Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου, πρώτος υπέρηχος την Παρασκευή και η φακούλα μου είναι ευτυχώς στο σωστό σημείο, είναι 4mm και είδαμε και ακούσαμε την καρδούλα του!

Ε ναι είμαι χαρούμενη!! Δεν τολμάω ακόμα να το πω δυνατά σε κανένα, αλλά μόνη μου χαμογελάω!!:-D:P

κοπελα μου χαιρομαι που εισαι καλα κ το σημαντικοτερο, που δεν εχεις προβληματα,με το καλο τον υπερηχο,,

εγω θα παω σε μια εβδομαδα ξανα στο γιατρο για να δουμε πως παει η εξελιξη μου,,, τωρα οσο αφορα τα χαπια, απο που να πρωτοξεκινησω,,, utrogestan(3πρωι-3μεσημ-3βραδυ), vasclor κολπικη κρεμα, cyclacur τα ασπρα

2 φορες την μερα, σαλοσπιρι, φολικο οξυ, κορτιζονη prezolon, clexane ενεσεις κοιλιας καθε μερα, ενεσεις lentogest ανα 5 ημερες και παραφινελαιο βαρυ 2 φορες την μερα για την δοισκιλιοτητα, αυτα νομιζω, αν δεν ξεχασα κατι,, ειναι ολα μοιρασμενα σε πρωι-μεσημ-απογευμ-βραδυ,,,μεχρι να τελειωσω τα πρωινα πρεπει να σκεφτω τα μεσημεριανα και παει λεγοντας,,,υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε φιλενάδα, γιατί τόσα πολλά φάρμακα; Μα με τόσα χάπια και ενέσεις είναι φυσικό να έχει διαλυθεί το στομάχι σου.

Εγώ παίρνω 3 Utrogestan την ημέρα και 1 ένεση innohep. Τα cyclacur μου τα έκοψε από την Παρασκευή που κάναμε τον υπέρηχο και τη vasclor την έκοψα από τότε που είδα το θετικό τεστ (βέβαια μάλλον εμένα μου έφερνε αίμα).

καλημερα Λεμονια μου...μολις γυρισα απο το γιατρο!!καναμε υπερηχο χωρις να ακουσουμε καρδιακη λειτουργια παλι..συμφωνα με τη περιοδο τωρα ειμαι 7 εβδ και 5 ημερων.στον υπερηχο δεν ειδαμε το εμβρυο αλλα ειδε βλαστικο κυταρρο (καπως ετσι μου το ειπε)οι ελπιδες μας ειναι ελαχιστες..μου ειπε να ξανακανω μια χοριακη τη Δευτερα και εναν τελευταιο υπερηχο και αν δε δουμε παλι καρδιακη λειτουργια παμε για αποξεση..αυτα!!τι να πω?τα εχω χαμενα...απλα να γινει οτι ειναι να γινει γιατι ολο αυτο με εχει κουρασει πολυ

Κορίτσι μου, κανένα νέο; Πώς είσαι; Σε σκεφτόμαστε με αγωνία...

Διαφημίσεις

Rosemaraki μου χαρηκα πολυ με τα νεα σου!!!!!!ουτε εγω το λεω, ειδικα τωρα που κρεβατοθηκα κιολας,, φοβαμαι,,, περιμενω να παω στο γιατρο την παρασκευη κ αν ολα καλα, θα αρχισω να το ψιλολεω!!!! τωρα για τα φαρμακα, τι να σου πω,,, δεν ξερω!!!το μονο που μου ξερω ειναι οτι μεχρι τον 3ο κ βλεπουμε!!! οποτε εχω 3,5 εβδομαδες φουλ ακομα!!!

Rosemaraki μου χαρηκα πολυ με τα νεα σου!!!!!!ουτε εγω το λεω, ειδικα τωρα που κρεβατοθηκα κιολας,, φοβαμαι,,, περιμενω να παω στο γιατρο την παρασκευη κ αν ολα καλα, θα αρχισω να το ψιλολεω!!!! τωρα για τα φαρμακα, τι να σου πω,,, δεν ξερω!!!το μονο που μου ξερω ειναι οτι μεχρι τον 3ο κ βλεπουμε!!! οποτε εχω 3,5 εβδομαδες φουλ ακομα!!!

