Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

καλημερα και σε ευχαριστω πολυ...με ηρεμησες παρα πολυ!!!την εκανα την 14η μερα εμβρυομεταφορας (232)..για τη δευτερη θα παω αυριο...ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι πολυ καλη...θα κλεισω τα αυτια μου να μην ακουω κανεναν...εσυ διδυμα φανταζομαι...αχ να σου πανε ολα τελεια!!!!

χαιρομαι παρα πολυ που σε βοηθησα να ηρεμησεις, μην ακους τι λενε φιλες, συγγενεις κ φιλοι!αυτο που σου λεει ο γιατρος μονο, μονο αυτος ξερει,,,

μακαρι να ειναι διδυμα,,, δεν ξερω, την δευτερα παω για υπερηχο, εχω παρα πολυ αγωνια να δω ποσοι σακοι ειναι!!!!

ΝΙΚΗ-ΑΝΤΩΝΙΑ καλη επιτυχια για αυριο!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια! Καλη επιτυχια στη ΝΙΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ , να ακούσει 2 δυνατές καρδούλες να χτυπάνε. Επίσης να ευχηθώ καλη επαναληπτική στην Ινα3! Ποια κορίτσια περιμένουμε για χοριακη? την nati νομίζω. Εγω εκανα κ την Τρίτη επαναληπτική , σχεδόν 700 ηταν. Την άλλη εβδομαδα πάω για υπερηχο να δω σάκο και ίσως καρδούλα. Στην κόρη μου την είχα ακούσει πολυ νωρίς! Θα δούμε. Περιμένουμε νεα!

κοριτσια μου....ΠΕΤΑΩ!!!895 η επαναληπτικη μου...καλη επιτυχια σε ολες τις κοπελες μεσα απο τη καρδια μου....

μπραβο κοπελα μου!!! ειδες που σου ειπα οτι ολα καλα? ευχομαι ο,τι καλυτερο! πας πολυ καλα!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια γεια σας!Διαβαζα το τοπικ σας και ειπα να σας γραψω γιατι πριν απο 6 περιπου χρονια ημουν ακριβως στην ιδια φαση με εσας...προσπαθουσαμε 4 χρονια μονοι μας ωσπου αποφασισα πως δεν πηγαινε αλλο και καναμε εξωσωματικη.Τα συμπτωματα που ειχα εγω ηταν κατι τσιμπηματακια χαμηλα στο μερος της μητρας και μερικες μερες πριν την χοριακη ειχα ροζ και καφε εκκρισεις. Ημουν απο τις τυχερες ας πουμε επειδη με την πρωτη εξωσωματικη εμεινα εγκυος σε διδυμα και αν και ειχα ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΟΛΛΑ προβληματα καθολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης(αποκολλησεις με αιμοραγια,συσπασεις στον 5ο μηνα και την εβγαλα στο κρεβατι ακινησια απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεχρι τις 34 και 3 εβδομαδες που γεννησα) ολα πηγαν καλα και εγω τωρα τα παιδακια μου(αγορι-κοριτσι) και φετος παμε νηπια!

Ευχομαι σε ολες σας να τα καταφερετε!Η μητροτητα ειναι μεγαλο δωρο!Προσωπικα την νυχτα που προσευχομαι παντα ζητω ο Θεος να βοηθα τα ζευγαρια που προσπαθουν να κανουν παιδι επειδη ξερω απο πρωτο χερι πως ειναι να θες ενα παιδι και να μην ερχεται!..Φιλια πολλα σε ολες σας!

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

κοριτσια μου....ΠΕΤΑΩ!!!895 η επαναληπτικη μου...καλη επιτυχια σε ολες τις κοπελες μεσα απο τη καρδια μου....

Ινα μου στγχαρητηρία!!! Όλα τέλεια λοιπόν!! Εμένα η αγωνία στο κόκκινο....αύριο πάω για χοριακή να δω τι καταφέραμε!!!

