Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Επανέρχομαι για να δώσω και να πάρω θάρρος και δύναμη .

Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που τα κατάφεραν να μείνουν έγκυες.

Η συνέχεια της ιστορίας μου έχει ως εξής:

27/11/2014 1η χοριακή 260.Μέχρι να με πάρουν τηλέφωνο στις 13:30 φαντάζεστε στην αγωνία μου.Μετά έκλαιγα μέσα στο δρόμο από την χαρά μου.

01/12/2014 2η χοριακή 740.Μέχρι να με πάρουν τηλέφωνο 17:30 φαντάζεστε τι πέρασα .Ο ενδοκρινολόγος μου περίμενε να είναι 1000 και με στέλνει στην Β....ή να ξανακάνω την άλλη μέρα μαζί με οιστραδιόλη και προγεστερόνη.

02/12/2014 3η 968

04/12/2014 4η 1500

05/12/2014 5η 2100

Είμαι από τις περιπτώσεις που διπλασιάζεται κάθε 3 ημέρες.

Ο ενδοκρινολόγος μου έδωσε να κάνω μια εξέταση anti-xa για να δει μήπως πρέπει να αυξήσω την δόση ηπαρίνης λόγω θρομβοφιλίας.

Ο εξωσωματικός μου λέει με σιγουριά να μην ανησυχώ και όλα είναι και θα πάνε καλά.

Τα συμπτώματά μου είναι: τρομερή αϋπνία(είχα τον ύπνο στο τσεπάκι). Ξυπνάω την νύχτα 3:00 ή 4:00 για τουαλέτα και μετά τέρμα.

Συχνοουρία,πρησμένη κοιλιά , ιδρώνω και πόνος στο στομάχι ο οποίος έχει καταλαγιάσει κάπως τις τελευταίες μέρες.

Έχω δοκιμαστεί,ταλαιπωρηθεί και κλάψει αρκετά.

Ποτέ δεν είχα πάρει θετικό αποτέλεσμα από τις προηγούμενες 3 εξωσωματικές.

Μέσα μου είμαι αισιόδοξη και κάτι μου λέει ότι θα φθάσω ως το τέλος αυτή την φορά .

Όλες έχουμε ανάγκη να ακούμε ευχάριστα νέα.

Καλή δύναμη σε όλες μας !!!:-):smile::-)

Διαφημίσεις

Επανέρχομαι για να δώσω και να πάρω θάρρος και δύναμη .

Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που τα κατάφεραν να μείνουν έγκυες.

Η συνέχεια της ιστορίας μου έχει ως εξής:

27/11/2014 1η χοριακή 260.Μέχρι να με πάρουν τηλέφωνο στις 13:30 φαντάζεστε στην αγωνία μου.Μετά έκλαιγα μέσα στο δρόμο από την χαρά μου.

01/12/2014 2η χοριακή 740.Μέχρι να με πάρουν τηλέφωνο 17:30 φαντάζεστε τι πέρασα .Ο ενδοκρινολόγος μου περίμενε να είναι 1000 και με στέλνει στην Β....ή να ξανακάνω την άλλη μέρα μαζί με οιστραδιόλη και προγεστερόνη.

02/12/2014 3η 968

04/12/2014 4η 1500

05/12/2014 5η 2100

Είμαι από τις περιπτώσεις που διπλασιάζεται κάθε 3 ημέρες.

Ο ενδοκρινολόγος μου έδωσε να κάνω μια εξέταση anti-xa για να δει μήπως πρέπει να αυξήσω την δόση ηπαρίνης λόγω θρομβοφιλίας.

Ο εξωσωματικός μου λέει με σιγουριά να μην ανησυχώ και όλα είναι και θα πάνε καλά.

Τα συμπτώματά μου είναι: τρομερή αϋπνία(είχα τον ύπνο στο τσεπάκι). Ξυπνάω την νύχτα 3:00 ή 4:00 για τουαλέτα και μετά τέρμα.

Συχνοουρία,πρησμένη κοιλιά , ιδρώνω και πόνος στο στομάχι ο οποίος έχει καταλαγιάσει κάπως τις τελευταίες μέρες.

Έχω δοκιμαστεί,ταλαιπωρηθεί και κλάψει αρκετά.

