Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Θετικοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Ω Παναγια μου! Ποσες συγκινησεις πια??? Κοριτσαρα μου ΜΠΡΑΒΟ!!!!! Με το καλο ολα καλα θα πανε, σε φιλω!!!!

αυτη την φορά με ταλαιπώρησε πολύ :oops::oops: την προηγούμενη τσακ μπαμ με το που ήρθε αίμα μέσα σε 24 ώρες έφυγε κιόλας (βέβαια ήταν πολύ μικρή η χοριακή μου αλλά και πάλι) τώρα είμαι 11 μέρες που ξεκινησε από λιγο το αίμα... και ακόμα δεν έχει φυγει...:shock::shock:

nutelitsa μου καλο κουραγιο, θα περασει μωρε κι αυτο. Ειμαστε μαθημενες πια! Φιλακια πολλα!

Εγω εχω κλεισει ραντεβου και σ'αλλο κεντρο εξωσωματικης, να δω τι θα μου πουν κι αυτοι και τελος του μηνα εκλεισα και για ανοσολογο/αιματολογο σ'ενα γνωστο κεντρο στην Αθηνα. Δεν ξερω πια τι αλλο να κανω πραγματικα!

Διαφημίσεις

Ω Παναγια μου! Ποσες συγκινησεις πια??? Κοριτσαρα μου ΜΠΡΑΒΟ!!!!! Με το καλο ολα καλα θα πανε, !

Σε ευχαριστω πολυ! Μετα απο απανωτά 0,1 ήρθε το θετικό. Οπως έγραψες κι εσυ κάποιες κοπέλες παιδευομαστε παααααρα πολυ. Δεν πειράζει το αποτέλεσμα μετράει. Στο Lo...us Me...us θα πας για τον ανοσολογικό? κι εγω εκεί είχα παει. Μου είχαν βρει χλαμυδια με το pcr περιόδου που κάνουνε.και θρομβοφιλια. Ειναι πολυ μεθοδικοί. Καλη επιτυχια σε ολα τα επόμενα βήματα σου.

κοριτσια καλημερα !!!!!!! εστειλα χτες σε καποιες προσωπικο μηνυμα γιατι μας εκλεισαν το θεμα!!! και σας εχασα!!!!εχω πολυ χαρα!!!!!! παρα πολυ χαρα!!!!! εκανα τελικα χτες την χοριακη κ βγηκε θετικη!!!!!!!!! 206!!!!!!!!! και ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι πολυ καλη,,, ξανα την πεμπτη για επαναληψη!!! μακαρι να πανε ολα καλα κ σε μενα κ σε εσας!!!!!!

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!! Σου εύχομαι μία εύκολη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! :P:p

Κορίτσια καλημέρα! Συγχαρητηρια για τη θετική χοριακη!! Είμαι κι εγώ στην 6η μέρα από την εμβρυομεταφορα 2 παγωμενων βλαστοκυστεων. Πρώτη μου προσπάθεια και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχουμε αλλα έμβρυα εκτός από αυτά που βάλαμε!!

Έχω κάποιους πόνους σαν περιόδου, δεν ξερω και πρησμένο στήθος..ελπίζω να ειναι για καλό. Το Σάββατο πάω για χοριακη με τη βοήθεια του Θεού. Εύχομαι να έχουμε όλες μας καλά αποτελεσματα!!!

Θετική διάθεση και αισιοδοξία τώρα φίλη!!

Με το καλό να δεις και το θετικούλι σου! ;)

Θετικοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Μπράαααααααβο!!!!!:P:p

Όλα καλά να σου πάνε κορίτσι!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟ :) :) είδες που στο είπα ;);););) άντε κοριτσάκι μου να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη :)

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε? εγώ ακόμα περιμένω την "έξοδο" ακόμα δεν έχει πέσει (παρόλο που προχθες η χοριακή μου είχε φτάσει 10 μονάδες...) ακόμα λίγο καφέ έχω κάνει ένα σορρο δουλειές έχω σηκώσει βάρος τίποτα.. σκέφτομαι να πάρω τον γιατρό το βράδυ αν δεν έχω καμία αλλάγη :oops: μην πάθω και τίποτα και τρέχουμε :cry::cry:

Βρε κοριτσάκι μου, μήπως να μη ζορίζεσαι έτσι και κάνεις καμιά ζημιά..; :?::?

