Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

κοριτσια μου γεια σας...ακομα προσπαθω να καταλαβω τι μου συμβαινει!!!η χοριακη μου ηταν ΘΕΤΙΚΗ...232!!!τη Πεμπτη παω για επαναληπτικη.

Ινα μου συγχαρητηριααααααααα! ευχομαι ολα να πανε καλα, και θα πανε! χαρηκα πολυ!!!!

Titiana μου μπραβο!! παει πολυ καλα, διπλασιαζετε κ αυτο εχει σημασια!

SOULITSA μου μολις γυρισα απο το κεντρο εξωσωματικης,,, εκανα την τριτη κ τελευταια χοριακη μου!!!!! απο 755 πηγε 3035!!!!! δεν το πιστευωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! την αλλη δευτερα πρωτος υπερηχος,,, δεν θα ακουσουμε καρδουλα ,ειναι νωρις μου ειπαν αλλα φανταζομαι θα δω σακο-κους!!!!!!! αντε να δουμε!!!!!!! πολυ αγωνια,,,,,,,εσυ????τα υπολοιπα κοριτσια μου τι κανετε?

katlex1 λυπηθηκα,,,θετικη σκεψη κ αγωνας για μια την επομενη προσπαθεια!:-)

Διαφημίσεις

Ινα μου συγχαρητηριααααααααα! ευχομαι ολα να πανε καλα, και θα πανε! χαρηκα πολυ!!!!

Titiana μου μπραβο!! παει πολυ καλα, διπλασιαζετε κ αυτο εχει σημασια!

SOULITSA μου μολις γυρισα απο το κεντρο εξωσωματικης,,, εκανα την τριτη κ τελευταια χοριακη μου!!!!! απο 755 πηγε 3035!!!!! δεν το πιστευωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! την αλλη δευτερα πρωτος υπερηχος,,, δεν θα ακουσουμε καρδουλα ,ειναι νωρις μου ειπαν αλλα φανταζομαι θα δω σακο-κους!!!!!!! αντε να δουμε!!!!!!! πολυ αγωνια,,,,,,,εσυ????τα υπολοιπα κοριτσια μου τι κανετε?

katlex1 λυπηθηκα,,,θετικη σκεψη κ αγωνας για μια την επομενη προσπαθεια!:-)

Μπράβο ρε κορίτσι!!!

Σίγουρα 2 σάκους θα δείτε!!!!!

9LS4p3.pngJWdVp3.png

ευχαριστω πολυ κοριτσια μου...να ειστε καλα!!εχω ακουσει 2 φορες ακομα ¨εισαι εγκυος¨ ελπιζω αυτη τη φορα να φτασω μεχρι τελος..και το πιστευω γιατι αυτη η σελιδα οπως και εσεις ειστε το γουρι μου!!!

Συγχαρητηρια Ινα3 !!Καλη και τελειομημη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!:P

Συγχαρητηρια σε ολες τις κοπελες για τις θετικες χοριακες

για τις διπλασσιασμενες χοριακες !!:P:p:p:p:p

Καλες και τελειομηνες εγκυμοσυνες σε ολες:D:D:D

Πολυ και πολλα ευχαριστα νεα εχει εδω το παρεακι;););)

Διαφημίσεις

γεια σας!ειμαι καινουργιο μελος! μετα απο 3 αποτυχημένες εξωσωματικες,εκανα εμβρυομεταφορα στις 13/11 και στις 24/11 περιμενω(σε αναμμενα καρβουνα) να κανω την χοριακη! η ψυχολογια.............χαλια! δεν περνανε κ οι μερες......:-(εχω κατι συμπτωματα(!?) πρησμενο στηθος,πονακια......

Καλως ηρθες στην παρεα!!Στις 22/11 θα κανω εγω χοριακη και ειναι η τριτη εξωσωματικη μου!Ελπιζω το παρεακι εδω να μας φερει γουρι και να συνεχιστουν τα ευχαριστα!!;)

Κοριτσια καλησπερα!!!Σημερα πηρα την ωραια χοριακη του 0,1!!!!οκ ειμαστε καλα....με το νεο ετος θα κανω την πρωτη προσπαθεια εξωσωματικης,εδω θα ειμαστε και θα τα πουμε παλι!!!Να ειστε ολες καλα!!!!:D

Καλη δυναμη και προχωραμε μπροστα!

