Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχετε επισκεφθεί Την Αγία Ειρήνη Τη Χρυσοβαλαντο πήγα την άλλη μέρα της ωοληψιας είναι Θαυματουργή από τότε πού ξεκινησα προσπαθειες φοράω μέχρι και τώρα την Αγια Ζώνη και βάζω και λαδάκι στην κοιλίτσα

8HiKp2.png

Κορίτσια έχετε επισκεφθεί Την Αγία Ειρήνη Τη Χρυσοβαλαντο πήγα την άλλη μέρα της ωοληψιας είναι Θαυματουργή από τότε πού ξεκινησα προσπαθειες φοράω μέχρι και τώρα την Αγια Ζώνη και βάζω και λαδάκι στην κοιλίτσα

Αχ, το αγαπημένο μου θέμα. Και εγώ φοράω τη ζώνη της, αν κ εμβρυομεταφορα θα κανω τον αλλο μηνα, αλλα ποτε δεν ξέρεις. Νηστεψαμε και φάγαμε κ το μήλο, πήραμε το λαδακι της και ελπίζουμε....

Αχ, το αγαπημένο μου θέμα. Και εγώ φοράω τη ζώνη της, αν κ εμβρυομεταφορα θα κανω τον αλλο μηνα, αλλα ποτε δεν ξέρεις. Νηστεψαμε και φάγαμε κ το μήλο, πήραμε το λαδακι της και ελπίζουμε....

Καλά κάνεις και φοράς τη ζώνη.

Αν αποκτήσω παιδί το έχω κάνει τάμα πως θα βγάλουμε το όνομα τής Αγίας Ειρήνηςτής Χρυσοβαλαντο

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

Σε ποια ημερα αναμονης εισαι;

Αρεκλεν εκανα τον Δεκέμβριο την πρώτη μου εξωσωματικη κ δυστυχώς ηταν βιοχημικη κυηση. Πριν ενα χρονο ειχα άλλη μια βιοχημικη απο φυσική συλληψη. Αφού κάναμε ενα σωρό εξετασεις να δούμε τι φταίει καταλήξαμε πως ιιιιισως υπαρχει κάποιος ιός στο σπερμα. Υποθετικά γιατι υπάρχουν άπειροι ιοι κ δεν γινεται να ψαχτούν όλοι. Οι πιο επικυνδυνοι ο ερπητιος κ μεγαλοκυτταροιος ειναι αρνητικοί. Οποτε είπαμε τον Μάρτιο να μεταφέρουμε τις κατεψυγμένες βλαστοκυστες με ρίσκο βέβαια, αφού αν όντως υπαρχει κάποιος ιός ίσως να τον εχουν κ οι βλαστοκυστες κ ίσως γι αυτο να μην εμφυτεύονται... Τρέχα γύρευε δηλαδή. Τι να πω ελπίζουμε για το καλύτερο, μακάρι ολα να πανε καλα...

Αρεκλεν εκανα τον Δεκέμβριο την πρώτη μου εξωσωματικη κ δυστυχώς ηταν βιοχημικη κυηση. Πριν ενα χρονο ειχα άλλη μια βιοχημικη απο φυσική συλληψη. Αφού κάναμε ενα σωρό εξετασεις να δούμε τι φταίει καταλήξαμε πως ιιιιισως υπαρχει κάποιος ιός στο σπερμα. Υποθετικά γιατι υπάρχουν άπειροι ιοι κ δεν γινεται να ψαχτούν όλοι. Οι πιο επικυνδυνοι ο ερπητιος κ μεγαλοκυτταροιος ειναι αρνητικοί. Οποτε είπαμε τον Μάρτιο να μεταφέρουμε τις κατεψυγμένες βλαστοκυστες με ρίσκο βέβαια, αφού αν όντως υπαρχει κάποιος ιός ίσως να τον εχουν κ οι βλαστοκυστες κ ίσως γι αυτο να μην εμφυτεύονται... Τρέχα γύρευε δηλαδή. Τι να πω ελπίζουμε για το καλύτερο, μακάρι ολα να πανε καλα...