Συγχαρητηρια Ινα3 καλη εγκυμοσυνη τωρα ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ:wink:;-)

κοριτσακια γεια σας!Διαβαζα το τοπικ σας και ειπα να σας γραψω γιατι πριν απο 6 περιπου χρονια ημουν ακριβως στην ιδια φαση με εσας...προσπαθουσαμε 4 χρονια μονοι μας ωσπου αποφασισα πως δεν πηγαινε αλλο και καναμε εξωσωματικη.Τα συμπτωματα που ειχα εγω ηταν κατι τσιμπηματακια χαμηλα στο μερος της μητρας και μερικες μερες πριν την χοριακη ειχα ροζ και καφε εκκρισεις. Ημουν απο τις τυχερες ας πουμε επειδη με την πρωτη εξωσωματικη εμεινα εγκυος σε διδυμα και αν και ειχα ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΟΛΛΑ προβληματα καθολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης(αποκολλησεις με αιμοραγια,συσπασεις στον 5ο μηνα και την εβγαλα στο κρεβατι ακινησια απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεχρι τις 34 και 3 εβδομαδες που γεννησα) ολα πηγαν καλα και εγω τωρα τα παιδακια μου(αγορι-κοριτσι) και φετος παμε νηπια!

Ευχομαι σε ολες σας να τα καταφερετε!Η μητροτητα ειναι μεγαλο δωρο!Προσωπικα την νυχτα που προσευχομαι παντα ζητω ο Θεος να βοηθα τα ζευγαρια που προσπαθουν να κανουν παιδι επειδη ξερω απο πρωτο χερι πως ειναι να θες ενα παιδι και να μην ερχεται!..Φιλια πολλα σε ολες σας!

Ευχαριστουμε που μας δινεις κουραγιο:P:p:p:p

Κανω την τριτη εξωσωματικη και το Σαββατο παω για χοριακη

Κανενα ιδιαιτερο συμπτωμα περα απο την αισθηση οτι θα μου ερθει περιοδος :confused::confused:Λιγο η κοιλια το στομαχι ,πονοκεφαλος ,ναυτια αλλα αυτου του ειδους την αδιαθεσια την εχω σχεδον παντα οταν περιμενω περιοδο:!:

Μακαρι αυτη τη φορα να ειμαι εγκυος:-D:-D:-D

Ινα μου στγχαρητηρία!!! Όλα τέλεια λοιπόν!! Εμένα η αγωνία στο κόκκινο....αύριο πάω για χοριακή να δω τι καταφέραμε!!!

Καλη επιτυχια με πολλα ++++++++

Εγω παω το Σαββατο!

Διαφημίσεις

Πολλά πολλά συγχαρητηρια Ινα!

Και επισης πολλά μπράβο στο γιατρο και το δημοσιο νοσοκομειο που εμπιστευτηκες!;)

συγχαρητηρια σε ολες. να πω κ εγω τα συμπτωματα πριν τη θετ χοριακη. συχνοουρια (την ειχα απο οταν ξεκινησα τα ουτροτζεσταν δηλ πριν τη μεταφορα), πρησμενο στηθος (επισης ειχε ξεκινησει προ μεταφορας), πονακια ηπια στις ωοθηκες δε κ αρ, πολυ ηπιο κ στιγμιαιο βαρος στη μητρα, οχι ολες τις ημερες, δηλ εαν δεν ημουν επικεντρωμενη δεν θα το αισθανομουν, και μια ημερα προ αναμενομενης περιοδου (7 ημ μετα τη εμβρυομεταφορα) λιγο καφε στο σερβιτακι, αφου ανησυχησα μηπως αδιθετησω). δηλαδη εαν εξαιρεσουμε τα συμπτωματα απο τα φαρμακα δεν ειχα σχεδον τιποτα με εξ το λιγο καφε αιματακι. καλη συνεχεια σε ολες μας κ μακαρι να κρατησει το ταξιδι μας....

Καλά μιλάμε η χοριακή σου σκίζει!!!!

Συγχαρητήρια!!!!άδικα στενοχωριόσουν.

Έκανα υπέρηχο, ακούσαμε 2 καρδούλες απλά το ένα έμβρυο είναι μικρότερο κ ο γιατρός είπε ότι μπορει να πάει καλα μπορεί κ όχι.

Κρίμα θα είναι πάντως!!

9LS4p3.pngJWdVp3.png

ευχαριστω πολυ κοριτσι μου..καλη επιτυχια και σε εσενα με μια μεγαλη χοριακη....!!!!

Διαφημίσεις

Καλά μιλάμε η χοριακή σου σκίζει!!!!

Συγχαρητήρια!!!!άδικα στενοχωριόσουν.

Έκανα υπέρηχο, ακούσαμε 2 καρδούλες απλά το ένα έμβρυο είναι μικρότερο κ ο γιατρός είπε ότι μπορει να πάει καλα μπορεί κ όχι.

Κρίμα θα είναι πάντως!!

