Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λέιζερ στα μάτια

Νίκη

Recommended Posts

Σκεφτομαι τον αλλο μήνα να κάνω επεμβαση για μειωση της μυωπιας και η αλήθεια είναι ότι φοβαμαι λιγάκι.Εχω κουραστεί να φοράω φακούς και με έχει επηρεάσει ο άντρας μου ο οποίος είναι πολύ ένθερμος οπαδός του LASER.Εχω κάποια ερωτήματα για όποια από εσας έχει κάνει τη συγκεκριμένη επιμβαση.Καταρχήν μετά από πόσες μέρες μπορείς να βγείς από το σπίτι και αν μπορείς να κυκλοφορήσεις μέρα ή αν ενοχλέι το φώς του ήλιου΄,χρείάζονται πολλές μέρες άδεια από τη δουλειά?Εγώ έίμαι όλη μέρα στον υπολογιστή στη δουλειά και φοβάμαι μήπως έχω προβλημα.Θα μπορώ να σηκώσω το μωρό μου?Είναι επίπονη σαν διαδικασία?Σας τρελανα με τις ερωτηήσεις μου αλλά όσο πλησιάζει ο καιρός αγχώνομαι όλο και πιο πολύ.

Την έκανες τελικά την επέμβαση mybabygirl; Αν ναι πώς πήγε; Εγώ έχω κανονίσει να πάω να κάνω τον έλεγχο που γίνεται πριν την επέμβαση την επόμενη Τετάρτη κ αν πάνε όλα καλά μπορεί κ την επόμενη μέρα να κάνω την επέμβαση. Αλλά με όσα διάβασα στο topic αυτό αγχώθηκα!!

.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 76
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καταρχήν μετά από πόσες μέρες μπορείς να βγείς από το σπίτι και αν μπορείς να κυκλοφορήσεις μέρα ή αν ενοχλέι το φώς του ήλιου΄,χρείάζονται πολλές μέρες άδεια από τη δουλειά?Εγώ έίμαι όλη μέρα στον υπολογιστή στη δουλειά και φοβάμαι μήπως έχω προβλημα.Θα μπορώ να σηκώσω το μωρό μου?Είναι επίπονη σαν διαδικασία?Σας τρελανα με τις ερωτηήσεις μου αλλά όσο πλησιάζει ο καιρός αγχώνομαι όλο και πιο πολύ.

Καλησπέρα. Καταρχήν η διαδικασία δεν είναι καθολού επίπονη και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα αν χρειαστεί να σηκώσεις βάρη. Ίσως να χρειαστεις βοήθεια όταν κάνεις μπάνιο το μωρό γιατι απαγορεύεται να έρθουν τα μάτια σε επαφή με υδρατμούς και νερό για 15 μέρες (εσύ θες δεν θες θα αντέξεις το χλυαρό νερό το χειμώνα!). Σχετικά με τα άλλα ερωτήματα, οι απαντήσεις εξαρτώνται από το αν θα κάνεις Lasik ή PRK. Πριν 8 μήνες εγώ έκανα PRK, επειδή είχα πολύ λεπτό κερατοειδή (μάλλον επειδή φόραγα πολά χρόνια φακούς επαφής) και ο σύζυγος έκανε Lasik, επειδή είχε πολύ ...παχύ κερατοειδή, άρα έχω απαντήσεις και για τις δύο περιπτώσεις. Με το Lasik ο σύζυγος οδήγησε την επόμενη μέρα και μετά από δύο μέρες πήγε στο γραφείο. Εγώ με το PRK οδήγησα μετά από 10 μέρες, για 1 εβδομάδα έβλεπα πολύ θολά (αυτό ήταν αναμενόμενο και φυσιολογικό) και πήρα μία εβδομάδα άδεια από τη δουλειά (ασθενείας από το ΙΚΑ, χωρίς χρήση κανονικής άδειας). Για δύο εβδομάδες κουράζονταν τα μάτια μου στη δουλειά: χρησιμοποιώ Η/Υ περίπου 10ώρες την ημέρα. Μην αγχώνεσαι, συνιστώ το Laser ανεπιφύλακτα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...