Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Eυχαριστώ πολύ κορίτσια :)

Αν και αύριο ειναι η επαναληπτική εγώ ψήνομαι από σήμερα!!! :oops:

μπραβο!!! συγχαρητηρια :D με το καλο.... ετσι πιστευω και εγω η δευτερη και τυχερη ;)

καλημερα κοριτσια,εκανα εμβρυομεταφορα την δευτερα 16.02 και ειναι να κανω β χοριακη στις 1 του μηνος.τα εμβρυα ηταν απο καταψυξη.αναρωτιέμαι τι συμπτωματα μπορει να εχουμε,εγω απο χθες αισθανομαι ενα καψιμο στο στηθος και πονανε λιγο η ρογες μου,σε εσας πως ηταν λετε ολο αυτο να ειναι απο τα φαρμακα

3uyY.pngdpTGp3.png ]

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια,εκανα εμβρυομεταφορα την δευτερα 16.02 και ειναι να κανω β χοριακη στις 1 του μηνος.τα εμβρυα ηταν απο καταψυξη.αναρωτιέμαι τι συμπτωματα μπορει να εχουμε,εγω απο χθες αισθανομαι ενα καψιμο στο στηθος και πονανε λιγο η ρογες μου,σε εσας πως ηταν λετε ολο αυτο να ειναι απο τα φαρμακα

Αγαπουλα μου οπως θα διαβάσεις αν δεις ολο το θεμα απο την αρχη ειναι ολα σχετικα.

Στην 1η μου αποτυχημένη εξωσωματικη δεν είχα κανενα μα κανενα συμπτωμα.

στην 2η επιτυχημένη περα απο το πρησμενο στηθος οπως οταν ειναι να αδιαθετησω και κατι τσιμπιματα... δεν ειχα.

Αυτο που παρατηρησα στην 5η ημερα απο την εμβροεμβρυομεταφορα ηταν λιγο καφε.. καθως και μια μερα πριν την 1η χωριακη.

Τωρα ήτανε δεν ήτανε λογω εμφυτευσης δεν ξερω...

Απλα οτι ειναι να γινει θα γίνει. Με πολλη πιστη χαλαρωση ξεκούραση και ηρεμια. Οσο το σκευτεσαι τοσο τρελαίνεσαι

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΕΜΒΡΥΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΣ Κ ΠΡΟΕΜΦΥΤΕΥΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η 5Η ΜΕΡΑ.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑΚΙ ΔΕΞΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

8HiKp2.png

κοριτσια γεια σας ειμαι καινουρια στο φορουμ.εγω εκανα εμβρυομεταφορα την πεμπτη 19/2, 2 εμβρυακια βαλαμεθα επρεπε να εχω καποιο συμπτωμα?

ΓΕΙΑ

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!! ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ 20 φλεβαρη με δυο εμβρυακια.

την εκανα στο γενεσις εσυ?

8HiKp2.png

εγω στο ρεα και ειναι η δευτερη προσπαθεια μου.ασε τι να πω?η αναμονη σκοτωνει ε?καλη επιτυχια σου ευχομαι και χαιρομαι πολυ που μιλαμε γιατι με καταλαβαινετε κοριτσια

Διαφημίσεις

εγω στο ρεα και ειναι η δευτερη προσπαθεια μου.ασε τι να πω?η αναμονη σκοτωνει ε?καλη επιτυχια σου ευχομαι και χαιρομαι πολυ που μιλαμε γιατι με καταλαβαινετε κοριτσια

εγω στο γενεσις και είναι 13η προσπαθεια εξωσωματικιες κ σπερματεγχ.

οντως η αναμονη σκοτωνει αλλα τι να κανουμε δεν εχουμε άλλη επιλογή.

και εγω χαιρομαι που μιλαμε γιατι μονο οσες περασουμε αυτό το σταδιο πουλεγετε εξωσωματικη καταλαβαίνουμε

εισαι συνεχεια ξαπλα

8HiKp2.png

Roky γεια σου. Τον Δεκέμβριο εκανα κ εγώ στο ΡΕΑ εξωσωματικη(βιοχημικη) και αρχές Μαρτίου που θα αδιαθετησω θα βάλω 2 βλαστοκυστες κατεψυγμένες. Ήθελα να σε ρωτησω μιας κ είμαστε στο ιδιο κεντρο, στην απόψυξη είχατε κανένα προβλημα. Τα κατάφεραν ολα; Εχουμε 4 βλαστοκυστες στην κατάψυξη , αλλα διαβάζω οτι δεν αντέχουν όλες στην απόψυξη. Γενικα έχεις κατι να με συμβουλεψεις;;;

λιν οχι δεν ειμαι ξαπλα κανω τις δουλειες μου κανονικα αλλα με μετρο evgi μου εχω κανει 2 εξωσωματικες και παντα γονομοποιουνται μονο 2 αυγουλακια οποτε δεν μου μενουν για καταψυξη δυστυχως.εκτος απο τωρα που καταψυξαμε 2 μετρια αλλα πιστευω οτι δεν θα τα καταφερουν στην αποψυξη.ο εμβριολογος στο ρεα ειναι κορυφαιος μου τον γνωρισαν και γενικως απο την αποψυξη επιβιωνουν τα πιο δυνατα

Roky γεια σου. Τον Δεκέμβριο εκανα κ εγώ στο ΡΕΑ εξωσωματικη(βιοχημικη) και αρχές Μαρτίου που θα αδιαθετησω θα βάλω 2 βλαστοκυστες κατεψυγμένες. Ήθελα να σε ρωτησω μιας κ είμαστε στο ιδιο κεντρο, στην απόψυξη είχατε κανένα προβλημα. Τα κατάφεραν ολα; Εχουμε 4 βλαστοκυστες στην κατάψυξη , αλλα διαβάζω οτι δεν αντέχουν όλες στην απόψυξη. Γενικα έχεις κατι να με συμβουλεψεις;;;[/Q

συγνωμη που μπερδευω τις απαντησεις αλλα τωρα γραφτηκα στο φορουμ και τα μπερδευω λιγο

Διαφημίσεις

Καλησπέρα...

