Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα κι από μένα. Είναι η πρώτη φορά που γράφω σ' αυτό το τόπικ, αν και σας παρακολουθώ καιρό. Είμαι στην 8η μέρα από την εμβρυομεταφορά δύο κατεψυγμένων εμβρύων 8 κυττάρων 3 ημέρας και προσπαθώ κι εγώ να ανακαλύψω διάφορα συμπτώματα. Είναι η τρίτη μου προσπάθεια (1 IVF και 2 με κατεψυγμένα). Η πρώτη βιοχημική και η δεύτερη αρνητική. Αυτή τη φορά έχω κάποια τραβηγματάκια χαμηλά στην κοιλιά, πρησμένο στήθος και έντονη υπνηλία. Το ξέρω πως τα περισσότερα τα προκαλούν τα φάρμακα, αλλά δεν μπορώ να μην τα σκέφτομαι.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα κι από μένα. Είναι η πρώτη φορά που γράφω σ' αυτό το τόπικ, αν και σας παρακολουθώ καιρό. Είμαι στην 8η μέρα από την εμβρυομεταφορά δύο κατεψυγμένων εμβρύων 8 κυττάρων 3 ημέρας και προσπαθώ κι εγώ να ανακαλύψω διάφορα συμπτώματα. Είναι η τρίτη μου προσπάθεια (1 IVF και 2 με κατεψυγμένα). Η πρώτη βιοχημική και η δεύτερη αρνητική. Αυτή τη φορά έχω κάποια τραβηγματάκια χαμηλά στην κοιλιά, πρησμένο στήθος και έντονη υπνηλία. Το ξέρω πως τα περισσότερα τα προκαλούν τα φάρμακα, αλλά δεν μπορώ να μην τα σκέφτομαι.

Εγώ πιστεύω πως είναι θετικά σημάδια!!!

Υπομονή 4 μερούλες που θα μας ανακοινώσεις την θετική χοριακή σου!!:P:p:p:p:p

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Εγώ πιστεύω πως είναι θετικά σημάδια!!!

Υπομονή 4 μερούλες που θα μας ανακοινώσεις την θετική χοριακή σου!!:P:p:p:p:p

Μακάρι να είναι όπως τα λες! Εσύ απ' ότι είδα είσαι εγκυούλα με διδυμάκια! Εύχομαι να έχεις μία τελειόμηνη κύηση!

Μακάρι να είναι όπως τα λες! Εσύ απ' ότι είδα είσαι εγκυούλα με διδυμάκια! Εύχομαι να έχεις μία τελειόμηνη κύηση!

Θα τα καταφέρουμε όλες!!!:P:p:p

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Διαφημίσεις

ανναμαρ, και εγω τα ιδια συμπτωματα ειχα!!! με 4 βλαστοκυστεις 5 ημερων κ η χοριακη ηταν θετική. οπως κ ο πρωτος υπερηχος. τωρα περιμενω για καρδουλα/ες. το αγχος δεν τελειωνει ποτε! ειναι ολο κ μεγαλυτερο!!! νομιζω οτι οι βλαστοκυστεις εχουν μεγαλυτ πιθανοτητες, να σκεφτερις ειχα 8 εμβρυα την 3η ημερα αριστα κ ομως μονο 4 εφθασαν την ημερα 5 κ απο αυτα τα 2 ηταν καλυτερα απο τα αλλα. τη χοριακη την εκανα 10 ημερα μετα τη μεταφορα.

Καλώς τα καινούργια μας κορίτσια και μου αρέσει πολύ που μπήκαν έτσι δυνατά και με... συμπτώματα!!

ANNAMAR να ξέρεις ότι με την θετική διάθεση που δείχνεις, παρόλα αυτά που έχεις περάσει, δίνεις κουράγιο σε πολλές από εμάς! Σου εύχομαι τα καλύτερα κορίτσι μου!

