Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Καλησπέρα! Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι αρνητικά από τώρα είναι ακόμα πολύ νωρίς! Εγώ στην 1η μου εγκυμοσύνη (άσχετα που την διέκοψα για άλλους λόγους) δεν είχα ούτε αλλαγή στην θερμοκρασία, ούτε πόνο και πρήξιμο στο στήθος ούτε πονάκια ούτε τπτ, στην 2η είχα πρήξιμο στο στήθος και πονάκια και θερμοκρασία μία πάνω μια κάτω καμία σταθερότητα! κ πάλι έγκυος ήμουνα απλά παλληνδρόμησε αυτό :oops: τώρα σε αυτή την φορά είμαι στην 5η μέρα και έχω πονάκια και θερμοκρασία λίγο πιο πάνω από την κανονική μου - για να φανταστείς κανονική θερμοκρασία μου είναι 35.5 και τώρα είμαι 36 με 36.5 το πολύ το στήθος πάλι κανονικό σαν να μην συμβαίνει τπτ!! Άρα... δεν χρειάζεται να απογοητευέσαι αμέσως γιατί κάθε φορά είναι διαφορετική, κάθε φορά ο οργανισμός μας αντιδράει αλλιώς... :)

Θετική σκέψη και όλα καλά θα πάνε θα δεις :)

Γλυκια μου nutela,χαιρομαΙ που σκεφτεσε με αυτον τον τροπο.θελω και εγω να σκεφτω ετσι απλα στην δικη μου περιπτωση δεν υπαρχουν θετικα,και να σκεφτεις οτι ουσιαστικο προβλημα δεν υπαρχει,απλα ανεξηγητη υπογονημοτητα,βεβαια ειμαι 39plus με amy 6.4,και ο αντρας μου με καλο σπερμα ,οποτε θεωρησα φυσιολογικο πως ισως τα καταφερουμε.

Καλα η amy δεν ειναι και οτι καλυτερο,αλλα υπαρχουν περιπτωσεις που τα εχουν καταφερει και με μικροτερη.

Σου ευχομαι οτι καλυτερο μεσα απ την καρδια μου!!!

Διαφημίσεις

Ετσι ειναι. Ειναι απίστευτα στρεσογόνα κατάσταση για το ζευγάρι η αναμονή και ο χρονος, το χρήμα, και η ελπίδα που εχει επενδυθεί σε μια προσπάθεια η οποία μπορει να λήξει με ενα άχαρο ξερό τηλεφώνημα. Για να μετριαςεις λίγο το άγχος σκέψου οτι εσυ πλέον δεν μπορείς να κανεις τπτ ολα ειναι θέμα αντίδρασης του οργανισμού σου στο μόσχευμα. Οτι ηταν να κανεις και περνούσε απο τα χερια σου εχει ήδη γίνει.

Thanasis 73,ενα θα σου πω..........εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο σε αυτα που προαναφερεις ,απλα δεν μπορουμε να το διαχειριστουμε.ΤΙ να κανουμε υπομονη!

Καλο βραδυ!

Καλημέρα! πως είστε κορίτσια? εγώ πονοκεφαλιασμένη :oops::oops: παλιόκαιρος με έχει τρελάνει δεν μπορώ να πιω κ τπτ :(

Γλυκια μου nutela,χαιρομαΙ που σκεφτεσε με αυτον τον τροπο.θελω και εγω να σκεφτω ετσι απλα στην δικη μου περιπτωση δεν υπαρχουν θετικα,και να σκεφτεις οτι ουσιαστικο προβλημα δεν υπαρχει,απλα ανεξηγητη υπογονημοτητα,βεβαια ειμαι 39plus με amy 6.4,και ο αντρας μου με καλο σπερμα ,οποτε θεωρησα φυσιολογικο πως ισως τα καταφερουμε.

Καλα η amy δεν ειναι και οτι καλυτερο,αλλα υπαρχουν περιπτωσεις που τα εχουν καταφερει και με μικροτερη.

Σου ευχομαι οτι καλυτερο μεσα απ την καρδια μου!!!

Κοριτσάκι μου να σου πω κάτι? Μπορεί το 39plus οπως λες να είναι λίγο πιο δύσκολο από το 32που είμαι εγώ αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν έχουμε τις ίδιες πιθανότητες επιτυχίας! Εσύ όπως λες έχετε ανεξήγητη υπογονημότητα εμέις έχουμε ολιγοασθενοσπερμία..και στην 1η εξωσωματική το έπιασα αλλά παλλινδρόμησε και ο γιατρός χτυπιόνταν γιατί δεν υπήρχε λόγος να το "χάσω" αφού είχε δέσει.. και έχω ακούσει για περιπτώσεις με πολλά προβλήματα που "δένει" με την πρώτη!

Θέλω να σου πω ότι υπάρχει πάντα και ο παράγοντας Μητέρα Φύση! αν είναι η ώρα του να πιάσει θα πιάσει ο γιατρός (μιλάμε πάντα για καλούς γιατρούς όχι λαμόγια!) θα σου κάνει ότι καλύτερο μπορεί αλλά απο κει και πέρα μιλάει η μητέρα φύση αυτή αποφασίζει το πότε και το πως...