Μίλησες με το γιατρό σου τελικά;

Καλημέρα σε όλες τις τσούπρες!

Εγώ έκανα χθες την πρώτη μου ωοληψία με 9 ωαριάκια και σήμερα περιμένω το αποτέλεσμα της γονιμοποίησης.

Προσπαθώ πολύ να μην αρχίσω να τρώω τα νύχια μου τώρα στα γεράματα...

Έχω ακόμα και μερικά πονάκια, μάλλον "τραβήγματα" και κυρίως όταν περπατάω. Φαντάζομαι είναι φυσιολογικό αυτό, ε;

Διαφημίσεις

Καλημέρα Rosemaraki. Με το καλό η γονιμοποίηση. Μια χαρά είναι τα 9 ωάρια. Τα τραβήγματα είναι φυσιολογικά από την ωοληψία. Μην αγχώνεσαι από τώρα. Σε καταλαβαίνω αλλά αν ήταν με το άγχος να βοηθήσουμε θα ήμασταν όλες με 5 παιδιά η καθεμία! Και μην ακούω χαζα για γεράματα!!

Περιμένουμε νέα σου.

Με πήραν τηλέφωνο!!

Γονιμοποιήθηκαν τα 7 από τα 9 και το 8ο ακόμα το παλεύει!!

Επιτέλους ευχάριστα νέα!

Και πλέον συζητάμε για βλαστοκύστες, κάτι που στην αρχή με τα 4 ωαριάκια το είχαμε απορρίψει σαν σενάριο.

:P:p

nutelitsa μου καλο κουραγιο, θα περασει μωρε κι αυτο. Ειμαστε μαθημενες πια! Φιλακια πολλα!

Εγω εχω κλεισει ραντεβου και σ'αλλο κεντρο εξωσωματικης, να δω τι θα μου πουν κι αυτοι και τελος του μηνα εκλεισα και για ανοσολογο/αιματολογο σ'ενα γνωστο κεντρο στην Αθηνα. Δεν ξερω πια τι αλλο να κανω πραγματικα!

Σε ευχαριστώ πολύ darsel μου :) πήγαινε και αλλού καλά κάνεις να πάρεις και άλλες γνώμες :) Θα κάτσει που θα πάει!

Σε ευχαριστω πολυ! Μετα απο απανωτά 0,1 ήρθε το θετικό. Οπως έγραψες κι εσυ κάποιες κοπέλες παιδευομαστε παααααρα πολυ. Δεν πειράζει το αποτέλεσμα μετράει. Στο Lo...us Me...us θα πας για τον ανοσολογικό? κι εγω εκεί είχα παει. Μου είχαν βρει χλαμυδια με το pcr περιόδου που κάνουνε.και θρομβοφιλια. Ειναι πολυ μεθοδικοί. Καλη επιτυχια σε ολα τα επόμενα βήματα σου.

Κοριτσάκι μου να σε ρωτήσω έχεις θρομβοφιλία?

Με πήραν τηλέφωνο!!

Γονιμοποιήθηκαν τα 7 από τα 9 και το 8ο ακόμα το παλεύει!!

Επιτέλους ευχάριστα νέα!

Και πλέον συζητάμε για βλαστοκύστες, κάτι που στην αρχή με τα 4 ωαριάκια το είχαμε απορρίψει σαν σενάριο.

