Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα !!!!!!! εστειλα χτες σε καποιες προσωπικο μηνυμα γιατι μας εκλεισαν το θεμα!!! και σας εχασα!!!!εχω πολυ χαρα!!!!!! παρα πολυ χαρα!!!!! εκανα τελικα χτες την χοριακη κ βγηκε θετικη!!!!!!!!! 206!!!!!!!!! και ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι πολυ καλη,,, ξανα την πεμπτη για επαναληψη!!! μακαρι να πανε ολα καλα κ σε μενα κ σε εσας!!!!!!

Συγχαρητηρια!Μας δινεις κουραγιο γιατι το χρειαζομαστε για να συνεχισουμε!!

Διαφημίσεις

Darsel λυπάμαι πολυ. Ξέρω πως νιώθεις το ο.1 το εχω ζήσει 4 φορές. Ευχομαι να μπορέσεις να ξανά προσπαθήσεις καθώς ο επιμενων νικά.

Κι εγω το εχω ξαναζησει. Ειναι η 3η φορα. Ουφ τι να πεις!!!!

Μην απελπίζεσαι η επόμενη θα είναι και τυχερή ;) μίλησες με τον γιατρό σου ?

Να σε ρωτήσω κάτι γιατί θα κάνεις λαπαροσκόπηση ? εμένα μου έχει πει ο γιατρός μου ότι ίσως χρειαστεί να κάνω χειρουργικη υστεροσκόπηση (όπως την λένε τέλοσπατών) για να διορθώσουμε την δίκερη μήτρα αλλά ακόμα στην αναμονή είμαι (ενώ παράλληλα έκανα κ 2η προσπαθεια)...

Από μένα κορίτσια δυστηχώς η χοριακή μου έπεσε στο 10... όπως είπε και ο γιατρούλης που (δυστηχώς) αποδείχθηκε σωστός ότι το εμβρυάκι φεύγει... οπώτε περιμένω να καθαρίσω τελείως και να πάμε να δούμε τι πρέπει να κάνουμε και βουρ για ξεπάγωμα των τελευταίων 3ων εμβρύων!

Γεια σου nutelitsa μου. Ναι, μιλησα σηκωνει κι αυτος τα χερια ψηλα. Θα περιμενω να αδιαθετησω και βλεπουμε. Προς το παρον λεω να μιλησω και με 2 ακομα γιατρους σε αλλα κεντρα. Βεβαια εχω ακομα 3 εμβρυακια στην καταψυξη οποτε τον αλλο μηνα θα τα μεταφερω κι αυτα αν ολα πανε καλα.

Η λαπαροσκπηση ειναι δικια μου ιδεα. Και ο εξωσωματικος και ο γυναικολογος μου διαφωνουν 100% καθως δεν υπαρχουν ευρηματα στην σαλπιγγογραφια που θα μπορουσαν να με στειλουν για λαπαροσκοπηση. Απλα ελεγα μηπως να εκανα ΚΑΙ αυτο ωστοσο να πω οτι τα εχω κανει ολα κι απλως δεν καθεται!!!!!

Το εμβρυακι σου προσπαθησε να κρατηθει το πουλακι μου, μαχητης!!!!

Οχι κοριτσι μου, πηρα και εγω 0,50!!Ουτε καν ασος ρε γαμωτο!!Μιλησα με το γιατρο μου γιατι τα ιδια αποτελεσματα πηρα αλλες 2 φορες...Θα το ψαξουμε ανοσολογικα γιατι ειχα ανεβασμενα λιγο τα ΝΚ...Υπομονη Darsel μου και επιμονη...Ηξερα οτι το αποτελεσμα θα ειναι αρνητικο αλλα ελεγα ας ερθει τωρα ενα 3, ενα 1,κατι ετσι για να δω οτι υπαρχει καποια ανταποκριση! faneva καλει εμβρυο:τζιφος!

faneva μου κι εγω αυτο λεω, ετσι ρε παιδι μου να φτασει 3-4 για αλλαγη. τιποτα.

εγω η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κανει καμια ανοσολογικη.

κοριτσακια μου σας υπερευχαριστω ΟΛΕΣ για τισ γλυκες ευχες σας, ανυπομονω για την επαναληπτικη της πεμπτης!!! ευχομαι σε ολες σας ξεχωριστα να πετυχετε το ονειρο σας κ να φτασει μεχρι τελους! θα τα λεμε καθημερινα εδω ,,,,

Κι εγω το εχω ξαναζησει. Ειναι η 3η φορα. Ουφ τι να πεις!!!!

