Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα.Ξερω οτι αυτες οι μερες δεν περνανε με τιποτα.Θυμαμαι προσπαθουσα να ασχολουμαι συνεχως με κατι για μη σκεφτομαι.Τελικα ολα πηγαν καλα και μετα εκλαιγα απο χαρα! Ετσι θα κανεις κι εσυ σε μια βδομαδα.

σε ευχαριστω πολυ ;) για να δουμε...

Καλημέρα και καλή επιτυχία! Θα σου πω κάτι πολύ κοινό κ δύσκολο : μην ψάχνεις συμπτώματα! Εγω στην 1η εγκυμοσυνη δεν είχα ΤΙΠΟΤΑ! Τώρα το μόνο που είχα ήταν πρησμένος κ πονεμένο στήθος κ πονακια στην κοιλιά. Στις ενδιάμεσες 4 αποτυχημένες προσπάθειες είχα πάλι άλλωτε διάφορα κ άλλες φορές τίποτα. Ξέρω ότι σε μπέρδεψα αλλά έτσι είναι. Λίγες μέρες υπομονή κανε μην κάθεσαι ξάπλα απλά μη σκυβεις μην σηκώνεις βάρη κ γενικά μην κουράζεσαι . Θα περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου!

σε ευχαριστω πολυ ;) σου ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! ΠΩς είστε? Gem@@@ κοντεύουν οι ημέρες. Πως πάει η αναμονή?

Ελένη χάθηκες! Ελπίζω να είσαι καλά.

Καλημερα soulitsa! Πως παει η εγκυμοσυνη; Η Gem@@@ θα ειναι τωρα σε αναμενα καρβουνα...Υπομονη 2 μερες μονο εμειναν.:D

Καλημέρα κορίτσια! ΠΩς είστε? Gem@@@ κοντεύουν οι ημέρες. Πως πάει η αναμονή?

Ελένη χάθηκες! Ελπίζω να είσαι καλά.

Καλησπερα κοριτσια, μια χαρα ειμαι, μπαινω, βλεπω κ βγαινω, ειναι ολεσ εξαφανισμενες!!!!!εμεισ προχωραμε καλα, μπηκα στην 16η εβδομαδα κ αρχες μαρτιου παω για την β επιπεδου!εσυ πως εισαι? καλο κουραγιο κ υπομονη στα κοριτσια που περιμενουν, ευχομαι ολοψυχα θετικες χοριακες,,, ξερουμε την αγωνια σας, το ιδιο περασαμε κ εμεις,,,, μακαρι να ερθετε στης δικη μας ευχαριστη θεση.:D

Καλησπερα κοριτσια, μια χαρα ειμαι, μπαινω, βλεπω κ βγαινω, ειναι ολεσ εξαφανισμενες!!!!!εμεισ προχωραμε καλα, μπηκα στην 16η εβδομαδα κ αρχες μαρτιου παω για την β επιπεδου!εσυ πως εισαι? καλο κουραγιο κ υπομονη στα κοριτσια που περιμενουν, ευχομαι ολοψυχα θετικες χοριακες,,, ξερουμε την αγωνια σας, το ιδιο περασαμε κ εμεις,,,, μακαρι να ερθετε στης δικη μας ευχαριστη θεση.:D

Κορίτσι εντάξει όλα; Η κοιλίτσα φούσκωσε;

Κι εγώ αρχές Μαρτίου έχω την β.

Κατά τα άλλα καλά.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

καλημερα κοριτσια! ειμαι ψυχραιμη χαχαχα ναι 2 μερες εμειναν..... καλα ειμαι βεβαια μονο πονους στην μεση εχω απο την τεταρτη....μετρησα σημερα και την θερμοκρασια μου 36.9 και τιποτα αλλο μα τιποτα! :confused:

καλημερα κοριτσια! ειμαι ψυχραιμη χαχαχα ναι 2 μερες εμειναν..... καλα ειμαι βεβαια μονο πονους στην μεση εχω απο την τεταρτη....μετρησα σημερα και την θερμοκρασια μου 36.9 και τιποτα αλλο μα τιποτα! :confused:

Μη μετρας τιποτα και μη ψαχνεις συμπτωματα. Ολα υποπτα θα σου φαινονται. Τη Δευτερα θα πας πρωι πρωι ετσι; Μεχρι το μεσημερι να ξερουμε!!:lol::lol:

Διαφημίσεις

Κορίτσι εντάξει όλα; Η κοιλίτσα φούσκωσε;

Κι εγώ αρχές Μαρτίου έχω την β.

Κατά τα άλλα καλά.

η κοιλιτσα πεταχτηκε!!!!!! οχι τρομερα πραγματα!!αν δεν το ξερεις, σε εμενα προσωπικα δεν το καταλαβαινεις... δεν επαναπαυομαι,,, εχω μελλον!!! εσυ ολα καλα?

Gem κανε υπομονη οσο μπορεις, οι μερες περασαν,,, καλα αποτελεσματα ευχομαι ολοψυχα,,, τα ιδια εκανα κ εγω, μη νομιζεις,,, αλλα συμπερασμα ποτε δεν βγαζουμε γιατι η χοριακη ειναι αυτη που θα τα κοθορισει ολα,,,,θετικη σκεψη!!!:D

Gem@@@

Εχω και εγώ μαζί σου την ίδια μέρα αναμονή για χοριακή :)

Με το καλο και οι 2 με ++++++++ χοριακή :D

Είναι η 2η εξωσωματική μου. Η πρώτη είχα υδροσάλπιγκες και τώρα κάναμε λαπαροσκόπιση το καλοκαίρι...

