Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλο το team της αναμονής.......

1 και σήμερα!!!!!!!!!!

Αύριο τέρμα τα ψέματα.....ή γελάμε ή κλαίμε και μετά ξαναχαμογελάμε και συνεχίζουμε...

τι να πω κορίτσια.....ξύπνησα από τις 5.30!!!σαν το βρυκόλακα...

και φυσικά θα έχει και αύριο αναμονή...θα πάω στο εργαστήριο κατά τις 6.30π.μ. για να κάνω την αιμοληψία...θα πάω στη δουλειά και θα πάρω την πολυπόθητη χοριακή (παρόλο που θα έχει ήδη βγει το αποτέλεσμα) μετά τις 4.00μ.μ......δε θέλω να πάρω να τους ρωτήσω το αποτέλεσμα, γιατί αν είναι αρνητικό δε θα την παλέψω στη δουλειά μέχρι να σχολάσω...

ποια άλλη κοπέλα περιμένει αύριο ή τις επόμενες μέρες???

Λιν πως είσαι? τι σου είπαν από το κέντρο?

καλημερα εγω παω τη πεμπτη και δεν εχω λογια.διαβασες τη σκεψη μου ακριβως ετσι νιωθω

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα...εγώ παω παρασκευή για χοριακή αλλά από χθες εγώ καφέ σκούρο στο σκούπισμα...έχω απογοητευτει ήδη!!!καλή επιτυχία σε όλες...

Μην απογοητεύεσαι...σε μια φίλη μου τα καφέ σημάδια ήταν ένδειξη της εμφύτευσης... μόνο η χοριακή την Παρασκευή θα σου δείξει....μέχρι τότε προσπαθησε να ηρεμήσεις και HOPE.....

Σ'ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση αλλά νομίζω ότι είναι πολύ για να είναι από εμφύτευση...το έχω δύο μέρες σε κάθε σκούπισμα!τι να πω..μακάρι να βγεις αληθινή

Διαφημίσεις

Κορίτσια δυστυχώς αρνητική...

είπα πως θα ήταν τρίτη και φαρμακερή αλλά ήταν μια από τα ίδια... :-(:sad::-( προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου...

ελπίζω από αύριο να ανατραπεί το σκηνικό και να διαβάσουμε θετικά αποτελέσματα από τις υπόλοιπες κοπέλες... να αναθαρρήσουμε για την επόμενη προσπάθεια μας...

είπα πως θα ήταν τρίτη και φαρμακερή αλλά ήταν μια από τα ίδια... :-(:sad::-( προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου...

ελπίζω από αύριο να ανατραπεί το σκηνικό και να διαβάσουμε θετικά αποτελέσματα από τις υπόλοιπες κοπέλες... να αναθαρρήσουμε για την επόμενη προσπάθεια μας...

λυπαμαι παρα παρα πολυ.σου στελνω μια αγκαλιτσα

σε ποιο κεντρο εισαι κοπελα μου?

γιατι εγινε αυτο σου ειπαν?

Διαφημίσεις

Ο γυναικολόγος/εξωσωματικός μου συνεργάζεται στο Διαβαλκανικό ...και τις τρεις προσπάθειες τις έκανα εκεί...

καλα ε?τωρα ειδα οτι εισαι απο θεσσαλονικη.εγω κ τις 2 τις εκανα στο ρεα.θα δουμε αυριο με τρωει η αγωνια και εχω στεναχωρηθει κ με τα νεα σας πολυ

Ωχ κοριτσάκι μου...κρίμα!η δυσκολία μας αυτή μας έμαθε. Στις αποτυχίες να βγαίνουμε πιο δυνατές...