Γεια σου nutelitsa μου. Ναι, μιλησα σηκωνει κι αυτος τα χερια ψηλα. Θα περιμενω να αδιαθετησω και βλεπουμε. Προς το παρον λεω να μιλησω και με 2 ακομα γιατρους σε αλλα κεντρα. Βεβαια εχω ακομα 3 εμβρυακια στην καταψυξη οποτε τον αλλο μηνα θα τα μεταφερω κι αυτα αν ολα πανε καλα.

Η λαπαροσκπηση ειναι δικια μου ιδεα. Και ο εξωσωματικος και ο γυναικολογος μου διαφωνουν 100% καθως δεν υπαρχουν ευρηματα στην σαλπιγγογραφια που θα μπορουσαν να με στειλουν για λαπαροσκοπηση. Απλα ελεγα μηπως να εκανα ΚΑΙ αυτο ωστοσο να πω οτι τα εχω κανει ολα κι απλως δεν καθεται!!!!!

Το εμβρυακι σου προσπαθησε να κρατηθει το πουλακι μου, μαχητης!!!!

Να σου πω βρε κοριτσάκι μου το πρόβλημα σας πιο είναι και σας πάνε εξωσωματική? εγώ πάω σε δημόσιο νοσοκομείο και δεν μπορώ να πω ότι έχω κανένα πρόβλημα με τον γιατρό μου ίσα ίσα που έχει φερθεί και πολύ σωστά και ότι μου έχει πει μέχρι στιγμής μέσα είναι...και προς το παρόν και στις 2 προσπάθειες μου το πιάνω απλά μου φεύγει στις 5.5 βδομάδες (αυτό κράτησε μέχρι να πατήσει την 6η)!

Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end!

IEC1p3.png

Διαφημίσεις

Να σου πω βρε κοριτσάκι μου το πρόβλημα σας πιο είναι και σας πάνε εξωσωματική? εγώ πάω σε δημόσιο νοσοκομείο και δεν μπορώ να πω ότι έχω κανένα πρόβλημα με τον γιατρό μου ίσα ίσα που έχει φερθεί και πολύ σωστά και ότι μου έχει πει μέχρι στιγμής μέσα είναι...και προς το παρόν και στις 2 προσπάθειες μου το πιάνω απλά μου φεύγει στις 5.5 βδομάδες (αυτό κράτησε μέχρι να πατήσει την 6η)!

Επισημα αυτη τη στιγμη? Τιποτα! 2 χρονια ελευθερες επαφες και τιποτα. Ξεκινησαμε για εξωσωματικη εξαιτιας πολυ κακου σπερματος του συζυγου το οποιο βελτιωθηκε δραματικα υστερα απο καποιες βιταμινες που μας εδωσε ο γιατρος. Σκεψου οτι δεν κανανε καν μικρογονιμοποιηση στο εργαστηριο.

Oι δικες μου ορμονικες μια χαρα, PCR μια χαρα, σαλπιγγογραφια, υπερηχοι μια χαρα. Η ΑΜΗ σχετικα χαμηλη - 1,6. Η ηλικια μου 38. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ψαχτει με ΝΚ που λενε και ανοσολογικες. Βεβαια δεν με αφηνει ο γιατρος, θεωρει οτι δεν υπαρχει λογος. Τι να πω? Δεν μπορω να σκεφτω κατι εκτος απο την ηλικια, που ρε παιδια 38 ειμαι. Δεν ειμαι 138.

σε αυτην την εμβρυομεταφορα με τα κατεψυγμενα καναμε και προετοιμασια ενδομητριου με cyclacur (πολλα) και ουτροτζεσταν, τις κλασσικες αντιπηκτικες, σαλοσπιρ και παλι τιποτα.

Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.

καμια ιδεα???

nutela σε ποιο δημοσιο νοσοκομειο εισαι?γιατι κ εγω στο ελενα ειμαι..

Επισημα αυτη τη στιγμη? Τιποτα! 2 χρονια ελευθερες επαφες και τιποτα. Ξεκινησαμε για εξωσωματικη εξαιτιας πολυ κακου σπερματος του συζυγου το οποιο βελτιωθηκε δραματικα υστερα απο καποιες βιταμινες που μας εδωσε ο γιατρος. Σκεψου οτι δεν κανανε καν μικρογονιμοποιηση στο εργαστηριο.