Εγώ το πρώτο μου παιδάκι το πιάσαμε φυσιολογικά πριν χρόνια απλά την διακόψαμε γιατί υπήρχαν άλλα θέματα... και μετά τπτ..μόνο εξωσωματική! Όπως βλέπεις υπάρχει και αυτή η πλευρά της τύχης - ατυχίας! Και να σου πω συμπτώματα απο τότε? ΤΙΠΟΤΑ ούτε στήθος ούτε πονάκια ούτε αναγούλες ούτε τίποτα το μόνο που είχα ήταν διάροια σαν να είχα πάθει γαστρεντερίτιδα:shock::shock:

Γι αυτό σου λεω θετική σκέψη και μόνο αλλιώς δεν την βγάζουμε καθαρή!

Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end!

IEC1p3.png

Γεια σου ιωαννα74 . Ολες το ξερουμε οτι καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος και πιθανοτατα αυτα που αισθανομαστε να μη σημαινουν τιποτα ειτε θετικη ειτε αρνητικη χοριακη εχουμε. Δεν μπορουμε ομως να μην το σκεφτομαστε διαρκως και ετσι ειμαστε εδω να παρηγορουμε η μια την αλλη. Θα ηθελα να εβρισκα καποια κοπελα να μου πει οτι βρισκοταν σε αυτη την κατασταση και ηταν αδιαφορη ή απλά οτι δεν το σκεφτοταν. Δε νομιζω να υπαρχει.

Πονακια ψαχνουμε και κουταμαρες . Μιλαμε για κυτταρα τι πονακια να μας προκαλεσουν; Εδω κατεβαζουμε 3 σπαλομπριζολες και δεν καταλαβαινουμε πονο χα χα χα.

Εμενα τα φαρμακα δεν μου προκαλεσαν ποτε νυστα σε καμια απο τις προσπαθειες που εχω κανει. Ουτε οσο ημουν εγκυος για 8εβδομαδες ενιωσα ποτε υπνηλια βεβαια.

Αντε 1μιση μερα μας εμεινε θα περασει. Αν κανεις τεστ αυριο πες μας τι εδειξε (ΜΑΚΑΡΙ + )

Ηθελα να σε ρωτησω οταν λες οτι ο γιατρος δεν ηταν ευχαριστημενος στην εμβρυομεταφορα τι εννοεις; (Εμενα παλι ο δικος μου ολο στην καλη χαρα ειναι και ολο @@ παιρνουμε)

[...] Πονακια ψαχνουμε και κουταμαρες . Μιλαμε για κυτταρα τι πονακια να μας προκαλεσουν; Εδω κατεβαζουμε 3 σπαλομπριζολες και δεν καταλαβαινουμε πονο χα χα χα.

[...]

Ηθελα να σε ρωτησω οταν λες οτι ο γιατρος δεν ηταν ευχαριστημενος στην εμβρυομεταφορα τι εννοεις; (Εμενα παλι ο δικος μου ολο στην καλη χαρα ειναι και ολο @@ παιρνουμε)

3 σπαλομπριζόλες χοχοχο γελάω ακόμα πόσο δίκαιο έχεις :lol::lol: πάντως και την προηγούμενη φορά αλλά και τώρα έχω σουβλιές χαμηλά καμιά σχέση με της περιόδου! τώρα τι να πω έτυχε...αλλά σίγουρα ο κάθε οργανισμός αντιδράει διαφορετικά ακόμα και στην ίδια γυναίκα κάθε εγκυμοσύνη της είναι διαφορετική!

εμένα ο δικός μου δεν είναι ποτέ ούτε πετάμε την σκούφια μας ούτε αρνητικός έχει θετικότητα βέβαια (λογικό κιόλας) δεν μ αρεσει να ακουω αρνητικούς γιατρούς γιατί σου χαλάνε όλη την ψυχολογία είναι που είναι τεντόμενα τα νεύρα μας, περιμένουμε 15 μέρες άμα σε πάνε και εξαρχής αρνητικά χέ...στά !!:evil:

IEC1p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλα καλησπερα,απο το πρωι τρεχω γιαυτο δεν εχω προλαβει να μπω και να γραψω κατι!εχετε δικιο σε αυτα που λετε κ το ξερω αλλα απλα ψαχνω κ εγω να πιαστω απο κατι.

Foula εμενα ο γιατρος μου μου ειπε οτι δεν ηταν ικανοποιημενος κατα την εμβρυομεταφορα,μαλλον εννοουσε με τα ωαρια γιατι ειχα δυο μετρια.οποτε γυρισα κ εγω κ του ειπα πως.....αν γιατρε μου λες οτι δεν εισαι ικανοποιημενος τοτε να θεωρησω δεδομενη την αποτυχια!και μετα μου ειπε,ποτε δεν ξερεις!!!!!!

