Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν άντεξα και πήγα σε άλλο γιατρό σήμερα (για να μη με κράξει ο δικός μου ότι το χω κάνει μπακάλικο

Απλά ήθελα να δω αν είναι ολα οκ... (έχω τρελλαθεί!!! αν ήταν και είχα δικό μου υπερηχογράφο μ' αυτό θα κυκλοφορούσα όλη μέρα!!! )

Όλα καλάαααα συνεχίζουν απλά κάτι που με παραξένεψε... λέω στον γιατρό...γιατρέ μου πόσο βδομάδων είμαι και μου λέει μετράμε την εγκυμοσύνη σου από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς 31/1... Άρα είμαι 3,5 εβδομάδων... έτσι πάει όντως ή αυτό που μετράνε από την τελευταία ημέρα περιόδου; 9/1΄

Ένιωσα άσχημα να τον ρωτήσω... εσείς ρωτήσατε ποτέ το γιατρό σας; Τι σας είπε;

Στο ΡΕΑ . Ο εξωςωματικος μου ηταν ο Μα......ρανης. ΕΣΥ ποιον έχεις;

Στο ΡΕΑ δεν έκανες κ εσυ, αν θυμάμαι καλα;

στο ρεα και γω .εμενα ειναι περιπτωση.η γυναικολογος μου εχει ειδικοτητα στην υποβοηθουμενη αναπαραγωγη η γυναικολογος μου εκανε ολη τη δουλεια σε μενα

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν άντεξα και πήγα σε άλλο γιατρό σήμερα (για να μη με κράξει ο δικός μου ότι το χω κάνει μπακάλικο

Απλά ήθελα να δω αν είναι ολα οκ... (έχω τρελλαθεί!!! αν ήταν και είχα δικό μου υπερηχογράφο μ' αυτό θα κυκλοφορούσα όλη μέρα!!! )

Όλα καλάαααα συνεχίζουν απλά κάτι που με παραξένεψε... λέω στον γιατρό...γιατρέ μου πόσο βδομάδων είμαι και μου λέει μετράμε την εγκυμοσύνη σου από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς 31/1... Άρα είμαι 3,5 εβδομάδων... έτσι πάει όντως ή αυτό που μετράνε από την τελευταία ημέρα περιόδου; 9/1΄

Ένιωσα άσχημα να τον ρωτήσω... εσείς ρωτήσατε ποτέ το γιατρό σας; Τι σας είπε;

μετρανε από την ημερα που εγινε η εμβρυομεταφορα.

ηρεμησε αφου όλα καλα πανε και στο ευχομαι ολοψυχα ετσι να είναι μεχρι το τελος της κυησεις.

8HiKp2.png

λιν μου καλημερα πως εισαι σημερα?εκανες το μπανακι που μου ελεγες?

καλημέρα καλα είμαι εδώ ξαπλα και παλι ξαπλα χθες το βραδι μετα το μπανιο ειχα κατι τσιμπιματακια μια στη μητρα μια δεξια μια αριστερα δεν ξερω τι μπορει να ειναι:confused: ναι το εκανα το μπανακι με τοσες μερες ηθελα πολλες ωρες αλλα ο γιατρος ειπαι ένα γρηγορο ντους.

εσυ πως εισαι;

8HiKp2.png

καλημέρα καλα είμαι εδώ ξαπλα και παλι ξαπλα χθες το βραδι μετα το μπανιο ειχα κατι τσιμπιματακια μια στη μητρα μια δεξια μια αριστερα δεν ξερω τι μπορει να ειναι:confused: ναι το εκανα το μπανακι με τοσες μερες ηθελα πολλες ωρες αλλα ο γιατρος ειπαι ένα γρηγορο ντους.

εσυ πως εισαι;

αυτα τα τσιμπηματακια τα εχω και γω.εχω και κατι ασχημα τραβηγματα δεν ξερω τι γινεται .ειμαι καλα χθες ολη μερα δεν μπορεσα να φαω τιποτα εβλεπα τα φαγητα αλλα τιποτα μαλλον φταινε τα χαπια το στομαχι μου θα εκραγει στο τελος.

αυτα τα τσιμπηματακια τα εχω και γω.εχω και κατι ασχημα τραβηγματα δεν ξερω τι γινεται .ειμαι καλα χθες ολη μερα δεν μπορεσα να φαω τιποτα εβλεπα τα φαγητα αλλα τιποτα μαλλον φταινε τα χαπια το στομαχι μου θα εκραγει στο τελος.

όταν επερνα ταυτόχρονα 2 ουτροζεσταν των 200 από το στομα 3 φορες την ημερα γιατι κολπικα δεν μπορουσα ειχα ζαλαδες όλα γυριζαν γυρω μου το ειπα στο γιατρο την ημερα της εμφυομεταφοραν κ μου μειωσε το ένα κ περνω κολπικα βασκορ πρωι βραδι.

8HiKp2.png

όταν επερνα ταυτόχρονα 2 ουτροζεσταν των 200 από το στομα 3 φορες την ημερα γιατι κολπικα δεν μπορουσα ειχα ζαλαδες όλα γυριζαν γυρω μου το ειπα στο γιατρο την ημερα της εμφυομεταφοραν κ μου μειωσε το ένα κ περνω κολπικα βασκορ πρωι βραδι.

