Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

γεια σου....όταν παίρνουμε ένα κάρο φάρμακα και προσέχουμε σαν να είμαστε έγκυες, είναι αδύνατο να μην το έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας...είναι καλό που έχει άλλες παραστάσεις..τώρα τα τραβηγματάκια και τα πονάκια είναι από τα φάρμακα και την διαδικασία ....μπορεί και από την εμφύτευση:) ...θα δείξει λοιπόν τη Δευτέρα....να μη σου λέω τα συνήθη , κάνε υπομονή. μη το έχεις στο μυαλό σου, μην αγχώνεσαι ....την έχω περάσει την διαδικασία και εγώ 3 φορές είναι γαμησέτα....αλλά όσο μπορείς κάνε ευχάριστα πραγματάκια, για να κρατηθείς λίγο ως τη Δευτέρα.....δες ταινία...πήγαινε κανένα καφέ με κάποια φίλη.....φάε κανά γλυκάκι να γλυκαθείς.....

Πανω απ όλα σ ευχαριστώ που απαντήσες κ σήμερα κ τις προαλλες στα μυνήματα μου!

Σ ευχαριστώ! Εκανα μεταφορά κρύο συντηρημένα ή εμβρύων οποτε τα τραβηγματακια... Με αγχωνουν! Θα δουμε! Σ ευχαριστώ τοοοσο πολύ!

Εσύ πως είσαι?

Διαφημίσεις

Μην ευχαριστείς...είσαι στο κατάλληλο μέρος, να μιλάς με ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες και σε καταλαβαίνουν...πέρασα και εγώ πρόσφατα την ίδια διαδικασία πριν κάνα δεκαήμερο, οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα....

εγώ λόγω του αρνητικού αποτελέσματος την προηγούμενη Τετάρτη, δεν είμαι και πολύ καλά και δεν έχω συνέλθει ακόμη...τώρα είμαι στη φάση ανασυγκρότησης όχι ιδιαίτερα επιτυχώς....άλλοτε ανεβαίνω και άλλοτε πέφτω...θέλω λίγο χρόνο....

και ενώ είπα να μην ασχοληθώ ακόμη με το επόμενο βήμα μέχρι να συνέλθω, λόγω διαδικαστικών σχετικά με τα φάρμακα και τις ημερομηνίες της επιτροπής , πρέπει να ασχοληθώ σχετικά άμεσα....

μπαίνω κάθε μέρα στο φορουμ, οπότε όποτε θες θα τα λέμε....θα εμφανιστούν και άλλες κοπέλες...θα δεις....:-)

Κοριτσια καλησπερα!

Ημουν εδω και το Νοέμβριο. Στην 3η εξωσωματικη, αν και εμεινα εγκυος, το εμβρυο παλλινδρόμησε την 8η βδομαδα...

Τωρα πάλι εδω, μεταφορα με κρυοσυντηρημενα εμβρυα...

6η μερα μετα την εμβρυομεταφορα... Σημερα λοιπον θελω να κλαιω...

Απο "συμπτωματα", τραβηγματακια χαμηλα και πρησμενο στηθος. Ποναει που και που

Ζαλαδες και ανακατωσουρες, αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειναι απο τα φάρμακα.

Ειναι καμμια εδω ? Πως θα την βγαλω μεχρι τη Δευτερα?

Γεια σου elenit13, καταλαβαινω απολυτα την αγωνια σου μεχρι τη χοριακη μιας και το περασα το σταδιο της εξωσωματικης πολύ προσφατα πριν μερες.

προσπαθεισε οσο μπορεις να εισαι ηρεμη και να μην εχεις αγχος, το ξερω καλη μου είναι δυσκολο και εγω της ιδιες αγωνιες, ανησυχιες με εσενα ειχα όπως και τα υπολοιπα κοριτσια ξαχνωντας διαφορα συμπτώματα, κανε υπομονη μεχρι τη Δευτερα λιγιες μερούλες εμειναν.

Εδώ θα ειμαστε να σου κανουμε παρεουλα!