Όπως χαρακτηριστικά είπε και η κολλητή μου "Εσύ και όταν το γεννήσεις, θα φοβάσαι μη σου πούνε ότι έγινε λάθος και σου το πάρουν πίσω" ;):oops:

Όλα καλά θα είναι την Παρασκευή, αφού αισθάνεσαι καλά! :D

Καλημέρα και από εμένα,

εμείς κάναμε την εμβρυομεταφορά 2/12 και χτες έκανα την πρώτη χοριακή και βγήκε θετική. Αύριο θα πάω για την δεύτερη χοριακή... Έχω τόσο άγχος.... Ούτε τις ημέρες της αναμονής για την πρώτη χοριακή δεν ήμουν έτσι.

Καλή επιτυχία σε όλες μας :)

YRJgp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα,

εμείς κάναμε την εμβρυομεταφορά 2/12 και χτες έκανα την πρώτη χοριακή και βγήκε θετική. Αύριο θα πάω για την δεύτερη χοριακή... Έχω τόσο άγχος.... Ούτε τις ημέρες της αναμονής για την πρώτη χοριακή δεν ήμουν έτσι.

Καλή επιτυχία σε όλες μας :)

Μπράααααβο!!

Συγχαρητήρια κορίτσι!!

Με το καλό και η δεύτερη χοριακή και να σου πάνε όλα καλά!

Μπράααααβο!!

Συγχαρητήρια κορίτσι!!

Με το καλό και η δεύτερη χοριακή και να σου πάνε όλα καλά!

Σ ευχαριστώ πολύ!

Πολύ καλά πάμε, 135 ήταν η πρώτη 560 η δεύτερη!!!!

Μια και καλή για υπέρηχο μου είπαν στις 7 Ιανουαρίου.

Συγχαρητήρια και σε σένα ;):D

YRJgp3.png

Σ ευχαριστώ πολύ!

συγχαρητηρια κοπελα μου!!!! ολα πανε καλα με την χοριακη:D. με το καλο κ στον υπερηχο!!!!!!!!:lol:

Σ ευχαριστώ πολύ!

Το χριστουγεννιάτικο δωράκι σου το πήρες εσύ και ήταν το καλύτερο!:P

Να πάνε όλα καλά και στον υπέρηχο σου εύχομαι και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ένα υγιές μωράκι!

Ναι ναι δεν το συζητώ! Υπέροχο δώρο...:D

Αν και έχω και λίγο αίμα και δεν με αφήνει να το ευχαριστηθώ. Και συνέχεια με πονάει η κοιλιά μου λες και θα μου έρθει περίόδος. Τίποτα άλλο δεν νιώθω.

Ο γιατρός λέει να μην αγχώνομαι, αλλά όσο το βλέπω όλο σκέφτομαι ότι κάτι δεν πάει καλά.

Εσείς είχατε καθόλου? Σταμάτησε ή έτσι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε?

YRJgp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ναι δεν το συζητώ! Υπέροχο δώρο...:D

Αν και έχω και λίγο αίμα και δεν με αφήνει να το ευχαριστηθώ. Και συνέχεια με πονάει η κοιλιά μου λες και θα μου έρθει περίόδος. Τίποτα άλλο δεν νιώθω.

Ο γιατρός λέει να μην αγχώνομαι, αλλά όσο το βλέπω όλο σκέφτομαι ότι κάτι δεν πάει καλά.

Εσείς είχατε καθόλου? Σταμάτησε ή έτσι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε?

Πότε σου είπε ο γιατρός σου να πας για υπέρηχο;

Πότε σου είπε ο γιατρός σου να πας για υπέρηχο;

7 Ιανουαρίου θα πάω.

Έκοψα ένα χάπι που μου είχε δώσει και νομίζω είμαι καλύτερα. Μάλλον αυτό δημιουργούσε το αίμα. Από χτες που το έκοψα δεν έχω καθόλου.

YRJgp3.png

κοριτσακια μου τι κανετε? που χαθηκατε ολες?

