Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Προφανώς εξαρτάται απο τις ανάγκες κάθε κοπέλας...εγώ έπαιρνα 2 φιαλίδια σίδηρο και ένα χάπι φυλικού οξέως κάθε πρωί και το βράδυ ένα διασπειρώμενο δισκίο ασβεστίου και ένα αναβράζων δισκίο μαγνησίου.

εγω γενικα ειμαι κατα των φαρμακων κτλ.και γενικα αν ειναι καποιος υγειης γιατι να παιρνει σκευασματα χωρις λογο.οταν εμεινα εγγυος ο γιατρος μου εδωσε εξαρχης το φυλικο οξυ και μετα μου ειπε το εξης,οτι αναλογα με τις εξετασεις αιματος θα δουμε αααν χρειαστει να σου δωσω κατι αλλο.τελικα σε ολη την εγκυμοσυνη μου χρειαστηκε να παρω μονο σιδηρο που ετσι και αλλιως ειχα θεμα με τον αιματοκριτη μου παντα(χαμηλος).μου ειχε πει γιατι να δωσουμε κατι στον οργανισμο μας που δεν εχει αναγκη ή δεν του λειπει.του ειχα πει για το ασβεστιο ειδικα με ολα αυτα που ειχα ακουσει για τα δοντια κτλ.αφου ειδαμε στις εξετασεις μου οτι ηταν μια χαρα το ασβεστιο δεν μου εγραψε ποτε γιατι οπως μου ειπε χαρακτηριστικα θα μου επεφτε σαν "πετρα" στο στομαχι αφου δεν εχω ελλειψη.το μαγνησιο νομιζω το δινουν για τις κραμπες?δεν ειμαι σιγουρη.γενικα δεν ειχα εκτος απο 1-2 φορες οποτε σιγα μην επαιρνα για τοσο λιγο.υπαρχουν γιατροι που πριν δουν τις πρωτες αιματολογικες εξετασεις αμεσως δινουν "πακετο" συμπληρωματων.καλη εγκυμοσυνη να εχεις και με το καλο να ερθει το μωρο σου!:)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...