Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ενώ υπάρχει καρδιακός παλμός ο σάκος μικραίνει

Recommended Posts

Ακριβώς. Στην 8η εβδομάδα, αφού η ιατρός επιβεβαιώθηκε ότι ήταν παλινδρόμη, μου είπε να σταματήσω την προγεστερόνη κ να του δώσουμε λίγες μέρες μήπως αποβάλλει το ίδιο το σώμα την αποτυχημένη κύηση. Όντως, μετά από 2 μέρες, είχα λίγους πόνους περιόδου και μεγάλα κομμάτια αίματος κ η ιατρός θεώρησε ότι τη γλιτώσαμε την απόξεση. Την επόμενη πηγα να δει αν είχα καθαρίσει και είδαμε ότι ο σάκος δεν είχε κουνηθεί ούτε χιλιοστό. Έτσι, τελικά έκανα απόξεση.

Τώρα όσο για τον τραυματισμό δεν ξέρω. Τόσες φορές μου έχει κάνει κολπικό... Ο,τι και να'ναι πάντως θα το δούμε σήμερα.

Ακόμη είμαι σα να εχω περίοδο, όχι πολύ αίμα αλλά σταθερό χωρίς να είχει μειωθεί σταγόνα!

Φιλιά!

κοπελα μου παντως κι εγω ειχα 2 φορες στην εγκυμοσυνη αιμα, το εχω γραψει αρκετες φορες, και τις δυο ηταν αγγεια που ειχαν σπασει και τιποτα αλλο. Σε καταλαβαινω ομως οτι εισαι σε αναμενα καρβουνα μιας και εξαρχης προχωρατε με αμφιβολα βηματα!! Ευχομαι να πανε ολα καλα και θα περιμενουμε να διαβασουμε νεα σου.

Οι άντρες της ζωής μου...

Διαφημίσεις

κοπελα μου παντως κι εγω ειχα 2 φορες στην εγκυμοσυνη αιμα, το εχω γραψει αρκετες φορες, και τις δυο ηταν αγγεια που ειχαν σπασει και τιποτα αλλο. Σε καταλαβαινω ομως οτι εισαι σε αναμενα καρβουνα μιας και εξαρχης προχωρατε με αμφιβολα βηματα!! Ευχομαι να πανε ολα καλα και θα περιμενουμε να διαβασουμε νεα σου.

Μακάρι, μακάρι, μακάρι!

Χαρά στο κουράγιο σου κ εσένα! Σε προηγούμενη εγκυμοσύνη ή είσαι τώρα έγκυος; Σόρρυ που ρωτάω αλλά είμαι καινούρια στο φόρουμ κ δε σας γνωρίζω!

Μακάρι, μακάρι, μακάρι!

Χαρά στο κουράγιο σου κ εσένα! Σε προηγούμενη εγκυμοσύνη ή είσαι τώρα έγκυος; Σόρρυ που ρωτάω αλλά είμαι καινούρια στο φόρουμ κ δε σας γνωρίζω!

τωρα ειμαι εγκυος στο δευτερο, 16η εβδομ, αλλα τις αιμορραγιες τις ειχα στο πρωτο. Ειχα και μια παλινδρομη τον Αυγουστο και εκανα κι εγω αποξεση, δεν απεβαλα!

τωρα ειμαι εγκυος στο δευτερο, 16η εβδομ, αλλα τις αιμορραγιες τις ειχα στο πρωτο. Ειχα και μια παλινδρομη τον Αυγουστο και εκανα κι εγω αποξεση, δεν απεβαλα!

Σου εύχομαι τα καλύτερα! Όλα να σου έρθουν με ευκολία :-D

Διαφημίσεις

κι εσενα κοπελα μου, περιμενουμε νεα σου σημερα!!!!!!!:D:D

Θα σας πω οπωσδήποτε! Ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον που δείχνετε!

Φιλιά πολλά!

Πονάω λίγο στην κοιλιά και στη μέση. Μακάρι να μην είναι τπτ!

Σ'ευχαριστώ απέραντα που απαντάς! Δε φαντάζεσαι πόσο παρήγορο είναι!