την παρασκευη πηγα στον γιατρο,,,ολα καλυτερα!!!!! το μωρο κατεβηκε,,,μεγαλωσε!!!! εχω τρελαθει!!!!! μου ειπε να σηκωνομαι κ λιγο απο το κρεβατι για καμια βολτα στο σπιτι μεσα,,, φετος γιορτες μεσα,,, εχω παρει αποφαση να μην ρισκαρω τιποτα κ ας θελω να ξεφυγω πηγαινοντας εστω κ για ενα καφε,,,το μωρακι μου πανω απο ολα!! και με την καινουργια χρονια να επιστρεψω κ στην δουλεια μου!! εσεις τι νεα?

Rosemaraki πως παει?

ioanna_io ολα καλα με σενα?

Ινα3 τι απεγινε?

την παρασκευη πηγα στον γιατρο,,,ολα καλυτερα!!!!! το μωρο κατεβηκε,,,μεγαλωσε!!!! εχω τρελαθει!!!!! μου ειπε να σηκωνομαι κ λιγο απο το κρεβατι για καμια βολτα στο σπιτι μεσα,,, φετος γιορτες μεσα,,, εχω παρει αποφαση να μην ρισκαρω τιποτα κ ας θελω να ξεφυγω πηγαινοντας εστω κ για ενα καφε,,,το μωρακι μου πανω απο ολα!! και με την καινουργια χρονια να επιστρεψω κ στην δουλεια μου!! εσεις τι νεα?

Rosemaraki πως παει?

Ινα3 τι απεγινε?

Ποσο μηνων εισαι εσυ Ελενη; Εγω καλα πιστευω αν και αιμα συνεχιζω να εχω. Ο γιατρος λεει να μην ανησυχω να ειμαι ηρεμη και θα δουμε στον πρωτο υπερηχο. Εγω προσπαθω τουλαχιστον να ξεκουραζομαι. Πολυ ξαπλα.... Οταν λενε ξεκουραση εννοουν μονο ξαπλα η μπορεις να καθεσαι και σε καρεκλα; Γιατι δεν μπορω και ολη μερα ξαπλωμενη. Οποτε υπομονη και καλη ξεκουραση σε ολες μας...

YRJgp3.png

Ποσο μηνων εισαι εσυ Ελενη; Εγω καλα πιστευω αν και αιμα συνεχιζω να εχω. Ο γιατρος λεει να μην ανησυχω να ειμαι ηρεμη και θα δουμε στον πρωτο υπερηχο. Εγω προσπαθω τουλαχιστον να ξεκουραζομαι. Πολυ ξαπλα.... Οταν λενε ξεκουραση εννοουν μονο ξαπλα η μπορεις να καθεσαι και σε καρεκλα; Γιατι δεν μπορω και ολη μερα ξαπλωμενη. Οποτε υπομονη και καλη ξεκουραση σε ολες μας...[/QU

κοπελα μου ειμαι σχεδον 10 εβδομαδων,,,7 ιανουαριου μπαινω για αυχενικη!!! :D και εγω εχω ταλαιπωρηθει πολυ αλλα χαλαλη!!!! με το που το ειδα την παρασκευη στον υπερηχο τα ξεχασα ολα!!!!! και εγω ημουν 15 μερες κρεβατι,,,δεν εκανα τιποτα, ειχε ερθει η μαμα μου κ τα εκανε ολα! απο την παρασκευη ειπε να σηκωνομαι λιγο μεσα στο σπιτι,,ετσι τωρα μονο μαγειρευω κ τιποτα αλλο, με μαλωνει ο αντρας μου κ βοηθαει κ αυτος αρκετα:D, η ξεκουραση για τους γιατρους δυστυχως ειναι μονο κρεβατι-καναπε-κρεβατι ξαπλωμενη ή σχεδον ξαπλωμενη κ οχι τοσο καθιστη,,, ετσι τουλαχιστον λεει ο δικος μου γιατρος... ειναι αρχη κ θελει υπομονη,,, αυτο θα κανουμε,,, καλη δυναμη ευχομαι κ ολα να μας πανε καλα!:D

Διαφημίσεις

Rosemaraki πως παει?

Ινα3 τι απεγινε?

Καλημέρα κορίτσια μου!

elenifk πόσο χαίρομαι που πήγε καλά ο υπέρηχος!! αυτά είναι νέα για να ξεκινήσει η μέρα!!

