Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

μπαινω στον πειρασμο να παρω τεστ απο το φαρμακειο αλλα θα δειξει λαθος ε?

μπορει να δειξει λαθος μπορει και όχι αλλα, καλυτερα μην μπεις σε αυτή τη διαδικασια κανε υπομονη για τη χοριακη εμειναν λιγιες μερούλες

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

Εισαι τυχερη Λιν.μονο κακο κανει

ουτε εγω καπνιζω ουτε ο συζηγος ποτε δεν μπηκα στον πειρασμο κατά τη γνωμη μου το θεωρο κατι ανουσιο δεν εχει να δωσει τιποτα καλο μονο ΚΑΚΟ στην υγεια!

8HiKp2.png

Το δεκεμβρη κοριτσια που εκανα την 1η προσπαθεια ημουν πολυ σιγουρη για την επιτυχια.πηρα τεστ πριν την χοριακη--, εκανα χοριακη----, δεν το πιστευα(σιγουρα λαθος). Την ημερα της χοριακης αγορασα διπλο τεστ και εκανα και τα δυο μεχρι το βραδυ..αρνητικα. Που θα παει...δεν θα βρω τεστ να δειχνει παντα θετικο!!!θα το βρω

Εγω θα το κανω το τεστακι την κυριακη την 8 μερα.ειναι λαθος το ξερω αλλα ειμαι επιρεπης στα λαθη!!!

στην προ τελευταια προσπαθεια ειχα κανει τεστ την 10η μερα βγηκε αρνητικο κ όταν πηγα για χοριακη μετα από 4μερες ειχα παρει θετικο αποτέλεσμα.

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

Το δεκεμβρη κοριτσια που εκανα την 1η προσπαθεια ημουν πολυ σιγουρη για την επιτυχια.πηρα τεστ πριν την χοριακη--, εκανα χοριακη----, δεν το πιστευα(σιγουρα λαθος). Την ημερα της χοριακης αγορασα διπλο τεστ και εκανα και τα δυο μεχρι το βραδυ..αρνητικα. Που θα παει...δεν θα βρω τεστ να δειχνει παντα θετικο!!!θα το βρω

σιγουρα θα παρεις θετικο σε μερικιες μερούλες !!!!! :);)

8HiKp2.png

εγω σημερα ξυπνησα με την μουσουδα του στο λαιμο μου.σατυρος ειναι.ανεβηκε κρυφα και κοιμηθηκε μαζι μου αλλα ειναι 30 κιλα πραγμα

Το γλυκουλι μου...μικρος γιγαντακος ειναι!!!θελει την παρειτσα σου

Ψυχραιμία rocky....μη πάρεις...μπορεί να είναι νωρίς, να δείξει μηδενικό και να απογοητευτείς τσάμπα....

εγώ επειδή παίρνω κορτιζόνη εδώ και ένα μήνα, ζάχαρη τρώω ελάχιστη, αλάτι σε υποκατάστατο fytro και αποφεύγω αλμυρά σνακ κτλ κτλ....γενικά η σωστή διατροφή βοηθάει και οι πρωτεΐνες είναι απαραίτητες όπως και να χει.....

εγώ έφαγα πριν λίγο μπανάνα-10 αμύγδαλα και 2 αποξηραμένα σύκα...όχι ότι χόρτασα ....:D

εννοείται πως μιας και είμαι από τις πρώτες θα σας πω τα μαντάτα μου...είτε κακά είτε καλά.....

κατι μου λεει ότι δεν είναι τυχαιο που ειμαστε εδώ κ τα λεμε θα εχουμε πολλες χαρες με θετικα αποτελέσματα !!! μετα θα συζητάμε για της εγκυμοσινες μας !!!

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

Ψυχραιμία rocky....μη πάρεις...μπορεί να είναι νωρίς, να δείξει μηδενικό και να απογοητευτείς τσάμπα....

εγώ επειδή παίρνω κορτιζόνη εδώ και ένα μήνα, ζάχαρη τρώω ελάχιστη, αλάτι σε υποκατάστατο fytro και αποφεύγω αλμυρά σνακ κτλ κτλ....γενικά η σωστή διατροφή βοηθάει και οι πρωτεΐνες είναι απαραίτητες όπως και να χει.....

