Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Χα χα κοριτσαρα!!!και εγω 5/3 η τυχερουλα μερα μας!!!! Λοιπον ενα απο τα συμπτωματα ειναι τα δεκατα...37...37.2...ειναι καλη ενδειξη. Δεν ισχυει παντα βεβαια σε ολες τις γυναικες αλλα η εγκυμοσυνη αυξανει τη θερμοκρασια. Βαλε θερμομετρο και πες μου.

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!! ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ 20 φλεβαρη με δυο εμβρυακια.

την εκανα στο γενεσις εσυ?

koritsia geia sas k egw eika embryometafora 18/2 me duo embryakia k xoriakh ths 28/2 den exw kanena sumtwma shmera apolutos kanena exthes mono ena aisthima barous sthn kulia m xamhla k mexri xthes ligo pono sto sththos,,,,shmera tipotaaaaaaaaaaaaa,.....egw thessalonikh thn prwth m ekana stoi genesis athina

Χα χα κοριτσαρα!!!και εγω 5/3 η τυχερουλα μερα μας!!!! Λοιπον ενα απο τα συμπτωματα ειναι τα δεκατα...37...37.2...ειναι καλη ενδειξη. Δεν ισχυει παντα βεβαια σε ολες τις γυναικες αλλα η εγκυμοσυνη αυξανει τη θερμοκρασια. Βαλε θερμομετρο και πες μου.

παω και θα σου πω..ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω

koritsia geia sas k egw eika embryometafora 18/2 me duo embryakia k xoriakh ths 28/2 den exw kanena sumtwma shmera apolutos kanena exthes mono ena aisthima barous sthn kulia m xamhla k mexri xthes ligo pono sto sththos,,,,shmera tipotaaaaaaaaaaaaa,.....

αντε με το καλοοοοοοοο τεραστια χοριακη σου ευχομαι

Γεια σου Ναντια, πλησιαζει η χοριακη σου,ολα καλα θα πανε .αλλωστε ειμαστε και πολυ ανυπομονες με τα συμπτωματα ενω στην ουσια ειναι πολυ νωρις ακομα.και εγω ολη μερα ψαχνομαι.

Διαφημίσεις

Γεια σου Ναντια, πλησιαζει η χοριακη σου,ολα καλα θα πανε .αλλωστε ειμαστε και πολυ ανυπομονες με τα συμπτωματα ενω στην ουσια ειναι πολυ νωρις ακομα.και εγω ολη μερα ψαχνομαι.

37.4 εχω αλλα φοραω 3 μπλουζες παιζει ρολο?να βγαλω καμμια?

ναι καπνιζω.στην πρωτη εμβρυομεταφορα δεν καπνιζα καθολου τωρα μετα τα νεα που μου ειπε η γιατρος οτι δεν φτιαχνω καλης ποιοτητας ωαρια επαθα σοκ και εγω και ο αντρας μου και ειπα οτι αν μου κατσει μου εκατσε μετα απο 4 χρονια και ολα αυτα που μου εκαναν το λιγοτερο που θα με πειραξει ειναι αυτο.στην πρωτη τα εκανα ολα σωστα και πηρα χοριακη 0.5.τραγικο.

roky 86 geia sou mpoeis na mou peis sthn prwth embryometafora eixes sumtwmata?h den eixes k phres auth thn xoriakh?eimai sthn 7h mera meta thn embryometafora k psaxnw gia sumtwma gt den exw katholou k anisixw....eyxaristw

Διαφημίσεις

roky 86 geia sou mpoeis na mou peis sthn prwth embryometafora eixes sumtwmata?h den eixes k phres auth thn xoriakh?eimai sthn 7h mera meta thn embryometafora k psaxnw gia sumtwma gt den exw katholou k anisixw....eyxaristw

αχ κοριτσι μου ειχα απ'ολα πονους πρηξιμο ζαλαδες ολα τα ειχα μεχρι και αναγουλες 2 μερες πριν την χοριακη και ξαφνικα τπτ 0.5 οταν εκοψα τα χαπια και αδιαθετισα στο εσωρουχο μου βρηκα κατι μικρο και ροζ σαν σακουλακι το ειπα στη γιατρο και μου ειπε να μην ανησυχω εψαξα ομως στο ιντερνετ και ηταν το εμβρυακι ετσι εμοιαζε απο φωτογραφιες που ειδα

nai ontos auto mou eipan k sto kentro oti den uparxoun sumtwmata.....alla na diabazeis to ena akous to allo k apla psaxnese....pantos egw eimai pou tha kanw xoriakh prwth e?apo sas?

nai ontos auto mou eipan k sto kentro oti den uparxoun sumtwmata.....alla na diabazeis to ena akous to allo k apla psaxnese....pantos egw eimai pou tha kanw xoriakh prwth e?apo sas?

ναι εισαι η πρωτη στη λιστα μας μετα ειναι η λιν και μετα εγω με την αρελεν ευχομαι καλα νεα για ολες μας.ολα καλα θα πανε μην φοβασαι

Διαφημίσεις

αχ κοριτσι μου ειχα απ'ολα πονους πρηξιμο ζαλαδες ολα τα ειχα μεχρι και αναγουλες 2 μερες πριν την χοριακη και ξαφνικα τπτ 0.5 οταν εκοψα τα χαπια και αδιαθετισα στο εσωρουχο μου βρηκα κατι μικρο και ροζ σαν σακουλακι το ειπα στη γιατρο και μου ειπε να μην ανησυχω εψαξα ομως στο ιντερνετ και ηταν το εμβρυακι ετσι εμοιαζε απο φωτογραφιες που ειδα

ELA RE SU......DUSKOLA!!!!!EMENA H PRWTH EMBRUOMETAFORA POU EKNA HTAN BIOXHMHKH KUHSH PRWTH XORIAKH 35 K H DEUTERH 3,5....ELPIZW AUTH H FORA NA EINAI H TUXERH MAS GIA OLES MAS!!!!

ναι εισαι η πρωτη στη λιστα μας μετα ειναι η λιν και μετα εγω με την αρελεν ευχομαι καλα νεα για ολες μας.ολα καλα θα πανε μην φοβασαι

PREPEI NA KRATAME THN ELPIDA MAS ZWNTANH ....

ΑΧ roky ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΕΣΩΡΟΥΣΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΙΣΧΗΡΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟ.

8HiKp2.png

Eυχαριστω Λιν και εσυ συντομα με φουσκομενη κοιλιτσα. Τελικα και εμενα η θερμοκρασια μου ειναι κανονικη οποτε αφηστε το..παμε για αλλα συμπτωματα μπας και τα εχουμε!!!

Eυχαριστω Λιν και εσυ συντομα με φουσκομενη κοιλιτσα. Τελικα και εμενα η θερμοκρασια μου ειναι κανονικη οποτε αφηστε το..παμε για αλλα συμπτωματα μπας και τα εχουμε!!!

κοριτσια μου θετικη σκεψη και ολα θα γινουν.θα τα καταφερουμε!!!!!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...