Σου ευχομαι από την καρδια μου να εχεις ΘΕΤΙΚΟ!!!!!!!!! αποτέλεσμα.

Αν επιτρεπεται τι σου ειχαν πει για την παλλινδρομιση;

ρωταω γιατι το εχω βιωσει τρεις φορες συν μια αποβολή χωρις να εχουμε βρει καποια ακρη στο θεμα, λεγοντας μας: για ανεξηγητη υπογονομοτητα.

8HiKp2.png

Κοριτσια γεια σας κ απο εμενα. Κ εγω σε αναμονη για μεταφορά κρύοσυντηρημένων ειμαι... Βασικά περιμενω απο μερα σε μερα να αδιαθετησω. Με κύκλους απο 28 έως 34 μερες, σήμερα ειμαι στην 33η κ τίποτα. Έτυχε να πέσω τωρα σε μεγάλο κύκλο και όσο καθυστερεί η περιοδος τοσο πέφτω ψυχολογικά... Σιγουρα δεν υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης( στηθος το απόλυτο τίποτα, κανένα μα κανένα σύμπτωμα κ πεφτει κ η θερμοκρασια). Τουλάχιστον ας έρθει αυριο....

Kiskat τι έκανες τελικά με τον γιατρο σου; Συζητήσατε το θέμα με τα πρωτόκολλα;

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Χθες ξανά μίλησα με το γιατρό και μου είπε να κάνω εξέταση αίματος CA 125

Τι γνώριζε, την έχετε κάνει;

Μήπως γνωρίζετε αν γίνεται κάποια μέρα του κύκλου ή οποιοδήποτε μέρα;

Μετά το πρόσφατο αρνητικό δεν μπορώ να καταλάβω τι έφταιγε και δεν τα κατάφερα με δύο υγιές εμβρυακια με βλαστοκυστες και προεμφυτευτικο.

Που θα πάει θα τη βρω την άκρη παιδεύομαι 6 χρόνια με πάρα πολλές προσπάθειες στο σύνολο 13 ( σπερματ. και εξωσωμ. )

8HiKp2.png

αν επιτρέπεται, σου είπανε που οφείλεται η παλινδρόμηση?

Οτι αυτο θα μπορουσε να συμβει κ σε φυσιολογικη συλληψη... μια φιλη επαθε ακριβως το ιδιο κ δεν ειχε κανει εξωσωματικη...

Ελπιζω να μη συμβει σε καμμια σας ποτε ξανα! Μολις ειχαμε αρχισει να το συνειδητοποιουμε.... τσαφ! Αποξεση....

Νομιζω θα φρικαρω ως τη δευτερα.... κ απο συμπτωματα.... τραβηγματακια, πρησμενο στηθος αλλα οχι πονος κ παρα πολλα νευρα....

• 2 months later...

Κοριτσια καλημερα!Ειναι η πρωτη μου μερα στο φορουμ και χαιρομαι παρα πολυ που θα εχω εσας να συζηταω τις ανυσηχιες μου, γιατι νομιζω πως μονο εσεις μπορειτε να καταλαβετε αυτα που περναω και εγω οσο αναφορα την εξωσωματικη.Ειμαι στην ογδοη μερα εμβρυομεταφορας.Μεχρι χτες ειχα μια ελπιδα οτι ισως και να εγινε το θαυμα και σε μενα.Αλλα σημερα τα χαραματα στις 4.00 ξυπνησα και δεν ενιωθα το σωμα μου οπως χτες.Ξεπρηστηκε το στηθος μου και πλεον δεν εχω κατω χαμηλα στην κοιλια μου τσιμπηματακια.Η ερωτηση μου λοιπον ειναι η εξης:υπαρχει περιπτωση θετικης χοριακης οταν τα συμπτωματα ερχονται και φευγουν;Το ξερω πως υπαρχουν και εγκυμοσυνες με καθολου συμπτωματα, αλλα συμπτωματα στην αρχη, και πριν την χοριακη να εξαφανιζονται, δε ξερω αν μπορει να σημαινει κατι θετικο.Μπορειται να μου δωσετε μια εξηγηση;Σας ευχαριστω και ελπιζω να χρησιμοποιω καλα αυτο το blog και να βρω εστω μια απαντηση απο εσας.