καλησπερα!!!ναι αδικα στενοχωριομουν...ολα τελεια!!πηγα στο γυναικολογο μου για να μου γραψει φαρμακα και μου ειπε οτι πιθανον να ειναι ενα μωρο..αλλα θα το δουμε σιγουρα τις 5 του μηνος που θα παω για υπερηχο..αυτα!!!

θα τα καταφερει και το αλλο το μωρακι σου...μη σενοχωριεσαι..ολα καλα θα πανε!!ειμαστε δυνατες ολες εδω μεσα!!!

Πολλά πολλά συγχαρητηρια Ινα!

Και επισης πολλά μπράβο στο γιατρο και το δημοσιο νοσοκομειο που εμπιστευτηκες!;)

σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου...ναι αξιζει να το αναφερουμε και αυτο...1η φορα σε δημοσιο...ειμαι πολυ ευχαριστημενη ανεξαρτητως αποτελεσματος...ο γιατρος πολυ ευγενικος ανθρωπος οσο για τις κοπελες (προσωπικο) με προσεχαν σαν να ηταν αδερφες μου...τους χρωσταω πολλα!!!εσυ πως εισαι?τι κανεις?

Κορίτσια καλημέρα!!! Τελικά καλά έλεγα ότι υπάρχει μια θετική αύρα με επιτυχίες στο φόρουμ τελευταία!! Έκανα σήμερα χοριακή....1309!!!! Είμαι έγκυος!!! Κι επειδή έχει γίνει θέμα συζήτησης...με την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής σε δημόσιο νοσοκόμειο. Συμπέρασμα; Δεν έχει σημασία ΠΟΥ θα την κάνεις, αλλά με ΠΟΙΑ ομάδα γιατρών θα την κάνεις!! Καλά αποτελέσματα σε όλες!!! Αισιοδοξία!!!! :)

Συγχαρητηρια ! Μπορεί να άργησες να κάνεις χοριακή αλλά έσπασες κάθε ρεκόρ! Μπράβο κοπέλα μου όλα καλά μέχρι τέλους να πάνε σου εύχομαι.

Σ ευχαριστώ πολύ SOULITSA!!! Άντε κι εσύ όλα καλά με τον υπέρηχό σου!! Να ακούσεις κ καρδούλα και να το ευχαριστηθείς!!!:lol:

Κορίτσια καλημέρα!!! Τελικά καλά έλεγα ότι υπάρχει μια θετική αύρα με επιτυχίες στο φόρουμ τελευταία!! Έκανα σήμερα χοριακή....1309!!!! Είμαι έγκυος!!! Κι επειδή έχει γίνει θέμα συζήτησης...με την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής σε δημόσιο νοσοκόμειο. Συμπέρασμα; Δεν έχει σημασία ΠΟΥ θα την κάνεις, αλλά με ΠΟΙΑ ομάδα γιατρών θα την κάνεις!! Καλά αποτελέσματα σε όλες!!! Αισιοδοξία!!!! :)

συγχαρητηρια κοπελα μου...!!!οντως εσπασες ολα τα ρεκορ!!!και μπραβο σου που ενημερωνεις τις κοπελες για το δημοσιο νοσοκομειο...γιατι και εγω σε τετοιο εκανα!!!ειναι κριμα να τα αμφισβητουμε χωρις να ξερουμε

συγχαρητηρια κοπελα μου...!!!οντως εσπασες ολα τα ρεκορ!!!και μπραβο σου που ενημερωνεις τις κοπελες για το δημοσιο νοσοκομειο...γιατι και εγω σε τετοιο εκανα!!!ειναι κριμα να τα αμφισβητουμε χωρις να ξερουμε

Σ'ευχαριστω πολυ Ινα μου!! Να 'σαι καλα!! Ενημερωνω γιατι η μεγαλυτερη ισως αγωνια μου σε ολη αυτη τη διαδικασια, ηταν να επιλεξω τον καταλληλο γιατρο.. δεν γραφω ονομα για να μη θεωρηθει διαφημιση..αλλα τουλαχιστον οσες κοπελες ειναι στο ψαξιμο μπορουν να με ρωτησουν, να τους πω την εμπειρια μου κ μαζευοντας κι αλλες εμπειριες να καταληξουν στον καταλληλο γι'αυτες γιατρο!

Συγχαρητηρια!!!!:P:p:p:p:p

Πιο πολλα +++++ η χοριακη σου δεν θα μπορουσε να εχει;)

Καλη εγκυμοσυνη λοιπον

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...