Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γενέθλεια και άρρωστο παιδί

ster

Recommended Posts

Η μικρή μου κλείνει τα δύο σήμερα και δυστυχώς από χτες το βράδυ άρχισαν μυξούλες, ανέβασε μέχρι 37,2, μην με κράξετε αλλά της έδωσα depon γιατί φοβόμουνα μη ανέβει ο πυρετός και είχα μια άσχημη ανάμνηση από την αμυγδαλίτιδα που πέρασε πριν ένα μήνα.

Από τις έντεκα το βράδυ μέχρι το πρωί ανέβασε 37,5 και τώρα είναι απύρετη. Το απόγευμα έχω το πάρτι γενεθλείων της όχι με πολλά άτομα, 5 παιδιά και 10 ενήλικες. Τι κάνω τώρα? Το ακυρώνω? Περιμένω μέχρι νωρίς το απόγευμα και αν είναι σε καλή διάθεση και δεν έχει πυρετό το κάνω? Εννοείται με υψηλό πυρετό το ακυρώνω. Για πείτε λίγο τις γνώμες σας, μπλόκαρα. Παρήγγειλα και την τούρτα αλλά μου είπε αυτός στο ζαχαροπλαστείο ότι μπορεί να την κρατήσει στην κατάψυξη για όσο θέλω.

Διαφημίσεις

Ναι, αν μπορείς ανέβαλλε το γεγονός για 10 ημέρες αργότερα. Είναι κρίμα να κολλήσουν τα άλλα παιδάκια... έλα στη θέση τους..

Δεν πειράζει για την αναβολή - συμβαίνει αυτό για τα παιδικά πάρτυ/γιορτές!!!

Να σας ζήσει κι όλας!!

Με ντεπόν σου έκανε 37,5????? Αν ναι, έχε το νου σου μην σου κάει έξαρση πάλι το βράδι.

Nαι, έχεις δίκιο, το σκέφτηκα και εγώ αμέσως μόλις έγραψα το μήνυμα, κολλάει το μυαλό ώρες ώρες.

37,5 έκανε μετά από 8ωρο με λήψη depon. Kαμιά ιωσούλα να υποθέσω ή κρύωμα.

Σε ευχαριστώ κιόλας για τις ευχές σου.

Να χαίρεσαι τη μπουμπύκα σου.

Κι εγώ θα σου έλεγα να το αναβάλλεις, γιατί ναι μεν με το ντεπονάκι η μικρή σου θα είναι οκ, αλλά όπως και να έχει μάλλον ίωση μου μοιρίζει και είναι κρίμα να κολλήσουν και τα άλλα παιδάκια. Σκέψου να είσαι στη θέση της άλλης μαμάς.

Να είσαι καλά και να κάνετε ένα υπέροχο πάρτυ γερές και δυνατές.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...