Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

ναι το παλιοπαιδο μου εκανε ενα πολυ μεγαλο δωρο το πρωι.βρηκε και το αλλο μπιτονακι με το λαδι μηχανης και μου το αδεισε μεσα στο σπιτι και στα χαλια.ευτυχως δεν γλιστρισα

Αν ειναι ζημιαρης προσεξε μην φαει τιποτα περιεργο

Διαφημίσεις

εγω την επαθα την ιδια μερα αν σου πω οτι περπατουσα για 4 μερες με τα ποδια ανοιχτα τι θα μου πεις?

Χαχαχαχα!!! Τωρα γελάμε αλλα οταν το παθαίνεις δεν ειναι κ πολυ ευχάριστο... Όμως σε φαντάζομαι , πρεπει να είχες γελιο( τωρα που εχει περάσει πια...) χιχιχι...

Τι τραβάμε εμεις οι γυναίκες....

4/3 αρελεν κάνω χοριακή......

ελπίζω να είναι τρίτη και φαρμακερή....γενικά πέρασα όλο το διάστημα από αρχές Οκτώβρη που πήρα τη μηδενική χοριακή μέχρι και το Γενάρη, κάνοντας εξετάσεις αιματολογικές- κόντρα εξετάσεις - επισκέψεις σε αιματολόγους-ενδροκινολόγους-ρευματολόγους κτλ κτλ το γλέντησα δεόντως όπως βλέπετε....έκανα και υστεροσκόπιση το Γενάρη ...παίρνω και κορτιζόνη εδώ και καιρό...τις βιταμίνες.....ό,τι κούρδισμα ήταν να μου κάνουν μου το κάνανε....τις στρίψαμε όλες τις βίδες...

τώρα μένει και η χείρα βοηθείας από ψηλά......

γενικά στην εμβρυομεταφορά ήμουν πάρα πολύ χαλαρή....αφού μιλάγαμε κατά τη διαδικασία με το γιατρό μου και τη μαία για το Βαρουφάκη-το Σόιμπλε και το γιούρογκρουπ....φουλ σουρεαλισμός....ούτε τον κολποδιαστολέα κατάλαβα αυτή τη φορά, ούτε τον καθετήρα....τσακ μπαμ έγινε η διαδικασία...το μόνο θέμα μου ήταν το κατούρημα.....

Λιν κάπου έχω ξαναδιαβάσει τις προσπάθειές σου...μακάρι να έχει ένα μωράκι του χρόνου στην αγκαλιά σου....

εγω με τον κολποαστολεα παθαινω σοκ! κάθε φορα δεν τον αντεχω από το φοβο μου να μην παω τουαλετα μετα την εμβρυομεταφορα δεν πηγα μεχρι να φτασω σπιτι. αλλα μεχρι να ερθει ο γιατρος στο δωματικο από το αγχος πηγα 3-4 φορες.

προσπαθω εδώ κ 6χρονια την πρωτη την εκανα στα 25

8HiKp2.png

Χαχαχαχα!!! Τωρα γελάμε αλλα οταν το παθαίνεις δεν ειναι κ πολυ ευχάριστο... Όμως σε φαντάζομαι , πρεπει να είχες γελιο( τωρα που εχει περάσει πια...) χιχιχι...

Τι τραβάμε εμεις οι γυναίκες....

σαν πιγκουινος περπατουσα πολυ γελιο.γελουσε ο αντρας μου και γελουσα κ γω κ πονουσα πιο πολυ .αν δεν κανεις και λιγο χαβαλε δεν περναει με τιποτα

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Πολύ μικρή

χεχεχε αυτη η κατασταση εχει και τα καλα τις το βραδυ υποσχεθηκε ο αντρας μου να μου παρει σουβλακι και πορτοκαλαδα.....σαν παιδακι περιμενω να βραδιασει χεχεχε

Διαφημίσεις

χεχεχε αυτη η κατασταση εχει και τα καλα τις το βραδυ υποσχεθηκε ο αντρας μου να μου παρει σουβλακι και πορτοκαλαδα.....σαν παιδακι περιμενω να βραδιασει χεχεχε

και συ μικρη εισαι καλο μου παιδακι μονο 30.ειδες κατι ε?την εποχη που ζουμε υπαρχει υπογονιμοτητα σε ολες τις ηλικιες.τι γινεται?

στα 24 ξεκινησα τις προσπαθειες μου λινακι περασαν 4 χρονια και τπτ το μονο που κερδισα ειναι 12 ηλιθια κιλαααααααα

εγω στα 25 εκανα την πρωτη εξωσωματικη μεσα σε 6 χρονια το σωμα μου αλλαξε παρα πολύ φουσκωμα και κοιλια που περνουν για εγκυο αστα να πανε δραμα.

8HiKp2.png

και συ μικρη εισαι καλο μου παιδακι μονο 30.ειδες κατι ε?την εποχη που ζουμε υπαρχει υπογονιμοτητα σε ολες τις ηλικιες.τι γινεται?

τι να πω...δεν το περιμενα ότι για να αποκτησω ένα παιδι θαα επρεπε να μπω σε αυτή τη διαδικασια ποσο νευριάζω που καποιες γυναικιες αποκτουν ευκολα παιδι και τα κακοποιουν η τα εγκαταλειπουν

8HiKp2.png

τι να πω...δεν το περιμενα ότι για να αποκτησω ένα παιδι θαα επρεπε να μπω σε αυτή τη διαδικασια ποσο νευριάζω που καποιες γυναικιες αποκτουν ευκολα παιδι και τα κακοποιουν η τα εγκαταλειπουν

και οχι μονο πριν 2 μηνες μια γνωστη μου 22 χρονων εμεινε εγκυος και το εριξε η αχρηστη.της εκοψα την καλημερα

και ειναι η δευτερη φορα

και οχι μονο πριν 2 μηνες μια γνωστη μου 22 χρονων εμεινε εγκυος και το εριξε η αχρηστη.της εκοψα την καλημερα

Είναι τραγικό να συμβαίνει αυτό

άσε και πόσα άλλα γίνονται στον κόσμο με θέματα πού αφορούν παιδιά.

8HiKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...