καλημερα κοροτσια! τι κανετε?

kristi83 μου ευχομαι ολοψυχα μια θετικη χοριακη,,, προσπαθησε να κρατας καλη ψυχολογια,,,ολα μετρανε,,, ολα θα πανε καλα,,,πιστεψε το!

ΝΙΚΗ-ΑΝΤΩΝΙΑ μου μακαρι να δουμε 2 σακους,,, το θελω πολυ,,,ο,τι ειναι,,καλοδεχουμενο, αλλα πανω απο ολα υγιεστατο!!!

καλημέρα κοριτσια...

ειμαι κανουργια στο φορουμ!και εγω περιμένω τωρα στα κοντα παρασκευη-σαββατο να κανω την εμβρυομεταφορα... 1 προσπαθεια!εγω αρκετο αγχος!!!

ελπίζω να μην αυξηθει η προγεστερόνη άλλο και να την κανω την προσπάθεια!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!!!Σημερα πηρα την ωραια χοριακη του 0,1!!!!οκ ειμαστε καλα....με το νεο ετος θα κανω την πρωτη προσπαθεια εξωσωματικης,εδω θα ειμαστε και θα τα πουμε παλι!!!Να ειστε ολες καλα!!!!:D

Μην το βάζεις κάτω . Ειναι δύσκολο το ξέρω το έχουμε περάσει πολλές κοπέλες δυστυχώς. Καλη δύναμη στη νεα σου προσπάθεια.

γεια σας!ειμαι καινουργιο μελος! μετα απο 3 αποτυχημένες εξωσωματικες,εκανα εμβρυομεταφορα στις 13/11 και στις 24/11 περιμενω(σε αναμμενα καρβουνα) να κανω την χοριακη! η ψυχολογια.............χαλια! δεν περνανε κ οι μερες......:-(εχω κατι συμπτωματα(!?) πρησμενο στηθος,πονακια......

Με το καλο ολα καλα θα πανε. Υπομονη και ευχομαι μια τριψηφια χοριακη.

ΝΙΚΗ-ΑΝΤΩΝΙΑ μου μακαρι να δουμε 2 σακους,,, το θελω πολυ,,,ο,τι ειναι,,καλοδεχουμενο, αλλα πανω απο ολα υγιεστατο!!!

Ελενη μου μπράβο! Για τρικυμία σε βλεπω! ΧΑχαχΑ! Γερά και τυχερά να ειναι κ τελειο μηνες εγκυμοσύνες. Εγω εκανα την τελευταία επαναληπτική σήμερα κ περιμένω το αποτελεςμα και ραντεβου για υπερηχο! Θα σας ενημερώσω.

Ελενη μου μπράβο! Για τρικυμία σε βλεπω! ΧΑχαχΑ! Γερά και τυχερά να ειναι κ τελειο μηνες εγκυμοσύνες. Εγω εκανα την τελευταία επαναληπτική σήμερα κ περιμένω το αποτελεςμα και ραντεβου για υπερηχο! Θα σας ενημερώσω.

Για τριδυμα εννοούσα!

Για τριδυμα εννοούσα!

xaxxaaxa τοσα καλα λες? χαχαχα,,, ο,τι γινει! η αληθεια ειναι οτι απο πρακτικης αποψης θα προκυψουν πολλα θεματα,,αν ειναι 3, αλλα ο θεος να τα φερει γερα κ δυνατα κ λυσεις θα βρεθουν!!!πιθανολογουν για 2!θα δουμε την δευτερα! καλα αποτελεσματα κ σε σενα,,, περιμενω νεα σου!!