:P:p

ΜΠΡΑΒΟΟ!! άντε ωραία με το καλό να είναι και τα τυχερά :) :)

Τα δικά μου νέα είναι πως έκανα χοριακή σήμερα (Ελπίζω και η τελευταία γιατί έχουμε κάνει το διαγνωστικό πλούσιο :P ) έχει σταματήσει η αιμορραγία και δεν έχω αποβάλει ακόμα...:oops::oops: πολυ φοβάμαι ότι θα με πάει εμ το ζόρι να μου το βγάλει και θα τρέχουμε...:oops::oops:

Πήρα τον γιατρό μου χτες μου είπε να κάνω χοριακή σήμερα και να πάω το βράδυ να με δει! Ελπίζω να κάνει την έξοδο μόνο του γιατί δεν θέλω χειρουργεία :(

Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end!

IEC1p3.png

Ναι εχω θρομβοφιλια.

πως το ανακάλυψες? γιατί φοβάμαι ότι έχω και εγώ...:oops: θα του το πω του γιατρού μου σήμερα να κάνουμε καμιά εξέταση τουλάχιστον να μου φύγει η ιδέα!

Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end!

IEC1p3.png

Διαφημίσεις

πως το ανακάλυψες? γιατί φοβάμαι ότι έχω και εγώ...:oops: θα του το πω του γιατρού μου σήμερα να κάνουμε καμιά εξέταση τουλάχιστον να μου φύγει η ιδέα!

Πριν ξεκινήσω την εξωσωματικη μου πρότεινε ο γιατρός να κανω 3 εξετάσεις (πέρα από Παπ τεστ κολπικων υγρών κτλ) που στατιστικά ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τις αποτυχίες

1.νκ κύτταρα

2. Χλαμυδια με ιστό περιόδου

3. Θρομβοφιλιας. Για να μην επιβαρυνθω τι κοστος του πακέτου της θρομβοφιλιας έκανα ενα θρομβοελαστογραμμα (οικονομική εξέταση) που δείχνει κατι για την πηκτικοτητα. Βγήκε αυτο θετικο και έκανα το πακέτο της θρομβοφιλιας και αποδείχτηκε οτι είχα. Οποτε έκανα ήπαρινες απο την εμβρυομεταφορα και μετα μέχρι 40 ημερες μετα τον τοκετό.

Περιττό να σου πω οτι βρέθηκα και με χλαμυδια οποτε κ πήραμε αντιβίωση ισχυρή κτλ.

Ας ειναι καλα που μου τις είπε....

καλημερα κοριτσια! ευχομαι ολες να ειστε καλα,,, χτες δεν μπορουσα να συνδεθω εδω κ δεν ειπαμε τα νεα μας,,, ευχαριστω τα κοριτσια που μου ευχονται κ ολοψυχα και αυτες να μαθουν ευχαριστα νεα,,, την δευτερα ειχα παει για χοριακη κ βγηκε 206,,, πηγα κ εχτες πεμπτη οπως μου ειπε ο γιατρος κ ηταν 755!!! ειμαι πολυ χαρουμενη,,, την δευτερα παλι χοριακη κ μετα θα κανονισουμε υπερηχο!!!!

καλημερα κοριτσια! ευχομαι ολες να ειστε καλα,,, χτες δεν μπορουσα να συνδεθω εδω κ δεν ειπαμε τα νεα μας,,, ευχαριστω τα κοριτσια που μου ευχονται κ ολοψυχα και αυτες να μαθουν ευχαριστα νεα,,, την δευτερα ειχα παει για χοριακη κ βγηκε 206,,, πηγα κ εχτες πεμπτη οπως μου ειπε ο γιατρος κ ηταν 755!!! ειμαι πολυ χαρουμενη,,, την δευτερα παλι χοριακη κ μετα θα κανονισουμε υπερηχο!!!!

Καλημέρααααα!!!

Τι τέλει χοριακή κορίτσι, μπράβο μπράβο μπράβο!!!:P:p:p

Όλα βαίνουν καλώς λοιπόν:D:D

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Να σου πω βρε κοριτσάκι μου το πρόβλημα σας πιο είναι και σας πάνε εξωσωματική? εγώ πάω σε δημόσιο νοσοκομείο και δεν μπορώ να πω ότι έχω κανένα πρόβλημα με τον γιατρό μου ίσα ίσα που έχει φερθεί και πολύ σωστά και ότι μου έχει πει μέχρι στιγμής μέσα είναι...και προς το παρόν και στις 2 προσπάθειες μου το πιάνω απλά μου φεύγει στις 5.5 βδομάδες (αυτό κράτησε μέχρι να πατήσει την 6η)!