Κοριτσια καλημερα!Ειναι η πρωτη μου μερα στο φορουμ και χαιρομαι παρα πολυ που θα εχω εσας να συζηταω τις ανυσηχιες μου, γιατι νομιζω πως μονο εσεις μπορειτε να καταλαβετε αυτα που περναω και εγω οσο αναφορα την εξωσωματικη.Ειμαι στην ογδοη μερα εμβρυομεταφορας.Μεχρι χτες ειχα μια ελπιδα οτι ισως και να εγινε το θαυμα και σε μενα.Αλλα σημερα τα χαραματα στις 4.00 ξυπνησα και δεν ενιωθα το σωμα μου οπως χτες.Ξεπρηστηκε το στηθος μου και πλεον δεν εχω κατω χαμηλα στην κοιλια μου τσιμπηματακια.Η ερωτηση μου λοιπον ειναι η εξης:υπαρχει περιπτωση θετικης χοριακης οταν τα συμπτωματα ερχονται και φευγουν;Το ξερω πως υπαρχουν και εγκυμοσυνες με καθολου συμπτωματα, αλλα συμπτωματα στην αρχη, και πριν την χοριακη να εξαφανιζονται, δε ξερω αν μπορει να σημαινει κατι θετικο.Μπορειται να μου δωσετε μια εξηγηση;Σας ευχαριστω και ελπιζω να χρησιμοποιω καλα αυτο το blog και να βρω εστω μια απαντηση απο εσας.

Μην χάνεις την ελπίδα σου, ολα παίζουν!!!!!!!!!!

Εγώ μετά και απο τις 2 μου εμβρυομεταφορές, ελιχα πρησμένο στήθος που ξεπρήστηκε!!! Και στις 2 είχα τσιμπηματάκια χαμηλά στην κοιλιά! Πολύ απλά στην 1η εξωσωματική δεν ήμουν έγκυος ενώ στην 2η είχα μια τεράστια χοριακή!!!!

Καλή επιτυχία!!

tAWvp3.png

Διαφημίσεις

Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν χαλαρή και ψύχραιμη. Τα περισσότερα συμπτώματα να ξέρεις ότι οφείλονται στα φάρμακα, γι'αυτό θα σου έλεγα να μην τους δίνεις και πολύ σημασία! Είναι δύσκολο το ξέρω, αλλά να σκέφτεσαι θετικά. Άλλωστε ότι ήταν να γίνει έχει ήδη γίνει έδω κ κάποιες ημέρες...Καλή επιτυχία!!!

jTRQp2.png KPxIp3.png

Καλησπερα!! Και γω αναμονη χοριακης ειμαι!! Ειμαι στην 3 τη μερα εμβρυομεταφορας 2 βλαστοκυστεων. Απο το ιδιο βραδυ της εμβρυομεταφορας εχω σουβλιτσες χαμηλα.... Σημερα εχω πολλα υγρα σε σημειο να λεω μηπως κατουριεμαι...το στηθος πρησμενο.. Στη διαρκεια της ημερας εχω καποιες ζαλαδες αλκα πιστευω οολα αυτα ειναι απο τα φαρμακα... Περνω 13 χαπια 1 τζελ στην κοιλια και μια ενεση προγεστερωνης καθε 3 μερες.αυτα!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα κοριτσια. Μολις γραφτηκα στο φορουμ και ψαχνω τα θεματα στα χαμενα! Το Σαββατο εκανα για πρωτη φορα εμβρυομεταφορα 3 πολυ καλες βλαστοκυστες και τη Δευτερα που μας ερχεται θα κανω χοριακη. Διαβαζα για τα συμπτωματα, τα πονακια, τα υγρα κτλ αλλα μαλλον πανω κατω ειναι σε ολες μας τα ιδια. Δε μενει παρα να κανουμε ολες μια προσευχουλα, να αναβουμε το καντηλακι μας και να ελπιζουμε για το καλυτερο. Καλα αποτελεσματα σε ολες μας και να γινουμε συντομα μανουλες! :D