Oι δικες μου ορμονικες μια χαρα, PCR μια χαρα, σαλπιγγογραφια, υπερηχοι μια χαρα. Η ΑΜΗ σχετικα χαμηλη - 1,6. Η ηλικια μου 38. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ψαχτει με ΝΚ που λενε και ανοσολογικες. Βεβαια δεν με αφηνει ο γιατρος, θεωρει οτι δεν υπαρχει λογος. Τι να πω? Δεν μπορω να σκεφτω κατι εκτος απο την ηλικια, που ρε παιδια 38 ειμαι. Δεν ειμαι 138.

σε αυτην την εμβρυομεταφορα με τα κατεψυγμενα καναμε και προετοιμασια ενδομητριου με cyclacur (πολλα) και ουτροτζεσταν, τις κλασσικες αντιπηκτικες, σαλοσπιρ και παλι τιποτα.

Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.

καμια ιδεα???

εγώ με ΝΚ και ανοσολογικές δεν έχω μπλεχτεί ούτε ΑΜΗ...32 είμαι κ εγω ντάξυ το 38 δεν είναι πια και τόσο τραγικό! Τι να σου πω κάνα θυροειδή? χρωμοσωμικές ανωμαλίες μήπως που λένε? γιατί κ εγώ αυτό φοβάμαι...:oops:

να σε ρωτήσω τι βιταμίνες πήρατε? γιατί και εμέις αγκαζέ με τις βιταμίνες είμαστε...:shock: Στο ίδιο κέντρο όλες τις προσπάθιες τις έκανες? Δεν ρωτάς και αλλού να δεις...καμιά φορά είναι και θέμα τύχης όντως! κι εμείς ψάχνοντας πάμε!

nutela σε ποιο δημοσιο νοσοκομειο εισαι?γιατι κ εγω στο ελενα ειμαι..

Στο Αττικο κορίτσι μου :)

IEC1p3.png

εγώ με ΝΚ και ανοσολογικές δεν έχω μπλεχτεί ούτε ΑΜΗ...32 είμαι κ εγω ντάξυ το 38 δεν είναι πια και τόσο τραγικό! Τι να σου πω κάνα θυροειδή? χρωμοσωμικές ανωμαλίες μήπως που λένε? γιατί κ εγώ αυτό φοβάμαι...:oops:

να σε ρωτήσω τι βιταμίνες πήρατε? γιατί και εμέις αγκαζέ με τις βιταμίνες είμαστε...:shock: Στο ίδιο κέντρο όλες τις προσπάθιες τις έκανες? Δεν ρωτάς και αλλού να δεις...καμιά φορά είναι και θέμα τύχης όντως! κι εμείς ψάχνοντας πάμε!

Στο Αττικο κορίτσι μου :)

πληρωσατε τον γιατρο,εμβρυολογο,αναισθησιολογο?γιατι ξερω οτι ειναι δωρεαν ομως ειμαι σε δειλιμα..να δωσω κατι η' να κανω την παλαβη???:?

γεια σας κοριτσια...συγχαρητηρια Ελενακι..ολα θα πανε τελεια!!!εγω ειμαι μπερδεμενη με τα συμπτωματα..ροζ η καφε υγρα δεν εχω δει καθολου!!!εχω πονους στη κοιλια χαμηλα και στη μεση,σαν πονους περιοδου.το στηθος πρησμενο αλλα δεν ποναει ιδιαιτερα!!τρωω αρκετα αλλα πολλες φορες αηδιαζω και μονο που το σκεφτομαι!!χοριακη πρεπει να κανω τη Δευτερα..τωρα ειμαι στην 9η μερα εμβρυομεταφορας..τι λετε εσεις?ειναι η πρωτη μου εξωσωματικη αλλα εχω περασει μια αποβολη και ενα εξωμητριο!!

Διαφημίσεις

πληρωσατε τον γιατρο,εμβρυολογο,αναισθησιολογο?γιατι ξερω οτι ειναι δωρεαν ομως ειμαι σε δειλιμα..να δωσω κατι η' να κανω την παλαβη???:?

