Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω.εσυ πως εισαι γλυκεια μου?

προσπαθω να εξαντλησω και οτι εχει μεινει απο υπομονη γιατι θα τρελαθω...ειμαι και τις δεκα μερες ξαπλα λογω αιματος....

τι ωρα θα παρεις αποτελεσματα;

προσπαθω να εξαντλησω και οτι εχει μεινει απο υπομονη γιατι θα τρελαθω...ειμαι και τις δεκα μερες ξαπλα λογω αιματος....

τι ωρα θα παρεις αποτελεσματα;

εχεις αιμα?γιατι?περιμενω να με παρουν τηλ και εχω πιει 3 καφεδες απο την αγωνια μου και ελπιζω να ειναι το τελευταιο τσιγαρο που καπνιζω

εχεις αιμα?γιατι?περιμενω να με παρουν τηλ και εχω πιει 3 καφεδες απο την αγωνια μου και ελπιζω να ειναι το τελευταιο τσιγαρο που καπνιζω

δεν το λες ακριβως αιμα ειναι καπως σκουρα κοκκινα καφε υγρα στο σκουπισμα...δεν ξερω γιατι...υποψιαζομαι αποτυχια....μου ειπαν ξαπλα...

και παλι μεσα απο την καρδια μου καλη επιτυχια!

δεν το λες ακριβως αιμα ειναι καπως σκουρα κοκκινα καφε υγρα στο σκουπισμα...δεν ξερω γιατι...υποψιαζομαι αποτυχια....μου ειπαν ξαπλα...

και παλι μεσα απο την καρδια μου καλη επιτυχια!

αν δεν κανω λαθος στην εμφυτευση εχεις καφε/ροζ υγρα.αρα?καλο ειναι αυτο.σ'ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου και σε σενα 4ψηφια ευχομαι αυριο

Διαφημίσεις

ωχ κοριτσακι μου....λυπαμαι...να εισαι δυνατη!μαλλον δεν μας παει αυτος ο μηνας...

δεν ξερω μας ματιασαν μαλλον.μου ειπε η γιατρος να παω σε 2 μηνες να μου βαλουν τις 2 μετριες βλαστοκυστες που εχω στην καταψυξη

Roky τι να πω....σε νιώθω...Μάρτης γδάρτης κορίτσια....δε μας ήθελε....άντε καμιά τελευταία τουλάχιστον που να έχει θετική χοριακή να κλείσει αυτή η ομάδα λιγο πιο αισιόδοξα....

Roky τι να πω....σε νιώθω...Μάρτης γδάρτης κορίτσια....δε μας ήθελε....άντε καμιά τελευταία τουλάχιστον που να έχει θετική χοριακή να κλείσει αυτή η ομάδα λιγο πιο αισιόδοξα....

η γιατρος μου τραβουσε τα μαλλια της οταν της ειπα ..αρνητικο...εγινε παυση λιγων λεπτων.νομιζε οτι της κανω πλακα

Διαφημίσεις

Είναι απίστευτο το πόσο χαιρόμαστε για σένα που δε έχουμε καν δει!!!!!!!!

μπράβο!!!!!!! τα κατάφερες!!!!!!!!!!!!

μακάρι να μας φέρεις γούρι!!!!

ήταν η 1η σου φορά;

oxi h deuterh mou...h prwth vioximhkh kuhsh se kentro tis athinas..twra eimai thessalonikh k pros to paron eimai polu oikanopihmenh...

Συγχαρητήρια κουκλίτσα μου. Είδες που σου ελεγα οτι εδω θα είμαστε να χαιρόμαστε για την ταιραστια χοριακή; :D

Η ξεκούραση συνεχίζεται εννοειται και εχεις μονο γλυκιες αναμονες :*

Georgiana pws eisai koritsaki mou?pws ekselisete h egkumosinh sou?egw aurio exw na kanw k mia trith xoriakh k prwta o theos thn trith uperixo....exw anxos para polu?perimenw ta euxarista nea sou!!!filakia

Προς το παρόν δεν θέλω να μπω στη διαδικασία για γιατρό αλλά πιο πιθανό πάλι στον παντο εκεί έχω κάνει τρεις στη μία είχα θετικό αλλά παλινδρόμηση της περισσότερες της έχω στον καπετανακη (μακριά...)

ΛΙΝ LOIPAME GIA TA NEA SOU PRAGAMATIKA!!!!EUXOMAI H EPOMENH NA EINAI H TELEYTAIA SOU!!!! OTAN PHRES APO TON PANTO THN THETIKH XORIAKH THIMASE POSO HTAN?KAI TH SUMTOMATA EIXES PRIN PALIDROMHSH ?EGW STON PANTO EIXA VIOXHMIKH ME POLU XAMHLH THN PRWTH XORIAKH...

Διαφημίσεις

ΛΙΝ LOIPAME GIA TA NEA SOU PRAGAMATIKA!!!!EUXOMAI H EPOMENH NA EINAI H TELEYTAIA SOU!!!! OTAN PHRES APO TON PANTO THN THETIKH XORIAKH THIMASE POSO HTAN?KAI TH SUMTOMATA EIXES PRIN PALIDROMHSH ?EGW STON PANTO EIXA VIOXHMIKH ME POLU XAMHLH THN PRWTH XORIAKH...