C3prp3.png

XP3Ep3.png

Καλησπερα κοριτσια. Μολις γραφτηκα στο φορουμ και ψαχνω τα θεματα στα χαμενα! Το Σαββατο εκανα για πρωτη φορα εμβρυομεταφορα 3 πολυ καλες βλαστοκυστες και τη Δευτερα που μας ερχεται θα κανω χοριακη. Διαβαζα για τα συμπτωματα, τα πονακια, τα υγρα κτλ αλλα μαλλον πανω κατω ειναι σε ολες μας τα ιδια. Δε μενει παρα να κανουμε ολες μια προσευχουλα, να αναβουμε το καντηλακι μας και να ελπιζουμε για το καλυτερο. Καλα αποτελεσματα σε ολες μας και να γινουμε συντομα μανουλες! :D

καλησπερα!! σου ευχομαι να πανε οολα καλα!!! τη ναλλη Δευτερα να εχεις μαι τεραστεια χοριακη??? καλε 3 βλαστοκυστες?? πολλες δεν ειναι???? εισαι πανω απο 40?? αν και ξερω οτι αυτο το εχουν απαγορεψεθι.. μεχρι 2 επιτρεπει ο νομος.. τελος παντον!!!

χμμμμμ τι να σου στειλω τωρα???? παρε διδυμομπεμπεδοσκονη!!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

Χαχαχα! Λες; Μακαρι να πανε ολα καλα και να γεμισει το σπιτι μας μπεμπακια εκτος απο γατους και σκυλακια! 39 ειμαι και εχω και 2 βλαστοκυστες καβαντζα στην καταψυξη. Απ' οτι διαβασα το νομο, λεει μεχρι 3 ως τα 40 και μετα τα 40 εως 4, εκτος αν κατι εχει αλλαξει προσφατα και δεν ενημερωθηκα.Τι να σου πω και 'γω; Απ' τα πολλα που διαβαζουμε στο τελος θα περασουμε τις εξετασεις! Και που ξες, αν ολα παν καλα ισως του χρονου να κανουμε και ομαδα μπασκετ! Τα παιδια οσα κι αν ειναι, γερα να ειναι, φερνουν ευτυχια! Και οπως μεγαλωνει ενα, μεγαλωνουν και τα υπολοιπα! Δεν ειναι αναγκη να τα εχουν ολα φιρματα και να γινουν ολα επιστημονες! Σκοπος ειναι να γινουν καλοι και ευτυχισμενοι ανθρωποι! Θα σου πω τη Δευτερα αν ολα πηγαν κατ' ευχην! Σ' ευχαριστω πολυ πολυ καινουργια μου φιλη! :D

C3prp3.png

XP3Ep3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα! Λες; Μακαρι να πανε ολα καλα και να γεμισει το σπιτι μας μπεμπακια εκτος απο γατους και σκυλακια! 39 ειμαι και εχω και 2 βλαστοκυστες καβαντζα στην καταψυξη. Απ' οτι διαβασα το νομο, λεει μεχρι 3 ως τα 40 και μετα τα 40 εως 4, εκτος αν κατι εχει αλλαξει προσφατα και δεν ενημερωθηκα.Τι να σου πω και 'γω; Απ' τα πολλα που διαβαζουμε στο τελος θα περασουμε τις εξετασεις! Και που ξες, αν ολα παν καλα ισως του χρονου να κανουμε και ομαδα μπασκετ! Τα παιδια οσα κι αν ειναι, γερα να ειναι, φερνουν ευτυχια! Και οπως μεγαλωνει ενα, μεγαλωνουν και τα υπολοιπα! Δεν ειναι αναγκη να τα εχουν ολα φιρματα και να γινουν ολα επιστημονες! Σκοπος ειναι να γινουν καλοι και ευτυχισμενοι ανθρωποι! Θα σου πω τη Δευτερα αν ολα πηγαν κατ' ευχην! Σ' ευχαριστω πολυ πολυ καινουργια μου φιλη! :D

