Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!!!! Τώρα μπόρεσα να απαντήσω!!! Λοιπόν, η χοριακη μου ειναι θετική με 80 μονάδες!!!! Ο γιατρός μου ειναι ευχαριστημενος και μου είπε να επαναλάβω τη Δευτέρα για να δουμε ότι διπλασιαζεται!!! Ελπίζω να πανε όλα καλά!!! Ειναι λιγο χαμηλό το 80;;;

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!!! Τώρα μπόρεσα να απαντήσω!!! Λοιπόν, η χοριακη μου ειναι θετική με 80 μονάδες!!!! Ο γιατρός μου ειναι ευχαριστημενος και μου είπε να επαναλάβω τη Δευτέρα για να δουμε ότι διπλασιαζεται!!! Ελπίζω να πανε όλα καλά!!! Ειναι λιγο χαμηλό το 80;;;

Μια χαρά είναι!!! Και η επόμενη θα είναι σίγουρα διπλάσια!!!

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Συγχαρητηρια! Μια χαρα ειναι το 80! Μπραβο κοπελα μου καλη επαναληπτικη!

Να σας ρωτησω κατι? Τι οδηγιες σας εδωσαν μετα τη θετικη χοριακη?

Εννοω η καθημερινοτητα πως να κυλαε? Εμενα μου ειπαν ηρεμια κ ξεκουραση αλλα οσο ναναι ολο κ κατι κανω. Μαγειρευω, βαζω πλυντηριο(δε σξκωνω λεκανες εννοειται) στρωνω κρεβαυτια κτλ. Τα καθημερινα δξλ. Γυναικα εχω καθε 15 αλλα δεν μπορω να αφησ ω το σπιτι τελειως. Ε και με εν σουιφερ κανω το πατωμα κ τα επιπλα κ λιγο τα μπανια. Αλλα οχι ολα μαζι. Κανω κατι κ καθομαι. Εχω κ τη μικρη.παντως δε σηκωνω βαρη κ δε σκυβω

Συγχαρητηρια! Μια χαρα ειναι το 80! Μπραβο κοπελα μου καλη επαναληπτικη!

Ευχαριστώ πολύ!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Το 80 μπορεί να οφείλεται ότι έγινε το τεστ τη10η μέρα από την εμβρυομεταφορα; Τα 2 έμβρυα που βάλαμε όμως ήταν βλαστοκυστες

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Το 80 μπορεί να οφείλεται ότι έγινε το τεστ τη10η μέρα από την εμβρυομεταφορα; Τα 2 έμβρυα που βάλαμε όμως ήταν βλαστοκυστες

Ποσες μερες μετα την ωοληψια? Εγω 2 εβδομαδες μετα την ωολ.ειχα 96 κ μου παν μια χαρα κ σημερα 225

Ποσες μερες μετα την ωοληψια? Εγω 2 εβδομαδες μετα την ωολ.ειχα 96 κ μου παν μια χαρα κ σημερα 225

Κάναμε την εμβρυομεταφορα 3 μήνες σχεδόν μετά την ωοληψια!!!

Να σας ρωτησω κατι? Τι οδηγιες σας εδωσαν μετα τη θετικη χοριακη?

Εννοω η καθημερινοτητα πως να κυλαε? Εμενα μου ειπαν ηρεμια κ ξεκουραση αλλα οσο ναναι ολο κ κατι κανω. Μαγειρευω, βαζω πλυντηριο(δε σξκωνω λεκανες εννοειται) στρωνω κρεβαυτια κτλ. Τα καθημερινα δξλ. Γυναικα εχω καθε 15 αλλα δεν μπορω να αφησ ω το σπιτι τελειως. Ε και με εν σουιφερ κανω το πατωμα κ τα επιπλα κ λιγο τα μπανια. Αλλα οχι ολα μαζι. Κανω κατι κ καθομαι. Εχω κ τη μικρη.παντως δε σηκωνω βαρη κ δε σκυβω

Βάρη καθόλου κι από τα υπόλοιπα λίγα πράγματα.

Με βοηθάει πολυ η πεθερά μου κ φέρνω κ γυναίκα.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Συγχαρητηρια κοριτσι μου ολα καλα θα πανε ΕΙΣΑΙ ΕΚΓΥΟΣ!!!