Αυριο το πρωι πριν παω δουλεια θα κανω ενα τεστακι να δω πως θα βγει!θα σας ενημερωσω...

Ευχομαι κ σε εσας καλη επιτυχια!!!

Καλο βραδυ,παω για υπνο γιατι ειμαι πτωμα!

Κοριτσακια μου καλα καλησπερα,απο το πρωι τρεχω γιαυτο δεν εχω προλαβει να μπω και να γραψω κατι!εχετε δικιο σε αυτα που λετε κ το ξερω αλλα απλα ψαχνω κ εγω να πιαστω απο κατι.

Foula εμενα ο γιατρος μου μου ειπε οτι δεν ηταν ικανοποιημενος κατα την εμβρυομεταφορα,μαλλον εννοουσε με τα ωαρια γιατι ειχα δυο μετρια.οποτε γυρισα κ εγω κ του ειπα πως.....αν γιατρε μου λες οτι δεν εισαι ικανοποιημενος τοτε να θεωρησω δεδομενη την αποτυχια!και μετα μου ειπε,ποτε δεν ξερεις!!!!!!

Αυριο το πρωι πριν παω δουλεια θα κανω ενα τεστακι να δω πως θα βγει!θα σας ενημερωσω...

Ευχομαι κ σε εσας καλη επιτυχια!!!

Καλο βραδυ,παω για υπνο γιατι ειμαι πτωμα!

Καλημέρα! Καλά του είπες !!! :evil::evil: αυτό το θέμα της εμβρυομεταφοράς και μετά είναι ευαίσθητο θέμα για μένα άμα και ο γιατρός είναι αρνητικός εξαρχής και 1 πιθανότητα να υπάρχει να πιαστουν (είπαμε μητέρα φύση!) και μόνο που θα σου έχει περάσει τον αρνητισμό πάει στράφι όλη η διαδικασία! Καλύτερα ουδέτερος, άμα μου έλεγε εμένα έτσι με τι διάθεση θα καθόμουνα 10 μέρες σπίτι σε αναμονή άμα με είχε προκαταβάλει για αποτυχία :evil::evil::evil:

Ελπίζω κοριτσι μου να σου πάνε όλα καλά κ να δεις ένα ωραίο +++++++ ;)

IEC1p3.png

Κοριτσακια καλησπερα,μολις γυρισα απο τη δουλεια.το πρωι δεν προλαβα να σας γραψω αλλα οπως σας ειχα πει κ χθες οι φοβοι μου βγηκαν τελικα αληθινοι γιατι το τεστακι που εκανα το πρωι βγηκε πεντακαθαρα αρνητικο!!Δεν μου εκανε κ ιδιαιτερη εντυπωση γιατι το περιμενα αλλα στεναχωριεμαι γιατι και ο συζυγος μου ο κακομοιρης προσπαθει να μου πει πως δεν πειραζει,τι να κανουμε ,αλλα κ γιατι πηγαινει χαμενη ολη η προσπαθεια κ βασικο τα χρηματα που δωσαμε στην ουσια τζαμπα!

Αυριο πρεπει να κανω κ την χοριακη ,αλλα τι νοημα εχει να την κανω?

Το στηθος μου εχει ξεπρηστει,πονακια δεν εχω και η κοιλια μου εχει ξεπρηστει κ αυτη.Η θερμοκρασια μου χαμηλη,αφου σκεφτομαι να μην παρω τα φαρμακα σημερα μηπως κ τελικα αδιαθετησω....

Ευχομαι ολοψυχα να εχετε αυριο θετικη χοριακη και μεγαλη!!Θα περιμενω νεα σας με αγωνια!!Φιλια!!

Καλημέρα! Καλά του είπες !!! :evil::evil: αυτό το θέμα της εμβρυομεταφοράς και μετά είναι ευαίσθητο θέμα για μένα άμα και ο γιατρός είναι αρνητικός εξαρχής και 1 πιθανότητα να υπάρχει να πιαστουν (είπαμε μητέρα φύση!) και μόνο που θα σου έχει περάσει τον αρνητισμό πάει στράφι όλη η διαδικασία! Καλύτερα ουδέτερος, άμα μου έλεγε εμένα έτσι με τι διάθεση θα καθόμουνα 10 μέρες σπίτι σε αναμονή άμα με είχε προκαταβάλει για αποτυχία :evil::evil::evil:

Ελπίζω κοριτσι μου να σου πάνε όλα καλά κ να δεις ένα ωραίο +++++++ ;)

Τελικα nutela μου δεν πηγαν καλα τα πραγματα,σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια κ την προσπαθεια που κανεις για νανιωσω λιγο αισιοδοξα.