Ποτέ δεν είχα πάρει θετικό αποτέλεσμα από τις προηγούμενες 3 εξωσωματικές.

Μέσα μου είμαι αισιόδοξη και κάτι μου λέει ότι θα φθάσω ως το τέλος αυτή την φορά .

Όλες έχουμε ανάγκη να ακούμε ευχάριστα νέα.

Καλή δύναμη σε όλες μας !!!:-):smile::-)

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!:D:DΟντως αυτη τη φορα θα φτασεις στο τελος και σε λιγους μηνες θα κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια!!!!

Καο οντως εχουμε αναγκη να ακουμε ευχαριστα νεα για να μην παραιτουμαστε και να συνεχιζουμε τον αγωνα !

Καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!

Νομίζω το όνειρο μου τελιωσε πάλι βλέπω καφε απο το πρωι ...

Φιλενάδα καλημέρα! Πότε πας για χοριακή; Να σου θυμίσω ότι κι εγώ τη μέρα της χοριακής μου είδα καφέ αίμα και νόμιζα ότι το αποτέλεσμα θα ήταν αρνητικό αλλά δεν ήταν. Οπότε μην χάνεις το θάρρος σου!

Nati mou χαρηκα πολυ με τα νεα σου, σου ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα!!!

τωρα οσο αφορα εμενα, αναμειχτα συναισθηματα,,, χαρα κ λυπη μαζι! εκανα τον υπερηχο χτες κ τελικα απο τους 2 σακους που ειχαμε δει εξελιχθηκε μονο το ενα, ειμαι χαρουμενη κ ευλογω που εχω κ αυτο το ενα, δεν ειμαι αχαριστη, το θεμα ειναι οτι το σπορακι μου δεν ειναι μεση της μητρας αλλα πολυ ακρη κ υπαρχει κινδυνος αποκολλησης,,,μου ζητησε 1 μηνα κρεβατι κ παρα πολυ προσοχη της πρωτες 15 μερες καθως το μωρο αυτες τις μερες θα μεγαλωνει κ θα κατεβει προς τα κατω!μακαρι γιατι δεν θα το αντεξω να παθει κατι,,,απο δευτερα δεν ξαναπαω σχολειο κ θα επιστρεψω αρχες ιανουαριου στην δουλεια που ευελπιστω να ειναι ολα καλα! πολυ αγχως κ αγωνια!

Κοριτσάκι μου γλυκό να μην έχεις λύπη! Να είσαι καλά, με θετική διάθεση και να προσέχεις πολύ το σποράκι σου! Ξεκούραση και υπομονή και εμείς εδώ θα είμαστε για παρεούλα!

κοριτσι μου ολα καλα θα πανε...μην ανησυχεις..και σε εμενα το ενα μωρακι τα καταφερε...πηγα σημερα τελικα για τον υπερηχο..δεν ακουσαμε καρδουλα αλλα εχει μεγαλωσει απο την προηγουμενη φορα..τωρα ειμαι 6εβδ και 2ημ και το μωρο ειναι 6,18mm.πως σας φαινεται?ανησυχω ακομα αλλα υπομονη μεχρι τη Τριτη

Όλα καλά σκούγονται κορίτσι. Γιατί ανησυχείς; Σύντομα θα ακούσεις και καρδούλα και θα τρέξεις να μας το πεις να χαρούμε κι εμείς!

Εγώ χάθηκα γιατί αυτές τις μέρες ήρθε από το εξωτερικό η αδερφή μου με το 5 μηνών ανιψούδι μου και είχα χρόνο, μάτια και αυτιά μόνο για αυτές!

Κατά τα άλλα, σήμερα έκανα την (τελευταία εύχομαι) επαναληπτική χοριακή μου και το απόγευμα θα πάρω αποτέλεσμα.

Φυσικά είμαι πολύ αγχωμένη (τί άλλο περιμένατε από εμένα δλδ γιατί εξακολουθώ να μην έχω καθόλου συμπτώματα! Τρώω κανονικά τα πάντα, δε μου μυρίζει τίποτα, δε μου βρωμάει τίποτα, ούτε ζαλάδες, ούτε ανακατωσούρες, ούτε ιδιαίτερη υπνηλία, ούτε ιδιαίτερη συχνοουρία, ούτε πόνος στη μέση, ούτε δυσκοιλιότητα, ούτε ούτε ούτε!!