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια κοριτσι μου ολα καλα θα πανε ΕΙΣΑΙ ΕΚΓΥΟΣ!!!

Ευχαριστώ κοπέλα μου! Περιμενουμε τη δευτέρα τώρα!!! Εύχομαι καλές επιτυχίες και δε σένα!!!!!

κοριτσια καλησπερα..τι κανετε?εγω μακαρι να ηξερα!!!τη Δευτερα παω για χοριακη και το αγχος απιστευτο!!!καθε μερα και διαφορετικη..προσπαθω να συγκρινω συμπτωματα αλλα δε βγαζω ακρη αφου καθε μερα ειναι διαφορετικα!!!καταρχην ειχα πρησμενο που ποναγε ενω τωρα ειναι φουσκωμενο και βαρη αλλα δε ποναει...ολη μερα η θερμοκρασια μου ειναι 36,3 και τις απογευματινες ωρες παει 37,εχω βγαλει αρκετα μπιμπικακια στο προσωπο ενω οταν ηταν να ερθει η ακατανομαστη εβγαζα μονο ενα.ειμαι τρελη?

κοριτσια καλησπερα..τι κανετε?εγω μακαρι να ηξερα!!!τη Δευτερα παω για χοριακη και το αγχος απιστευτο!!!καθε μερα και διαφορετικη..προσπαθω να συγκρινω συμπτωματα αλλα δε βγαζω ακρη αφου καθε μερα ειναι διαφορετικα!!!καταρχην ειχα πρησμενο που ποναγε ενω τωρα ειναι φουσκωμενο και βαρη αλλα δε ποναει...ολη μερα η θερμοκρασια μου ειναι 36,3 και τις απογευματινες ωρες παει 37,εχω βγαλει αρκετα μπιμπικακια στο προσωπο ενω οταν ηταν να ερθει η ακατανομαστη εβγαζα μονο ενα.ειμαι τρελη?

Αχ καλή μου πόσο σε καταλαβαίνουμε όλες;

μια βολτούλα ή συνάντηση με φίλους θα βοηθούσε αρκετά.

Ή να διαβάσεις ένα βιβλίο. Αυτό με βοήθησε πάρα πολυ την δεύτερη φορά.

Πάντως μία μερούλα έμεινε!

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Αχ καλή μου πόσο σε καταλαβαίνουμε όλες;

μια βολτούλα ή συνάντηση με φίλους θα βοηθούσε αρκετά.

Ή να διαβάσεις ένα βιβλίο. Αυτό με βοήθησε πάρα πολυ την δεύτερη φορά.

Πάντως μία μερούλα έμεινε!

ειστε και οι μοναδικες που καταλαβαινετε...ολα τα εχω κανει αλλα ξερεις το μυαλο που γυριζει..η πρωτη σκεψη που ξυπναω και η τελευταια οταν κοιμαμαι..ειναι κ η πρωτη μου εξωσωματικη οποτε φανταζεσαι..τον αντρουλη μου λυπαμαι με τα νευρα που εχω!!!

Διαφημίσεις

Ινα3 καλη επιτυχια!να σκεφτεσαι θετικα. Κ σημερα που ειναι κυριακη πηγαινε με τον αντρα ου μια βολτιτσα. Θα σου κανρι καλο. Απλα μην περπατησεις πολυ.θα αλλαξει η διαθεση σου θα το δεις. Ολα καλα θα πανε.!

Καλή επιτυχία για αύριο!!! Όλα να πάνε καλά!!! Κι εγώ πάω για επαναληπτική χοριακή και ο Θεός βοηθός!!!!

Καλημερα κοριτσια!

Τριτη μερα μετα την εμβρυομεταφορα και με πιασανε οι μαυρες σκεψεις!

