Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Ειμαι 5 μερα,ειχα εντονες ενοχλησεις στη κοιλια το βραδυ αλλα μου περασε και εμενα. Η μεση μου ομως απο την ξαπλα με ποναει.

Καφε μου ειπε ο γιατρος να πινω ενα την ημερα και αυτο αν το εχω αναγκη. Η καφεινη δεν κανει καλο. Επισης να τρωω λευκωματα(αν το λεω σωστα) δηλαδη κρεας, ψαρια, αυγο κτλ

Διαφημίσεις

καλημέρα roky βραστα τα αυγα

οχι δεν μου ειπαν τιποτα αν το ηξερα ισως να μην ειχα τοσο πονο απο την υπερδιεγερση μαλλον εκει βοηθαει τα αβγουλακι εχει πρωτεινη

Διαφημίσεις

Καπνιζεις τωρα;

στις προηγουμενες φορες δεν καπνιζα καθολου ουτε καφε επινα και τιποτα 0 το αποτελεσμα και τωρα ειπα αν ειναι να μου κατσει θα μου κατσει μεχρι τη χοριακη θα καπνιζω και αε φωναζει η γιατρος.εδω κοπελες παιρνουν αλλες ουσιες οχι τοσο αθωες και παλι μενουν εγκυες και δεν το ξερουν.ετσι το πηρα εγω αυτη τη φορα δεν ξερω γιατι

κορίτσια καλημέρα....

σας παρακολουθώ στο forum κάθε μέρα και γελάω...είμαι και εγώ μια στην πρίζα, μια στην αναισθησία...

εγώ είχα δέκατα , 37 και 37,2 το Σαββατοκύριακο μετά την εμβρυομεταφορά...είχα μαζί και απίστευτο πρήξιμο....τώρα ούτε πρήξιμο ούτε δέκατα....επειδή μετά το σκ ακολούθησε καταρροή και βηχαλάκι, απέδωσα τα δέκατα εκεί....ποιος ξέρει...γενικά με πονάει και η μέση, αλλά και αυτό το έχω αποδώσει στο καθισιό και στην ξάπλα...μόνο η χοριακή θα δείξει το ποθητό αποτέλεσμα...

Εγώ καπνίζω 2-3 τσιγάρα και αυτά μισά....από καφέ μου είπαν από το κέντρο έναν την ημέρα...πίνω άλλους δύο ντεκαφεϊνέ και αυτούς μισούς επίσης...δυστυχώς οι κακές συνήθειες δύσκολα κόβονται....

η δικιά μου χοριακή είναι 4/3.....

καλημέρα αρελεν καλα είμαι ειχα καντι πονους στην κοιλια αλλα μου περασε

εδώ μετραω της μερες 7 σημερα.

εσυ όλα καλα ;

κορίτσια όταν εγινε η ωολιψια εκτος από τα φαρμακακια που σας εδωσαν σαν ειπαν να τρωτε 2ασπραδια την ημερα και να πινετε 2-3 καφες την ημερα εγω με το ζορι πινω το πρωι ένα ελληνικο.

Καλημέρα. Εμενα μετα την ωοληψια μου είχαν πει 3 ασπράδια καθε ημέρα και πολυ πρωτεΐνη γενικως(κρέας κλπ). Για καφέ δεν μου είπανε κατι.

Οι πρωτεΐνες ( μεσα σε αυτές ειναι κ τα ασπράδια) , βοηθούν στο να μη πάθουμε υπερδιέγερση ωοθηκών. Η υπερδιέγερση μπορει να γίνει κ μια εβδομαδα μετα την ωοληψια. Γι αυτο κ μας λένε συνέχεια πρωτεΐνες .

Διαφημίσεις

Ειμαι 5 μερα,ειχα εντονες ενοχλησεις στη κοιλια το βραδυ αλλα μου περασε και εμενα. Η μεση μου ομως απο την ξαπλα με ποναει.

Καφε μου ειπε ο γιατρος να πινω ενα την ημερα και αυτο αν το εχω αναγκη. Η καφεινη δεν κανει καλο. Επισης να τρωω λευκωματα(αν το λεω σωστα) δηλαδη κρεας, ψαρια, αυγο κτλ

μια από τα ιδια η μεση κ μενα με ποναει.

είναι καλο οι ενωχλησεις ετσι μου ειπαι χθες ο γιατρος μου.

εμανα με ειπαν 2-3 αλλα δεν είμαι του καφε

α με ειπαν τα φαγητά ανάλατα

8HiKp2.png

Και εγω εχω μεγαλο θεμα,εχω παλεψει πολυ με τον εαυτο μου αλλα το παλιοτσιγαρο δεν μπορω να το σταματισω. Μαλιστα εχθες ανοιξα την τσαντα της μανας μου ,κρυφα βεβαιως- για να της παρω ενα-δυο τσιγαρακια. Ειχε ενα σφραγισμενο πακετο μονο. Το αρπαζω φιλεναδα...το εκρυψα μεχρι να φυγει κατω απο τα ρουχα μου...και ακομα το ψαχνει η καημενη!!!!αστα να πανε!!!