Μόνο το στήθος μου είναι κάπως πρησμένο και πονάει (φαντάζομαι από την προγεστερόνη που παίρνω) και πού και πολυ κάτι σουβλίτσες χαμηλά στην κοιλιά.

Τί να πω...; Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει....

Αμαν βρε Rosemaraki με την απαισιοδοξια σου.

Να σου πω οτι και εγω δεν ειχα συμπτωματα στον γιο μου.

Ζαλαδα, ανακατοσουρα. Αγνωστες λεξεις. Τιποτα απο ολα αυτα.

Κατα την 8η εβδομαδα ειχα αρχισει να παιρνω προγεστερονη και μου προκαλουσαν ενα αισθημα βαρους στο στομαχι. Μονο αυτο.

Ισως να ηταν και η εγκυμοσυνη, δεν ειμαι σιγουρη.

Οταν τα σταματησα αλλα μπηκα και στον 3ο τοτε δεν ειχα τιποτα απολυτως.

Σου ευχομαι μια πολυ μεγαλη χοριακη και περιμενουμε τα νεα σου με μεγαλη αγωνια.

Αμαν βρε Rosemaraki με την απαισιοδοξια σου.

Να σου πω οτι και εγω δεν ειχα συμπτωματα στον γιο μου.

Ζαλαδα, ανακατοσουρα. Αγνωστες λεξεις. Τιποτα απο ολα αυτα.

Κατα την 8η εβδομαδα ειχα αρχισει να παιρνω προγεστερονη και μου προκαλουσαν ενα αισθημα βαρους στο στομαχι. Μονο αυτο.

Ισως να ηταν και η εγκυμοσυνη, δεν ειμαι σιγουρη.

Οταν τα σταματησα αλλα μπηκα και στον 3ο τοτε δεν ειχα τιποτα απολυτως.

Σου ευχομαι μια πολυ μεγαλη χοριακη και περιμενουμε τα νεα σου με μεγαλη αγωνια.

Αχ βρε φιλενάδα μου το ξέρω ότι σας κούρασα αλλά με αυτά που έχω περάσει η αγωνία μου χτυπάει κόκκινο καμιά φορά και αυτή η εγκυμοσύνη δείχνει επίσης λίγο θριλεράκι...

Λοιπόν... από 540 η χοριακή μου ήταν χθες, μία εβδομάδα μετά 4651. Αυτό σημαίνει 85% αύξηση ανά δύο ημέρες- διπλασιασμός ανά 54,08 ώρες. Είμαστε μέσα στα φυσιολογικά και χαιρόμαστε, αλλά δεν πανηγυρίζουμε κιόλας... Εσάς πώς σας φαίνεται ρε κορίτσια;

Επόμενο βήμα ο υπέρηχος την Παρασκευή το πρωί που θα είμαι 6w2d στο κέντρο της εξωσωματικής. Επειδή όμως είχα και το ιστορικό του εξωμήτριου, σκέφτομαι μήπως ζητήσω από τον κανονικό γυναικολόγο μου να κάνω έναν υπέρηχο και σήμερα ακόμα... Έχω τρελό άγχος, το παραδέχομαι!:oops:

Διαφημίσεις

Αχ βρε φιλενάδα μου το ξέρω ότι σας κούρασα αλλά με αυτά που έχω περάσει η αγωνία μου χτυπάει κόκκινο καμιά φορά και αυτή η εγκυμοσύνη δείχνει επίσης λίγο θριλεράκι...

Λοιπόν... από 540 η χοριακή μου ήταν χθες, μία εβδομάδα μετά 4651. Αυτό σημαίνει 85% αύξηση ανά δύο ημέρες- διπλασιασμός ανά 54,08 ώρες. Είμαστε μέσα στα φυσιολογικά και χαιρόμαστε, αλλά δεν πανηγυρίζουμε κιόλας... Εσάς πώς σας φαίνεται ρε κορίτσια;

Επόμενο βήμα ο υπέρηχος την Παρασκευή το πρωί που θα είμαι 6w2d στο κέντρο της εξωσωματικής. Επειδή όμως είχα και το ιστορικό του εξωμήτριου, σκέφτομαι μήπως ζητήσω από τον κανονικό γυναικολόγο μου να κάνω έναν υπέρηχο και σήμερα ακόμα... Έχω τρελό άγχος, το παραδέχομαι!:oops:

κοριτσακι μου καλημερα, πιστευω οτι ολα κινουνται σε φυσιολογικα πλαισια, ο υπερηχος θα βοηθησει κιολας,,,οπως νιωθεις εσυ καλυτερα πραξε,,,:D

Καλημέρα και συγχαρητήρια!!

