Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Stroller fitness δλδ γυμναστικη με καροτσι

Doraki83

Recommended Posts

Stroller fitness δηλαδη γυμναστικη με καροτσι ειναι η λυση για μας μαμαδες που θελουμε να γυμναστουμε και να εχουμε μαζι μας τα παιδακια μας.Χρισημοποιηοντας το καροτσι και εχοντας μαζι ενα στρωματακι γιογκας και ενα λαστιχο μπορουμε να κανουμε ενα ολοκλιρο προγραμμα μεσα σε 60 λεπτα (αεροβιες ασκησεις,ενδυναμωση και διατασεις)! Τα οφελη του Stroller Fitness ειναι σωματικα : χασιμο βαρους,καλυτερη φυσικη κατασταση που μετα απο θυλασμους και ξενυχτια πραγματικα χρειαζομαστε επισης ειναι και ψυχολογικα γιατι ειμαστε μια ωραια παρεα !!!Ομαδικα περναει η ωρα και πιο ευκολα και πιο γρηγορα ,ταυτοχρονα με τη γυμναστικη λεμε και δυο κουβεντες :-)

Η ιδεα μου γεννηθηκε απο την απελπισια μου … που να βρω χρονο για το σωμα μου???Γιατι στα 30κατι δεν ειναι κατασταση να ζω με χαπια λογω πονων στο αυχεινα,μεση,κτλ….ελατε να το δοκιμασετε ειναι και τζαμπα :)

Διαφημίσεις

Αυτό που εγώ έχω προσπαθήσει με το καρότσι είναι το τρέξιμο!! ή μάλλον γρήγορο περπάτημα. Το ίδιο λέμε;; Χάνεις πόντους και βάρος για πλάκα! Σταμάτησα όμως γιατί μετά από κάθε φορά (πολύ κούραση) δεν είχα γάλα. Τώρα όμως με τις στέρεες θα μπορέσω και πάλι να ξεκινήσω.

Φιλική συμβουλή: όχι τρίροδο καρότσι, είχα παραλίγο ανατροπή! θέλει 4 τροχούς!

και τριποδο ειχα,αλλα αναλογο με την μαρκα μαλλον… δεν ειναι απλα τρεξιμο,συνδυασμος με γρηγορο περπατημα και ασκησης(αεροβια,ενδυναμωση,διατασεις).οι θηλαζουσες δεν ειχανε μεχρι τωρα προβλημα με το γαλα,αλλα σιγουρα ειναι πιο ευκολο οταν ξεκινας τα στερεα.αν θες να δεις τι κανουμε,και για αλλες λεπτομεριες,μπες στην ομαδα μας https://www.facebook.com/groups/482709755168724/

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...