Να σαι καλα γλυκές μου

Όπως σου είπα και πριν και σου είπε και η άλλη κοπέλα μπορεί να ειναι αγγείο ποτε δεν ξέρει!

Ο θεός μαζί σου!

Πως καταλάβανε οτι ήταν αγγεία που σπασανε; Πόσο κράτησε η αιμορραγία;

Εγω έκανα εσωτερικό υπέρηχο προηγούμενη βδομαδα είδαμε καρδούλα και είχα αίμα (γέμισε το εσώρουχο) την επόμενη

Μου είπε ο άλλος γιατρός που πήγα οτι μάλλον ο πρώτος έσπασε αγγείο και τώρα σε λίγο πάω σε άλλον καλύτερο γιατρο μπάς και δει τι γίνεται και αν ζει ακομα τη μπεμπακι μου... Γιατι συνεχίζω να έχω αίμα ... Νομίζω ο πρώτος γιατρός μου έκανε ζημιά... Αν τον δω μπροστά μου θα του κανω κακό!!! Και δυστυχώς ο πρώτος γιατρός που με ξέγεννησε έφυγε για Αυστραλία... Δράμα

Αν μπορείς πες μου πόσο αίμα είχες και πόσο κράτησε και που καταλάβαμε οτι σπαςανε τα αγγεία

Να σαι καλα

Πως καταλάβανε οτι ήταν αγγεία που σπασανε; Πόσο κράτησε η αιμορραγία;

Εγω έκανα εσωτερικό υπέρηχο προηγούμενη βδομαδα είδαμε καρδούλα και είχα αίμα (γέμισε το εσώρουχο) την επόμενη

Μου είπε ο άλλος γιατρός που πήγα οτι μάλλον ο πρώτος έσπασε αγγείο και τώρα σε λίγο πάω σε άλλον καλύτερο γιατρο μπάς και δει τι γίνεται και αν ζει ακομα τη μπεμπακι μου... Γιατι συνεχίζω να έχω αίμα ... Νομίζω ο πρώτος γιατρός μου έκανε ζημιά... Αν τον δω μπροστά μου θα του κανω κακό!!! Και δυστυχώς ο πρώτος γιατρός που με ξέγεννησε έφυγε για Αυστραλία... Δράμα

Αν μπορείς πες μου πόσο αίμα είχες και πόσο κράτησε και που καταλάβαμε οτι σπαςανε τα αγγεία

Να σαι καλα

BabyCute εύχομαι να πάνε όλα καλά κ σ'εσένα! Πολύ περίεργο μου φαίνεται από ενδοκολπικό να προκαλείται τέτοια ζημιά. Σε ποια εβδομάδα βρίσκεσαι;

Αν ο γιατρός δεν εμπνέει εμπιστοσύνη καλά κάνετε κ τον αλλάζετε. Το ένστικτο μιας μητέρας που θέλει να προστατεύσει το σποράκι της δεν κάνει ποτέ λάθος.

Εχω κ εγώ μια ερώτηση. Όταν λέτε ότι είχατε αίμα εννοείτε μόνο ρευστό ή κ πήγματα; Εγώ εχω κ τα δύο.

Ναι τον άλλαξα ήδη αλλα μπορεί να περάσω απο το γραφείο του να τον φτυσω πρώτα αν μάθω οτι μου έφυγε το μπεμπακι μου!

Εγω είχα ρευστο δεν είχα κομματάκια πέρα απο λίγες λεπτές βλεννες

Το ώρα πας στην γιατρο σου;

Διαφημίσεις

Ναι τον άλλαξα ήδη αλλα μπορεί να περάσω απο το γραφείο του να τον φτάσω πρώτα αν μάθω οτι μου έφυγε το μπεμπακι μου!

Εγω είχα ρευστο δεν είχα κομματάκια πέρα απο λίγες λεπτές βλεννες

Το ώρα πας στην γιατρο σου;

Μου είπε να πάω 5 μ.μ. από το ιατρείο της. Μου είχε πει πως αν δεις πήγματα τότε ανησυχούμε, αλλά μου είχε πει και για πολύ αίμα κ έντονους πόνους. Κ εγώ δεν έχω πολύ αίμα, ούτε έντονους πόνους. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός βέβαια και αντιδρά διαφορετικά!