Είμαι περίπου στην ίδια περίπτωση με εσένα .Η χοριακή μου διπλασιάζεται κάθε 3 ημέρες και όχι κάθε 2 που όπως διαβάζω συμβαίνει σε πολλές. Ο γιατρός μου μου έλεγε ότι είναι όλα καλά .Σήμερα έκανε και τον 1ο υπέρηχο και είδαμε και παλμούς και είμαι ακριβώς 6 εβδομάδων.

Στα λέω για να σου δίνω θάρρος.Έχουμε τόσο μα τόσο ανάγκη να ακούμε ευχάριστα νέα.

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε? Χάθηκα κ εγώ αλλά νοσοκομείο σπίτι και κατευθείαν δουλειά (που έχω πήξει!) και προβλημα στο internet στο σπίτι (όλα μαζί ! :evil::evil:)

Τα δικά μου νέα είναι τα εξής έκανα την λαπαροσκόπηση - υστεροσκόπηση αφαιρέσαμε το διάφραγμα από την μήτρα αλλά αφήσαμε το ινομύωμα μου που τελικά ήταν πιο κάτω στον τράχυλο οπώτε έπρεπε να κάνω επέμβαση κανονική και προς το παρόν ο γιατρός δεν το θέλει προτού κάνω ένα μπεμπε :)

Όλα καλά λοιπόν αν εξαιρέσεται ότι με τραβάνε τα ράμματα στην κοιλιά και ελπίζω σε 3 με 4 μήνες το πολύ να πάμε για την 3η μας προσπάθεια με τα κατεψυγμένα μου :) :)

Αυτά τα λίγα φιλιά σε όλες ;) Καλή επιτυχία σε όσες προσπαθούν και πολλα ++++++++++++ σε όσες είναι σε αναμονή :)

Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end!

IEC1p3.png

Καλημέρα και συγχαρητήρια!!

Είμαι περίπου στην ίδια περίπτωση με εσένα .Η χοριακή μου διπλασιάζεται κάθε 3 ημέρες και όχι κάθε 2 που όπως διαβάζω συμβαίνει σε πολλές. Ο γιατρός μου μου έλεγε ότι είναι όλα καλά .Σήμερα έκανε και τον 1ο υπέρηχο και είδαμε και παλμούς και είμαι ακριβώς 6 εβδομάδων.

Στα λέω για να σου δίνω θάρρος.Έχουμε τόσο μα τόσο ανάγκη να ακούμε ευχάριστα νέα.

Κοριτσάκι μου αυτό ακριβώς έκανες! Μου έδωσες θάρρος!!

Και πόσο χαίρομαι για σενα και το σποράκι σου!! Με το καλό στην αγκαλιά σου!!

nutela μου, καλώς ήρθες καλή μου!! Σιδερένια!!

Τώρα που είναι όλα έτοιμα, θα κάνουν τη δουλίτσα τους τα "παγωτίνια" σου!

Είμαι σίγουρη για αυτό!!

κοριτσακια μου τι κανετε?εγω δεν ειμαι και τοσο καλα...7 εβδομαδων και ακομα δεν ακουσαμε καρδουλα...με εστειλε για χοριακη και ειναι 14,885 και θα κανουμε επαναληπτικη τη Παρασκευη αλλα μαλλον παλινδρομησε.πηγα και σε αλλο γιατρο για υπερηχο ο οποιος ειναι σιγουρος οτι το εχασα..αυτα!!!καλη συνεχεια μεσα απο τη καρδια μου σε ολες σας..!!με το καλο να κρατησετε τα μωρακια σας στην αγκαλια σας..