Καλα τα πηγαινα τοσο καιρο (εννοω και πριν τη μεταφορα)ημουν χαλαρη ειπα δεν θα δινω βαση σε συμπτωματα...ωσπου χθες το απογευμα βλεπω στη τουαλετα 3-4 κοκκινες κουκιδες και χαιρομαι :P Αμαν λεω εμφυτευση :D:D:D

Μετα τιποτα και αρχισα να διαπιστωνω οτι μαλλον δεν ηταν απο τον κολπο απλα καποιο σημειοπρεπει να ηταν ερεθισμενο (γιατι το ειδα μετα λιγο ενα σημειο κοκκινισμενο-ερεθισμενο)και λεω απο εκει ηταν.Και απο χθες ειμαι παλι στο δεν γινεται τιποτα δεν νιωθω τιποτα κτλ..:(:(:(:(

Μαλλον θα παω να πιω εξω κανενα καφεδακι γιατι δεν την παλευω;)

Titiana συγχαρητηρια κοπελα μου, ευχομαι ολα καλα να πανε!!

Ινα μου καλη επιτυχια για αυριο, θρτικη σκεψη!

εγω αυριο παω για την τριτη χοριακη,,,αντε να δουμε,,,

Titiana συγχαρητηρια κοπελα μου, ευχομαι ολα καλα να πανε!!

Ινα μου καλη επιτυχια για αυριο, θρτικη σκεψη!

ΝΙΚΗ-ΑΝΤΩΝΙΑ δεν φανταζεσε ποσο λυπηθηκα για αυτη την εκβαση της εγκυμοσυνης σου,,,καλη δυναμη,,,ειλικρινα,,,

εγω αυριο παω για την τριτη χοριακη,,,αντε να δουμε,,,

Μια χαρά πάει η εγκυμοσύνη μου βρε. Έχουμε δει 2 σάκους κ την πέ΄μπτη έχω πάλι υπέρηχο.

Μάλλον με μπέρδεψες με κάποια άλλη κοπέλα.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Καλή επιτυχία για αύριο!!! Όλα να πάνε καλά!!! Κι εγώ πάω για επαναληπτική χοριακή και ο Θεός βοηθός!!!!

ευχαριστω πολυ κοπελα μου...και σε σενα ευχομαι μια διπλασια χοριακη....!!!ολα καλα θα πανε...!!!

Καλημερα κοριτσια!

Τριτη μερα μετα την εμβρυομεταφορα και με πιασανε οι μαυρες σκεψεις!

Καλα τα πηγαινα τοσο καιρο (εννοω και πριν τη μεταφορα)ημουν χαλαρη ειπα δεν θα δινω βαση σε συμπτωματα...ωσπου χθες το απογευμα βλεπω στη τουαλετα 3-4 κοκκινες κουκιδες και χαιρομαι :P Αμαν λεω εμφυτευση :D:D:D

Μετα τιποτα και αρχισα να διαπιστωνω οτι μαλλον δεν ηταν απο τον κολπο απλα καποιο σημειοπρεπει να ηταν ερεθισμενο (γιατι το ειδα μετα λιγο ενα σημειο κοκκινισμενο-ερεθισμενο)και λεω απο εκει ηταν.Και απο χθες ειμαι παλι στο δεν γινεται τιποτα δεν νιωθω τιποτα κτλ..:(:(:(:(

Μαλλον θα παω να πιω εξω κανενα καφεδακι γιατι δεν την παλευω;)

καλησπερα κοπελα μου...μην αγχωνεσαι..(δες ποιος μιλαει)με τα συμπτωματα δε βγαζεις ακρη.ο καθε οργανισμος αντιδραει διαφορετικα...εγω δεν ειδα καθολου ροζ η καφε..δε ξερω αν παιζει ρολο οτι εκανα εμφυτευση με βλαστοκυστες αλλα δεν θα σκασω κιολας...οτι ειναι να γινει θα γινει

Κοριτσια καλησπερα.μιλουσαμε στο αλλο θεμα αλλα μας το κλειδωσαν.Με καποια κοριτσια απο εδω εχουμε μηλισει,οποτε με θυμαστε.......

Εκανα σημερα ενα τεστακι και ειναι ωραιοτατο (οχι εγκυος,ψηφιακο) αυριο θα παω για τα διαδικαστικα της χωριακης απλα να παρω το 0,1....οκ....

Σας φιλω ολες,να εχετε οσες περιμενετε,καλες και διπλες χωριακες,και οσες εγκυμονειτε,με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας στην αγκαλιτσα σας!:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...