Και φυσικά το μωράκι είναι πάνω από όλα, οπότε σε θέλουμε αραχτή, ήρεμη και με καλή διάθεση!! Καφεδάκια μπορείς να πιεις με τις φίλες και μέσα στο σπίτι εξάλλου ;):P

ioanna_io πώς είσαι σήμερα; σκέφτηκες καθόλου να ζητήσεις από το γιατρό σου να πας νωρίτερα για υπέρηχο;

Εγώ σήμερα το απόγευμα έχω πάλι υπέρηχο και εννοείται... ανησυχώ! Γιατί; Μα γιατί δεν έχω συμπτώματα! (Πού είναι η ΛΕΜΟΝΙΑ για να με βρίσει; ;):P ) Αν εξαιρέσεις το ευαίσθητο στήθος και κάτι μικροζαλάδες μία στο τόσο, που μάλλον μου προκαλεί η προγεστερόνη, δεν έχω απολύτως κανένα άλλο σύμπτωμα!!

Τί ζητάω βρε αδερφέ; Καμία ναυτιούλα, κανέναν εμετούλι, λίγο πόνο στη μέση, λίγη δυσκοιλιότητα, κάτι να μου δείξει πώς πάμε καλά.... ;):lol:

Καλημέρα κορίτσια μου!

elenifk πόσο χαίρομαι που πήγε καλά ο υπέρηχος!! αυτά είναι νέα για να ξεκινήσει η μέρα!!

Και φυσικά το μωράκι είναι πάνω από όλα, οπότε σε θέλουμε αραχτή, ήρεμη και με καλή διάθεση!! Καφεδάκια μπορείς να πιεις με τις φίλες και μέσα στο σπίτι εξάλλου ;):P

ioanna_io πώς είσαι σήμερα; σκέφτηκες καθόλου να ζητήσεις από το γιατρό σου να πας νωρίτερα για υπέρηχο;

Εγώ σήμερα το απόγευμα έχω πάλι υπέρηχο και εννοείται... ανησυχώ! Γιατί; Μα γιατί δεν έχω συμπτώματα! (Πού είναι η ΛΕΜΟΝΙΑ για να με βρίσει; ;):P ) ν εξαιρέσεις το ευαίσθητο στήθος και κάτι μικροζαλάδες μία στο τόσο, που μάλλον μου προκαλεί η προγεστερόνη, δεν έχω απολύτως κανένα άλλο σύμπτωμα!!

Τί ζητάω βρε αδερφέ; Καμία ναυτιούλα, κανέναν εμετούλι, λίγο πόνο στη μέση, λίγη δυσκοιλιότητα, κάτι να μου δείξει πώς πάμε καλά.... ;):lol:

καλημερα κουκλιτσα! μπραβο, ολα πολυ καλα!!!:D με το καλο κ στον υπερηχο,, μην τρωγεσε να εχεις κατι,,, δεν σημαινει τιποτα!!! να παρακαλας να μην εχεις! ρωτα κ εμενα που με εχει πεθανει το στομαχι μου κ με το ζορι τρωω!!!καταλαβαινω φυσικα την αγωνια σου,,, αλλα να εισαι σιγουρη οτι κ χωρις συμπτωματα ολα βαινουν καλως!!!!:-D

Εγω τα ιδια,το πρωι που ξυπναω δεν εχω αιμα και μετα απο τις 12 μεχρι τις 8 το βραδυ παλι εχω.απο τις 8 μεχρι το επομενο πρωι παλι τιποτα.... Τι προγραμμα κι αυτο δεν μπορω να καταλαβω και εγω ολη μερα μονο ξεκουραση,εχει ερθει και η μαμα μου και δεν με αφηνει να κανω τιποτα. Ο γιατρος μια και καλη μου ειπε να παω στον προγραμματισμενο ραντεβου,οποτε μονο υπομονη και αναμονη να περασουν οι μερες.

YRJgp3.png

Εγω τα ιδια,το πρωι που ξυπναω δεν εχω αιμα και μετα απο τις 12 μεχρι τις 8 το βραδυ παλι εχω.απο τις 8 μεχρι το επομενο πρωι παλι τιποτα.... Τι προγραμμα κι αυτο δεν μπορω να καταλαβω και εγω ολη μερα μονο ξεκουραση,εχει ερθει και η μαμα μου και δεν με αφηνει να κανω τιποτα. Ο γιατρος μια και καλη μου ειπε να παω στον προγραμματισμενο ραντεβου,οποτε μονο υπομονη και αναμονη να περασουν οι μερες.