Καλημέρα κορίτσια! Καλη επιτυχία σε οσες περιμένουν αποτελεσματα κ τελειομενες κυήσεις σε οσες πήραν ηδη τα θετικά αποτελεσματα. Εμείς δυστυχώς όχι μονο δεν ακουσαμε καρδιά αλλα μας ενημέρωσε ο γιατρός για χρωμοσωμική ανωμαλία στο έμβρυο κ πρεπει να γίνει αποξεση ..... Το όνειρο κράτησε λίγο! 8 εβδομαδες και 2 μέρες....επόμενη προσπαθεια (4η) με κατεψυγμένα τον Ιανουάριο είπε ο γιατρος. Δεν ξέρω αν έχω πια τα κουραγια.... Απόξεση θα κανονισω μάλλον τη Δεύτερα...

Nutela εσυ πως πας?

Bsereves σε χάσαμε, πως παει?

Καλημέρα κορίτσια! Καλη επιτυχία σε οσες περιμένουν αποτελεσματα κ τελειομενες κυήσεις σε οσες πήραν ηδη τα θετικά αποτελεσματα. Εμείς δυστυχώς όχι μονο δεν ακουσαμε καρδιά αλλα μας ενημέρωσε ο γιατρός για χρωμοσωμική ανωμαλία στο έμβρυο κ πρεπει να γίνει αποξεση ..... Το όνειρο κράτησε λίγο! 8 εβδομαδες και 2 μέρες....επόμενη προσπαθεια (4η) με κατεψυγμένα τον Ιανουάριο είπε ο γιατρος. Δεν ξέρω αν έχω πια τα κουραγια.... Απόξεση θα κανονισω μάλλον τη Δεύτερα...

Nutela εσυ πως πας?

Bsereves σε χάσαμε, πως παει?

Τί έγινε βρε κοριτσάκι; Πώς τη βρήκε τη χρωμοσωμική ανωμαλία ο γιατρός;

Λυπάμαι πολύ... :-( Εύχομαι η επόμενη προσπάθειά σου να είναι και τυχερή!

Διαφημίσεις

Τέλεια χοριακή!!

Αλλά αφού τα πράγματα πάνε τόσο καλά, τί σε ταλαιπωρούν με αυτές τις χοριακές; Βουρ ραντεβού για καρδούλα θέλεις τώρα ;):P

Καλημέρα! Συγχαρητηρια! μμμμμμμμμμ διδυμακια μου μυριζουν!

Μπράβο κοριστι μου να πανε όλα τόσο τέλεια μέχρι το τέλος!

Ρε κορίτσια θέλω τη γνώμη σας και τις εμπειρίες σας...

Πώς χειριστήκατε στη δουλειά σας το θέμα της εξωσωματικής και κυρίως της άδειας που πρέπει να πάρουμε μετά την εμβρυομεταφορά;

Εγώ προς το παρόν έχω πει ότι θα κάνω πιθανότατα μία επέμβαση και θα χρειαστεί να λείψω την άλλη εβδομάδα, χωρίς να πω λεπτομέρειες.

Αλλά στο χαρτί της άδειας τί θα λέει σε περίπτωση που δεν θέλω να πω ότι κάνω εξωσωματική; Ή ο γιατρός είναι υποχρεωμένος να το γράψει;

Είμαι τόσο μπερδεμένη και αγχωμένη με το θέμα και πρέπει σήμερα να πω κάτι...

Ρε κορίτσια θέλω τη γνώμη σας και τις εμπειρίες σας...