αμαν σε πειραζουν ε?κατσε ξαπλα λινακι και δες ταινιες στο ιντερνετ να περασουν οι μερες.εμενα μου κατεβασε ο αντρας μου τον χαρι ποτερ και καθομαι στον καναπε και βλεπω οταν δεν ειμαι καλα.ασε που καπνιζω και προσπαθω να μην το σκεφτομαι και αυτο

Διαφημίσεις

αμαν σε πειραζουν ε?κατσε ξαπλα λινακι και δες ταινιες στο ιντερνετ να περασουν οι μερες.εμενα μου κατεβασε ο αντρας μου τον χαρι ποτερ και καθομαι στον καναπε και βλεπω οταν δεν ειμαι καλα.ασε που καπνιζω και προσπαθω να μην το σκεφτομαι και αυτο

εδώ είμαι ξαπλα ακουω μουσικουλα το αγαπημενω μου τραγουδι της ζουγανελης η επιμονη σου το ακουγα κ την ωρα της εμβρυομεταφορας:-)

χωρις παρεξηγηση καπνιζεις? μηπως δεν πρεπει!

8HiKp2.png

εδώ είμαι ξαπλα ακουω μουσικουλα το αγαπημενω μου τραγουδι της ζουγανελης η επιμονη σου το ακουγα κ την ωρα της εμβρυομεταφορας:-)

ναι καπνιζω.στην πρωτη εμβρυομεταφορα δεν καπνιζα καθολου τωρα μετα τα νεα που μου ειπε η γιατρος οτι δεν φτιαχνω καλης ποιοτητας ωαρια επαθα σοκ και εγω και ο αντρας μου και ειπα οτι αν μου κατσει μου εκατσε μετα απο 4 χρονια και ολα αυτα που μου εκαναν το λιγοτερο που θα με πειραξει ειναι αυτο.στην πρωτη τα εκανα ολα σωστα και πηρα χοριακη 0.5.τραγικο.

οταν μου το ειπαν ετρεχαν δακρυα απο τα ματια μου και γελουσα ταυτοχρονα.τα εχασα.ουτε πως να οδηγησω δεν ηξερα.

μεχρι που σκεφτηκα να παρω ωαρια απο την αδελφη μου.οργιασε η σκεψη μου

κ το καλυτερο πριν 2 μηνες ειχα καθυστερηση 16 μερες και μια μερα πριν τη χοριακη το εχασα εκει να δεις κλαμματα και δεν το ηξερα και εφτιαχνα τον κηπο εξω

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.Σας ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα.και εγω ειμαι εν αναμονη του 12ημερου!!!ουφ

σου στελνω την αγαπη μου και ευχομαι μια χοριακη τεραστια........σε τι φαση εισαι τωρα?καθεσαι ξαπλα?

Ευχαριστω κοπελα μου.ειμαι νεα στο φορουμ και εψαχνα να βρω που εγραψα!!!! ειμαι στη 4η μερα απο την εμβρυομεταφορα. 2 ωαριακια βαλαμε.εσυ;

κ γω 2 εβαλα και ειμαι στην 7 μερα αχ δεν περνανε οι μερες με τιποτα....ουφ

Ευχαριστω κοπελα μου.ειμαι νεα στο φορουμ και εψαχνα να βρω που εγραψα!!!! ειμαι στη 4η μερα απο την εμβρυομεταφορα. 2 ωαριακια βαλαμε.εσυ;

σε ποιο κεντρο πηγες?

embio Αθηνα. Ειναι η 2η προσπαθεια.την πρωτη με φαρμακα την εκανα το δεκεμβρη.τωρα φυσικο κυκλο και ενα παγωτακι που ειχαμε· εχεις τιποτα συμπτωματα στην 7 μερα; Εγω τιποτα απολυτως

embio Αθηνα. Ειναι η 2η προσπαθεια.την πρωτη με φαρμακα την εκανα το δεκεμβρη.τωρα φυσικο κυκλο και ενα παγωτακι που ειχαμε· εχεις τιποτα συμπτωματα στην 7 μερα; Εγω τιποτα απολυτως

μονο τραβηγματα και τσιμπηματα απο τα ουτροτζεσταν μαλλον.ολα υποπτα μου φαινονται εμενα.

Πραγματικα ολα υποπτα!!!χαχα Εγω αφουγκραζομαι ολη μερα το σωμα μου, παιρνω θερμοκρασια 24 φορες το 24ωρο!!! Αντε να δουμε!!! Τζιφος παντως μεχρι σημερα. Χοριακη ποτε κανεις με το καλο;

Πραγματικα ολα υποπτα!!!χαχα Εγω αφουγκραζομαι ολη μερα το σωμα μου, παιρνω θερμοκρασια 24 φορες το 24ωρο!!! Αντε να δουμε!!! Τζιφος παντως μεχρι σημερα. Χοριακη ποτε κανεις με το καλο;

στις 5/3 και μου φαινεται αιωνας.θερμοκρασια γιατι?δεν μου εχουν πει τπτ..λες να το κανω και γω?ποσο πρεπει να εχω?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...