Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια στη Νάντια που ξεκίνησε το "χορό" των θετικών χοριακών.......να παίρνουμε θάρρος και οι υπόλοιπες.....

Κατά τα άλλα......

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........

βαθιές ανάσες μέχρι το μεδούλι, για να ηρεμήσετε......

έχετε σκεφτεί πως με τόσο άγχος και ομαδικό παροξυσμό, αν είστε έγκυες μπορεί να κάνετε κακό στο εμβρυάκι σας???????

και βλέπω πως η μια παρασέρνει την άλλη.....αν σας βγει αρνητικό το τεστ ενώ ίσως είστε έγκυες δε είναι κρίμα να περάσετε στενοχώρια χωρίς λόγο?

keep calm λοιπόν και μια μια τις "πίστες" κάθε φορά....

δε θέλω να σας μαλώσω...δε θέλω να το παίξω άνετη και cool...και εγώ έχω άγχος...λιγότερο όμως από τις άλλες φορές....και?θα αλλάξει το αποτέλεσμα?ότι είναι να γίνει έχει γίνει ήδη....6 και σήμερα λοιπόν....

εγώ θα βγω βόλτα το απόγευμα....να αλλάξω παραστάσεις...να ξεφύγει λίγο το μυαλό....

Έχεις απόλυτο δίκιο τα ίδια μου λένε από το οικογενειακό περιβάλλον.

8HiKp2.png

Είναι απίστευτο το πόσο χαιρόμαστε για σένα που δε έχουμε καν δει!!!!!!!!

μπράβο!!!!!!! τα κατάφερες!!!!!!!!!!!!

μακάρι να μας φέρεις γούρι!!!!

ήταν η 1η σου φορά;

me sygkineite me thn xara sas!!!oxi einai h deuterh mou embruometafora se diaforetiko kentro apo thn prwth......euxomai ta kalytera se oles koritsia....egw exw koma mia xoriakh thn deutera gia na doume pws ekselisete....opote h agwnia sunexizetai....apla eimai poio aisiodoksh shmera!!!!

me sygkineite me thn xara sas!!!oxi einai h deuterh mou embruometafora se diaforetiko kentro apo thn prwth......euxomai ta kalytera se oles koritsia....egw exw koma mia xoriakh thn deutera gia na doume pws ekselisete....opote h agwnia sunexizetai....apla eimai poio aisiodoksh shmera!!!!

Με τόσο μεγάλη χοριακή σίγουρα είσαι έγκυος σωστά;

η 2η χοριακή θα δείξει αν είναι 1 ή 2;

Συγχαρητήρια ναντια! Να έχεις μια γλυκιά εγκυμοσυνη!!!!

Οταν λες 2η εμβρυομεταφορα σε αλλο κεντρο τι εννοείς; Είχες έμβρυα απο το πρώτο κεντρο και τις πηγές σε κάποιο αλλο κ τις έβαλες ή ξεκίνησες απο την αρχη την διαδικασία εξωσωματικής;Ρωτάω γιατι ψάχνω να δω εάν υπάρχουν κοπέλες που πήραν τα έμβρυα τους κ τα μετέφεραν άλλου.

Διαφημίσεις

συγχαρητηρια !!!μακαρι να εισαι τι γουρι μας!!!

Εγω εκανα την εμβρυομεταφορα 16.02 και 14 μερα πεφτη κυριακη ,θα πηγαινα δευτερα αλλα τωρα σκεφτομαι για αυριο,εσεις τι λετε

Σου ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα.

Συγχαρητήρια στη Νάντια που ξεκίνησε το "χορό" των θετικών χοριακών.......να παίρνουμε θάρρος και οι υπόλοιπες.....

Κατά τα άλλα......

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........

βαθιές ανάσες μέχρι το μεδούλι, για να ηρεμήσετε......

έχετε σκεφτεί πως με τόσο άγχος και ομαδικό παροξυσμό, αν είστε έγκυες μπορεί να κάνετε κακό στο εμβρυάκι σας???????

και βλέπω πως η μια παρασέρνει την άλλη.....αν σας βγει αρνητικό το τεστ ενώ ίσως είστε έγκυες δε είναι κρίμα να περάσετε στενοχώρια χωρίς λόγο?

keep calm λοιπόν και μια μια τις "πίστες" κάθε φορά....

δε θέλω να σας μαλώσω...δε θέλω να το παίξω άνετη και cool...και εγώ έχω άγχος...λιγότερο όμως από τις άλλες φορές....και?θα αλλάξει το αποτέλεσμα?ότι είναι να γίνει έχει γίνει ήδη....6 και σήμερα λοιπόν....

εγώ θα βγω βόλτα το απόγευμα....να αλλάξω παραστάσεις...να ξεφύγει λίγο το μυαλό....

Καλα τα λες αλλα που να βρεθει τοση ψυχραιμια....

Έκανα το τεστ, δεν είμαι :cry:

λιν,μην χανεις την πιστη σου,οντως ειναι νωρις.Αλλο το τεστ,και αλλο η β χωριακη οταν φτασεις τις 14 μερες κανε υπομονη ειμαστε μαζι σου

3uyY.pngdpTGp3.png ]

λιν,μην χανεις την πιστη σου,οντως ειναι νωρις.Αλλο το τεστ,και αλλο η β χωριακη οταν φτασεις τις 14 μερες κανε υπομονη ειμαστε μαζι σου

Αχ δεν ξέρω θα κάνω και αύριο χοριακη αν είναι κάτι θα δείξει και στης εννιά μέρες

Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

276,8 h xoriakh mou 9h meraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tremw apo xara den to pisteywwwwww...... me voithise h agia zwnh k agios rafahl!!!!!!!

