Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

276,8 h xoriakh mou 9h meraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tremw apo xara den to pisteywwwwww...... me voithise h agia zwnh k agios rafahl!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

ΤΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΣ;

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

276,8 h xoriakh mou 9h meraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tremw apo xara den to pisteywwwwww...... me voithise h agia zwnh k agios rafahl!!!!!!!

Μπραβοοοοοο τελεια νεα!!!! πολυ χαρηκα μπραβο...αρχησαν τα χαρμοσυνα!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

ΤΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΣ;

ta embryakia htan 4 hmerwn..perhmenw thl.apo to kentro....exw megalh xara elpizw na kratish 9 mhnes!!!!!koritsakia mou ekana thn arxh opote ola kala!!!!

ta embryakia htan 4 hmerwn..perhmenw thl.apo to kentro....exw megalh xara elpizw na kratish 9 mhnes!!!!!koritsakia mou ekana thn arxh opote ola kala!!!!

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΙΣΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ 9ΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗ:D:D:D:D

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΟΣΟ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!

8HiKp2.png

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΜΦΥΤΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ 5.500

συνολο ολα?εμενα στο ρεα 1.700 και 500 η γιατρος μου και 900 οι ενεσεις.μαζι με τις ενεσουλες η τιμη?ρωταω γιατι αν εχω αρνητικο αποτελεσμα θα παω και γω στον παντο

Διαφημίσεις

εισαι μεγαληηηηηηηηηηηηηηηη ουαου ουαου και ζητω.μπραβοοοοοοοο μανουλα.θα κρατησει 9 ολοκληρους μηνες απολαυσε το.!!!!!!!!!πολυ χαρηκα τωρα

Πραγματικα συγκινηθηκα με τα νεα σου. Να προσεχεις πολυ τωρα και να σκεφτεσαι μονο τα μωρουλια σου η το μωρακι σου!!! Πωπω τι ομορφα!!!

συνολο ολα?εμενα στο ρεα 1.700 και 500 η γιατρος μου και 900 οι ενεσεις.μαζι με τις ενεσουλες η τιμη?ρωταω γιατι αν εχω αρνητικο αποτελεσμα θα παω και γω στον παντο

ΣΥΝ 800 ΟΙ ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Είναι απίστευτο το πόσο χαιρόμαστε για σένα που δε έχουμε καν δει!!!!!!!!

μπράβο!!!!!!! τα κατάφερες!!!!!!!!!!!!

μακάρι να μας φέρεις γούρι!!!!

ήταν η 1η σου φορά;

συγχαρητηρια !!!μακαρι να εισαι τι γουρι μας!!!

Εγω εκανα την εμβρυομεταφορα 16.02 και 14 μερα πεφτη κυριακη ,θα πηγαινα δευτερα αλλα τωρα σκεφτομαι για αυριο,εσεις τι λετε

3uyY.pngdpTGp3.png ]

Συγχαρητήρια στη Νάντια που ξεκίνησε το "χορό" των θετικών χοριακών.......να παίρνουμε θάρρος και οι υπόλοιπες.....

Κατά τα άλλα......

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........

βαθιές ανάσες μέχρι το μεδούλι, για να ηρεμήσετε......

έχετε σκεφτεί πως με τόσο άγχος και ομαδικό παροξυσμό, αν είστε έγκυες μπορεί να κάνετε κακό στο εμβρυάκι σας???????

και βλέπω πως η μια παρασέρνει την άλλη.....αν σας βγει αρνητικό το τεστ ενώ ίσως είστε έγκυες δε είναι κρίμα να περάσετε στενοχώρια χωρίς λόγο?

keep calm λοιπόν και μια μια τις "πίστες" κάθε φορά....

δε θέλω να σας μαλώσω...δε θέλω να το παίξω άνετη και cool...και εγώ έχω άγχος...λιγότερο όμως από τις άλλες φορές....και?θα αλλάξει το αποτέλεσμα?ότι είναι να γίνει έχει γίνει ήδη....6 και σήμερα λοιπόν....

εγώ θα βγω βόλτα το απόγευμα....να αλλάξω παραστάσεις...να ξεφύγει λίγο το μυαλό....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...