καλημερα!! δεν το συζητω!!! αν ειναι να πιασουν και τα 3 να πιασουν!!! να γεμησει η αγκαλια σου μωρουλια!!!! απλα μου φανηκε πολυ παραξενο!!!! ολα να σου πανε καλα μεχρι τελους!!!! καλε τι επιστημονες!!!! οτι θελουν ας γινουν!! αυτα θα αποφασησουν και οχι εμεις!! εμεις απλα θα στηριζουμε την αποφαση τους!!!!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

Αυριο η μεγαλη μερα της πρωτης χοριακης. Τελικα περασαν οι μερες! Αν και με εχει πιασει μια ηττοπαθεια, μια σαχλαμαρα οτι κατι τραβωσε παρολες τις καλες προοπτικες και την αισιοδοξια του γιατρου. Μεχρι την Πεμπτη, 6 μερες μετα τη μεταφορα, ειχα και πονακια και ζαλαδες. Τωρα τιποτα! Εντελως ομως! Πιο περδικι δε γινεται! Και ανυσηχω.... Αφου μαλλον δε θελω να παω αυριο... :|

C3prp3.png

XP3Ep3.png

Αυριο η μεγαλη μερα της πρωτης χοριακης. Τελικα περασαν οι μερες! Αν και με εχει πιασει μια ηττοπαθεια, μια σαχλαμαρα οτι κατι τραβωσε παρολες τις καλες προοπτικες και την αισιοδοξια του γιατρου. Μεχρι την Πεμπτη, 6 μερες μετα τη μεταφορα, ειχα και πονακια και ζαλαδες. Τωρα τιποτα! Εντελως ομως! Πιο περδικι δε γινεται! Και ανυσηχω.... Αφου μαλλον δε θελω να παω αυριο... :|

Με το καλο αυριο η χοριακη σου!!!! Τεραστεια θα ειναι!! Μη φοβασαι!!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

Ε ναι λοιπον!!! Ειναι θετικο! Οχι πολυ ακομα και μακαρι ολα να παν καλα και να ανεβει πολυ και γρηγορα, αλλα θετικο! 43,79! ♥♥♥

Εσκισες μπραβοοοοοοοοοοοο θα ανεβει αστους να λενε οι γιατροι ετσι ειναι ουυυυυυ 6ψηφια θα παρεις μπραβο μαμα

Εσκισες μπραβοοοοοοοοοοοο θα ανεβει αστους να λενε οι γιατροι ετσι ειναι ουυυυυυ 6ψηφια θα παρεις μπραβο μαμα

Πραγματι Roky, εφτασε απο Δευτερα σε Δευτερα τις 1224,21 και σημερα ειδαμε και ενα σακο! Πως θα περασουν αλλες δυο βδομαδες σκεφτομαι για να ακουσουμε καρδουλα! Υπομονη! Εσυ σε τι φαση βρισκεσαι;

C3prp3.png

XP3Ep3.png

Μπήκε ο Αύγουστος, καλό και τυχερό μήνα σε όλες! Σήμερα συμπληρώνω μια εβδομάδα από την σπερματέγχυση και δυστυχώς δεν έχω κανένα σημάδι, μόνο ένα αδιόρατο "τραβηγμα" χαμηλά που το λες και ιδέα μου =( Δεν νομίζω να κάναμε δλδ τπτ δυστυχώς..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις για την προγεστερόνη, θα ρωτήσω και τον γιατρό την επόμενη φορά.

καλημερα!! μην εισαι απαισιοδοξη!!! ολα καλα θα πανε!!! οτι ειναι να γινει εχει γινει! κατσε ηρεμισει και ολα θα ειναι οπως πρεπει!!!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...