Μη σκέφτεσαι αρνητικά. Αισθάνομαι ότι όλα είναι καλα. Έχω διαβάσει πως άλλες έχουν πάει με αιμορραγία νοσοκομείο κ το σποράκι τους ήταν μια χαρά. Αφού δεν έχεις κ πήγμα σούπερ!! Μην ανησυχείς. Πότε θα πας στον γυναικολόγο να σε δει???

Αχ κοριτσάκι μου, λυπάμαι πάρα πάρα πολύ.

Θα χρειαστείς πάλι απόξεση?

Όταν με το καλό νιώσεις καλά ψυχολογικά θα πρέπει προφανώς να ψαχτείς για την αιτία. Μην αφήσεις κανένα να σου πει "τυχαίο γεγονός".

Είμαι σίγουρη ότι σε ένα χρόνο από τώρα θα έχεις από κάτω τικεράκι!

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.

Albert Einstein

Αχου λυπάμαι πολυ, ατιμη ζωή, ε;

Πρόσεχε τον εαυτό σου και θα έρθει το μωρακι

Εσύ πως είσαι, σταμάτησε το αίμα?

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.

Albert Einstein

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσάκι μου, λυπάμαι πάρα πάρα πολύ.

Θα χρειαστείς πάλι απόξεση?

Όταν με το καλό νιώσεις καλά ψυχολογικά θα πρέπει προφανώς να ψαχτείς για την αιτία. Μην αφήσεις κανένα να σου πει "τυχαίο γεγονός".

Είμαι σίγουρη ότι σε ένα χρόνο από τώρα θα έχεις από κάτω τικεράκι!

Επειδή από την αρχή τα πράγματα δν πήγαιναν καλά ήμουν κάπως έτοιμη για αυτή την έκβαση. Η εικόνα του εμβρύου όμως που δν έχει χτύπο σε παγώνει όσο να'ναι!

Θα κάνω αύριο το πρωί απόξεση για να πάμε το έμβρυο για ιστολογική κ καρυοτυπική ανάλυση.

Η γιατρός μου είπε να μην περιμένουμε κ τρίτη φορά να γίνει αυτό, θα κάνουμε ό,τι εξέταση υπάρχει για να το ψάξουμε. Είναι πολύ καλή ευτυχώς κ την εμπιστεύομαι απόλυτα.

Μακάρι.... δεύτερη φορά είναι ψυχοφθόρο. Όταν σκέφτομαι ότι πολλές γυνάικες είχαν παραπάνω αποτυχίες θαυμάζω το σθένος κ την επιμονή τους.

Φιλιάα!

Αχου λυπάμαι πολυ, ατιμη ζωή, ε;

Πρόσεχε τον εαυτό σου και θα έρθει το μωρακι

Ευχαριστώωω!! Πες μας κι εσύ για σένα! Εύχομαι όλα να σου πάνε τέλειααααααα!!!!

Κορίτσια παλινδρόμησε, η καρδιά σταμάτησε....

Ο σάκος ο άτιμος όμως είχε πάρει 4.5 χιλιοστά σε 2 μέρες... ουφφφ

Λυπαμαι πολυυυ!!! :-(

Ομως, "οτι αφηνουμε μας αφηνει", γιαυτο μην αφησεις τιποτα στην τυχη του, κανε τις απαραιτητες εξετασεις και ειμαι σιγουρη πως την επομενη φορα Η ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ;)

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Λυπαμαι πολυυυ!!! :-(

Ομως, "οτι αφηνουμε μας αφηνει", γιαυτο μην αφησεις τιποτα στην τυχη του, κανε τις απαραιτητες εξετασεις και ειμαι σιγουρη πως την επομενη φορα Η ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ;)

Ευχαριστώωωω!! :-D

Εσύ πως είσαι, σταμάτησε το αίμα?

On and off ειναι! Ο γιατρός που πήγα σήμερα δεν ήθελε να με εξετάσει μην το κάνει χειρότερο ! Μου είπε δεν υπάρχει λόγος για υπέρηχο σήμερα what will be will be! Και να πάω σε δυο βδομαδες για υπέρηχο να δουμε το έγινε!