Κοριτσάκι μου τίποτα δεν δώσαμε γιατί είχα περάσει επιτροπή :)

γεια σας κοριτσια...συγχαρητηρια Ελενακι..ολα θα πανε τελεια!!!εγω ειμαι μπερδεμενη με τα συμπτωματα..ροζ η καφε υγρα δεν εχω δει καθολου!!!εχω πονους στη κοιλια χαμηλα και στη μεση,σαν πονους περιοδου.το στηθος πρησμενο αλλα δεν ποναει ιδιαιτερα!!τρωω αρκετα αλλα πολλες φορες αηδιαζω και μονο που το σκεφτομαι!!χοριακη πρεπει να κανω τη Δευτερα..τωρα ειμαι στην 9η μερα εμβρυομεταφορας..τι λετε εσεις?ειναι η πρωτη μου εξωσωματικη αλλα εχω περασει μια αποβολη και ενα εξωμητριο!!

Καλησπέρα και καλή επιτυχία! η όρεξη δεν ανοίγει από την εγκυμοσύνη σε τόσο αρχική κατάσταση τα φάρμακα μας και το στρες μας και που καθόμαστε μας πιάνει η μάσα! Όσο για καφέ - ροζ τι να σου πω εγώ όταν τα είδα ήταν μετά την θετική χοριακή αλλά απέβαλα κιόλας..οπώτε δεν έχω και τα καλύτερα σε αυτό άλλες κοπέλες που είδαν στην αρχή ροζ και καφέ πήγαν μια χαρά! Κάνε υπομονή και σκέψου θετικά :) Πάντως έχω να σου πω ότι και στις 3 εγκυμοσύνες μου άλλα συμπτώματα είχα την κάθε φορά! Το μόνο ίδιο ήταν η ανεβασμένη μου θερμοκρασία τίποτε άλλο :)

IEC1p3.png

Κοριτσάκι μου τίποτα δεν δώσαμε γιατί είχα περάσει επιτροπή :)

Καλησπέρα και καλή επιτυχία! η όρεξη δεν ανοίγει από την εγκυμοσύνη σε τόσο αρχική κατάσταση τα φάρμακα μας και το στρες μας και που καθόμαστε μας πιάνει η μάσα! Όσο για καφέ - ροζ τι να σου πω εγώ όταν τα είδα ήταν μετά την θετική χοριακή αλλά απέβαλα κιόλας..οπώτε δεν έχω και τα καλύτερα σε αυτό άλλες κοπέλες που είδαν στην αρχή ροζ και καφέ πήγαν μια χαρά! Κάνε υπομονή και σκέψου θετικά :) Πάντως έχω να σου πω ότι και στις 3 εγκυμοσύνες μου άλλα συμπτώματα είχα την κάθε φορά! Το μόνο ίδιο ήταν η ανεβασμένη μου θερμοκρασία τίποτε άλλο :)

κι εμεις περασαμε επιτροπη στις 15/10!!!αρα...τιποτα δεν δινουμε...ευτυχως...:lol:

σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου για τις ευχες,,,, εγω απο την 2η μερα της εμβρυομεταφορας ειχα ποναλακια στην κοιλια!!!! την 2η κ 3η μερα κ μερικες σουβλιες,,,, στηθος αρχικα νορμαλ πρησμενο κ παραμονη χοριακης(κυριακη)τουμπανο με πονο πολυ!!το ιδιο κ η κοιλια μου,,, την ημερα της χοριακης,χτες δηλαδη,εξαφανιστηκε ο εντονος πονος,, ηταν ελαχιστος,,, και λεω, δεν γινετε,,, δεν ειμαι,,, τι ειναι ολα αυτα,,,, μια ετσι, μια αλλιως,,,απο ορεξη θα ελεγα πολυ νορμαλ,,, αρχισα κ τελειωσα την εξωσωματικη με τα ιδια κιλα!!προσεχα, ενιωθα καποιες φορες οτι εχω παρει αλλα σκεφτομουν θα φυγουν μετα,,,μια μερα κ εγω κοντεψα να κανω εμετο στην μυρωδια της ψητης μπριζολας,,,δεν καταφερα να φαω!!και αλλη μια φορα μου βρωμουσε το εμφυαλωμενο νερο που το πινω χρονια το συγκεκριμενο κ αυτο ηταν καθαρα δικη μου αντιληψη αφου στους αλλους φαινοταν ιδιο σε γευση!καθε οργανισμος αντιδρα αλλιως,,,και εγω παρατηρησα αλλαγη στην θερμοκρασια μου αλλα δεν ηταν παντα,,,παντως σου ευχομαι να εχεις θετικη χοριακη κ ολα να πανε καλα!!