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι κανετε?εγω δεν ειμαι και τοσο καλα...7 εβδομαδων και ακομα δεν ακουσαμε καρδουλα...με εστειλε για χοριακη και ειναι 14,885 και θα κανουμε επαναληπτικη τη Παρασκευη αλλα μαλλον παλινδρομησε.πηγα και σε αλλο γιατρο για υπερηχο ο οποιος ειναι σιγουρος οτι το εχασα..αυτα!!!καλη συνεχεια μεσα απο τη καρδια μου σε ολες σας..!!με το καλο να κρατησετε τα μωρακια σας στην αγκαλια σας..

Τί ακριβώς έγινε ρε κορίτσι; Είδανε και τίποτα άλλο;

Έχω διαβάσει περιπτώσεις που δεν ακούσανε καρδιά μέχρι την 8η εβδομάδα.

Γιατί είναι τόσο σίγουροι οι γιατροί ότι παλινδρόμησε; :-(:sad:

Τί ακριβώς έγινε ρε κορίτσι; Είδανε και τίποτα άλλο;

Έχω διαβάσει περιπτώσεις που δεν ακούσανε καρδιά μέχρι την 8η εβδομάδα.

Γιατί είναι τόσο σίγουροι οι γιατροί ότι παλινδρόμησε; :-(:sad:

ο πρωτος που με παρακολουθει μου ειπε οτι δε βλεπει αναπτυξη αλλα μου εδωσε ενα περιθωριο μεχρι τη Παρασκευη για να βεβαιωθουμε και να συγκρινουμε χοριακες(αν ανεβει η αν πεσει η τιμη)ο δευτερος μου ειπε οτι δε βλεπει καθολου εμβρυο και οτι αυτο που υπαρχει μεσα στο σακο ειναι αλλοιωμενο.τι να πω?μακαρι να ειναι λαθος

ο πρωτος που με παρακολουθει μου ειπε οτι δε βλεπει αναπτυξη αλλα μου εδωσε ενα περιθωριο μεχρι τη Παρασκευη για να βεβαιωθουμε και να συγκρινουμε χοριακες(αν ανεβει η αν πεσει η τιμη)ο δευτερος μου ειπε οτι δε βλεπει καθολου εμβρυο και οτι αυτο που υπαρχει μεσα στο σακο ειναι αλλοιωμενο.τι να πω?μακαρι να ειναι λαθος

Καλή μου εύχομαι να έχουν άδικο και να είναι όλα ένα κακό όνειρο...

Kαταρχην δεν μας κουρασες καθολου.

Καταλαβαινω την αγωνια σου και ειναι φυσικο επομενο μετα τις δυο ατυχιες που ειχες να αισθανεσαι ανασφαλεια και να μην αφηνεις τον εαυτο σου να χαρει υποσυνειδητα σαν αμυνα.

Η χοριακη σου ειναι πολυ καλη. Μην την κοιτας στο συνολο της εβδομαδας.

Η χοριακη εως 1500 σχεδον διπλασιαζεται καθε 2 ημερες -3ημερες , και μετα ο ρυθμος της πεφτει. Μετα τις 6000 ο ρυθμος αυξησης της μειωνεται περισσοτερο. .

Για υπερηχο μην κανεις το λαθος να πας, νωριτερα.

Σωστα σου ειπαν να πας 6εβ και 2 ημερων. Και μπορει να ακουσεις και καρδουλα. Τουλαχιστον σε αυτη την ηλικια θα ειναι ορατη εαν δεν την ακουσεις.

Ολα πολυ καλα εξελισσονται , δεν εχεις να φοβασαι κατι.

Kαταρχην δεν μας κουρασες καθολου.

Καταλαβαινω την αγωνια σου και ειναι φυσικο επομενο μετα τις δυο ατυχιες που ειχες να αισθανεσαι ανασφαλεια και να μην αφηνεις τον εαυτο σου να χαρει υποσυνειδητα σαν αμυνα.

Η χοριακη σου ειναι πολυ καλη. Μην την κοιτας στο συνολο της εβδομαδας.

Η χοριακη εως 1500 σχεδον διπλασιαζεται καθε 2 ημερες -3ημερες , και μετα ο ρυθμος της πεφτει. Μετα τις 6000 ο ρυθμος αυξησης της μειωνεται περισσοτερο. .

Για υπερηχο μην κανεις το λαθος να πας, νωριτερα.

