Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Rozemaraki μην απογητευεσαι.

Η αυξηση 80% δεν ειναι κακη.

Θυμαμαι το καλοκαιρι πριν κανω την επαναληπτικη ο γυναικολογος στην πολη μου , μου ειχε πει εαν δε δεις διπλασια μην απογητευτεις. Απο 60 εως 100% θελουμε.

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου.... δεν ξέρω τί να πω για να σε κάνω νια νιώσεις καλύτερα...

Εύχομαι μόνο να καταφέρεις να σηκωθείς και να πάρεις δυνάμεις όσο πιο γρήγορα γίνεται...

Δυστυχώς και τα δικά μου νέα δεν είναι πολύ καλά. Η επαναληπτική χοριακή ανέβηκε κατά 80% και είναι ακόμα χαμηλή (185 από 103), Ο γιατρός μου είπε ότι "παραμένουμε στο παιχνίδι" αλλά εγώ παρακαλάω μόνο να γλιτώσουμε τα χειρότερα.... Να μη χρειαστεί να βρεθώ πάλι σε κανένα χειρουργείο δηλαδή...

Εννοείται ότι έχω επαναληπτική τη Δευτέρα. :-(

Εύχομαι να πάνε όλα καλά Rosemaraki και στην επόμενη επαναληπτική. Εγώ μπαίνω σε αυτό το "παιχνίδι" των εξετάσεων, αν όλα πάνε καλά, τη Πέμπτη.

ευχομαι να ξεμπερδεψεις με την πρωτη. τα ωαρια του φυσικου ειναι η καλυτερη λυση για εμας που δεν ανταποκρινομαστε στα φαρμακα. μπορεις να κανεις κ συλλλογη εγω μαζεψα 8 κ μετεφερα τα 4 που φθασανε σε βλαστοκυστεις. κ με διεγερση ειδ τις 2 πρ φορες δεν ειχα φθασει καν σε μεταφοα!!!

Καλημέρα isis, έκανες εμβρυομεταφορά τα 4 ζυγωτά?

elena80 πραγματικά λυπάμαι για το αρνητικό αποτέλεσμα...δεν έχω βρεθεί στη θέση σου, αλλά πρέπει να προχωρήσεις..εννοείται θα στενοχωρηθείς, αλλά να ξέρεις ότι θα το πετύχεις! Και τότε θα τα ξεχάσεις όλα!!

Rosemaraki δεν λέει κανείς ότι πρέπει ΑΚΡΙΒΩΣ να διπλασιαστεί...πολλές εγκυμοσύνες προχωράνε φυσιολογικότατα με μικρότερες ή περισσότερες αυξήσεις. Αν θες τη γνώμη μου, να είσαι προσγειωμένη μεν, αλλά σε καμία περίπτωση απαισιόδοξη. Άλλωστε, όπως και να το δεις, αυτή τη στιγμή ΕΙΣΑΙ έγκυος!

Δυστυχώς και τα δικά μου νέα δεν είναι πολύ καλά. Η επαναληπτική χοριακή ανέβηκε κατά 80% και είναι ακόμα χαμηλή (185 από 103), Ο γιατρός μου είπε ότι "παραμένουμε στο παιχνίδι" αλλά εγώ παρακαλάω μόνο να γλιτώσουμε τα χειρότερα.... Να μη χρειαστεί να βρεθώ πάλι σε κανένα χειρουργείο δηλαδή...

Rosemaraki μη στεναχωριεσαι. Στην 1η μου εγκυμοσυνη η χοριακη απο 135 πηγε 230 κ ο γιατρος μου ειπε ειμαστε οκ πανω απο 60% αυξηση θελουμε . Ολα καλα θα πανε. Να σκεφτεσαι θετικα κ μην αγχωνεσαι (οσο μπορεις) γιατι εισαι εγκυουλα!

Διαφημίσεις

Δυστυχώς αρνητικό! Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου...

Λυπαμαι πολυ..... εχω βρεθει 4 φορες στη θεση αυτη κ σε καταλαβαινω. Μαζεψε τις δυναμεις σου για μια νεα επιτυχημενη προσπαθεια.

τα καταψυχαμε στη φαση του 'ζυγωτου' ενος κυτταρου με 2 προπυρηνες, δηλ 1ας ημερας. τα αποψυξαμε κ μαζι με το φρεσκο περιμεναμε να φθασουν την ημερα 5, περιπου βλαστοκυστεις. αυτο το κανουν μονο εαν εχεις μεγαλο αριθμο εμεις ειχαμε 8 συνολο κ την 3η ημερα τα βλεπουν αρκετα δυνατα να προχωρησουν. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η επαναληπτική χοριακή ανέβηκε κατά 80% και είναι ακόμα χαμηλή (185 από 103), Ο γιατρός μου είπε ότι "παραμένουμε στο παιχνίδι" αλλά εγώ παρακαλάω μόνο να γλιτώσουμε τα χειρότερα.... Να μη χρειαστεί να βρεθώ πάλι σε κανένα χειρουργείο δηλαδή...