εγώ έφαγα πριν λίγο μπανάνα-10 αμύγδαλα και 2 αποξηραμένα σύκα...όχι ότι χόρτασα ....:D

εννοείται πως μιας και είμαι από τις πρώτες θα σας πω τα μαντάτα μου...είτε κακά είτε καλά.....

Θα ειναι τα καλυτερα. 4 ειπες χοριακη;

κατι μου λεει ότι δεν είναι τυχαιο που ειμαστε εδώ κ τα λεμε θα εχουμε πολλες χαρες με θετικα αποτελέσματα !!! μετα θα συζητάμε για της εγκυμοσινες μας !!!

Ουι ουι ουι

Μακαρι γλυκια μου. Και εσυ επισης. Αν δεν ειμαι αδιακριτη πως πηγε μετα; Εχεις παιδακι;

όχι δεν εχω παιδακι εχω μεινη 4 φορες εγκυο αλλα δεν προχωρησαν

οι 3 παλλινδρομες και η 1 αποβολή.

8HiKp2.png

όχι δεν εχω παιδακι εχω μεινη 4 φορες εγκυο αλλα δεν προχωρησαν

οι 3 παλλινδρομες και η 1 αποβολή.

Οκ! Καποιος λογος υπαρχει για ολα, αυτο σκεφτομουν και εγω οταν πριν απο ενα χρονο εχασα τα μονοζυγωτα διδυμακια μου που ειχα συλαβει φυσιολογικα

Διαφημίσεις

4/3 αρελεν κάνω χοριακή......

ελπίζω να είναι τρίτη και φαρμακερή....γενικά πέρασα όλο το διάστημα από αρχές Οκτώβρη που πήρα τη μηδενική χοριακή μέχρι και το Γενάρη, κάνοντας εξετάσεις αιματολογικές- κόντρα εξετάσεις - επισκέψεις σε αιματολόγους-ενδροκινολόγους-ρευματολόγους κτλ κτλ το γλέντησα δεόντως όπως βλέπετε....έκανα και υστεροσκόπιση το Γενάρη ...παίρνω και κορτιζόνη εδώ και καιρό...τις βιταμίνες.....ό,τι κούρδισμα ήταν να μου κάνουν μου το κάνανε....τις στρίψαμε όλες τις βίδες...

τώρα μένει και η χείρα βοηθείας από ψηλά......

γενικά στην εμβρυομεταφορά ήμουν πάρα πολύ χαλαρή....αφού μιλάγαμε κατά τη διαδικασία με το γιατρό μου και τη μαία για το Βαρουφάκη-το Σόιμπλε και το γιούρογκρουπ....φουλ σουρεαλισμός....ούτε τον κολποδιαστολέα κατάλαβα αυτή τη φορά, ούτε τον καθετήρα....τσακ μπαμ έγινε η διαδικασία...το μόνο θέμα μου ήταν το κατούρημα.....

Λιν κάπου έχω ξαναδιαβάσει τις προσπάθειές σου...μακάρι να έχει ένα μωράκι του χρόνου στην αγκαλιά σου....

ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΔΕΝ ΆΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΠΉΡΑ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΌΤΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΏΜΑΤΑ ΠΟΥ ΈΧΩ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΌ ΣΗΜΑΔΗ

ΘΑ ΔΟΎΜΕ. .

geia soy ΛΙΝ POLU KALO AUTOOOOOO MPRAVO!!!! MPOREIS NA MOU PEIS TA SUMTWMATA SOU.....EGW EXTHES 7 MERA TO BRADU EIXA LUGO KAFE INES K FOVITHIKA MOU EIPAN APO TO KENTRO OTI SUMBENEI...ALLA OUTE STITHOS PRIKSIMOMONO MIA PIESH XAMHLA STH KULIA MOU

4/3 αρελεν κάνω χοριακή......