Παρεμπιπτόντως, τι διαφορετικό έκανες σε αυτόν τον κύκλο και είχες τόσο καλή "σοδειά";

elena80 Εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία σου "προσπάθεια" και όλα τα άλλα να σου έρθουν εύκολα! Αν και δεν θέλουμε να τα ψάχνουμε, τα συμπτωματάκια σου, δεν είναι καθόλου άσχημα... ;) Πότε πας για χοριακή;

κοριτσια εκανα τον πρωτο υπερηχο!!!!ειναι διδυμα!!!!! θα τρελαθω!!!!!!! πολυ καλα ολα,,, σε 10 μερες θα ακουσουμε καρδουλες!!!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!!

Rosemaraki υπομονη κ καλη χοριακη ευχομαι!!!μην απογοητευεσαι!

Καλώς τα καινούργια μας κορίτσια και μου αρέσει πολύ που μπήκαν έτσι δυνατά και με... συμπτώματα!!

ANNAMAR να ξέρεις ότι με την θετική διάθεση που δείχνεις, παρόλα αυτά που έχεις περάσει, δίνεις κουράγιο σε πολλές από εμάς! Σου εύχομαι τα καλύτερα κορίτσι μου!

Παρεμπιπτόντως, τι διαφορετικό έκανες σε αυτόν τον κύκλο και είχες τόσο καλή "σοδειά";

Σ'ευχαριστώ για τις ευχές!

Αυτή την φορά είχα ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν με φαρμακευτική αγωγή για να φτιάξω την καμπύλη σακχάρου ,έπαιρνα βιταμίνες και τέλος έκανα μακρύ πρωτόκολλο με averkap αντί για τους ανταγωνιστές που έκανα τις προηγούμενες φορές. Ίσως να έπαιξε ρόλο και το εργαστήριο.

Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου καλή δύναμη σε όλες μας!!!

κοριτσια εκανα τον πρωτο υπερηχο!!!!ειναι διδυμα!!!!! θα τρελαθω!!!!!!! πολυ καλα ολα,,, σε 10 μερες θα ακουσουμε καρδουλες!!!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!!

Συγχαρητήρια!!!!

Με το καλό διδυμομανούλα!!!!!

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια!!! Έτσι μπράβο να παίρνουμε και οι υπόλοιπες δύναμη!!

Σε έχεις μια καλή εγκυμοσύνη!:D

Συγχαρητήρια!!!! Έκανα κι εγώ σήμερα τον πρώτο υπέρηχο και είδαμε μόνο 1 σάκο τελικά...σε δύο εβδομάδες αναμένουμε να ακούσουμε καρδούλα...

Ήθελα να πετύχει και το άλλο έμβρυο μου αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε..κάτι ξέρει ο Θεός μάλλον....

Καλά αποτελέσματα σε όλες τις κοπέλες που είναι σε αναμονή...

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ πολυ μια μια για τις ευχες σας.πραγματικα ευχομαι σε ολες που περιμενετε αποτελεσματα να ειναι θετικα κ να χαρειτε κ εσεις οπως χαρηκα κ εγω!στα υπολοιπα κοριτσια που πετυχαν το στοχο, καλες κ τελειομηνες εγκυμοσυνες!!!!!!!

Συγχαρητήρια!!!! Έκανα κι εγώ σήμερα τον πρώτο υπέρηχο και είδαμε μόνο 1 σάκο τελικά...σε δύο εβδομάδες αναμένουμε να ακούσουμε καρδούλα...

Ήθελα να πετύχει και το άλλο έμβρυο μου αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε..κάτι ξέρει ο Θεός μάλλον....

Τί όμορφα νέα είναι αυτά σήμερα!!!! :P:p

Εύχομαι όλα να έρθουν καλά και εύκολα από εδώ και πέρα κορίτσια μου!!

Θα περιμένουμε με αγωνία να μας λέτε τις εξελίξεις με τα μωράκια σας!!