αχαχαχαχαχα με πονεσε η κοιλια μου απο τα γελια αχαχαχα επρεπε να το δω αυτο φιλεναδα

κορίτσια καλημέρα....

σας παρακολουθώ στο forum κάθε μέρα και γελάω...είμαι και εγώ μια στην πρίζα, μια στην αναισθησία...

εγώ είχα δέκατα , 37 και 37,2 το Σαββατοκύριακο μετά την εμβρυομεταφορά...είχα μαζί και απίστευτο πρήξιμο....τώρα ούτε πρήξιμο ούτε δέκατα....επειδή μετά το σκ ακολούθησε καταρροή και βηχαλάκι, απέδωσα τα δέκατα εκεί....ποιος ξέρει...γενικά με πονάει και η μέση, αλλά και αυτό το έχω αποδώσει στο καθισιό και στην ξάπλα...μόνο η χοριακή θα δείξει το ποθητό αποτέλεσμα...

Εγώ καπνίζω 2-3 τσιγάρα και αυτά μισά....από καφέ μου είπαν από το κέντρο έναν την ημέρα...πίνω άλλους δύο ντεκαφεϊνέ και αυτούς μισούς επίσης...δυστυχώς οι κακές συνήθειες δύσκολα κόβονται....

αντε με το καλο 4 ψηφια ευχομαι θα περιμενω να μας πεις ε?

Καλημέρα. Εμενα μετα την ωοληψια μου είχαν πει 3 ασπράδια καθε ημέρα και πολυ πρωτεΐνη γενικως(κρέας κλπ). Για καφέ δεν μου είπανε κατι.

Οι πρωτεΐνες ( μεσα σε αυτές ειναι κ τα ασπράδια) , βοηθούν στο να μη πάθουμε υπερδιέγερση ωοθηκών. Η υπερδιέγερση μπορει να γίνει κ μια εβδομαδα μετα την ωοληψια. Γι αυτο κ μας λένε συνέχεια πρωτεΐνες .

εγω την επαθα την ιδια μερα αν σου πω οτι περπατουσα για 4 μερες με τα ποδια ανοιχτα τι θα μου πεις?

Διαφημίσεις

αχαχαχαχαχα με πονεσε η κοιλια μου απο τα γελια αχαχαχα επρεπε να το δω αυτο φιλεναδα

Κλεβω την ιδια μου την μανα...εκει με καταντισε η ατιμη κοινωνια!!!χιχι

Λιν και μενα με ποναει η μεση.οταν σηκωνομαι -για τουαλετα αμεσως νιωθω καλυτερα

Κλεβω την ιδια μου την μανα...εκει με καταντισε η ατιμη κοινωνια!!!χιχι

Λιν και μενα με ποναει η μεση.οταν σηκωνομαι -για τουαλετα αμεσως νιωθω καλυτερα

εχεις το ακαταλογιστο μην στεναχωριεσαι αληθεια τι μαρκα κανεις?

μια από τα ιδια η μεση κ μενα με ποναει.

είναι καλο οι ενωχλησεις ετσι μου ειπαι χθες ο γιατρος μου.

εμανα με ειπαν 2-3 αλλα δεν είμαι του καφε

α με ειπαν τα φαγητά ανάλατα

κ γω αναλατα και οχι ζαχαρη γιατι το ενα φαρμακο εχει κορτιζονη λεει και θα φουσκωσω

κορίτσια καλημέρα....

καλημέρα kiskat78, καλώς ηρθες στην παρεουλα μας!

σου ευχομαι καλα αποτελέσματα με 3ψηφια χοριακη!

από τσιγαρο δεν γνωριζω κ δεν μπορω να καταλαβω τους καπνιζοντς εμενα με ενοχλη ακομα κ ο καπνος που αναπνεω από τους γυρ μου

8HiKp2.png

Και εγω εχω ενα σκυλακι roky. γιορκ σαιρ , ειναι η παρειτσα μου τωρα. Ολη μερα στο κρεβατι μαζι μου. Αλλα δεν εχει παρει χαμπαρι τιποτα απο αυτο που μου συμβαινει. Εχθες βραδυ μαλλιστα με εσπρωχνε συνεχως για να βρει χωρο και εγω για να μην την πλακωσω εκανα ακρη ακρη..παραλιγο να σκασω κατω απο το κρεβατι..το χαζο

Και εγω εχω ενα σκυλακι roky. Την Πιου, γιορκ σαιρ , ειναι η παρειτσα μου τωρα. Ολη μερα στο κρεβατι μαζι μου. Αλλα δεν εχει παρει χαμπαρι τιποτα απο αυτο που μου συμβαινει. Εχθες βραδυ μαλλιστα με εσπρωχνε συνεχως για να βρει χωρο και εγω για να μην την πλακωσω εκανα ακρη ακρη..παραλιγο να σκασω κατω απο το κρεβατι..το χαζο

εγω σημερα ξυπνησα με την μουσουδα του στο λαιμο μου.σατυρος ειναι.ανεβηκε κρυφα και κοιμηθηκε μαζι μου αλλα ειναι 30 κιλα πραγμα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...