Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Χάλασε ο υπέρηχος;; Είναι δυνατόν;;; :evil::evil:

Αν εξαιρέσεις τη γκαντεμιά, γιατί να ανησυχείς καλό μου;

Εγώ είμαι σήμερα 5 εβδομάδων και αν όλα είναι ΟΚ θα κάνω υπέρηχο την άλλη εβδομάδα.

και ομως το επαθα και αυτο...!!!μου ειπε οτι το ενδομητριο μου ειναι καλο και μολις παει να συνεχισει χαλασε!!!τη Κυριακη θα ειμαι 6εβδ.και 3ημερ. οποτε θα ακουσουμε και καρδουλα!!!πως θα περασουν τοσες μερες?

ολα καλα θα πανε...θα τον κανεις την καταλληλη στιγμη..εγω μαλλον βιαστηκα!!!ποτε εκανες μεταφορα?

Διαφημίσεις

κοριτσια μου καλημερα...τι μου κανετε?καταρχην καλη επιτυχια στις κοπελες που περιμενουν τις χοριακες τους..ολα θα πανε καλα!!!να κανω μια ερωτηση στις κοπελες που εχουν κανει υπερηχους...στο πρωτο υπερηχο ποσο εβδομαδων ησασταν?εγω πηγα χθες...ειχα κανει μεταφορα 2 εμβρυων αλλα ειδαμε μονο ενα σακο...δε πειραζει ομως!!!κατι ξερει ο Θεουλης!!!ειμαι 5 ,5 εβδομαδων μου ειπε ο γιατρος αλλα δε προλαβαμε να δουμε το σπορακι γιατι μπλοκαρε ο υπερηχος και εσβησε...να ανησυχω?

καλησπερα! και εγω 5 εβδ κ 2 ημερων εκανα τον πρωτο υπερηχο, ειδαμε 2 σακους αλλα την παρασκευη αυτη θα παμε για τον δευτερο υπερηχο να ακουσουμε καρδουλες, μακαρι να ειναι ολα καλα! εχω μια αγωνια,,, δεν περιγραφετε,,,,

κοριτσια μου καλημερα...τι μου κανετε?καταρχην καλη επιτυχια στις κοπελες που περιμενουν τις χοριακες τους..ολα θα πανε καλα!!!να κανω μια ερωτηση στις κοπελες που εχουν κανει υπερηχους...στο πρωτο υπερηχο ποσο εβδομαδων ησασταν?εγω πηγα χθες...ειχα κανει μεταφορα 2 εμβρυων αλλα ειδαμε μονο ενα σακο...δε πειραζει ομως!!!κατι ξερει ο Θεουλης!!!ειμαι 5 ,5 εβδομαδων μου ειπε ο γιατρος αλλα δε προλαβαμε να δουμε το σπορακι γιατι μπλοκαρε ο υπερηχος και εσβησε...να ανησυχω?

Καλησπέρα Ίνα! Πώς είσαι; Εγώ αύριο θα πάω για τον πρώτο υπέρηχο, οπότε και θα σε ενημερώσω!!;)

Καλησπέρα Ίνα! Πώς είσαι; Εγώ αύριο θα πάω για τον πρώτο υπέρηχο, οπότε και θα σε ενημερώσω!!;)

Καλημερα Nati μου...μια χαρα ειμαι αν και ταλαιπωρουμε απο πρωινες αναγουλες...περιμενω νεα σου...!!!καλη επιτυχια...!!!

καλησπερα! και εγω 5 εβδ κ 2 ημερων εκανα τον πρωτο υπερηχο, ειδαμε 2 σακους αλλα την παρασκευη αυτη θα παμε για τον δευτερο υπερηχο να ακουσουμε καρδουλες, μακαρι να ειναι ολα καλα! εχω μια αγωνια,,, δεν περιγραφετε,,,,

Καλημερα elenifk...καταλαβαινω πολυ καλα την αγωνια σου...ολα θα πανε καλα..μην ανησυχεις καθολου!!!εγω θα περιμενω μεχρι τη Κυριακη...με ηρεμησες που ειπες οτι ειδες μονο σακους..εγω τρομαξα αν και ο γιατρος δεν μου εδωσε να καταλαβω κατι κακο..εγω εχω ανασφαλειες...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ! Εχω τυπανισμο τρελό απο τη δευτερα μηπως πρεπει να πάρω τον γιατρο ; Πολυ πρησμένη κοιλιά ! Σταμάτησα τα δημητριακά κ πίνω 2-3 λίτρα νερό αλλα τίποτα ! Έχετε καμία ιδέα ; Πρησμένη γενικά δεν είμαι μονο κοιλιά ...