Εγώ έχω έναν ακόμα ύπνο (έτσι μετράω τις μέρες ;) ) πριν τα"αποκαλυπτήρια". Η διάθεσή μου είναι καλύτερη (σε σχέση με χθες που έκοβα φλέβες), αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι η χοριακή μου θα είναι αρνητική, αφού δεν αισθάνομαι ΤΙΠΟΤΑ διαφορετικό....

elena80 Εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία σου "προσπάθεια" και όλα τα άλλα να σου έρθουν εύκολα! Αν και δεν θέλουμε να τα ψάχνουμε, τα συμπτωματάκια σου, δεν είναι καθόλου άσχημα... ;) Πότε πας για χοριακή;

Καλημέρα! Κι εγώ προσπαθώ να μην σκέφτομαι τα συμπτώματα...Χοριακή είναι να κάνω την Παρασκευή. Υπομονή λοιπόν!

Διαφημίσεις

Πολλά συγχαρητήρια! Όλα καλά να σου πάνε και να έχεις μία τελειόμηνη κύηση! Να παίρνουμε κι εμείς λίγο θάρρος!

Τί όμορφα νέα είναι αυτά σήμερα!!!! :P:p

Εύχομαι όλα να έρθουν καλά και εύκολα από εδώ και πέρα κορίτσια μου!!

Θα περιμένουμε με αγωνία να μας λέτε τις εξελίξεις με τα μωράκια σας!!

Εγώ έχω έναν ακόμα ύπνο (έτσι μετράω τις μέρες ;) ) πριν τα"αποκαλυπτήρια". Η διάθεσή μου είναι καλύτερη (σε σχέση με χθες που έκοβα φλέβες), αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι η χοριακή μου θα είναι αρνητική, αφού δεν αισθάνομαι ΤΙΠΟΤΑ διαφορετικό....

Να έχεις θετική διάθεση και ελπίζω αύριο να μας ανακοινώσεις μία τριψήφια χοριακή!:P

Πολλά πολλά συγχαρητηριααααααααα!!!!!!!!!!! Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!! :D:D:D:D

κοριτσακι μου συγχαρητηρια...!!!!ολα να σου πανε καλα και να απολαυσεις οσο μπορεις την εκυμοσυνη σου...!!!

κοριτσακι μου συγχαρητηρια και σε εσενα...μην αγχωνεσαι για τον ενα σακο..οπως ειπες και εσυ κατι ξερει ο Θεουλης...σημασια εχει οτι θα γινεις ΜΑΜΑ!!!

Κοπελα μου συγχαρητηρια!!!! σου ευχομαι μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη! ολα να πανε καλα!

κοριτσια ειλικρινα θελω να σας πω, απο την εμπειρια μου κ μονο, ο,τι με τα συμπτωματα ακρη δεν βγαζεις!!!!! εγω απο την δευτερη μερα την εμβρυομεταφορας ειχα πονο χαμηλα,,, ο πονος της περιοδου, μεση κεντρο,,, ουτε δεξια,,,ουτε αριστερα,,, και 2η κ 3η μερα κατι σουβλιες απο κατω,,, ελαχιστες,,, τιποτα αλλο,,, το στηθος ειχε πρηστει,,, αλλα δεν πονουσε,,, με επιασε δυνατος πονος την παραμονη της χοριακης κ το κορυφαιο,, εβγαλα κ το σπυρακι της περιοδου, που το βγαζω παντα,,,, εκει ειπα, πανε ολα τελειωσαν, δεν εχω να περιμενω κατι,,,, κι ομως!! δεν ηταν ετσι,,, εκανα χοριακη την επομενη κ βγηκε θετικη,,,, δεν το πιστευα! οποτε καμια μην απογοητευεται γιατι κανενας δεν ξερει τι συμβαινει στον καθε οργανισμο,,, θελει υπομονη κ το ξερω γιατι το εζησα κ ηταν βασανιστικο,,, μην σας περνει απο κατω!!!! καλη επιτυχια σε ολεςμπου ειναι σε αναμονη!!:D

Κοπελα μου συγχαρητηρια!!!! σου ευχομαι μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη! ολα να πανε καλα!