ελπίζω να είναι τρίτη και φαρμακερή....γενικά πέρασα όλο το διάστημα από αρχές Οκτώβρη που πήρα τη μηδενική χοριακή μέχρι και το Γενάρη, κάνοντας εξετάσεις αιματολογικές- κόντρα εξετάσεις - επισκέψεις σε αιματολόγους-ενδροκινολόγους-ρευματολόγους κτλ κτλ το γλέντησα δεόντως όπως βλέπετε....έκανα και υστεροσκόπιση το Γενάρη ...παίρνω και κορτιζόνη εδώ και καιρό...τις βιταμίνες.....ό,τι κούρδισμα ήταν να μου κάνουν μου το κάνανε....τις στρίψαμε όλες τις βίδες...

τώρα μένει και η χείρα βοηθείας από ψηλά......

γενικά στην εμβρυομεταφορά ήμουν πάρα πολύ χαλαρή....αφού μιλάγαμε κατά τη διαδικασία με το γιατρό μου και τη μαία για το Βαρουφάκη-το Σόιμπλε και το γιούρογκρουπ....φουλ σουρεαλισμός....ούτε τον κολποδιαστολέα κατάλαβα αυτή τη φορά, ούτε τον καθετήρα....τσακ μπαμ έγινε η διαδικασία...το μόνο θέμα μου ήταν το κατούρημα.....

Λιν κάπου έχω ξαναδιαβάσει τις προσπάθειές σου...μακάρι να έχει ένα μωράκι του χρόνου στην αγκαλιά σου....

Προηγησε μια μερα...περιμενουμε με ανυπομονισια να εισαι η εναρξη των καλων μαντατων για ολες μας. Στην εμβρυομεταφορα ηταν πιο ευκολα απο την πρωτη μου φορα. Αυτος ο διαστολεας ειναι το θεμα!!!! Αλλα βαρουφακης φιλεναδα;;;; Υπουργο θα το κανεις σιγουρα!!!!

Οκ! Καποιος λογος υπαρχει για ολα, αυτο σκεφτομουν και εγω οταν πριν απο ενα χρονο εχασα τα μονοζυγωτα διδυμακια μου που ειχα συλαβει φυσιολογικα

ετσι λεω κ εγω για καποιο λογο γινοντε όλα

ας τα αφήσουμε πισω τα ασχημα κ να δουμε το σημερα αυτό που βιωνουμε

8HiKp2.png

ουτε εγω καπνιζω ουτε ο συζηγος ποτε δεν μπηκα στον πειρασμο κατά τη γνωμη μου το θεωρο κατι ανουσιο δεν εχει να δωσει τιποτα καλο μονο ΚΑΚΟ στην υγεια!

μπραβο κοπελα μου τυχερη εισαι.

Το γλυκουλι μου...μικρος γιγαντακος ειναι!!!θελει την παρειτσα σου

ναι το παλιοπαιδο μου εκανε ενα πολυ μεγαλο δωρο το πρωι.βρηκε και το αλλο μπιτονακι με το λαδι μηχανης και μου το αδεισε μεσα στο σπιτι και στα χαλια.ευτυχως δεν γλιστρισα

geia soy ΛΙΝ POLU KALO AUTOOOOOO MPRAVO!!!! MPOREIS NA MOU PEIS TA SUMTWMATA SOU.....EGW EXTHES 7 MERA TO BRADU EIXA LUGO KAFE INES K FOVITHIKA MOU EIPAN APO TO KENTRO OTI SUMBENEI...ALLA OUTE STITHOS PRIKSIMOMONO MIA PIESH XAMHLA STH KULIA MOU

γεια σου nantia222, τα σύμπτωμα ηταν τσιμπιματακια χαμηλα μια δεξια μια αριστερα κ πονο στην κοιλια στη περιοχη του αφαλου.

τα καφε που λες μπορει να είναι λογο της εμφύτευσης είναι καλο! μια φιλη μου με εξωσ. ειχε δει λιγο αιμα την 6η μερα πηγαι για χοριακη και ηταν 2ψηφιο κ στης 14 μερες ειχε 3ψηφιο.

η κάθε γυναικα εχει διαφορετηκα συμπτώματα

8HiKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...