θυμησε μου εσυ σε τι φαση βρισκεσε?:

Διαφημίσεις

Ιωαννα σε καταλαβαινω απολυτα διοτι ειμαστε ακριβως στην ιδια κατασταση, πιο ιδια δε γινεται. Και εγω αμα σου πω οτι τα λεφτα ειναι που κλαιω περισσοτερο απο ολα διοτι δεν υπαρχουν και δεν ειναι και ευκολο καθε 3 μηνες να μαζευεται αυτο το ποσο. Περισσοτερο και απο την ταλαιπωρια που υφισταμεθα με πειραζει το οικονομικο. Για μενα θα ηταν μαγκας ο γιατρος που θα ελεγε δεν πληρωνομαι σε αποτυχια. Αλλα δυστυχως δεν υπαρχει. Καλυτερες οι 3000ευρω απο το τιποτα αλλωστε. Λες και δεν εχουν. Αντε με εχουν εκνευρισει και αυτοι. Σου πετανε τα χιλιαρικα λες και μιλανε για 5ευρα. Αλλα μπηκαμε στο χορο και θα χορεψουμε.Δυστυχως. Αναρωτιεμαι αν μπορουν να αντιληφθουν πως περναμε με 700/μηνα και πως αποταμιευουμε, με τί στερήσεις. Ετσι μαζεύεται το 3χιλιαρο;

Ειμαι και εγω βεβαιη για το αυριανο μηδενικο μου στη χοριακη αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια οποτε και συ μην παραδιδεις ακομα. Ασε θα κλαψουμε μαζι αυριο.Παρε τα φαρμακα σου και βλεπουμε , αλλωστε μιση μερα εμεινε ουσιαστικα.

Εν τω μεταξυ το σωμα μου εχει βαλθει να με τρελανει , λες και το κανει επιτηδες για να μου βαζει φιτιλιες. Απο την 9η μερα ξεπρηστηκα και εγω τελειως. Αλλα οχι μονιμα. Εδω ειναι το θεμα. Καποιες ωρες πρηζεται και ποναει το στηθος μετα απο 6-8 ωρες παλι ξεφουσκωνει σαν το μπαλονι. Ειδικα χθες βραδυ νομιζα οτι το φανταζομαι. Μιλαμε για πρηξιμο και πονο. Αφου αρχισα να λεω "Βρε λες;;;" Αλλα μετα "Αντε ανοητη , τα φαρμακα ειναι υπευθυνα γιαυτο". Τελικα ξυπνωντας σημερα ημουν παλι εντελως ξεφουσκωμενη χα χα χα. Α ρε λεω , παει θα μου στριψει τελικα και δε θα προλαβω να γινω μανα !!!

Τελικα nutela μου δεν πηγαν καλα τα πραγματα,σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια κ την προσπαθεια που κανεις για νανιωσω λιγο αισιοδοξα.

θυμησε μου εσυ σε τι φαση βρισκεσε?:

:oops::oops: κρίμα...τι να πώ ελπίζω την επόμενη φορά να είναι και η τελευταία! Πόσες προσπάθειες έχεις κάνει? ο γιατρός τι σου είπε?

Εγώ έχω κάνει εμβρυομεταφορά 15/10 (σε φυσικό κύκλο με 2κατεψυγμένα) και περιμένω 29/10 να κάνω την χοριακή!

Από συμπτώματα είμαι όπως και την προηγούμενη φορά είχα μόνο σουβλίες την 3η μέρα πολλές και 4-5 λίγες και μετά τπτ και από στήθος πρησμένο μεν αλλα δεν πονάει δε ελάχιστα μόνο άμα το πιάσω αλλα και τότε είχα μείνει έγκυος απλά μου παλλινδρόμησε :oops:

σκέφτομαι να κάνω ένα τεστ φαρμακείου αλλά όλοι μου λένε ότι είναι νωρίς και μην απογοητευτώ...ξέρω κ εγώ ειμαι σε αναμενα καρβουνα!

IEC1p3.png

Βγηκε η χοριακη μου. Αρνητική οπως αναμενοταν.

:oops::oops: κρίμα μην απογοητευεσαι, το ξέρω μια κουβέντα είναι, ξεκουράσου μάζεψε δυνάμεις και εύχομαι η επόμενη φορά να σου φέρει μια μεγάληη χοριακή!

Να σου πω το τεστ φαρμακείου πότε το έκανες σε πια μέρα?

IEC1p3.png

Βγηκε η χοριακη μου. Αρνητική οπως αναμενοταν.

Foula 76 λυπαμε πολυ για σενα ,λυπαμε κ για μενα γιατι κ εγω πρι απο λιγο πηρα την αρνητικη χοριακη.Το περιμενα κ εγω,πανε τα λεφτακια μας...... φορτωθηκαμε φαρμακα και αποτελεσμα μηδεν.Εγω σταματαω κ τα φαρμακα σημερα κ θα με παρει ο γιατρος καποια στιγμη να δουμε τι θα κανουμε!

Δεν θελω να σε κανω να αισθανθεις χειροτερα,αλλα σημερα δικαιουμαστε να κλαψουμε να στεναχωρηθουμε για να μπορεσουμε να το ξεπερασουμε.Ετσι και αλλιως δεν μπορουμε να παραβλεψουμε (τουλαχιστον εγω)ολα τα σημαδια που εδειχναν απο την αρχη οτι θα εχω αρνητικο αποτελεσμα,πχ η αρνητικοτητα του γιατρου,τα καθολου .....συμπτωματα,οχι πονος στο στηθος κ την κοιλια,χαμηλη θερμοκρασια,καθολου αιματακι η πονος κατα την εμφυτευση,το αρνητικο τεστακι μια μερα πριν την χοριακη!!!!