κοριτσια ειλικρινα θελω να σας πω, απο την εμπειρια μου κ μονο, ο,τι με τα συμπτωματα ακρη δεν βγαζεις!!!!! εγω απο την δευτερη μερα την εμβρυομεταφορας ειχα πονο χαμηλα,,, ο πονος της περιοδου, μεση κεντρο,,, ουτε δεξια,,,ουτε αριστερα,,, και 2η κ 3η μερα κατι σουβλιες απο κατω,,, ελαχιστες,,, τιποτα αλλο,,, το στηθος ειχε πρηστει,,, αλλα δεν πονουσε,,, με επιασε δυνατος πονος την παραμονη της χοριακης κ το κορυφαιο,, εβγαλα κ το σπυρακι της περιοδου, που το βγαζω παντα,,,, εκει ειπα, πανε ολα τελειωσαν, δεν εχω να περιμενω κατι,,,, κι ομως!! δεν ηταν ετσι,,, εκανα χοριακη την επομενη κ βγηκε θετικη,,,, δεν το πιστευα! οποτε καμια μην απογοητευεται γιατι κανενας δεν ξερει τι συμβαινει στον καθε οργανισμο,,, θελει υπομονη κ το ξερω γιατι το εζησα κ ηταν βασανιστικο,,, μην σας περνει απο κατω!!!! καλη επιτυχια σε ολεςμπου ειναι σε αναμονη!!:D

Ορίστε μας!! Φιρί φιρί το πάτε να μου βάλετε στο κεφάλι θετικές σκέψεις, πάνω που συνήθισα στην ιδέα ότι δεν τα καταφέραμε αυτήν την φορά! Αύριο κακομοίρες μου μία- μία θα σας κυνηγάω να με παρηγορήσετε!! ;):P

Και το θεικό; Πριν λίγο μου ήρθε μήνυμα από το κέντρο της εξωσωματικής για να μου θυμίσουν ότι αύριο πρέπει να κάνω τη χοριακή (λες και θα το ξεχνούσα :idea:) και να μου ευχηθούν καλή επιτυχία. Από όταν διάβασα το μήνυμα, μου ήρθε και ίλιγγος και ζαλάδα και ναυτία και τάση για εμετό!! χαχαχαχαχα! Δεν υπάρχουν τα ψυχοσωματικά μου λέμε!!

Ένα και καλό!!!;););)

Όλα να πάνε τέλεια!

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Ορίστε μας!! Φιρί φιρί το πάτε να μου βάλετε στο κεφάλι θετικές σκέψεις, πάνω που συνήθισα στην ιδέα ότι δεν τα καταφέραμε αυτήν την φορά! Αύριο κακομοίρες μου μία- μία θα σας κυνηγάω να με παρηγορήσετε!! ;):P

Και το θεικό; Πριν λίγο μου ήρθε μήνυμα από το κέντρο της εξωσωματικής για να μου θυμίσουν ότι αύριο πρέπει να κάνω τη χοριακή (λες και θα το ξεχνούσα :idea:) και να μου ευχηθούν καλή επιτυχία. Από όταν διάβασα το μήνυμα, μου ήρθε και ίλιγγος και ζαλάδα και ναυτία και τάση για εμετό!! χαχαχαχαχα! Δεν υπάρχουν τα ψυχοσωματικά μου λέμε!!

χαχαχα ετσι σε θελω,,, χιουμορ,,, μια βραδια ειναι κ θα περασει ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ κ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!:D:D

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια τι κάνετε? εμένα έφτασε η ώρα μου! :rolleyes: αύριο μπαίνω στο νοσοκομείο και πρώτα ο Θεός την Πέμπτη θα κάνω την επέμβαση! :) 8-):cool: ελπίζω να είναι και το τελευταίο μου χειρουργείο :twisted: Η αλήθεια είναι πως έχω το άγχος μου γιατί είναι και 2 ώρες μου είπαν..ρουτίνα μεν (γι αυτούς δε!) :) :)

Εύχομαι καλές χοριακές σε όσες περιμένουν και θα σας ξανα εμφανιστώ από Τρίτη :) (γιατί μέχρι Δευτέρα θα είμαι στο νοσοκομείο μέσα μου είπαν) :|

Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end!

IEC1p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...