That's life, eh :-(

Ευχαριστώωω!! Πες μας κι εσύ για σένα! Εύχομαι όλα να σου πάνε τέλειααααααα!!!!

Μου είπε να περιμένω δυο βδομαδες οπότε no news!

Δεν ξερω την ηλικια σου αγάπη μου αλλα 3rd time lucky θα είσαι θα το δεις!! Και εγω έτσι ήμουνα μετα απο δυο αποβολες.... Πολλές φορές ειναι απλα κακή τύχη για αυτο και πολλές δεν κάνουν εξετάσεις μετα απο αποβολή απλα συνεχίζουν να προςπαθουν. Ξερω οτι ακούγεται περίεργο αλλα τουλάχιστον επιαςες - κοπέλες δέκα χρόνια προσπαθούν και δεν πιάνουν ποτε. Γνώμη μου παρε καλές βιταμίνες να ενυσχησεις ποιότητα ωαριων και σπέρματος!

Θα κλαψεις, θα θρυνησεις και μετα το κεφάλι ψηλά και συνέχισε να προαπαθεις!

Πολλά φιλια

On and off ειναι! Ο γιατρός που πήγα σήμερα δεν ήθελε να με εξετάσει μην το κάνει χειρότερο ! Μου είπε δεν υπάρχει λόγος για υπέρηχο σήμερα what will be will be! Και να πάω σε δυο βδομαδες για υπέρηχο να δουμε το έγινε!

That's life, eh :-(

Γιατί δν σου έκανε από την κοιλιά!?

Μου είπε να περιμένω δυο βδομαδες οπότε no news!

Δεν ξερω την ηλικια σου αγάπη μου αλλα 3rd time lucky θα είσαι θα το δεις!! Και εγω έτσι ήμουνα μετα απο δυο αποβολες.... Πολλές φορές ειναι απλα κακή τύχη για αυτο και πολλές δεν κάνουν εξετάσεις μετα απο αποβολή απλα συνεχίζουν να προςπαθουν. Ξερω οτι ακούγεται περίεργο αλλα τουλάχιστον επιαςες - κοπέλες δέκα χρόνια προσπαθούν και δεν πιάνουν ποτε. Γνώμη μου παρε καλές βιταμίνες να ενυσχησεις ποιότητα ωαριων και σπέρματος!

Θα κλαψεις, θα θρυνησεις και μετα το κεφάλι ψηλά και συνέχισε να προαπαθεις!

Πολλά φιλια

Είμαι 29 κ η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε πρόβλημα σύλληψης! Αφού έχεις περάσει το ίδιο με καταλαβαίνεις!

Έτσι είπε η ιατρός μου, μπορεί να μη βγάλουν κ τπτ οι εξετάσεις που θα κάνουμε... απλά σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάτι, μην το περάσω κ τρίτη φορά! Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά... η αναμονή αυτή σκοτώνει...

Φιλιά πολλά και να στέλνεις νέα σου!

Κοπελα μου καλημερα! Κριμα για την απωλεια, δυστυχως φαινοταν περιεργο απο την αρχη.. εισαι μικρη ευτυχως, καντε ολες τις εξετασεις και εισαι τυχερη που εχεις πεσει σε καλη γιατρο. Ειναι πολυ δυσκολο στην αρχη, ειδικα οταν ειναι η δευτερη φορα... Καλη δυναμη και ευχομαι οι εξετασεις να βγουν καλες και να σας οδηγησουν στο επομενο πετυχημενο βημα!!!

Κοπελα μου καλημερα! Κριμα για την απωλεια, δυστυχως φαινοταν περιεργο απο την αρχη.. εισαι μικρη ευτυχως, καντε ολες τις εξετασεις και εισαι τυχερη που εχεις πεσει σε καλη γιατρο. Ειναι πολυ δυσκολο στην αρχη, ειδικα οταν ειναι η δευτερη φορα... Καλη δυναμη και ευχομαι οι εξετασεις να βγουν καλες και να σας οδηγησουν στο επομενο πετυχημενο βημα!!!

Ευχαριστώ πολύυυ!! :-)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...