κι εμεις περασαμε επιτροπη στις 15/10!!!αρα...τιποτα δεν δινουμε...ευτυχως...:lol:

μια χαρά πληρώνεις μόνο συμμετοχή στα φάρμακα αλλά μπροστά σε αυτά που γλυτώνεις δεν είναι τίποτα η συμμετοχή :)

εγώ ειχα περάσει πέρσυ τον Μάρτιο απλά είχα πολλά έμβρυα και κατέψυξα :)

IEC1p3.png

σε ευχαριστω πολυ...πιστευω οτι θα εισαι γουρλου για ολες τις κοπελες που περιμενουμε...οσο για τα συμπτωματα ολα ειναι θεμα οργανισμου ή φαντασιας..τι να πω?απο την ωρα που εγραψα το αρχικο μνμ ανεβασα 37,3 και σπυρια στο προσωπο..πολυ αγχος!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα και ευχαριστω για τις ευχες σου....δεν εχεις και αδικο!!!ολη μερα μασα και ξαπλα!!!απ οτι διαβασα πας σε δημοσιο νοσοκομειο...και εγω το ιδιο και ειμαι και πολυ ευχαριστημενη..!!

Θετικοοοοοοοοοοοοοοοοο![

ααααααααααααααααααααααααααα μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα τρελαθω!!!!!!!! μπραβο κοπελα μου,,,, συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!ευχομαι μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!:D:D:D

ποσο ειναι η χοριακη?

Θετικοοοοοοοοοοοοοοοοο!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟ :) :) είδες που στο είπα ;);););) άντε κοριτσάκι μου να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη :)

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε? εγώ ακόμα περιμένω την "έξοδο" ακόμα δεν έχει πέσει (παρόλο που προχθες η χοριακή μου είχε φτάσει 10 μονάδες...) ακόμα λίγο καφέ έχω κάνει ένα σορρο δουλειές έχω σηκώσει βάρος τίποτα.. σκέφτομαι να πάρω τον γιατρό το βράδυ αν δεν έχω καμία αλλάγη :oops: μην πάθω και τίποτα και τρέχουμε :cry::cry:

IEC1p3.png

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟ :) :) είδες που στο είπα ;);););) άντε κοριτσάκι μου να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη :)

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε? εγώ ακόμα περιμένω την "έξοδο" ακόμα δεν έχει πέσει (παρόλο που προχθες η χοριακή μου είχε φτάσει 10 μονάδες...) ακόμα λίγο καφέ έχω κάνει ένα σορρο δουλειές έχω σηκώσει βάρος τίποτα.. σκέφτομαι να πάρω τον γιατρό το βράδυ αν δεν έχω καμία αλλάγη :oops: μην πάθω και τίποτα και τρέχουμε :cry::cry:

εχεις δικιο κοπελα μου,,, μιλησε μαζι του,,, μην ζοριζεις επιτηδες τον εαυτο σου, ειναι χειροτερα. φιλια πολλα

Ευχαριστω πολυ κορίτσια! 96 μονάδες ειναι. Μου είπε ο γιατρός οτι ειναι μια χαρά. Θα δείξει το Σάββατο! Θα σας αφήσω τώρα, πάω τη μικρη κολυμβητήριο. Αν προλάβω θα ξαναμπώ το βραδάκι. Φιλια σε όλες κ συγγνώμη που δεν αναφέρομαι σε καθεμιά χωριστά.

εχεις δικιο κοπελα μου,,, μιλησε μαζι του,,, μην ζοριζεις επιτηδες τον εαυτο σου, ειναι χειροτερα. φιλια πολλα

αυτη την φορά με ταλαιπώρησε πολύ :oops::oops: την προηγούμενη τσακ μπαμ με το που ήρθε αίμα μέσα σε 24 ώρες έφυγε κιόλας (βέβαια ήταν πολύ μικρή η χοριακή μου αλλά και πάλι) τώρα είμαι 11 μέρες που ξεκινησε από λιγο το αίμα... και ακόμα δεν έχει φυγει...:shock::shock:

IEC1p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...