Δεν είχα πρόβλημα με το γιατρό μου...τον εμπιστεύομαι...για αυτό και παρά τις 2 αποτυχημένες προσπάθειες, έκανα και την τρίτη με αυτόν..... και οι εμβρυολόγοι στο Διαβαλκανικό (Θεσσαλονίκη) είναι κατά την άποψή μου και άψογες και αναλυτικότατες....μετά τη δεύτερη αποτυχημένη είχα εντοπίσει και ανοσολογικούς παράγοντες που τους έχω αναφέρει σε άλλο θέμα...εκτός από τα κλασικά φάρμακα, πήρα και ένα μήνα κορτιζόνη ύστερα από εξέταση/συζήτηση με γνωστή ανοσολόγο....τώρα μόλις συνέλθω λίγο θα ξαναδώ λίγο ξανά αν εντέλει φταίνε τα ανοσολογικά ή όχι.....

Δεν είχα πρόβλημα με το γιατρό μου...τον εμπιστεύομαι...για αυτό και παρά τις 2 αποτυχημένες προσπάθειες, έκανα και την τρίτη με αυτόν..... και οι εμβρυολόγοι στο Διαβαλκανικό (Θεσσαλονίκη) είναι κατά την άποψή μου και άψογες και αναλυτικότατες....μετά τη δεύτερη αποτυχημένη είχα εντοπίσει και ανοσολογικούς παράγοντες που τους έχω αναφέρει σε άλλο θέμα...εκτός από τα κλασικά φάρμακα, πήρα και ένα μήνα κορτιζόνη ύστερα από εξέταση/συζήτηση με γνωστή ανοσολόγο....τώρα μόλις συνέλθω λίγο θα ξαναδώ λίγο ξανά αν εντέλει φταίνε τα ανοσολογικά ή όχι.....

prezolon σου εδωσαν?

Διαφημίσεις

Medrol πήρα....από αποτελέσματα αντισωμάτων είχα ενδείξεις αυτοάνοσων μή ταυτοποιημένων....οι ρευματολόγοι μου πρότειναν prezolon/plaquenil και η ανοσολόγος medrol....το plaquenil δίνεται στη θεραπεία κάποιων αυτοάνοσων... δεν ήθελα να το πάρω μιας και προς το παρόν δεν νοσώ, αλλά έχω μόνο τους δείκτες....πήρα λοιπόν την κορτιζόνη, που ήταν και κοινός τόπος σε όλους....έκανα και υστεροσκόπηση και scrathing τον Ιανουάριο....πήγα λοιπόν και ντοπαρισμένη και με servise....αλλά τζίφος...

Για την επόμενη πρέπει να δω τι θα κάνω...

Οι υπόλοιπες μη μασάτε....

Medrol πήρα....από αποτελέσματα αντισωμάτων είχα ενδείξεις αυτοάνοσων μή ταυτοποιημένων....οι ρευματολόγοι μου πρότειναν prezolon/plaquenil και η ανοσολόγος medrol....το plaquenil δίνεται στη θεραπεία κάποιων αυτοάνοσων... δεν ήθελα να το πάρω μιας και προς το παρόν δεν νοσώ, αλλά έχω μόνο τους δείκτες....πήρα λοιπόν την κορτιζόνη, που ήταν και κοινός τόπος σε όλους....έκανα και υστεροσκόπηση και scrathing τον Ιανουάριο....πήγα λοιπόν και ντοπαρισμένη και με servise....αλλά τζίφος...

Για την επόμενη πρέπει να δω τι θα κάνω...

Οι υπόλοιπες μη μασάτε....

prezolon μου εδωσαν και μενα αλλα δεν ξερω γιατι το παιρνω.ποτε δεν μου ειπαν ρε συ μεχρι τωρα νομιζα οτι ειναι για το ενδωμητριο και οταν ειπες κορτιζονη θυμηθηκα οτι πινω πρεζολον

Φαντάζομαι το ξεκίνησες λίγο πριν την εμβρυομεταφορά...ε?