μπραβο κοριτσαρα μου ευχομαι μια ηρεμη 9μηνη κυηση μεσα απο την καρδια μου

Καλημέρα κορίτσια!Γράφω γιατί μέχρι το απόγευμα που θα πάρω τα αποτελέσματα της χοριακής μου θα έχω πεθάνει από την αγωνία. Έχω μια κόρη 17 μηνών από εξωσωματική κατά την οποια είχαμε 6 έμβρυα. Βάλαμε κατεψυγμένα 3 και αποκτήσαμε τη μικρή μου. Μετά την εμβρυομεταφορά είχα όλα τα συμπτώμα(έντονοι πόνοι χαμηλά στην κοιλιά, πρήξιμο στο στήθος, αίμα εμφύτευσης και συχνοουρίες) και όντως ήμουν έγκυος!! Τώρα, στις 24/02 κάναμε εμβρυομεταφορα τα υπόλοιπα 3 εμβυάκια κ περιμένω σήμερα τα αποτελέσματα της χοριακής. Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχω τα ίδια συμπτώματα, μόνο κάτι ανεπαίσθητα πονάκια χαμηλά και κάτι ψιλοζαλάδες, οπότε ήμουν πεπεισμένη ότι έχει αποτύχει αυτή τη φορά... ΑΛΛΑ χθες νιώθω λίγο υγρό το στήθος μου και τι να δω...έβγαλα γάλα!! Όχι διάφανο υγρό αλλά λευκό! Να σημειώσω ότι εχω αποθηλάσει εδώ κ 10 μήνες και με είχε ελέγξει ο γυναικολόγος μου... Λέτε να είμαι έγκυος? Δεν το έχω ξανακούσει για σύμπτωμα και για να πω την αλήθεια ψιλοτρόμαξα...

Αγγελούδι μου ήρθες 16/10/2013...Σ'αγαπώ πολύ

Σε αυτή την προσπάθεια πήρα αρνητικό

στην προ τελευταία είχα θετικό είχα πάει στης 9 μέρες και ήταν 32 στης 14 μέρες 150 είχα φτάσει τοτε μέχρι 65.000 χοριακη

Απο συμπτωματα πριν πάω για χοριακη ειχα τσιμπήματα χαμηλά, ναυτιες και πρησμενο στήθος αλλά πριν πάω στο γιατρό και μάθω για την παλινδρόμηση υποψιάστηκα ότι κάτι δεν πάει καλά γιατί ότι συμπτώματα είχα άρχισαν να

με εγκαταλειπουν.

Περασμενα ξεχασμένα η ζωή συνεχίζεται και δεν βλέπω τι έγινε στο παρελθόν αλλά το παρόν από εδώ και πέρα

Πόσες προσπάθειες έχεις κάνει στο Παντο; ;

8HiKp2.png

Κοριτσια καλησπερα!

Ημουν εδω και το Νοέμβριο. Στην 3η εξωσωματικη, αν και εμεινα εγκυος, το εμβρυο παλλινδρόμησε την 8η βδομαδα...

Τωρα πάλι εδω, μεταφορα με κρυοσυντηρημενα εμβρυα...

6η μερα μετα την εμβρυομεταφορα... Σημερα λοιπον θελω να κλαιω...

Απο "συμπτωματα", τραβηγματακια χαμηλα και πρησμενο στηθος. Ποναει που και που

Ζαλαδες και ανακατωσουρες, αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειναι απο τα φάρμακα.

Ειναι καμμια εδω ? Πως θα την βγαλω μεχρι τη Δευτερα?

elenit13 καλησπέρα....

κάνε όσο μπορείς υπομονή...λίγες μέρες σου έμειναν...αν δεν είσαι ξαπλωμένη όλη την ώρα, βγες καμιά βολτίτσα έξω από το σπίτι για να ξεχνιέσαι και να μην είναι όλη την ώρα το μυαλό σου εκεί...βοηθάει πολύ η αλλαγή παραστάσεων... τα περισσότερα κορίτσια αυτή τη στιγμή είναι σε διαδικασία ωοληψίας ή ενέσεων και μιλάνε σε άλλο τόπικ "πρώτη φορά εξωσωματική"......

elenit13 καλησπέρα....

κάνε όσο μπορείς υπομονή...λίγες μέρες σου έμειναν...αν δεν είσαι ξαπλωμένη όλη την ώρα, βγες καμιά βολτίτσα έξω από το σπίτι για να ξεχνιέσαι και να μην είναι όλη την ώρα το μυαλό σου εκεί...βοηθάει πολύ η αλλαγή παραστάσεων... τα περισσότερα κορίτσια αυτή τη στιγμή είναι σε διαδικασία ωοληψίας ή ενέσεων και μιλάνε σε άλλο τόπικ "πρώτη φορά εξωσωματική"......

kiskat78 Σήμερα είμαι λίγο καλυτερα ψυχολογικά. Βγαινω εξω, πάω για δουλεια κανονικά, αλλά δεν ξεχνιεμαι!...τα τραβηγματακια χαμηλά συνεχίζονται.… δεν ξέρω τι να πω... Δεν είμαι κ απ αυτές που έχουν ένστικτο! Θα σκασω μέχρι τη δεύτερα!

γεια σου....όταν παίρνουμε ένα κάρο φάρμακα και προσέχουμε σαν να είμαστε έγκυες, είναι αδύνατο να μην το έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας...είναι καλό που έχει άλλες παραστάσεις..τώρα τα τραβηγματάκια και τα πονάκια είναι από τα φάρμακα και την διαδικασία ....μπορεί και από την εμφύτευση:) ...θα δείξει λοιπόν τη Δευτέρα....να μη σου λέω τα συνήθη , κάνε υπομονή. μη το έχεις στο μυαλό σου, μην αγχώνεσαι ....την έχω περάσει την διαδικασία και εγώ 3 φορές είναι γαμησέτα....αλλά όσο μπορείς κάνε ευχάριστα πραγματάκια, για να κρατηθείς λίγο ως τη Δευτέρα.....δες ταινία...πήγαινε κανένα καφέ με κάποια φίλη.....φάε κανά γλυκάκι να γλυκαθείς.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...