Πώς χειριστήκατε στη δουλειά σας το θέμα της εξωσωματικής και κυρίως της άδειας που πρέπει να πάρουμε μετά την εμβρυομεταφορά;

Εγώ προς το παρόν έχω πει ότι θα κάνω πιθανότατα μία επέμβαση και θα χρειαστεί να λείψω την άλλη εβδομάδα, χωρίς να πω λεπτομέρειες.

Αλλά στο χαρτί της άδειας τί θα λέει σε περίπτωση που δεν θέλω να πω ότι κάνω εξωσωματική; Ή ο γιατρός είναι υποχρεωμένος να το γράψει;

Είμαι τόσο μπερδεμένη και αγχωμένη με το θέμα και πρέπει σήμερα να πω κάτι...

Καλημέρα! Δεν έχεις υπόλοιπο αδείας κανονικής? Να πάρεις μια εβδομάδα δε χρειάζεται παραπάνω.

Καλημέρα! Δεν έχεις υπόλοιπο αδείας κανονικής? Να πάρεις μια εβδομάδα δε χρειάζεται παραπάνω.

Τελικά, επειδή προέκυψαν και διάφορα στο γραφείο (μουρμούρες επειδή θα λείψω και κουτσομπολιά για το τί συμβαίνει :evil:) αποφάσισα να πω την αλήθεια τουλάχιστον στη Δ/ντριά μου για να ξεμπερδεύω και να μην προσθέτω άλλο άγχος στον εαυτό μου. Στο κάτω κάτω μετά από μι παλίνδρομη κι ένα εξωμήτριο σε ενάμιση χρόνο, όλοι ξέρουν ότι προσπαθώ για παιδί.

Τώρα, το πώς θα το χειριστεί ο καθένας, πρόβλημα δικό του!!

Τελικά, επειδή προέκυψαν και διάφορα στο γραφείο (μουρμούρες επειδή θα λείψω και κουτσομπολιά για το τί συμβαίνει :evil:) αποφάσισα να πω την αλήθεια τουλάχιστον στη Δ/ντριά μου για να ξεμπερδεύω και να μην προσθέτω άλλο άγχος στον εαυτό μου. Στο κάτω κάτω μετά από μι παλίνδρομη κι ένα εξωμήτριο σε ενάμιση χρόνο, όλοι ξέρουν ότι προσπαθώ για παιδί.

Τώρα, το πώς θα το χειριστεί ο καθένας, πρόβλημα δικό του!!

Καλημέρα κοπέλα μου!!! Να μη σε απασχολεί καθόλου το πως θα το πάρουν οι υπόλοιποι.. Εσύ να σκέφτεσαι τον εαυτό σου και τα έμβρυα σου!!!

Εγώ πάω αύριο για χοριακή και έχω αγωνία!!!! Ελπίζω να δούμε μεγάλο νούμερο και όχι αποτυχία.....

Καλημέρα κοπέλα μου!!! Να μη σε απασχολεί καθόλου το πως θα το πάρουν οι υπόλοιποι.. Εσύ να σκέφτεσαι τον εαυτό σου και τα έμβρυα σου!!!

Εγώ πάω αύριο για χοριακή και έχω αγωνία!!!! Ελπίζω να δούμε μεγάλο νούμερο και όχι αποτυχία.....

Titianα καλη επιτυχια! Θα περιμένουμε τα ευχάριστα!

Καλημερα κοριτσια !Ανοιξε το θεμα και τα λετε και εδω??;););)

Δευτερη μερα εμβυρομεταφορας χοριακη 22/11:p:p:p:p:p:p

Καλη επιτυχια! Και υπομονή να περάσουν οι μερες!

Titianα καλη επιτυχια! Θα περιμένουμε τα ευχάριστα!

Ευχαριστώ πολύ!!! Μακάρι να έχω ευχάριστα νέα!!!!!! Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία σε συμπτώματα όλες αυτές τις μέρες... Μόνο που τις τελετυταίες μέρες νιώθω κάποιους πόνους λες και θα αδιαθετήσω...ελπίζω να μην έχω κάποια δυσάρεστη έκπληξη....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...