Καλησπέρα ! Εχω τυπανισμο τρελό απο τη δευτερα μηπως πρεπει να πάρω τον γιατρο ; Πολυ πρησμένη κοιλιά ! Σταμάτησα τα δημητριακά κ πίνω 2-3 λίτρα νερό αλλα τίποτα ! Έχετε καμία ιδέα ; Πρησμένη γενικά δεν είμαι μονο κοιλιά ...

καλημερα! μπορει καποιο φαρμακο να σε εχει πειραξει,,, μιλησε καλυτερα του για να σου δωσει οδηγειες.περαστικα!:D

Καλή τύχη φίλη μου!! Περιμένουμε με αγωνία τα καλά σου νέα!! :P:p

οκ ξεπρήστηκα. Ειμαι πολυ καλυτερα. Και τώρα αρχιζει το μαρτύριο γιατι δεν έχω κανένα απολύτως συμπτωμα όπως κ τις προηγούμενες αποτυχιμένες. Αντε λίγα πονάκια χαμηλά. Ούτε στήθος ούτε τίποτα αλλο. Και φοβαμαι....

Διαφημίσεις

Καλημερα Nati μου...μια χαρα ειμαι αν και ταλαιπωρουμε απο πρωινες αναγουλες...περιμενω νεα σου...!!!καλη επιτυχια...!!!

Γεια σου Ίνα μου! Δεν μπόρεσα να σε ενημερώσω χτες, είχα πρόβλημα με τη σύνδεση. Λοιπόν, πήγα χτες και είδαμε δυο σάκους! 2 καρδούλες να αναβοσβήνουν και τις ακούσαμε κιόλας!!! Μου είπε ότι είμαι στην 7η εβδομάδα (συγκεκριμένα 6 εβδομάδων κ 2 ημερών) κ ότι 27 Ιουνίου μπαίνω στον 9ο με αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού 27 Ιουλίου. Αυτά!! :D

Γεια σου Ίνα μου! Δεν μπόρεσα να σε ενημερώσω χτες, είχα πρόβλημα με τη σύνδεση. Λοιπόν, πήγα χτες και είδαμε δυο σάκους! 2 καρδούλες να αναβοσβήνουν και τις ακούσαμε κιόλας!!! Μου είπε ότι είμαι στην 7η εβδομάδα (συγκεκριμένα 6 εβδομάδων κ 2 ημερών) κ ότι 27 Ιουνίου μπαίνω στον 9ο με αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού 27 Ιουλίου. Αυτά!! :D

Συγχαρητήριαααααααααα!!!!!!!!!

Όλα καλά να σου πάνε κούκλα μου! Μακάρι αυτοί οι μήνες να κυλήσουν σα νεράκι!!

καλημερα φιλη μου....συγχαρητηρια!!!!να σου πανε ολα τελεια αν και ειμαι σιγουρη...!!γενικα πως εισαι?απο συμπτωματα..εγω αναμονη μεχρι τη Κυριακη...μεγαλη αγωνια.

καλημερα φιλη μου....συγχαρητηρια!!!!να σου πανε ολα τελεια αν και ειμαι σιγουρη...!!γενικα πως εισαι?απο συμπτωματα..εγω αναμονη μεχρι τη Κυριακη...μεγαλη αγωνια.

Σ ευχαριστωωωω!!!! Λοιπον, απο συμπτωματα νιωθω να κουραζομαι πολυ ευκολα κ να νυσταζω συνεχεια!!! Επισης το πρωι αν δεν φαω τιποτα νιωθω μια μικρη ναυτια...μολις φαω ομως συνερχομαι!!!! Αυτα!!

Αντε, φτανει κ η κυριακη..τιποτα δεν εμεινε!!

Διαφημίσεις

Υπέροχες εικόνες περιγράφετε !!!! Ειλικρινά πολυ ελπιδοφόρες ! Νατι θα πρεπει να νοιωθεις υπέροχα εμενα παντως με κανεις να ονειρεύομαι . Συμπτώματα είχες πριν την χοριακη ;

Υπέροχες εικόνες περιγράφετε !!!! Ειλικρινά πολυ ελπιδοφόρες ! Νατι θα πρεπει να νοιωθεις υπέροχα εμενα παντως με κανεις να ονειρεύομαι . Συμπτώματα είχες πριν την χοριακη ;

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω!! Όχι, δεν είχα κανένα σύμπτωμα που να υποδηλώνει εγκυμοσύνη. Κάποια πραγματάκια όπως πχ πρησμένο στήθος, ήταν ακριβώς όπως όταν περίμενα να αδιαθετήσω!

