Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πολύ γάλα στο στήθος- ελάχιστο στο θήλαστρο

Psi

Recommended Posts

κορίτσια έχω το εξής πρόβλημα. Χρησιμοποιώ το swing της medela εδώ και πολύ καιρό. Είναι σε άριστη κατάσταση. Κάνω κάθε πρωί άντληση και ενώ το στήθος είναι γεμάτο βγάζω πολύ λίγη ποσότητα. Έχετε καμιά συμβουλή πως να βγάζω περισσότερο....? Απογοητεύομαι όλο και περισσότερο κάθε μέρα και μου έρχεται να τα παρατήσω, αλλά το γάλα που βγάζω το δίνω στη κορούλα μου που δε θηλάζει και το θεωρώ πολύ χρήσιμο, να πίνει έστω 100-150 ml κάθε μέρα τώρα που είναι χειμώνας και είμαστε φουλ στις ιώσεις..

d8gLp3.png

iXW1p2.png

Διαφημίσεις

Δοκίμασε εναλλαγές στο στηθος, δλδ αντλησε απο το ενα μετα απο το δεύτερο στηθος και μετα επέστρεψε πάλι στο πρώτο. Επίσης μετα απο λίγη ωρα αντλησης κι ενώ εχει σταματήσει η ροη συνηθως ενεργοποιείται ενα δεύτερο let down.

Ισως βοηθήσει αντληση σκυμμένη προς τα μπρος ή λίγες μαλαξεις στο στηθος πριν ξεκινήσεις.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Νιna Nana, ευχαριστώ για την απάντηση σου. Είσαι πάντα πρόθυμη να βοηθήσεις και είσαι πολύ έμπειρη στα θέματα θηλασμού;)

λοιπόν είχα απογοητευτεί πολύ εκείνες τις μέρες και τα παράτησα. Δεν είδα καμία συμφόρηση στο στήθος - όπως με είχε προειδοποιήσει σύμβουλος θηλασμού σε περίπτωση που σταματούσα απότομα τις αντλήσεις, και ας έβγαζα εδώ και 2 μήνες γάλα. Μετά από λίγες μέρες ξανάρχισα τις προσπάθειες και πλέον βγάζω άνετα 170-180 ml και πολύ γρήγορα. Δε ξέρω τι έφταιξε, μάλλον αγχώθηκα και για αυτό δε τα κατάφερα. Δε ξέρω αν έπαιξε ρόλο και τίποτα ορμονικό για να μην νιώσω καμία ενόχληση που δεν άντλησα..

Πάντως δοκίμασα και κάτι διαφορετικό, αντλώ όρθια και δε κοιτάω καθόλου το μπιμπερό πόσο γεμίζει. Πριν δω το μήνυμα σου, είχα δοκιμάσει εναλλαγές στο στήθος αλλά δεν επέμενα και πολλές φορές γιατί ήταν ζόρι.

Και πάλι ευχαριστώ, ελπίζω να μην ξαναπαρουσιαστεί τέτοιο πρόβλημα, θα έχω υπόψιν μου τις προτάσεις σου.

d8gLp3.png

iXW1p2.png

Νιna Nana, ευχαριστώ για την απάντηση σου. Είσαι πάντα πρόθυμη να βοηθήσεις και είσαι πολύ έμπειρη στα θέματα θηλασμού;)

λοιπόν είχα απογοητευτεί πολύ εκείνες τις μέρες και τα παράτησα. Δεν είδα καμία συμφόρηση στο στήθος - όπως με είχε προειδοποιήσει σύμβουλος θηλασμού σε περίπτωση που σταματούσα απότομα τις αντλήσεις, και ας έβγαζα εδώ και 2 μήνες γάλα. Μετά από λίγες μέρες ξανάρχισα τις προσπάθειες και πλέον βγάζω άνετα 170-180 ml και πολύ γρήγορα. Δε ξέρω τι έφταιξε, μάλλον αγχώθηκα και για αυτό δε τα κατάφερα. Δε ξέρω αν έπαιξε ρόλο και τίποτα ορμονικό για να μην νιώσω καμία ενόχληση που δεν άντλησα..

Πάντως δοκίμασα και κάτι διαφορετικό, αντλώ όρθια και δε κοιτάω καθόλου το μπιμπερό πόσο γεμίζει. Πριν δω το μήνυμα σου, είχα δοκιμάσει εναλλαγές στο στήθος αλλά δεν επέμενα και πολλές φορές γιατί ήταν ζόρι.

Και πάλι ευχαριστώ, ελπίζω να μην ξαναπαρουσιαστεί τέτοιο πρόβλημα, θα έχω υπόψιν μου τις προτάσεις σου.

Χαίρομαι που ολα ειναι καλα!

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...