Διαφημίσεις

κοριτσια μου τι κανετε?καταρχην συγχαρητηρια στις κοπελες με τις μεγαλες χοριακες και καλη επιτυχια στις υπολοιπες...εμενα με τρομαξαν λιγο σημερα γιατι μου ειπαν οτι θα επρεπε να ειναι μεγαλυτερη η χοριακη μου!!!δε ξερω αν ισχυει η οχι..περιμενω να ερθει η πεμπτη τωρα για την επαναληπτικη

κοριτσια μου τι κανετε?καταρχην συγχαρητηρια στις κοπελες με τις μεγαλες χοριακες και καλη επιτυχια στις υπολοιπες...εμενα με τρομαξαν λιγο σημερα γιατι μου ειπαν οτι θα επρεπε να ειναι μεγαλυτερη η χοριακη μου!!!δε ξερω αν ισχυει η οχι..περιμενω να ερθει η πεμπτη τωρα για την επαναληπτικη

Iνα μου καλημερα! ποιος τι λεει αυτες τι βλακειες! για πες μου? φιλες ¨η ο γιατρος,,,εγω ξεκινησα με πρωτη χοριακη, την 12η μερα της εμβρυομεταφορας με 206! 755 πηγε την 15η μερα της εμβρυομεταφορας και 3035 την 19η μερα,,,και μου ειπαν παρα πολυ καλα,,, εσυ ποια μερα εκανες την πρωτη χοριακη? σε πληροφορω οτι αν την εκανες την 12η μερα κ συνεχισει να διπλασιαζετε καλα, οπως γινετε με την δικια μου, πιθανον να ειναι κ διδυμα! μην ακους κανενα κ ειδικα ασχετους! οι τιμες οι δικες μας λογω εξωσωματικης εχουν αλλου ειδους αντιμετωπιση σε σχεση με μια κοπελα που ειναι φυσιολογικα! ολα αυτα μου τα ειπε ο γιατρος,,,ελπιζω να σε ηρεμησα λιγο,,,, να χαρεις αυτο που ζεις,,,:D

Iνα μου καλημερα! ποιος τι λεει αυτες τι βλακειες! για πες μου? φιλες ¨η ο γιατρος,,,εγω ξεκινησα με πρωτη χοριακη, την 12η μερα της εμβρυομεταφορας με 206! 755 πηγε την 15η μερα της εμβρυομεταφορας και 3035 την 19η μερα,,,και μου ειπαν παρα πολυ καλα,,, εσυ ποια μερα εκανες την πρωτη χοριακη? σε πληροφορω οτι αν την εκανες την 12η μερα κ συνεχισει να διπλασιαζετε καλα, οπως γινετε με την δικια μου, πιθανον να ειναι κ διδυμα! μην ακους κανενα κ ειδικα ασχετους! οι τιμες οι δικες μας λογω εξωσωματικης εχουν αλλου ειδους αντιμετωπιση σε σχεση με μια κοπελα που ειναι φυσιολογικα! ολα αυτα μου τα ειπε ο γιατρος,,,ελπιζω να σε ηρεμησα λιγο,,,, να χαρεις αυτο που ζεις,,,:D

καλημερα και σε ευχαριστω πολυ...με ηρεμησες παρα πολυ!!!την εκανα την 14η μερα εμβρυομεταφορας (232)..για τη δευτερη θα παω αυριο...ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι πολυ καλη...θα κλεισω τα αυτια μου να μην ακουω κανεναν...εσυ διδυμα φανταζομαι...αχ να σου πανε ολα τελεια!!!!

καλημερα και σε ευχαριστω πολυ...με ηρεμησες παρα πολυ!!!την εκανα την 14η μερα εμβρυομεταφορας (232)..για τη δευτερη θα παω αυριο...ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι πολυ καλη...θα κλεισω τα αυτια μου να μην ακουω κανεναν...εσυ διδυμα φανταζομαι...αχ να σου πανε ολα τελεια!!!!

Μόνο τον γιατρό σου θα ακούς. Όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι γνώστες.

Η χοριακή σου είναι σούπερ, άδικα στενοχωριέσαι:P:p:p:p

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Μόνο τον γιατρό σου θα ακούς. Όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι γνώστες.

Η χοριακή σου είναι σούπερ, άδικα στενοχωριέσαι:P:p:p:p

καλημερα κοριτσι μου..αυτο σκοπευω να κανω γιατι θα με τρελλανουν στο τελος...εσυ πως εισαι?

καλημερα κοριτσι μου..αυτο σκοπευω να κανω γιατι θα με τρελλανουν στο τελος...εσυ πως εισαι?

Καλά είμαι, ανυπομονώ για τον αυριανό υπέρηχο:lol::lol::lol::lol::lol:

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...