Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παρακαλω την γνωμη σας!!!!!

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους!

Θα ήθελα σας παρακαλω την γνωμη σας για το τι πρεπει να κανω για να αποκτησω ενα δευτερο παιδακι!Εχω πολυκηστικες ωοθηκες, εχω περιοδο οποτε να ναι και με πολυ λιγο αιμα!Στο γιο μου εμεινα εγκυος πολυ γρηγορα και τυχαια, επερνα ενα χρονο ζενοφεν με το που τα εκοψα εμεινα αμεσως.δευτερη φορα παλι τα ιδια εμεινα και παλι εγκυος αλλα ητανε βιοχημικη.Απο τοτε εχουνε περασει 2 χρονια , εχω παρει σερπαφαρ 4 φορες, τις 2 πρωτες ο γιατρος δεν μου εκανε ενεση,τα ωαριο δεν σκασανε και εγιναν κυστες.και τις αλλες 2 φορες (εκ των οποιων μια σπερματεγχυση) απλα παλι δεν εμεινα!Πηγα με ολες μου τις εξετασεις στον μαστρομηνα και μου ειπε,εχεις ενα παιδι,καλες ειναι ολες οι εξετασεις σου και του συζυγου, θελει υπομονη και με προκληση θα μεινεις εγκυος!Μου προτεινε να κανω αλλους 4 κυκλους με προκληση.Σκεφτομαι, 4 φορες με προκληση ειναι 500 ευρω την φορα και εχω 15-20/100, 4 φορες σπερματεγχυση παλι 20/100 ας πουμε και ειναι 700 ευρω, και η εξωσωματικη ειναι 3000 και μου ειπε οτι εγω εχω σχεδον 50/100.περαν τον χρηματων σκεφτομαι και τα φαρμακα, σιγουρα στην εξωσωματικη θα παρω μεγαλυτερη δοση, αλλα ισως θα ειναι μονο 1 φορα! τι θα κανατε στην θεση μου?

Διαφημίσεις

Αγαπημενη iokasth79,

δεν θα σου πω τι να κανεις αλλα θα σου πω πως ο Μαστρομηνας ειναι ενας καταπληκτικος γιατρος με παρα πολυ καλες γνωσεις στο θεμα της γονιμοτητας. Εγω του εχω τυφλη εμπιστοσινη και πιστευω πως σε αυτον θα καταφερω να πετυχω το ονειρο μου.

Ευχομαι οτι και να κανεις στο τελος να πετυχεις το σκοπο σου. :-D

Ιοκαστη σε παρομοια θεση ειμαι και εγω! Με ενα παιδι που μου ηρθε απλα και πολυ γρηγορα και το δευτερο μας δυσκολευει. Εχω συνδρομο πολυκυστικων και αντισταση στην ινσουλινη.

Εδω και ενα χρονο παρακολουθω τους κυκλους με υπερηχους. Σε αυτο τον χρονο ωορρηξια εκανα 3 φορες και αυτες λογω κλομιφαινης η πρωτη φορα (πηρα σε 5 κυκλους κλομιαφαινη= σερπαφαρ αλλα μονο την πρωτη φορα εκανα ωαριο) και οι αλλες δυο κυκλους με ενεσεις. Στη τριτη φορα εκανα και σπερματεγχυση αλλα δεν πετυχε...

Εχω περασει απο επιτροπη εοπυυ και αρα τις ενεσεις τις πηρα δωρεαν...Οποτε μου κοστισε σαφως πιο λιγα απο σενα...

Θα ξανακανω προκληση ωορρηξιας και ισως και σπερματεγχυση και θα δουμε...

Εγω λογω της κορης μου και της φυσικης της συλληψης, διχως κανενα φαρμακο ουτε καν αντισυλληπτικα, δεν θα προχωρησω σε εξωσωματικη! Δυστυχως τα οικονομικα μας δεν μας το επιτρεπουν και επισης εχω μεσα μου την πιστη οτι μπορει να αργησει αλλα θα ερθει καποια στιγμη το δευτερο παιδακι!

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...