Σωστα σου ειπαν να πας 6εβ και 2 ημερων. Και μπορει να ακουσεις και καρδουλα. Τουλαχιστον σε αυτη την ηλικια θα ειναι ορατη εαν δεν την ακουσεις.

Ολα πολυ καλα εξελισσονται , δεν εχεις να φοβασαι κατι.

Μωρέ φίλη τι καλή που είσαι!! <3

Μπορώ να σε δανειστώ για λίγο καιρό να παίρνω την καθημερινή μου δόση αισιοδοξίας;

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα, χαθηκα λιγο αλλα ο αποκλεισμος σε ενα κρεβατι με εχει επηρεασει ψυχολογικα.θελω να ρωτησω τα κοριτσια που εχουν μεινει εγκυες,,,τα φαρμακα τα συνεχιζετε ολα κανονικα ή σας εκοψε καποια ο γιατρος?εμενα μου εχει πει μεχρι τον τριτο μηνα κ βλεπουμε!!!το θεμα ειναι το στομαχι,,, εχει γινει πλεον παρα πολυ χαλια κ ειναι απο τα χαπια τις ενεσεις κλπ,,,πηρα simeco αλλα τιποτα,,,,δεν μπορω να φαω σχεδον τιποτα,,, με το ζορι για χαρη του μωρου κ οι πονοι ωρες κ φορες φρικτοι,,,εχω χασει σχεδον 2 κιλα σε λιγοτερο απο 1 εβδομαδα,,, ανησυχω,,,,

Καλησπερα και απο εμενα! Χάθηκα το ξέρω αλλα ειλικρινά δεν προλαβαίνω καθολου. Τα νεα μου ειναι οτι έκλεισα αισίως την 8η εβδομαδα και συνεχίζουμε. Ελπίζω να πανε καλα. Ευτυχώς δεν εχω θέματα γιατι δεν εχω και βοήθεια οποτε μπορω να λειτουργώ με τη μικρη κυρίως οπως και πριν.

Ελενη μου υπομονη το κρεβάτι όντως δεν αντέχεται, το πέρασα στην 1η εγκυμοσυνη. Όσο για τα χάπια τα utrogestan τουλάχιστον γιατι δε τα βάζεις κολπικά? τι αλλο παίρνεις? πάντως όντως όλο το πρωτο τρίμηνο τα συνεχίζουμε. Και μετα κόβονται σταδιακα. Εγω εχω ξανά ραντεβου σε 2 εβδομάδες κ μέχρι τότε συνεχίζω κανονικότατα. Ευχομαι να πανε ολα καλα. Πάντως για το καλο του μωρού φυσικά προσπάθησε να τρως έστω και μικρά γεύματα. Μην αφήνεις άδειο το στομάχι σου.

Ινα3 ευχομαι αύριο να μάθεις ευχάριστα νεα.

Αυτά για την ώρα.

Σας φιλω

Καλησπερα και απο εμενα! Χάθηκα το ξέρω αλλα ειλικρινά δεν προλαβαίνω καθολου. Τα νεα μου ειναι οτι έκλεισα αισίως την 8η εβδομαδα και συνεχίζουμε. Ελπίζω να πανε καλα. Ευτυχώς δεν εχω θέματα γιατι δεν εχω και βοήθεια οποτε μπορω να λειτουργώ με τη μικρη κυρίως οπως και πριν.

Ελενη μου υπομονη το κρεβάτι όντως δεν αντέχεται, το πέρασα στην 1η εγκυμοσυνη. Όσο για τα χάπια τα utrogestan τουλάχιστον γιατι δε τα βάζεις κολπικά? τι αλλο παίρνεις? πάντως όντως όλο το πρωτο τρίμηνο τα συνεχίζουμε. Και μετα κόβονται σταδιακα. Εγω εχω ξανά ραντεβου σε 2 εβδομάδες κ μέχρι τότε συνεχίζω κανονικότατα. Ευχομαι να πανε ολα καλα. Πάντως για το καλο του μωρού φυσικά προσπάθησε να τρως έστω και μικρά γεύματα. Μην αφήνεις άδειο το στομάχι σου.

Ινα3 ευχομαι αύριο να μάθεις ευχάριστα νεα.

Αυτά για την ώρα.