από όσο έχω διαβάσει στο forum το δίνουν γενικά λίγες μέρες πριν την εμβρυομεταφορά και μέχρι τη β χοριακή ...κάποιες φορές και στο πρώτο τρίμηνο...από ότι κατάλαβα για να καταλαγιάζει το ανοσοποιητικό και να είναι πιο δεκτικό το περιβάλλον για το έμβρυο και να μη το "θεωρεί" το σώμα εισβολέα..εγώ το πήρα παραπάνω διάστημα λόγω των ANA (αντιπυρηνικά αντισώματα) και των υπόλοιπων δεικτών....αν έμενα έγκυος θα το συνέχιζα και στο πρώτο τρίμηνο όπου θα κάναμε επανέλεγχο και αναλόγως θα το συνέχιζα ή θα μείωνα τη δόση ή θα το σταματούσα....

Φαντάζομαι το ξεκίνησες λίγο πριν την εμβρυομεταφορά...ε?

από όσο έχω διαβάσει στο forum το δίνουν γενικά λίγες μέρες πριν την εμβρυομεταφορά και μέχρι τη β χοριακή ...κάποιες φορές και στο πρώτο τρίμηνο...από ότι κατάλαβα για να καταλαγιάζει το ανοσοποιητικό και να είναι πιο δεκτικό το περιβάλλον για το έμβρυο και να μη το "θεωρεί" το σώμα εισβολέα..εγώ το πήρα παραπάνω διάστημα λόγω των ANA (αντιπυρηνικά αντισώματα) και των υπόλοιπων δεικτών....αν έμενα έγκυος θα το συνέχιζα και στο πρώτο τρίμηνο όπου θα κάναμε επανέλεγχο και αναλόγως θα το συνέχιζα ή θα μείωνα τη δόση ή θα το σταματούσα....

αμεσως μετα την ωοληψια το ξεκινησα και δεν ηξερα γιατι τι πινω.στην πρωτη εμβρυομεταφορα δεν μου το ειχαν δωσει

Roky καλά κάναν και στο δώσανε....

και οι γιατροί συνήθως τροποποιούν το πρωτόκολλο των φαρμάκων...εγώ και στις 3 φορές εκτός από τα συνηθισμένα (salospir/inohhep/utrogestan/φολλικό ) πήρα διαφορετικό συνδυασμό στα υπόλοιπα...

Λοιπόν χαλάρωσε...πιες μια buckler( μπύρα χωρίς αλκοόλ) άκου τη μουσικούλα που σου αρέσει...παίξε με το σκυλάκι σου και βουρ αύριο να μας φέρεις μια θετική χοριακή...

και οι γιατροί συνήθως τροποποιούν το πρωτόκολλο των φαρμάκων...εγώ και στις 3 φορές εκτός από τα συνηθισμένα (salospir/inohhep/utrogestan/φολλικό ) πήρα διαφορετικό συνδυασμό στα υπόλοιπα...

Λοιπόν χαλάρωσε...πιες μια buckler( μπύρα χωρίς αλκοόλ) άκου τη μουσικούλα που σου αρέσει...παίξε με το σκυλάκι σου και βουρ αύριο να μας φέρεις μια θετική χοριακή...

σ ευχαριστω πολυ κοριτσαρα μου.να ρωτησω κατι αλλο?οσο πινουμε αυτα τα χαπια υπαρχει περιπτψση να κατεβει η περιοδος?η κατεβαινει μολις τα κοψουμε?

την πρωτη φορα ciclacur\utrogestan κ τωρα ciclacyr/utrogestan/prezolon/glucophage/claxane και κατι βιταμινες

Πρέπει να κόψεις τα φάρμακα, για να έρθει...εμένα μόνο την πρώτη φορά μου είχε έρθει λίγο αιματάκι....τη δεύτερη έκοψα τα φάρμακα και μου ήρθε την επόμενη μέρα....τώρα επίσης δεν μου έχει έρθει ακόμη...

άστα όμως τώρα αυτά.... εσύ έχεις πρώτα τη χοριακή....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...