κουκλιτσα μου καλησπερα. τι κανεις? περιμενω με παρα πολυ αγωνια τα θετικα σου νεα απο την επαναληπτικη χοριακη, ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα!:D

Διαφημίσεις

κουκλιτσα μου καλησπερα. τι κανεις? περιμενω με παρα πολυ αγωνια τα θετικα σου νεα απο την επαναληπτικη χοριακη, ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα!:D

Κορίτσια μου 540 η χοριακή μου σήμερα από 185 την Παρασκευή, άρα διπλασιάζεται κάθε 46,6 ώρες δηλαδή- 104,3% αύξηση κάθε 2 μέρες.

Ο γιατρός θεωρεί ότι "πήραμε τα πάνω μας" και θέλει να επαναλάβω την χοριακή σε μία εβδομάδα και μετά (αν όλα πάνε καλά) να κλείσουμε υπέρηχο.

Πάλι καλά, γιατί δεν άντεχα ναξαναπάω για χοριακή σε 2 μέρες πάλι! :mad:

Η αλήθεια είναι ότι έφυγε ένα μεγάαααλο βάρος από πάνω μου (ήμουν πολύ στρεσαρισμένη όλη μέρα σήμερα), αλλά εννοείται δεν έχω ηρεμήσει ακόμα....

Μακάρι να συνεχίσει να αυξάνεται με καλό ρυθμό, γιατί άσχετα με την αύξηση, το νούμερο μου φαίνεται ακόμα μικρό... :?

Όμως, όπως έχω πει, θα το παω βήμα- βήμα, οπότε ναι! είμαι έγκυος και χαρούμενη και σήμερα!!

Που χαθήκατε καλέ όλες σήμερα; Τί κάνετε εσείς;

Σας είπα πόσο σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και τα ενθαρρυντικά σας λόγια;

Κορίτσια μου 540 η χοριακή μου σήμερα από 185 την Παρασκευή, άρα διπλασιάζεται κάθε 46,6 ώρες δηλαδή- 104,3% αύξηση κάθε 2 μέρες.

Ο γιατρός θεωρεί ότι "πήραμε τα πάνω μας" και θέλει να επαναλάβω την χοριακή σε μία εβδομάδα και μετά (αν όλα πάνε καλά) να κλείσουμε υπέρηχο.

Η αλήθεια είναι ότι έφυγε ένα μεγάαααλο βάρος από πάνω μου (ήμουν πολύ στρεσαρισμένη όλη μέρα σήμερα), αλλά εννοείται δεν έχω ηρεμήσει ακόμα....

Μακάρι να συνεχίσει να αυξάνεται με καλό ρυθμό, γιατί άσχετα με την αύξηση, το νούμερο μου φαίνεται ακόμα μικρό... :?

Όμως, όπως έχω πει, θα το παω βήμα- βήμα, οπότε ναι! είμαι έγκυος και χαρούμενη και σήμερα!!

Κοπελα μου μπραβοοοοοοοοο

δεν φανταζεσε ποσο χαρηκα,,,, ολα θα πανε καλα,,, ειμαι σιγουρη,,, :D:D:D:D

ευχομαι με το καλο κ στην αλλη χοριακη,,, μα πιο πολυ,,, στον υπερηχο γιατι ολα πανε θετικααααα!!!!!:D:D

Μπραβο Rosemaraki καιρος να αρχισεις να χαλαρωνεις τωρα:P:p:p:p

Rosemaraki Μπραβο :lol::lol:

Ειδες που αδικα ανησυχουσες?

Του χρονου τετοιο καιρο θα κρατας το μωρακι σου αγκαλια ,θα διαβαζεις αυτα που περασες και θα σου φαινονται ολα πολυ μακρινα.

Καλη συνεχεια.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μένα.... σας ευχομαι μεγάλες χοριακές & τελειόμηνες εγκυμοσύνες.

Είναι η 5η μου φορά .... και όπως καταλαβαίνετε η ιστορία μου δεν διαφέρει από τις δικές σας......

Σήμερα 4η μέρα εμβρυομεταφοράς 2 εμβρύων σε βλαστοκύστες 6 ημερών. Η διαφορά είναι ότι τώρα έκανα κ υστεροσκόπηση για να τους ανοίξω τον δρόμο . Για να δούμε....

Καλησπέρα και από μένα.... σας ευχομαι μεγάλες χοριακές & τελειόμηνες εγκυμοσύνες.

Είναι η 5η μου φορά .... και όπως καταλαβαίνετε η ιστορία μου δεν διαφέρει από τις δικές σας......

Σήμερα 4η μέρα εμβρυομεταφοράς 2 εμβρύων σε βλαστοκύστες 6 ημερών. Η διαφορά είναι ότι τώρα έκανα κ υστεροσκόπηση για να τους ανοίξω τον δρόμο . Για να δούμε....