Η βιοχημικη κυηση τι σημαινει evgi?

Δηλαδη τι ζωνη φορατε κοριτσια;

Οι μοναχές οταν τους πεις οτι θες να κανεις παιδάκι σου δίνουν ενα σχοινάκι που ειναι ευλογημένο απο την Αγία ειρηνη κ το φοράς αφού μείνεις εγκυος για να σε προστατευει. Αν όμως θες το φοράς κ πριν. Όπως νιώθεις. Αν μενεις κοντά αξίζει να επισκεφτείς το μοναστήρι. Ειναι στη Λυκόβρυση . Η Αγία εχει βοηθήσει πολλές γυναίκες να γίνουν μανούλες.

Η βιοχημικη κυηση τι σημαινει evgi?

Βιοχημικη ειναι η κυηση οταν η χοριακη ειναι θετικη μεν αλλα δεν προλαβαίνει να αυξηθεί πολυ κ να γίνει εμφυτευση του εμβρύου. Αποβάλλεται σαν να είχες 2-3 μερες καθυστέρηση. Για αυτο λένε κ οι γιατροί, αν κάνανε όλες οι γυναίκες που είχαν λίγες μερες καθυστέρηση χοριακη , θα ανακαλύπταμε πααααρα πολλές βιοχημικες.

Διαφημίσεις

Οι μοναχές οταν τους πεις οτι θες να κανεις παιδάκι σου δίνουν ενα σχοινάκι που ειναι ευλογημένο απο την Αγία ειρηνη κ το φοράς αφού μείνεις εγκυος για να σε προστατευει. Αν όμως θες το φοράς κ πριν. Όπως νιώθεις. Αν μενεις κοντά αξίζει να επισκεφτείς το μοναστήρι. Ειναι στη Λυκόβρυση . Η Αγία εχει βοηθήσει πολλές γυναίκες να γίνουν μανούλες.

Την ευλογια της να εχετε κοριτσια.

Βιοχημικη ειναι η κυηση οταν η χοριακη ειναι θετικη μεν αλλα δεν προλαβαίνει να αυξηθεί πολυ κ να γίνει εμφυτευση του εμβρύου. Αποβάλλεται σαν να είχες 2-3 μερες καθυστέρηση. Για αυτο λένε κ οι γιατροί, αν κάνανε όλες οι γυναίκες που είχαν λίγες μερες καθυστέρηση χοριακη , θα ανακαλύπταμε πααααρα πολλές βιοχημικες.

Καταλαβα, δηλαδη κανεις δεν ξερει ποσες φορες ημασταν εγκυες-ωρων

Κορίτσια τα συμπτώματα κάθε μέρα πρέπει να είναι σήμερα δεν έχω τίποτα.

Σκέφτομαι να πάω αυριο για χοριακη αλλά ο συζηγος δεν με πηγαίνει πιστεύω ότι θα δείξει επειδή είναι βλαστοκυστες.

8HiKp2.png

Κορίτσια τα συμπτώματα κάθε μέρα πρέπει να είναι σήμερα δεν έχω τίποτα.

Σκέφτομαι να πάω αυριο για χοριακη αλλά ο συζηγος δεν με πηγαίνει πιστεύω ότι θα δείξει επειδή είναι βλαστοκυστες.

μια απο τα ιδια.μου εχει καρφωθει στον εγκεφαλο και δεεεεεεεεεεεεν βγαινει

Διαφημίσεις

Γίνεται να με ναρκωσουν και να με ξυπνήσουν την άλλη Πέμπτη να δώσω αίμα και να με ξανα ναρκωσουν μέχρι να βγει το αποτέλεσμα αχ!

καλημερουδιααααααα να ερθω και γω να ναρκωθουμε παρεα????????????