Θα πρεπει να ειμαι η αδαης η να προσπαθω να πιστευω πως μεχρι και την τελευταια στιγμη θα γινοταν ενα θαυμα!!!!Ε,τελικα δεν εγινε!

Τωρα βεβαια ειμαι παλι προβληματισμενη για το τι θα κανω απο δω και περα....

Noutela ευχομαστε τουλαχιστον εσυ να βγεις νικητρια απο αυτον τον αγωνα.Καλη

επιτυχια.

Foula εσυ τι θα κανεις?ηταν η πρωτη σου προσπαθεια?γιατι εμενα ηταν!

Διαφημίσεις

Nutela εκανα ενα τεστ την 9η μερα και ενα την 11η (μετρωντας απο την εμβρυομεταφορα). Δεν ηταν φαρμακειου ηταν hometest. Εχω διαβασει τοσα πολλα και δεν ξερω τι να πω αν εχει σημασια ή οχι να το κανουμε τοσο νωρις αλλα τουλαχιστον ειχα προετοιμαστει για το αρνητικο αποτελεσμα και δεν μου ρθε κεραμιδα. Οπως λεει και η Ιωαννα αν ηταν θετικη η χοριακη μονο σε θαυμα θα αποδιδοταν και φυσικα θα ηταν ευπροσδεκτο με τοση χαρα. Αλλα δεν εγινε.

Ιωαννα μου δυστυχως δεν ηταν η πρωτη. Εχω κανει σε 4 χρονια 6 σπερματεγχυσεις (επιασε η 6η αλλα παλινδρομησε στην 9η βδομαδα) μια εξ/κη με φυσικο κυκλο η οποία απετυχε και αλλες 2 με διεγερση οι οποιες και αυτες απετυχαν.

Τωρα δεν ξερω τι να κανω διοτι ειμαι και 38 χρονων και δεν εχω πολυ καιρο για χασιμο. Καταλαβα οτι τα ωαρια μου δεν ειναι της προκοπης καθως και στις 2 διεγερσεις μονο 2 καταφεραν να γονιμοποιηθουν.Μου το ειπε ξεκαθαρα ο γιατρος οτι ηταν υπαιτιοτητα των ωαριων η ανεπιτυχης γονιμοποιηση των αλλων. Θα ξαναπροσπαθησω σιγουρα αλλα σκεφτομαι με φυσικο κυκλο αφου δεν καταφερνω τελικα να καταψυξω ποιος ο λογος να τρωω τοση φαρμακιλα.

Αλλα δεν μπορω να μαζεψω παλι τοσα λεφτα συντομα και ετσι μου περασε η ιδεα του δημοσιου νοσοκομειου. Δεν ξερω αν δεχονται απογευματα βεβαια να σε παρακολουθουν διοτι για πρωι ουτε λογος να φευγω απο τη δουλεια.

Θα ηθελα να μου πεις εστω και με προσωπικο μνμ αν σου δικαιολογησει την αποτυχια με καποιο επιχειρημα ο γιατρος σου με ενδιαφερει γιατι εμενα κανεις ποτε δεν καταφερε να μου δωσει μια εξηγηση και εχω κανει ΟΛΕΣ τις εξετασεις εκτος απο dna.

Nutela η σκεψη μας σε σενα , αντε να αδειαζει σιγα σιγα το "Θελω να γινω μαμα" να μεταφερομαστε στο "Τοκετος/Μαιευτηριο" χα χα χα

ιωαννα74, Foula 76 Λυπάμαι πολύ κοριτσια μου για τις αρνητικές :oops::oops: ελπίζω η επόμενη φορά να είναι και η τελευταία και να έχετε τεράστιες χοριακες!!

Εμένα γενικά ο γιατρός μου δεν είναι ποτέ ούτε αρνητικός ούτε θετικός μου λεει οτι οκ έχουμε πολύ καλά εμβρυα (και τα φρέσκα και τα καετεψυγμένα!) πολύ καλό ενδομήτριο και απο κει και πέρα ο Θεός! αυτοί κάναν ότι καλύτερο μπορούσαν! και έχει και δίκαιο κανεις δεν μπορεί να προβλέψει το τι θέλει ο Θεός!

Ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία μου φορά! αν κ τώρα το βράδυ ξενέρωσα λίγο γιατί ψιλοπρήστικε η κοιλιά μου και είχα κάτι ενοχλήσεις όπως της περιόδου...από θερμοκρασία μέχρι το πρωί ήταν στο 36.5 (εγώ έχω συνήθως 35.5) :oops::oops:

κανονικά την Δευτέρα θα ερχόνταν βάση κύκλου η ακατανόμαστη...:oops::-(

IEC1p3.png

Nutela εκανα ενα τεστ την 9η μερα και ενα την 11η (μετρωντας απο την εμβρυομεταφορα). Δεν ηταν φαρμακειου ηταν hometest. Εχω διαβασει τοσα πολλα και δεν ξερω τι να πω αν εχει σημασια ή οχι να το κανουμε τοσο νωρις αλλα τουλαχιστον ειχα προετοιμαστει για το αρνητικο αποτελεσμα και δεν μου ρθε κεραμιδα. Οπως λεει και η Ιωαννα αν ηταν θετικη η χοριακη μονο σε θαυμα θα αποδιδοταν και φυσικα θα ηταν ευπροσδεκτο με τοση χαρα. Αλλα δεν εγινε.

Ιωαννα μου δυστυχως δεν ηταν η πρωτη. Εχω κανει σε 4 χρονια 6 σπερματεγχυσεις (επιασε η 6η αλλα παλινδρομησε στην 9η βδομαδα) μια εξ/κη με φυσικο κυκλο η οποία απετυχε και αλλες 2 με διεγερση οι οποιες και αυτες απετυχαν.

Τωρα δεν ξερω τι να κανω διοτι ειμαι και 38 χρονων και δεν εχω πολυ καιρο για χασιμο. Καταλαβα οτι τα ωαρια μου δεν ειναι της προκοπης καθως και στις 2 διεγερσεις μονο 2 καταφεραν να γονιμοποιηθουν.Μου το ειπε ξεκαθαρα ο γιατρος οτι ηταν υπαιτιοτητα των ωαριων η ανεπιτυχης γονιμοποιηση των αλλων. Θα ξαναπροσπαθησω σιγουρα αλλα σκεφτομαι με φυσικο κυκλο αφου δεν καταφερνω τελικα να καταψυξω ποιος ο λογος να τρωω τοση φαρμακιλα.

Αλλα δεν μπορω να μαζεψω παλι τοσα λεφτα συντομα και ετσι μου περασε η ιδεα του δημοσιου νοσοκομειου. Δεν ξερω αν δεχονται απογευματα βεβαια να σε παρακολουθουν διοτι για πρωι ουτε λογος να φευγω απο τη δουλεια.

Θα ηθελα να μου πεις εστω και με προσωπικο μνμ αν σου δικαιολογησει την αποτυχια με καποιο επιχειρημα ο γιατρος σου με ενδιαφερει γιατι εμενα κανεις ποτε δεν καταφερε να μου δωσει μια εξηγηση και εχω κανει ΟΛΕΣ τις εξετασεις εκτος απο dna.

Nutela η σκεψη μας σε σενα , αντε να αδειαζει σιγα σιγα το "Θελω να γινω μαμα" να μεταφερομαστε στο "Τοκετος/Μαιευτηριο" χα χα χα

Koριτσακι μου σιγουρα θα σε ενημερωσω για το τι θα μου πει ο γιατρος,υποθετω βεβαια πως θα το αποδωσει στην κακη ποιοτητα των ωαριων γιατι εχουμε κανει ολες τις εξετασεις κ ειναι καθαρες.Η AMH ηταν 6,4 ανηκω στην κατηγορια της μετριας προς χαμηλης γονημοτητα,αλλα προσφατα που μιλησα με μια φιλη μουμου ανεφερε πως η κουμπαρα της με AMH 0,2 δηλ πολυ χαμηλη εμεινε εγκυος με την ιδια φαρμακ.αγωγη με μενα στον δικο μου γιατρο!Τωρα ειναι 6 μηνων και να φανταστεις οτι της το ειχαν αποκλεισει 2-3 γιατροι που ρωτησε.

Και συ βρε παιδι μου εχεις προσπαθησει πολυ,μπραβο σου που το παλευεις ακομα.Και μετα παραπονιεμαι κ εγω......

1 σπερματεγχυση,και 1εξωσωματικη,αποτυχια και τα δυο.Βεβαια εχω ενα παιδακι απο φυσιολ.συλληψη πριν 12 χρονια στα 28 μου.Και αλλες 3 εγκυμοσυνες με φυσιολ.συλληψη παλι,αλλα οι 2 παλλινδρομησαν και μια διακοπη κυησης στον 5 μηνα,γιατι δεν μεγαλωνε.

Γενικα τα 4 τελευταια χρονια η ζωη μας γυριζει γυρω απο αυτο το θεμα και επειδη εχουμε ψιλικουραστει κ δεν εχουμε ηλικιακα αλλα περιθωρια θελουμε να κανουμε μια τελευταια προσπαθεια και απο κει κ περα οτι θελει ο θεος!

Για δημοσιο νοσοκομ.δεν ξερω να σε βοηθησω,αλλα εχεις δικιο οταν λες πως δεν μπορεις να φευγεις το πρωι απο τη δουλεια,ουτε κ εγω.Αν δεν ειχα παρει αδεια απο τη δουλεια μου δεν θα μπορουσα να παω για τον ελεγχο.