Σας φιλω

κοπελα μου χαιρομαι που εισαι καλα κ το σημαντικοτερο, που δεν εχεις προβληματα,με το καλο τον υπερηχο,,

εγω θα παω σε μια εβδομαδα ξανα στο γιατρο για να δουμε πως παει η εξελιξη μου,,, τωρα οσο αφορα τα χαπια, απο που να πρωτοξεκινησω,,, utrogestan(3πρωι-3μεσημ-3βραδυ), vasclor κολπικη κρεμα, cyclacur τα ασπρα

2 φορες την μερα, σαλοσπιρι, φολικο οξυ, κορτιζονη prezolon, clexane ενεσεις κοιλιας καθε μερα, ενεσεις lentogest ανα 5 ημερες και παραφινελαιο βαρυ 2 φορες την μερα για την δοισκιλιοτητα, αυτα νομιζω, αν δεν ξεχασα κατι,, ειναι ολα μοιρασμενα σε πρωι-μεσημ-απογευμ-βραδυ,,,μεχρι να τελειωσω τα πρωινα πρεπει να σκεφτω τα μεσημεριανα και παει λεγοντας,,,υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα! Κι εγω δεδομένα αυτά παίρνω εκτος απο την κορτιζόνη και την ένεση κάθε 5 μερες. Να σε ρωτήσω κατι αφού κανεις clexane γιατι παίρνεις και salospir? εμένα ήταν αιματολόγος οταν ξεκίνησα τις ενέσεις μου έκοψε το Σαλοσπίρ. Πάντως αν σε βοηθά τα ουτροτζεσταν βάζε τα κολπικά. Θα γλιτώσεις πολυ στομαχόπονο. Καλη συνέχεια να εισαι καλα και θα τα ξαναπουμε σύντομα.

κοριτσια καλημερα, χαθηκα λιγο αλλα ο αποκλεισμος σε ενα κρεβατι με εχει επηρεασει ψυχολογικα.θελω να ρωτησω τα κοριτσια που εχουν μεινει εγκυες,,,τα φαρμακα τα συνεχιζετε ολα κανονικα ή σας εκοψε καποια ο γιατρος?εμενα μου εχει πει μεχρι τον τριτο μηνα κ βλεπουμε!!!το θεμα ειναι το στομαχι,,, εχει γινει πλεον παρα πολυ χαλια κ ειναι απο τα χαπια τις ενεσεις κλπ,,,πηρα simeco αλλα τιποτα,,,,δεν μπορω να φαω σχεδον τιποτα,,, με το ζορι για χαρη του μωρου κ οι πονοι ωρες κ φορες φρικτοι,,,εχω χασει σχεδον 2 κιλα σε λιγοτερο απο 1 εβδομαδα,,, ανησυχω,,,,

Τα ίδια παίρνω κι' εγώ.

Εγώ από την αρχή της προσπάθειας έχω χάσει 5 κιλά.Πρώτη φορά στην ζωή μου αναβαίνω σε ζυγαριά και εύχομαι να ζυγίζω περισσότερο από την προηγούμενη φορά.Προσπαθώ να τρώω .Χθες πήγα και σε διατροφολόγο .

Έχω σχεδόν μόνιμα πόνο στον στομάχι ,αλλά μπροστά στην χαρά μου τον ξεχνάω:P.Ας είναι μόνο αυτά τα προβλήματά μας.

Καλή δύναμη σε όλες!!

κοριτσια μου τι κανετε?τα δικα μου νεα εχουν ως εξης..η χοριακη μου τελικα απο 14855 που ηταν τη Δευτερα πηγε 16909 σημερα...ανεβηκε αλλα οχι πολυ..πως τη βλεπετε?εγω δε ξερω πλεον.αν ειχε παλινδρομησει οπως μου ειπε ο ενας γιατρος δεν θα πεφτε λογικα?

ινα μου καλημερα

Ευχομαι να σου πανε ολα καλα .

Καταρχην η χοριακη μετα απο καποια νουμερα 7000 αυξανεται με αργο ρυθμο.

Οποτε δεν εχει τοσο νοημα και η εκτιμηση της. Το οτι αυξηθηκε ειναι ενα παρα πολυ καλο σημαδι.

Να σου καταθεσω τη δικη μου εμπειρια .