ΚΟΡΙΤΣΙΑΚΙΑ ΜΟΥ

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ Κ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΕΩΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΝΩΧΛΕΙΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2ΜΕΡΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ;;

ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝ. ΚΑΤΙ;;; Η ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ;;

TO ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...

8HiKp2.png

Καλημερα κοριτσια εγω και εγω την ζωνη της Παναγιας απο τοτε που καναμε την προσπαθεια. Προσευχηθηκαμε παρα πολυ και ταξαμε το παιδακι μας στον Αγιο Παΐσιο.

Το θαυματακι εγινε αν και ειμαστε στην πολυ αρχη... 9/1 ειχα τελευταία περιοδο αλλα εμβρυομεταφορα καναμε 31/1

Πηγαμε γιατρο στις 20/2 ειδαμε καρδούλα να αναβοσβήνει αλλα είναι πολυ νωρίς να την ακουσουμε.

Την ζωνη την φοραω και θα την φοραω παντα.

Καλη αναμονη φιλαναδες. Πιστη κοριτσια

ΚΟΡΙΤΣΙΑΚΙΑ ΜΟΥ

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ Κ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΕΩΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΝΩΧΛΕΙΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2ΜΕΡΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ;;

Καλημερα!!!

Ειναι πολυ νωρις για συμπτωματα κοριτσακι μου. Κανε το τεστ αλλα να μη βασιστεις σε αυτο. Πολλες γυναικες δεν εχουν καθολου συμπτωματα και εχουν μια τεραστια χοριακη. Πως αισθανεσαι;

Καλημερα κοριτσια εγω και εγω την ζωνη της Παναγιας απο τοτε που καναμε την προσπαθεια. Προσευχηθηκαμε παρα πολυ και ταξαμε το παιδακι μας στον Αγιο Παΐσιο.

Το θαυματακι εγινε αν και ειμαστε στην πολυ αρχη... 9/1 ειχα τελευταία περιοδο αλλα εμβρυομεταφορα καναμε 31/1

Πηγαμε γιατρο στις 20/2 ειδαμε καρδούλα να αναβοσβήνει αλλα είναι πολυ νωρίς να την ακουσουμε.

Συγχαρητηρια κοπελα μου!!!!!!

Καλημερα!!!

Ειναι πολυ νωρις για συμπτωματα κοριτσακι μου. Κανε το τεστ αλλα να μη βασιστεις σε αυτο. Πολλες γυναικες δεν εχουν καθολου συμπτωματα και εχουν μια τεραστια χοριακη. Πως αισθανεσαι;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΕΛΕΝ ΜΟΥ ΧΑΛΙΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΘΥΜΩΝΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΗ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΨΥΧΡ

ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ;

8HiKp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑΚΙΑ ΜΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ;;

kalhmera ΛΙΝ!!EGW EINAI STHN 9H MERA META THN EMBRIOMETAFORA THN 7H MERA ARGA TO BRADU EIXA KAFE EKKRISEIS TO LEW STO KENTRO K MOU LENE EINAI FUSIOLOGIKO K OTI SUMBENEI SUNEXIZW TA XAPIA KANONIKA TO APOGEYMA 8HS MERAS EXTHES EIXA ROH ROZ-KAFE TRELATHIKAAAAA PERNW THL K MOU KOBOUN ENA XAPI K ANEBAZOUME THN PROGESTERONH.....K SHMERA PRWI PRWI PHGA GIA XORIAKH....HTHELA NA SOU PW OTI DEN EXW KANENA SUMTWMA APOLITOS AREA K POU KANENAS PONOS PERIODOU K AUTO POLU ELAFRH TO STITHOS MOU MONO AMA TO AKOUMPISW THA NIWSW KATI.....ASE MEXRI NA BGOUN TA APOTELESMATAAAAAA....ASE POU PISTEYWWWW OTI DEN EINAI KALA TA PARAMATA MAKARI NA EIMAI LATHOS....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Georgiana ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗ

8HiKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...