Συγνωμη αν σας κουρασα,σας σκεφτομαι συχνα και πραγματικα ωρες ωρες ηθελα να μπορουσα να ειχα ενα μαγικο ραβδακι και να επερνα τον πονο και την στεναχωρια μας!

Αυριο ειναι μια αλλη μερα,θα ειμαστε καλυτερα πιστευω.:

ιωαννα74, Foula 76 Λυπάμαι πολύ κοριτσια μου για τις αρνητικές :oops::oops: ελπίζω η επόμενη φορά να είναι και η τελευταία και να έχετε τεράστιες χοριακες!!

Εμένα γενικά ο γιατρός μου δεν είναι ποτέ ούτε αρνητικός ούτε θετικός μου λεει οτι οκ έχουμε πολύ καλά εμβρυα (και τα φρέσκα και τα καετεψυγμένα!) πολύ καλό ενδομήτριο και απο κει και πέρα ο Θεός! αυτοί κάναν ότι καλύτερο μπορούσαν! και έχει και δίκαιο κανεις δεν μπορεί να προβλέψει το τι θέλει ο Θεός!

Ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία μου φορά! αν κ τώρα το βράδυ ξενέρωσα λίγο γιατί ψιλοπρήστικε η κοιλιά μου και είχα κάτι ενοχλήσεις όπως της περιόδου...από θερμοκρασία μέχρι το πρωί ήταν στο 36.5 (εγώ έχω συνήθως 35.5) :oops::oops:

κανονικά την Δευτέρα θα ερχόνταν βάση κύκλου η ακατανόμαστη...:oops::-(

ΝUTELA,εσυ εννοειτε πως δεν πρεπει να ανχωνεσαι. Επειδη εμεις αποτυχαμε δεν σημαινει οτι θα αποτυχεις κ εσυ.Αν εχεις ψηλη θερμοκρασια και τα πονακια σου αυτο ειναι καλο!Εμεις δεν ειχαμε τιποτα,για την ακριβια εγω ηταν σαν να μην ειχα κανει καν θεραπεια.

Ευχομαι και διαισθανομαι οτι ολα θα πανε καλα για σενα!!!!!!:

ΝUTELA,εσυ εννοειτε πως δεν πρεπει να ανχωνεσαι. Επειδη εμεις αποτυχαμε δεν σημαινει οτι θα αποτυχεις κ εσυ.Αν εχεις ψηλη θερμοκρασια και τα πονακια σου αυτο ειναι καλο!Εμεις δεν ειχαμε τιποτα,για την ακριβια εγω ηταν σαν να μην ειχα κανει καν θεραπεια.

Ευχομαι και διαισθανομαι οτι ολα θα πανε καλα για σενα!!!!!!:

Μακάρι κοριτσάκι μου μακάρι! απλά και στην προηγούμενη εξωσωματική είχα τα ίδια συμπτώματα και μολις ξεκίνησαν τα πονάκια της περιόδου μου παλλινδρόμησε το μωρό ... και τώρα ξεκίνησαν νωρήτερα οι πόνοι της περιόδου και η αληθεια είναι ότι είμαι έτοιμη να σκάσω...:oops::oops:

foula 76 εγώ σε δημόσιο νοσοκομείο τις έχω κάνει και τις 2 αλλα μόνο πρωί δυστηχώς σου κλείνουν ραντεβού και εγώ όλο άδεια και άδεια ή αν μου κλειναν πρωί νωρίς πήγαινα μετά στην δουλεία αναγκαστικά δεν παίζουν λεφτά για ιδιώτικά αλλά δεν το μετανιώνω μεχρι στιγμής άσχετα με την 1η παλλινδρομη μου έχουν φερθει άψογα!

IEC1p3.png

Κορίτσια μου καλώς σας βρήκα και από εδώ!

Έτοιμη να ξεκινήσω την πρώτη μου προσπάθεια! Περιμένω την περίοδό μου για να ξεκινήσω ενεσούλες.

Μιας και το συζητάτε, το θέμα της δουλειάς σας,πώς το χειριστήκατε; Είπατε για την προσπάθειά σας ή όχι και γιατί;

Κορίτσια μου καλώς σας βρήκα και από εδώ!

Έτοιμη να ξεκινήσω την πρώτη μου προσπάθεια! Περιμένω την περίοδό μου για να ξεκινήσω ενεσούλες.

Μιας και το συζητάτε, το θέμα της δουλειάς σας,πώς το χειριστήκατε; Είπατε για την προσπάθειά σας ή όχι και γιατί;

Καλησπέρα! Καλή αρχή και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! Με το καλό να δεις πολλα ++++ :)

Εγώ επειδή είμαι αρκετά χρόνια στην δουλειά μου και έχω μια καλή σχέση με το αφεντικό μου (είναι και συζητήσιμος) του το είπα εξαρχής το τι σκοπεύω να κάνω, επιπλέον έχω την δυνατότητα να δουλεύω και απο το σπίτι οπώτε ήταν λίγο πιο εύκολο για τις μέρες που λείπω. Έτσι και στις 2 προσπάθειες μου έπερνα άδεια οποτε την χρειαζόμουνα και δεν είχα το άγχος να βρώ δικαιολογιες για να λείπω ούτε τίποτα.