Χρησημοποιήσαμε τα κατεψυγμένα μας.

31/1 έκανα την εμβρυομεταφορά και μου είπε 9/2.

Αχ.... :)

Καλημέρα Ελένη! Πολύ χάρηκα που είσαι καλά. Κι εγω πάω καλά χωρίς προβλήματα ! Η κοιλιά η δική μου είναι όπως ήμουν 6 μηνών στο πρώτο! Απορώ που θα φτάσει. Λένε ότι στο 2 ο φουσκώνει πιο γρήγορα! Ας πανε όλα καλά κ δε με νοιάζει .

Διαφημίσεις

Gem@@@

Εχω και εγώ μαζί σου την ίδια μέρα αναμονή για χοριακή :)

Με το καλο και οι 2 με ++++++++ χοριακή :D

Είναι η 2η εξωσωματική μου. Η πρώτη είχα υδροσάλπιγκες και τώρα κάναμε λαπαροσκόπιση το καλοκαίρι...

Χρησημοποιήσαμε τα κατεψυγμένα μας.

31/1 έκανα την εμβρυομεταφορά και μου είπε 9/2.

Αχ.... :)

τελεια!! λιγες ωρες υπομονης ακόμα, με το καλό και οι δυο :D :D: :D

η κοιλιτσα πεταχτηκε!!!!!! οχι τρομερα πραγματα!!αν δεν το ξερεις, σε εμενα προσωπικα δεν το καταλαβαινεις... δεν επαναπαυομαι,,, εχω μελλον!!! εσυ ολα καλα?

Gem κανε υπομονη οσο μπορεις, οι μερες περασαν,,, καλα αποτελεσματα ευχομαι ολοψυχα,,, τα ιδια εκανα κ εγω, μη νομιζεις,,, αλλα συμπερασμα ποτε δεν βγαζουμε γιατι η χοριακη ειναι αυτη που θα τα κοθορισει ολα,,,,θετικη σκεψη!!!:D

Καλά είμαι σχετικά!! Πολύ άγχος βρε παιδί μου χωρίς λόγο.

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι πως θα περάσει ο καιρός...

Καλά αποτελέσματα Gem!!!!!

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Καλημέρα...

Είμαι κενούρια στην σελίδα αλλά την διαβάζω πολλά χρόνια...

Έχω ένα γιο 23 μηνών τον οποίο τον έκανα με εξωσωματική.

Την Τρίτη στις 03-02-2015 έκανα δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής και την Πέμπτη στις 12-02-2015 κάνω την χοριακή. Έβαλα 2 εμβρυάκια και περιμένω.... Η αγωνία των ημερών αυτών δεν περνάνε με τίποτα.... Από την πρώτη μου φορά δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα από τα συμπτώματα που είχα. Τώρα έχει αρχίσει η τάση για εμετό , ζαλαδα, ναυτία πρωινή, σχετική σιχνοουρία, νεύρα αρκετά, πονάκια χαμηλά και τσιμπίματα στην μέση. Δεν ξέρω αν είναι συμπτώματα η του μυαλού μου... Μπορεί να με βοηθήσει κάποια κοπέλα? Ευχαριστώ....

καλημερα κοριτσια..... αρνητικη η χοριακη μου :( ειμαι ομως καλα και απο σημερα περνω ξανα δυναμη και συνεχιζω τις προσπαθειες :) ενταξη .... πλανταξα λιγο στο κλαμα :cry: αλλα τωρα με βρισκεται με καφεδακι και παω να κανω γενικη!!!

georgiana! εχεις την θετικη σκεψη μου περιμενω νεα σου!!!

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις θετικοτητα σας με βοηθατε πολυ :P

Αργησα να απαντησω αλλά είναι θετική :D

64!! :)

Gem@@@ μπορω να σε νιώσω αγαπουλα μου η δεύτερη θα ειναι και η τυχερη :)

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου! Να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!!!😄😄😄

καλημερα κοριτσια..... αρνητικη η χοριακη μου :( ειμαι ομως καλα και απο σημερα περνω ξανα δυναμη και συνεχιζω τις προσπαθειες :) ενταξη .... πλανταξα λιγο στο κλαμα :cry: αλλα τωρα με βρισκεται με καφεδακι και παω να κανω γενικη!!!

georgiana! εχεις την θετικη σκεψη μου περιμενω νεα σου!!!

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις θετικοτητα σας με βοηθατε πολυ :P

Κορίτσι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα το έχω περάσει 4 φορές. Η επόμενη θα είναι η τυχερή! Χαίρομαι που σε ακούω δυνατή κ έτοιμη να συνεχίσεις! Όλα καλά θα πανε !

Αργησα να απαντησω αλλά είναι θετική :D

64!! :)

Gem@@@ μπορω να σε νιώσω αγαπουλα μου η δεύτερη θα ειναι και η τυχερη :)

Μπράβο!!! Καλή και τέλειομηνη εγκυμοσυνη σου εύχομαι !

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...