καλως ηρθες στην παρεα μας. ευχομαι να εχεις καλα αποτελεσματα κ να τελειωσει το μαρτυριο των προσπαθιων εδω!:D

Ευχαριστώ πολυ! ευχομαι και σε εσένα τα καλυτερα που όπως είδα έχουν ήδη αρχίσει!

Με έχει πιάσει η εμμονή της κόκκινης σταγόνας για την εμφυτευση . Θα δώ δεν θα δω?

Ευχαριστώ πολυ! ευχομαι και σε εσένα τα καλυτερα που όπως είδα έχουν ήδη αρχίσει!

Με έχει πιάσει η εμμονή της κόκκινης σταγόνας για την εμφυτευση . Θα δώ δεν θα δω?

σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!!!

μην τα σκεφτεσαι αυτα γιατι πολυ απλα δεν ειναι απαραιτητο οτι θα δεις αιμα,,, εγω εμεινα εγκυος κ δεν ειδα καμια σταγονα για να πω οτι εγινε εμφυτευση,, καθε φορα που προσπαθουμε το σωμα αντιδρα κ αλλιως, εχε πιστη,, υπομονη κ ΗΡΕΜΙΑ και ολα θα πανε καλα, θα δεις,,, το ξερω οτι η αναμονη σκοτωνει αλλα ειναι μερος του παιχνιδιου ολο αυτο,,, θα το υποστουμε,,, το αποτελεσμα εχει την σημασια κ ευχομαι ολοψυχα να ειναι θετικο!

Ειλικρινά μου δίνεις πολυ κουράγιο ! Ειναι φοβερό αυτο που κάθε μικρο πονακι ή καθε απουσία αυτού μας κάνει να χαιρόμαστε ή οχι ! Εγω μονο πρησμένη κοιλιά εχω, ούτε στήθος ούτε τίποτα αλλο... Ειναι βέβαια νωρίς 4η μερα σήμερα μετα την εμβρυομεταφορα ! Ευχαριστω κ πάλι για τα ωραία λόγια

Καλη επιτυχια !Σου ευχομαι να δεις μια τεραστια χοριακη και η προσπαθεια σου αυτη να ειναι η τελευταια σου:D

Καλή επιτυχία καλή μου! Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να είναι αυτή η τελευταία σου προσπάθεια!

Κοριτσάκια μου και πάλι να σας ευχαριστήσω για τα υπέροχα λόγια σας και το ότι περνάτε μαζί μου όλη την αγωνία! Σας φιλώ όλες :D

Ειναι υπεροχο που απαντατε με τοση υποστηριξη! Νομίζω πως καταλαβαίνετε πιο πολλά από όσα λέγονται ή γράφονται.....

Rosemaraki διάβασα προς τα πίσω και χάρηκα πολύ με την χαρά σου!

Πινόκιο2 σου εύχομαι από τα βάθη της καρδίας μου να δεις σύντομα ένα φασολάκι να φυτρώνει στην κοιλιά σου! (ειναι οτι ευχομαι και για μένα -ένα μικρό φασόλι!)

κοριτσια μου καλημερα...τι μου κανετε?καταρχην καλη επιτυχια στις κοπελες που περιμενουν τις χοριακες τους..ολα θα πανε καλα!!!να κανω μια ερωτηση στις κοπελες που εχουν κανει υπερηχους...στο πρωτο υπερηχο ποσο εβδομαδων ησασταν?εγω πηγα χθες...ειχα κανει μεταφορα 2 εμβρυων αλλα ειδαμε μονο ενα σακο...δε πειραζει ομως!!!κατι ξερει ο Θεουλης!!!ειμαι 5 ,5 εβδομαδων μου ειπε ο γιατρος αλλα δε προλαβαμε να δουμε το σπορακι γιατι μπλοκαρε ο υπερηχος και εσβησε...να ανησυχω?

κοριτσια μου καλημερα...τι μου κανετε?καταρχην καλη επιτυχια στις κοπελες που περιμενουν τις χοριακες τους..ολα θα πανε καλα!!!να κανω μια ερωτηση στις κοπελες που εχουν κανει υπερηχους...στο πρωτο υπερηχο ποσο εβδομαδων ησασταν?εγω πηγα χθες...ειχα κανει μεταφορα 2 εμβρυων αλλα ειδαμε μονο ενα σακο...δε πειραζει ομως!!!κατι ξερει ο Θεουλης!!!ειμαι 5 ,5 εβδομαδων μου ειπε ο γιατρος αλλα δε προλαβαμε να δουμε το σπορακι γιατι μπλοκαρε ο υπερηχος και εσβησε...να ανησυχω?

Χάλασε ο υπέρηχος;; Είναι δυνατόν;;; :evil::evil:

Αν εξαιρέσεις τη γκαντεμιά, γιατί να ανησυχείς καλό μου;

Εγώ είμαι σήμερα 5 εβδομάδων και αν όλα είναι ΟΚ θα κάνω υπέρηχο την άλλη εβδομάδα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...