ευχομαι κοπελα μου να σου πανε ολα καλα,,,θετικη σκεψη,,, ειναι σημαντικο που ο γιατρος σε καθησυχαζει,,, μην κανεις τιποτα,,, ευτυχως που εχουμε κ αυτους τους γονεις κ βοηθανε,,, τι θα γινομασταν αλλιως!!!!:rolleyes:

ioanna_io Πώς είσαι σήμερα κορίτσι;

Ο χθεσινός μου υπέρηχος πήγε μια χαρά! Είδαμε ακριβώς ό,τι θέλαμε και ό,τι έπρεπε να δούμε! Είναι καιρός λοιπόν να αποδεχτώ ότι όλα μπορούν να πηγαίνουν καλά, χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρούμαι πολύ! ;):P

κοριτσακια μου τι κανετε?πολυ χαιρομαι για ολες σας...σας ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου Καλα Χριστουγεννα με υγεια ευτυχια αγαπη πολλα χαμογελα και με το καλο να κρατησετε τα ζουζουνια σας στην αγκαλια σας...!!!εγω τις 16 εκανα αποξεση τελικα..σημερα που σας γραφω ειμαι καλυτερα!!σε 3 μηνες θα ξεκινησω για τη 2η εξωσωματικη και ελπιζω να παω καλα!!!

Καλησπερα κοριτσια και χρονια πολλα για τις ημερες. Τι κανετε; Εγω τα ιδια,απλα ανυπομονω να περασουν οι μερες να παμε στον γιατρο να δουμε αν ειναι ολα καλα. Τη μια απογοητευομαι,την αλλη σκεφτομαι δεν μπορει ολα καλα θα πανε οπως εχουν παει μεχρι τωρα...οποτε υπομονη να περασουν οι μερες...

YRJgp3.png

Καλησπερα κοριτσια και χρονια πολλα για τις ημερες. Τι κανετε; Εγω τα ιδια,απλα ανυπομονω να περασουν οι μερες να παμε στον γιατρο να δουμε αν ειναι ολα καλα. Τη μια απογοητευομαι,την αλλη σκεφτομαι δεν μπορει ολα καλα θα πανε οπως εχουν παει μεχρι τωρα...οποτε υπομονη να περασουν οι μερες...

καλησπερα κ χρονια πολλα γλυκια μου!και εγω μια απο τα ιδια! περιμενω να παω 7 ιανουαρ να κανω την αυχενικη κ να δω το μωρακι μου!!!!!εχω βαραθει το ξαπλα, 23 μερες κ σημερα!!! λες κ ειμαι φανταρος!υπομονη λιγο ακομα!!!!:rolleyes:

καλησπερα κ χρονια πολλα γλυκια μου!και εγω μια απο τα ιδια! περιμενω να παω 7 ιανουαρ να κανω την αυχενικη κ να δω το μωρακι μου!!!!!εχω βαραθει το ξαπλα, 23 μερες κ σημερα!!! λες κ ειμαι φανταρος!υπομονη λιγο ακομα!!!!:rolleyes:

Αχ και εγω 7 ιανουαριου ειναι να παω να ακουσουμε καρδουλα. Και εγω πολυ ξεκουραση και πολυ ξαπλα.ειναι που εχω και το αιμα οπιτε δεν μπορω να κανω και αλλιως... Οποτε υπομονη και σε σενα,που θα παει θα περασουν οι μερες:rolleyes:

YRJgp3.png

Κορίτσια, τη βοήθειά σας! Έκανα σήμερα εξέταση χοριακής (δεν κρατήθηκα, όπως ήταν αναμενόμενο!) και μόλις μου έστειλαν το αποτέλεσμα, είναι 79,79 IU/L! Είμαι στην δωδέκατη ή ενδέκατη ημέρα, αναλόγως εάν μετράμε από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ή από την επόμενη! Έχω μεγάλη αγωνία γιατί σκέφτομαι μήπως έκανα την εξέταση νωρίς και επηρεάζει το αποτέλεσμα η pregnyl. Δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τον γιατρό μου σήμερα και αυτή την στιγμή δεν έχω την ψυχραιμία να αξιολογήσω το αποτέλεσμα μόνη μου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...