μετά την εμβρυομεταφορά κρυοσυντηρημένων την Παρασκευή 20/2, Σάββατο και Κυριακή ανέβασα δέκατα...37...37,2 .....είχε κάποια κοπέλα που έκανε εμβρυομεταφορά αντίστοιχα συμπτώματα???με το salospir έπεφταν και από Καθαρά Δευτέρα τίποτα....δεν πήρα τίποτα άλλο π.χ. depon

αν οφείλονται πάλι σε κρύωμα, δεν είναι πολύ κακιά συγκυρία να κρυώσω κατευθείαν μετά την μεταφορά για το αποτέλεσμα της εμφύτευσης?

εγω απο προχθες εχω τρελο βηχα και μου επετρεψε η γιατρος να πιω σιροπι δεν κανει ζημια το ντεπον αλλα καλο ειναι να ενημερωσεις το γιατρο αμεσως.ευχομαι καλη επιτυχια

Καλησπέρα...

μετά την εμβρυομεταφορά κρυοσυντηρημένων την Παρασκευή 20/2, Σάββατο και Κυριακή ανέβασα δέκατα...37...37,2 .....είχε κάποια κοπέλα που έκανε εμβρυομεταφορά αντίστοιχα συμπτώματα???με το salospir έπεφταν και από Καθαρά Δευτέρα τίποτα....δεν πήρα τίποτα άλλο π.χ. depon

αν οφείλονται πάλι σε κρύωμα, δεν είναι πολύ κακιά συγκυρία να κρυώσω κατευθείαν μετά την μεταφορά για το αποτέλεσμα της εμφύτευσης?

καλυτερα ενημερωσε το γιατρο σου μην παρεις από μονη σου φαρμακο

8HiKp2.png

evgi σου εχουν δωσει φαρμακα?

Όχι ακόμα. Οταν αδιαθετησω θα τηλ στον γιατρό μου και θα ξεκινήσω σικλακουρ για καταστολή της ωορρηξιας μου. Μετα φαντάζομαι υπερήχους μέχρι να έρθει η ωρα να βάλω τα έμβρυα.

λιν οχι δεν ειμαι ξαπλα κανω τις δουλειες μου κανονικα αλλα με μετρο evgi μου εχω κανει 2 εξωσωματικες και παντα γονομοποιουνται μονο 2 αυγουλακια οποτε δεν μου μενουν για καταψυξη δυστυχως.εκτος απο τωρα που καταψυξαμε 2 μετρια αλλα πιστευω οτι δεν θα τα καταφερουν στην αποψυξη.ο εμβριολογος στο ρεα ειναι κορυφαιος μου τον γνωρισαν και γενικως απο την αποψυξη επιβιωνουν τα πιο δυνατα

μου ειπαι ο γιατρος μεγαλη προσοχη της 3 4 μερες μετα κανονικα αλλα με προσοχη όχι βαρη κουραση γενικα προσοχη

8HiKp2.png

evgi μου καλη επιτυχια σου ευχομαι.ειναι η πρωτη σου προσπαθεια?

Όχι Roky μου , η δεύτερη. Στην πρώτη πήρα κανονικά φαρμακα(Δεκέμβριο) και τωρα θα κανω μονο την εμβρυομεταφορα. Ανυπομονώ πολυ, αλλα φοβάμαι μη ξανασυμβεί παλι καμία βιοχημικη.... Ο Θεός βοηθός!!!!

μου ειπαι ο γιατρος μεγαλη προσοχη της 3 4 μερες μετα κανονικα αλλα με προσοχη όχι βαρη κουραση γενικα προσοχη

αν επιτρεπετε τι προβληματακι υπαρχει και εισαι στην εξωσωματακι?

Όχι Roky μου , η δεύτερη. Στην πρώτη πήρα κανονικά φαρμακα(Δεκέμβριο) και τωρα θα κανω μονο την εμβρυομεταφορα. Ανυπομονώ πολυ, αλλα φοβάμαι μη ξανασυμβεί παλι καμία βιοχημικη.... Ο Θεός βοηθός!!!!

ολα καλα θα πανε θα δεις ο θεος ειναι μεγαλος.κ γω στην δευτερη και εχω κανει κ 3 σπερματεγχυσεις αλλα τιποτα.μου παει κοντρα πολυ

Όχι ακόμα. Οταν αδιαθετησω θα τηλ στον γιατρό μου και θα ξεκινήσω σικλακουρ για καταστολή της ωορρηξιας μου. Μετα φαντάζομαι υπερήχους μέχρι να έρθει η ωρα να βάλω τα έμβρυα.

αυτο μου το δινει και μενα 1 την ημερα μετα την εμβρυομεταφορα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...