Απο κει και πέρα είναι και θέμα το πως μπορείς να το χειριστείς και τι άτομο ειναι το αφεντικό σου! :cool:

IEC1p3.png

Koριτσια καλησπερα, μολις σημερα ηρθε και η περιοδος αφου εκοψα τα φαρμακα πριν 2 μερες.Απο το κεντρο δεν με πηρε κανενας τηλεφωνο για να μου πουν τι θα κανουμεΔεν θα επρεπε να επικοινωνησει μαζι μου ο γιατρος η ειμαι υπερβολικη???

Foula εσυ τι κανεις????

Noutela ,εσυ ολα καλα?θα περιμενουμε να μας πεις για την θετικη χοριακη σου!!!

Koριτσια καλησπερα, μολις σημερα ηρθε και η περιοδος αφου εκοψα τα φαρμακα πριν 2 μερες.Απο το κεντρο δεν με πηρε κανενας τηλεφωνο για να μου πουν τι θα κανουμεΔεν θα επρεπε να επικοινωνησει μαζι μου ο γιατρος η ειμαι υπερβολικη???

Foula εσυ τι κανεις????

Ιωαννα μου καλα ειμαι το εχω ριξει στη γενικη καθαριοτητα για να μη σκεφτομαι. Μαλλον γιαυτο δεν εχω δει και περιοδο ακομα ουτε καν τα καφε που εβλεπα αρχικα στις αλλες 2 προσπαθειες. Ισως φταει και το κρυο.Το μονο που κατεβαινει συνεχως ειναι τα υπολειμματα της vasclor κατι ασπρακια σαν πατε ελιας (sorry σας αηδιασα).

Εγω με το που πηρα την αρνητικη χοριακη τηλεφωνησα στο γιατρο μου και μου ειπε "κοβεις τα φαρμακα , ερχεται η περιοδος και μολις τελειωσει ερχεσαι για εξεταση και να δουμε πως θα προχωρησουμε"

Και τις αλλες 2 φορες ετσι ειχα κανει ,οι γιατροι δε σε παιρνουν ποτε. Ειχα αλλο γιατρο πρωτα και επειδη με ειχε γραψει τελειως μετα την αποτυχια τον αλλαξα αλλα μετα ειδα οτι και τουτος ετσι εκανε οποτε καταλαβα οτι ειναι παγια τακτικη τους και το αποδεχτηκα. Οποτε τωρα ημουν προετοιμασμενη και πηρα κατευθειαν μονη μου.

Ενας γιατρος μονο που ειχα καποτε παει με παιρνει ακομα και μετα απο 3 χρονια αλλα δεν τον ειχα επιλεξει διοτι επεμενε να κανω 2 επεμβασεις αχρηστες (μαλλον). Βεβαια δεν του εχω πει οτι κανω προσπαθειες ισως για αυτο επιμενει να με παιρνει. Παντως ετσι εκανε με τις πελατισσες του το ειχα επιβεβαιωσει. Ο δικος μου τι να σου πω μια φορα με ειπε και με αλλο ονομα χα χα χα. Τελος παντων αυτα ισως να μην κρινουν το γιατρο , νομιζω οτι οταν εχουμε αποτυχια ολα μας φταινε -αν τωρα κραταγαμε θετικη χοριακη θα σκεφτομασταν αλλα. Εγω οταν εμεινα εγκυος μεχρι και ομορφο τον εβλεπα το γιατρο χα χα χα!!!

Ιωαννα μου δεν το βαζουμε κατω ετσι; Παμε στην επομενη. Εγω θα κανω μαλλον με φυσικο κυκλο για να μη χανω πολυ χρονο . Στειλε μου οποτε θες μνμ να μιλαμε ΟΚ;

Foula εσυ τι κανεις????

Βασικά ιωάννα κανέις δεν σε παίρνει τηλέφωνο, εμένα όταν ξεκίνησε το αίμα (που απέβαλα κίολας) τον πήρα εγώ τηλ και μου είχε πει ξάπλα και πάρε με αύριο τηλ να δούμε πως πας οτι είναι μιλάμε.. και έτσι κάνουν και λογικά όλοι δεν σε καλούν αυτοί αλλά θα πρέπει από το τηλ να σου πει πχ μώλις καθαρίσεις από την περίοδο έλα να σε δούμε ή ότιδήποτε όχι να εξαφανίζονται τελείως... Εμένα ο γιατρός μου αν τον πάρω τηλ και για οποιοδήποτε λόγο δεν απαντήσει παίρνει πίσω μετά και η αλήθεια είναι ότι το έχω εκτιμήσει ιδιαίτερα αυτό!

Έχεις κάνει και άλλη προσάθεια στο κέντρο αυτό ή ειναι η πρώτη σου ?

Περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες μια εχω ενοχλησεις ψιλες μια τίποτα κρατιεμαι μην παρω τεστ φαρμακειου κ απογοητευτω βασικα :oops:

IEC1p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...