Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

σπυρακι στα μεγαλη χειλη στα γεννητικα οργανα...

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα....θα ηθελα να σας κανω μια ερωτησουλα !!! εδω και 4 μερουλες εχω βγαλει ενα σπυρακι (που με ποναει κ ολας) στα μεγαλα χειλη στα γεννητικα μου οργανα....τι μπορει να ειναι???ειμαι και εγκυος 2 μηνων...ευχαριστω πολυ!!!!

Διαφημίσεις

Σπυρακι με ασπρο πυον ειναι η κοκκινο.? Αστο μην το πειραζεις καθολου(προσπαθοντας να το σπασεις) βαλε με μια μπατονετα λιγο πεταντιν για 2-3 μερες κ θα φυγει μονο του..

Σπυρακι με ασπρο πυον ειναι η κοκκινο.? Αστο μην το πειραζεις καθολου(προσπαθοντας να το σπασεις) βαλε με μια μπατονετα λιγο πεταντιν για 2-3 μερες κ θα φυγει μονο του..

σπυρακι ασπρο με πυον ειναι....και με ποναει αρκετα...!!! δεν ειναι κατι ανησυχητικο ετσι δεν ειναι ??? για το εμβρυο εννοω...

Δεν νομιζω να ειναι ανυσηχιτικο.αν ειβαι ασπρι με πυον ενα απκο σπυρακι ειναι μαλλων που θα μπορουσε να βγει σε οπιοδιποτε σημειο. Μην το πηραζεις για να μην το μολυνεις. Βαζε λιγο μπενταντιν κ θα φυγει. Βεβαια αν δεις πως δεν φευγει η μεγαλωνει η οτι διποτε οσο περβανε οι νερες επικοινωνισε με τον γιατρο σου!

Εγώ θα έλεγα επικοινώνησε κατευθείαν με τον γιατρό σου. Κάτι ανάλογο είχα και εγώ στο παρελθόν και τελικά ήταν ένα μικρόβιο και πήρα αντιβίωση για να περάσει. Μίλα μαζί του για να είσαι τελείως σίγουρη.

Διαφημίσεις

Ειχα βγαλει κι εγω καποια στιγμη που λαμβανα το utrogestan ενδοκολπικα κ χρησιμοποιουσα σερβιετακι. Ξαναρχισα να παιρνω utrogestan απο το στομα, εκοψα τα σερβιετακια κ ΑΦΟΥ ρωτησα τη γιατρο χρησιμοποιησα ντακταριν. Πρωι βραδυ μεχρι ν φυγει μου χε πει(κι αν δεν εφευγε θα το βλεπαμε) μια φορα ολη κινολη εβαλα εγω γιατι φοβομουν. Αφου μου εφυγε τος αγχος περιμενα να δω αν ηρεμησει μονο του, οπως κ εγινε..

πηρα τηλ τον γιατρο μου αλλα θελει να με δει γιατι δεν μπορει να ξερει απο το τηλ...αλλα ανησυχω πολυ για τον εμβρυακι μ....μπορει να παθει τπτ???ειναι αρκετα εξωτερικα το σπυρακι....

Ένα απλό σπυράκι είναι μάλλον, είχα βγάλει κι εγώ ένα έκει κάποτε με ασπρη μύτη και είχα τρελαθεί! Και τελικά ήταν ένα απλό σπυράκι που μπορούσε να βγει οπουδήποτε. Μην αγχώνεσαι, ούτε να στεναχωριέσαι, δεν κάνει καλό και στο έμβρυο, θα σε δει η γιατρός και θα ηρεμήσεις. Πότε θα πας?

Ένα απλό σπυράκι είναι μάλλον, είχα βγάλει κι εγώ ένα έκει κάποτε με ασπρη μύτη και είχα τρελαθεί! Και τελικά ήταν ένα απλό σπυράκι που μπορούσε να βγει οπουδήποτε. Μην αγχώνεσαι, ούτε να στεναχωριέσαι, δεν κάνει καλό και στο έμβρυο, θα σε δει η γιατρός και θα ηρεμήσεις. Πότε θα πας?

αυριο το μεσημερακι.....εμενα με τρωει κ ολας....δεν εχει μυτουλα ασπρη ομως ειναι κοκκινακι....αλλα εχει μικρυνει λιγακιιι...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...