Συγχαρητήρια κουκλίτσα μου. Είδες που σου ελεγα οτι εδω θα είμαστε να χαιρόμαστε για την ταιραστια χοριακή; :D

Η ξεκούραση συνεχίζεται εννοειται και εχεις μονο γλυκιες αναμονες :*

Αχ δεν ξέρω θα κάνω και αύριο χοριακη αν είναι κάτι θα δείξει και στης εννιά μέρες

ηρεμισε μην παθεις τιποτα.απο τα χαπια που πινουμε τα τεστ βγαινουν λαθος το εψαξα στο ιντερνετ μην βιαστεις για την χοριακη ασε να περασουν 4 ακομα μερες εομαστε μαζι σου

Μη βασιζεσαι στο τεστ τοσο νωρις λινακι. Σιγουρα εισαι.

ΛΙΝ το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα πρεπει να κανεις υπομονη...τα τεστ ουρων ανιχνευουν την εγκυμοσυνη πολυ πιο αργα απο την χοριακη, μην το εμπιστευτεις και απογοητευτεις..ειδικα για το συγκεκριμενο που αγορασες δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα...

Κοριτσια εκανα τεστ φαρμακειου σημερα (7 μερα απο εμβρυομ) και βγηκε αρνητικο. Τεινω να πιστεψω το τεστ διοτι δεν εχω απολυτως κανενα συμπτωμα. Ουτε ενοχλησεις χαμηλα, ουτε οποιαδηποτε ενοχληση στ στηθος..τιποτα. Πιστευω πως απετυχα παλι και δυστυχως τα περιθωρια μου τα οικονομικα δεν μου επιτρεπουν αλλη προσπαθεια.

Διαφημίσεις

Κοριτσια εκανα τεστ φαρμακειου σημερα (7 μερα απο εμβρυομ) και βγηκε αρνητικο. Τεινω να πιστεψω το τεστ διοτι δεν εχω απολυτως κανενα συμπτωμα. Ουτε ενοχλησεις χαμηλα, ουτε οποιαδηποτε ενοχληση στ στηθος..τιποτα. Πιστευω πως απετυχα παλι και δυστυχως τα περιθωρια μου τα οικονομικα δεν μου επιτρεπουν αλλη προσπαθεια.

καλημερα αχ αχ αχ το εκανες πολυ πολυ νωρις η εμφυτευση μπορει να γινει απο την 5η μερα και μετα και το σωμα παραγει την χοριακη ορμονη μετα απο μια βδομαδα και διπλασιαζεται αν 2 μερες.απλα το εκανες νωρις

το εψαχνα χθες στο google

καλημερα ειμαστε μαζι σου και περιμενω να μου πεις ευχαριστα σημερα

Κοριτσια καλημερα και καλη επιτυχια σε ολες!!😊😊. Δεν επιτρεπεται το τεστ στην εξωσωματικη γιατι μπερδευεται με την ανιχνευση των φαρμακων και δε βγαζει σωστο αποτελεσμα... τουλαχιστον αυτο μου ειπε ο γιατρος..

καλημερα αχ αχ αχ το εκανες πολυ πολυ νωρις η εμφυτευση μπορει να γινει απο την 5η μερα και μετα και το σωμα παραγει την χοριακη ορμονη μετα απο μια βδομαδα και διπλασιαζεται αν 2 μερες.απλα το εκανες νωρις

Καλημερα κοπελιτσα μου. Μακαρι να ειναι οπως τα λες. Εσυ τι κανεις σημερα;

Καλημερα κοπελιτσα μου. Μακαρι να ειναι οπως τα λες. Εσυ τι κανεις σημερα;

χθες ειχα κατι σφαχτες κατω στα γεν.οργανα σα να ειχα φαει κλωτσια.σημερα εβαλα θερμομετρο 37.2 αλλα δεν ποναω καθολου.τι να πω δεν ξερω 5 και σημερα για χοριακη.για τα τεστ το εψαχνα ολη μρεα χθες.πηρα και τη γιατρο και μου ειπε να μην κανω τσαμπα λεφτα θα χαλασω ετσι μου ειπε

Κοριτσια καλημερα και καλη επιτυχια σε ολες!!😊😊. Δεν επιτρεπεται το τεστ στην εξωσωματικη γιατι μπερδευεται με την ανιχνευση των φαρμακων και δε βγαζει σωστο αποτελεσμα... τουλαχιστον αυτο μου ειπε ο γιατρος..

καλημερα.ναι εχει δικιο ο γιατρος σου.δεν βγαινουν σωστα

Καλημερα, τι κανεις εσυ;

χθες ειχα κατι σφαχτες κατω στα γεν.οργανα σα να ειχα φαει κλωτσια.σημερα εβαλα θερμομετρο 37.2 αλλα δεν ποναω καθολου.τι να πω δεν ξερω 5 και σημερα για χοριακη.για τα τεστ το εψαχνα ολη μρεα χθες.πηρα και τη γιατρο και μου ειπε να μην κανω τσαμπα λεφτα θα χαλασω ετσι μου ειπε

Αντε βρε κοριτσακι ολα καλα θα σου πανε. Το στηθος ποναει καθολου;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...