Το καλοκαιρι στην 7η-8η εβδομαδα κυησης η χοριακη ηταν μονο 8000 περιπου και μετα απο 4 ημερες ειχε πεσει κατα 1000. Ηταν 7000.

Μετα την μετρηση αυτη , που φαινοταν παλινδρομη κυηση και ελπιζαμε σε εργαστηριακο λαθος με εστειλε σε ειδικο γυναικολογο -εμβρυογενετιστη(εαν την λεω καλα την ειδικοτητα) στο ΙΑΣΩ με πολυ καλο υπερηχο, η καρδιακη λειτουργια του εμβρυου ηταν ορατη χωρις ομως να μπορουμε να την ακουμε γιατι ηταν μικρουλι ακομα.

Θυμαμαι οτι συμφωνα με την περιοδο ημουν 7 εβδομαδων και 5 ημερων και συμφωνα με τον υπερηχο ημουν 6 και 2 ημερων και το εμβρυο ηταν μονο 0.60εκ ενω για τηνεβομαδα θα επρεπε να ηταν νομιζω εαν θυμαμαι καλα 2 εκ.

Περιμεναμε αλλη μια εβδομαδα για να μην δουμε πλεον καρδιακη λειτουργια και να βεβαιωθουμε οτι το εμβρυο δεν ειχε καμια ελπιδα επιβιωσης.

Ομως απο οτι βλεπεις στη δικη μου περιπτωση εαν και η χοριακη ηταν πολυ χαμηλη και ειχε πεσει κιολας , που ηταν ολοφανερη παλινδρομη παλι το εμβρυο ζουσε και δεν το καταδικασαμε. Δεν προχωρησαμε σε εκτρωση. Ελπιζαμε ακομα, με μικρες ομως πιθανοτητες.

Η χοριακη σου θεωρω οτι ειναι καλη και που ανεβαινει ειναι ενα πολυ θετικο σημαδι.. Απο τον υπερηχο ο γιατρος τι σου λειε? Ποσα εκατοστα ειναι το εμβρυο και υπαρχει καρδιακη λειτουργια? Θελει καλο υπερηχο. Μπορει να μην ακουγεται αρκει να ειναι ορατη.

Ευχομαι σε εσενα να εξελιχθει η εγκυμοσυνη καλα .

καλημερα Λεμονια μου...μολις γυρισα απο το γιατρο!!καναμε υπερηχο χωρις να ακουσουμε καρδιακη λειτουργια παλι..συμφωνα με τη περιοδο τωρα ειμαι 7 εβδ και 5 ημερων.στον υπερηχο δεν ειδαμε το εμβρυο αλλα ειδε βλαστικο κυταρρο (καπως ετσι μου το ειπε)οι ελπιδες μας ειναι ελαχιστες..μου ειπε να ξανακανω μια χοριακη τη Δευτερα και εναν τελευταιο υπερηχο και αν δε δουμε παλι καρδιακη λειτουργια παμε για αποξεση..αυτα!!τι να πω?τα εχω χαμενα...απλα να γινει οτι ειναι να γινει γιατι ολο αυτο με εχει κουρασει πολυ

Λυπαμαι πολυ.

Καταλαβαινω πως νιωθεις. Ειχα περασει 2 βασανιστικες εβδομαδες το καλοκαιρι που στο τελος ειπα δεν αντεχω αλλο-δεν εχει νοημα αυτη η αναμονη και οι ψευτικες ελπιδες.

Καλο κουραγιο , ευχομαι με ολη μου την καρδια η επομενη προσπαθεια σου να εχει αισιο τελος.

SOULITSA συγνωμη που αργησα να απαντησω,,, δεν ξερω γιατι συνεχιζω κ τα περνω ολα,,,μου ειπε,,συνεχιζεις κανονικα με ολα κ δεν σταματας τιποτα,,, θα κανουμε υπομονη!!!!!

ANNAMAR ευχομαι να πανε ολα καλα κ στις 2 μας,,πιστευω οτι μολις θα αρχισουμε να μειωνουμε τα φαρμακα θα βελτιωθει το στομαχι μας!

Ινα3 μου λυπαμε για ολο αυτο που σου συμβαινει, μακαρι τα πραγματα να ηταν αλλιως,,,καλη δυναμη,,

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...