Νομίζω το όνειρο μου τελιωσε πάλι βλέπω καφε απο το πρωι ...

Το όνειρό σου θα τελειώσει (γι' αυτή τη φορά) μόνο αν δεις αρνητική χοριακή.. μέχρι τότε μη χάνεις την ελπίδα σου... άλλωστε το έχουμε δει να συμβαίνει.

Nati mou χαρηκα πολυ με τα νεα σου, σου ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα!!!

τωρα οσο αφορα εμενα, αναμειχτα συναισθηματα,,, χαρα κ λυπη μαζι! εκανα τον υπερηχο χτες κ τελικα απο τους 2 σακους που ειχαμε δει εξελιχθηκε μονο το ενα, ειμαι χαρουμενη κ ευλογω που εχω κ αυτο το ενα, δεν ειμαι αχαριστη, το θεμα ειναι οτι το σπορακι μου δεν ειναι μεση της μητρας αλλα πολυ ακρη κ υπαρχει κινδυνος αποκολλησης,,,μου ζητησε 1 μηνα κρεβατι κ παρα πολυ προσοχη της πρωτες 15 μερες καθως το μωρο αυτες τις μερες θα μεγαλωνει κ θα κατεβει προς τα κατω!μακαρι γιατι δεν θα το αντεξω να παθει κατι,,,απο δευτερα δεν ξαναπαω σχολειο κ θα επιστρεψω αρχες ιανουαριου στην δουλεια που ευελπιστω να ειναι ολα καλα! πολυ αγχως κ αγωνια!

τωρα οσο αφορα εμενα, αναμειχτα συναισθηματα,,, χαρα κ λυπη μαζι! εκανα τον υπερηχο χτες κ τελικα απο τους 2 σακους που ειχαμε δει εξελιχθηκε μονο το ενα, ειμαι χαρουμενη κ ευλογω που εχω κ αυτο το ενα, δεν ειμαι αχαριστη, το θεμα ειναι οτι το σπορακι μου δεν ειναι μεση της μητρας αλλα πολυ ακρη κ υπαρχει κινδυνος αποκολλησης,,,μου ζητησε 1 μηνα κρεβατι κ παρα πολυ προσοχη της πρωτες 15 μερες καθως το μωρο αυτες τις μερες θα μεγαλωνει κ θα κατεβει προς τα κατω!μακαρι γιατι δεν θα το αντεξω να παθει κατι,,,απο δευτερα δεν ξαναπαω σχολειο κ θα επιστρεψω αρχες ιανουαριου στην δουλεια που ευελπιστω να ειναι ολα καλα! πολυ αγχως κ αγωνια!

κοριτσι μου ολα καλα θα πανε...μην ανησυχεις..και σε εμενα το ενα μωρακι τα καταφερε...πηγα σημερα τελικα για τον υπερηχο..δεν ακουσαμε καρδουλα αλλα εχει μεγαλωσει απο την προηγουμενη φορα..τωρα ειμαι 6εβδ και 2ημ και το μωρο ειναι 6,18mm.πως σας φαινεται?ανησυχω ακομα αλλα υπομονη μεχρι τη Τριτη

κοριτσι μου ολα καλα θα πανε...μην ανησυχεις..και σε εμενα το ενα μωρακι τα καταφερε...πηγα σημερα τελικα για τον υπερηχο..δεν ακουσαμε καρδουλα αλλα εχει μεγαλωσει απο την προηγουμενη φορα..τωρα ειμαι 6εβδ και 2ημ και το μωρο ειναι 6,18mm.πως σας φαινεται?ανησυχω ακομα αλλα υπομονη μεχρι τη Τριτη

Ινα3 ευχομαι ολα να πανε ολα καλα κ για σενα κ το μωρακι σου,,,υπομονη θα κανουμε,δεν γινετε τιποτα αλλο, προσευχομαι ολα να πανε καλα!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Εσύ τώρα να μην αγχώνεσαι....αφού έχεις και την πολυτέλεια να λείψεις από τη δουλειά μη σε νοιάζει τίποτα!! Απλά ξεκούραση κι όλα θα είναι τέλεια!! :D

Μια χαρά είναι!! Την Τρίτη θα ακούσεις και καρδούλα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...