτη με 2 εμβρυα τριων ημερων (τζιφος)η δευτερη με 2 βλαστοκυστες (παλι τζιφος)και αυτη ειναι η τριτη!!Σε καμια δεν ειχα ιδιαιτερα συμπτωματα ουτε αιμα λιγο πονουσε η κοιλια μου και η αισθηση οτι θα μου ερθει περιοδος και δυστυχως μετα τις αρνητικες χοριακες μου ερχοταν:(:(:(

Καλη επιτυχια σε σενα αυριο με πολλα++++++++++

σε ευχαριστω πολυ...εμενα ειναι η πρωτη μου και ελπιζω τελευταια!!!που τις εκανες αν επιτρεπεται?

Καλησπέρα κορίτσια!! Συγχαρητήρια στις εγκυμονούσες κ καλή επιτυχία σε όσες περιμένουν αποτελέσματα!! Ρε κορίτσια...να ρωτήσω κάτι να μου πείτε τη γνώμη σας... Είμαι στην 9η μέρα εμβρυομεταφοράς..χοριακή είναι να κάνω την Παρασκευή..επειδή είχα 2 τεστάκια στο σπίτι, είπα να κάνω ένα σήμερα μην τυχόν δείξει κάτι..κάποια στιγμή ξύπνησα κατά τις 5 το πρωί ,οπότε είπα να το κάνω τότε...περίμενα 4-5 λεπτά ( λέει το αποτέλεσμα να το διαβάσεις μέσα σε 5-15 λεπτά, αλλά νύσταζα για να περιμένω!!) κ δεν είδα τίποτα. Κατά τις 10 που ξύπνησα το πρωί, το ξανακοίταξα και είχε αχνή γραμμή.. τι ερμηνεία θα δίνατε εσείς σε αυτό;

Καλημερα! Αρχικά ηθελα να σε ρωτήσω στις 14 ημερες σου είπε χοριακη? εγω - και άλλες κοπέλες- κάναμε στις 12. Απο το να σε φάει η αγωνία και να κανεις τεστακια ρωτά τον γιατρό αν ειναι να πας την Τετάρτη γιατι θα δείξει σίγουρα. Τώρα όσο για τα τεστακια στην εξωσωματικη δεν ειναι και τόσο αξιόπιστα.χωρις φυσικά αυτο να σημαίνει οτι μπορει να μην εισαι έγκυος εννοείται. Εμενα τη μερα της χοριακης μου πχ είχε δείξει αρνητικό! Έτσι και αλλιώς οι οδηγιες τους λένε να διαβάζουμε το αποτελεςμα αμέσως κ όχι ύστερα απο τόσες ωρες. Πάντως σε κάθε περίπτωση το έκανες πολυ νωρίς. Κανε λιιιιγο υπομονή ακόμα αν ειναι πήγαινε την Τετάρτη για χοριακη κα να σκέφτεσαι θετικα.

Διαφημίσεις

Καλημερα! Αρχικά ηθελα να σε ρωτήσω στις 14 ημερες σου είπε χοριακη? εγω - και άλλες κοπέλες- κάναμε στις 12. Απο το να σε φάει η αγωνία και να κανεις τεστακια ρωτά τον γιατρό αν ειναι να πας την Τετάρτη γιατι θα δείξει σίγουρα. Τώρα όσο για τα τεστακια στην εξωσωματικη δεν ειναι και τόσο αξιόπιστα.χωρις φυσικά αυτο να σημαίνει οτι μπορει να μην εισαι έγκυος εννοείται. Εμενα τη μερα της χοριακης μου πχ είχε δείξει αρνητικό! Έτσι και αλλιώς οι οδηγιες τους λένε να διαβάζουμε το αποτελεςμα αμέσως κ όχι ύστερα απο τόσες ωρες. Πάντως σε κάθε περίπτωση το έκανες πολυ νωρίς. Κανε λιιιιγο υπομονή ακόμα αν ειναι πήγαινε την Τετάρτη για χοριακη κα να σκέφτεσαι θετικα.

Ναι, στις 14 μέρες μου είπε για χοριακή.. να σου πω την αλήθεια κι εγώ αυτό σκεφτόμουν να κάνω!! Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!

κοριτσια μου γεια σας...ακομα προσπαθω να καταλαβω τι μου συμβαινει!!!η χοριακη μου ηταν ΘΕΤΙΚΗ...232!!!τη Πεμπτη παω για επαναληπτικη.

Είσαι πολύ έγκυος λοιπόν φίλη μου!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!:P:p:p:p:p

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ κοριτσια μου...να ειστε καλα!!εχω ακουσει 2 φορες ακομα ¨εισαι εγκυος¨ ελπιζω αυτη τη φορα να φτασω μεχρι τελος..και το πιστευω γιατι αυτη η σελιδα οπως και εσεις ειστε το γουρι μου!!!

ευχαριστω πολυ κοριτσια μου...να ειστε καλα!!εχω ακουσει 2 φορες ακομα ¨εισαι εγκυος¨ ελπιζω αυτη τη φορα να φτασω μεχρι τελος..και το πιστευω γιατι αυτη η σελιδα οπως και εσεις ειστε το γουρι μου!!!

Θα φτάσεις σίγουρα!!!!:P:p

9LS4p3.pngJWdVp3.png

κοριτσια μου γεια σας...ακομα προσπαθω να καταλαβω τι μου συμβαινει!!!η χοριακη μου ηταν ΘΕΤΙΚΗ...232!!!τη Πεμπτη παω για επαναληπτικη.

Συγχατητήρια κοπέλα μου!!!!!!

Κοπέλες καλησπέρα!!!!

Τώρα μπόρεσα να μπω στο foroum!! Σήμερα επέστρεψα και στη δουλειά μου με προσοχή βέβαια...Το πρωί έκανα επαναληπτική της χοριακής μου και από 80 που ήταν η πρώτη μέτρηση το πρωί, σήμερα είναι 184.. Ελπίζω να πηγαίνουμε καλά... Θα μιλήσω σε λίγο και με το γιατρό να δούμε....

γεια σας!ειμαι καινουργιο μελος! μετα απο 3 αποτυχημένες εξωσωματικες,εκανα εμβρυομεταφορα στις 13/11 και στις 24/11 περιμενω(σε αναμμενα καρβουνα) να κανω την χοριακη! η ψυχολογια.............χαλια! δεν περνανε κ οι μερες......:-(εχω κατι συμπτωματα(!?) πρησμενο στηθος,πονακια......

Κοπέλες καλησπέρα!!!!

Τώρα μπόρεσα να μπω στο foroum!! Σήμερα επέστρεψα και στη δουλειά μου με προσοχή βέβαια...Το πρωί έκανα επαναληπτική της χοριακής μου και από 80 που ήταν η πρώτη μέτρηση το πρωί, σήμερα είναι 184.. Ελπίζω να πηγαίνουμε καλά... Θα μιλήσω σε λίγο και με το γιατρό να δούμε....

Συγχαρητήρια!!!!!

Τα πας τέλεια, μπράβο!!!!!

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Κοριτσια καλησπερα!!!Σημερα πηρα την ωραια χοριακη του 0,1!!!!οκ ειμαστε καλα....με το νεο ετος θα κανω την πρωτη προσπαθεια εξωσωματικης,εδω θα ειμαστε και θα τα πουμε παλι!!!Να ειστε ολες καλα!!!!:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...