Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ενέσεις υπαρινης 2 φορές την ημέρα!!

Recommended Posts

Fish oil περιέχει και αλλά μέσα αλλά εσένα σε νοιάζει να έχει πιο πολυ dha και λιγότερο EPA . Αύτα ειναι ουσιαστικά το ωμεγα 3

Είσαι σίγουρη οτι η κάθε κάψουλα ειναι 1250mg? και οχι η ημερήσια δόση που ειναι δυο κάψουλες; Λίγο πολυ μου φαίνεται και αν ειναι όντως έτσι δεν ειναι καθαρό ομεγα 3.. Μπορείς να μειώσεις σε 1 κάψουλα την ημέρα;

Διαφημίσεις

Κανω κι εγω αντιπηκτικες αλλα ευτυχως δεν υπεπεσε στην αντιληψη μου ποσο.καλο κανιυν τα Ω3 στην αναπτυξη του εμβρυου, οποτε δεν πηρα ποτε...

Για το σολωμο να επισημανω οτι αν τρωμε να επιλεγουμε ποταμισιο, διοτι ως μεγαλο.ψαρι συγκεντρωνει μεγαλες ποσοτητες υδραργυρου (?). Επειδη ομως μαλλον δυσκολο να ξερουμε αν ειναι ποταμισιος, καλυτερα να επιλεγουμε σαρδελιτσα.

Fish oil περιέχει και αλλά μέσα αλλά εσένα σε νοιάζει να έχει πιο πολυ dha και λιγότερο EPA . Αύτα ειναι ουσιαστικά το ωμεγα 3

Είσαι σίγουρη οτι η κάθε κάψουλα ειναι 1250mg? και οχι η ημερήσια δόση που ειναι δυο κάψουλες; Λίγο πολυ μου φαίνεται και αν ειναι όντως έτσι δεν ειναι καθαρό ομεγα 3.. Μπορείς να μειώσεις σε 1 κάψουλα την ημέρα;

Nαι, το διευκρίνησα σήμερα με τον φαρμακοποιό μου. Τα 1250mg είναι το σύνολο του τι έχει η κάθε κάψουλα.

Επι μέρους λέει (για κάθε κάψουλα):

ΕPA 425mg

DHA 325

Total omega3 polyunsaturates 750

vitaminE 7.5mg

Αρα σύμφωνα με αυτό που λες κι εσύ η δοση DHA κάθε κάψουλας είναι 325 mg. αυτό πρέπει να υπολογίζω...

Και μιας και είσαι γνώστρια του θέματος, ξέρεις να συστήσεις κανένα πιο καθαρό προιόν; Εννοώ κάτι που να έχει μόνο DHA.

Κάτι μου είπε ο φαρμακοποιός για υγρή μορφή Ω3 (πόσιμο) αλλά παρουσιάζει έλλειψη στην Ελλάδα. Εσύ το βρίσκεις στην Αγγλία;

Σε ευχαριστώ!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Κανω κι εγω αντιπηκτικες αλλα ευτυχως δεν υπεπεσε στην αντιληψη μου ποσο.καλο κανιυν τα Ω3 στην αναπτυξη του εμβρυου, οποτε δεν πηρα ποτε...

Για το σολωμο να επισημανω οτι αν τρωμε να επιλεγουμε ποταμισιο, διοτι ως μεγαλο.ψαρι συγκεντρωνει μεγαλες ποσοτητες υδραργυρου (?). Επειδη ομως μαλλον δυσκολο να ξερουμε αν ειναι ποταμισιος, καλυτερα να επιλεγουμε σαρδελιτσα.

Τι εννοείς "ευτυχώς"; :confused:

Πάντως από ό,τι διάβασα χθες σε επίσημα ιατρικά σάιτ και από την συζήτηση με τον φαρμακοποιό μου σήμερα που είχε γνώση του θέματος το συμπέρασμα είναι ότι ΦΥΣΙΚΑ και δεν είναι απαγορευτική η πρόσληψη Ω3 όταν κάνεις αντιπηκτική αγωγή αρκεί να είναι κάπως πιο μειωμένη η δόση. Είναι πολλαπλά τα ωφέλη για το μωρό...

Για να δούμε τι θα πει και ο ντοκ, τώρα! Θα τον ρωτήσω στο επόμενο ραντεβού!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Nαι, το διευκρίνησα σήμερα με τον φαρμακοποιό μου. Τα 1250mg είναι το σύνολο του τι έχει η κάθε κάψουλα.

Επι μέρους λέει (για κάθε κάψουλα):

ΕPA 425mg

DHA 325

Total omega3 polyunsaturates 750

vitaminE 7.5mg

Αρα σύμφωνα με αυτό που λες κι εσύ η δοση DHA κάθε κάψουλας είναι 325 mg. αυτό πρέπει να υπολογίζω...

Και μιας και είσαι γνώστρια του θέματος, ξέρεις να συστήσεις κανένα πιο καθαρό προιόν; Εννοώ κάτι που να έχει μόνο DHA.

Κάτι μου είπε ο φαρμακοποιός για υγρή μορφή Ω3 (πόσιμο) αλλά παρουσιάζει έλλειψη στην Ελλάδα. Εσύ το βρίσκεις στην Αγγλία;

Σε ευχαριστώ!

Δεν είμαι και πολυ γνωστρια απλα χρόνια υπογονιμονητας με έκαναν να τα μάθω την κακομοιρα :-)

Βασικα εσυ θες πιο πολυ να έχει dha και λιγότερο EPA

Το dha ειναι καλο για την ανάπτυξη του μωρού ενώ το δεύτερο ειναι μας βοηθάει μα συλλαβουμ. εντελως φυσικό δεν θα βρούμε πουθενά , αλλά θέλεις καλής ποιότητας τουλάχιστον

Για δες στο Ίντερνετ για Zita west dha http://www.zitawest.com/buy/supplements/postnatal/vital-dha.htm στέλνει και ελλαδα (η πας μέσω amazon.com)

Οι δυο κάψουλες έχουν γύρω στα 500 mg dha και παρά πολυ λίγο EPA (δεν ειναι κακο απλα δεν ειναι ωφέλιμο )

Οταν ήμουν έγκυος ατο πρώτο έπαιρνα μονο μια κάψουλα μιας και έπαιρνα clexane

Zita west ειναι πολυ καλές βιταμίνες εγω έπαιρνα/παίρνω και τις άλλες που έχει για εγκυμοσυνη

Δεν είμαι και πολυ γνωστρια απλα χρόνια υπογονιμονητας με έκαναν να τα μάθω την κακομοιρα :-)

Το dha ειναι καλο για την ανάπτυξη του μωρού ενώ το δεύτερο ειναι μας βοηθάει μα συλλαβουμ. εντελως φυσικό δεν θα βρούμε πουθενά , αλλά θέλεις καλής ποιότητας τουλάχιστον

Για δες στο Ίντερνετ για Zita west dha http://www.zitawest.com/buy/supplements/postnatal/vital-dha.htm στέλνει και ελλαδα (η πας μέσω amazon.com)

Οι δυο κάψουλες έχουν γύρω στα 500 mg dha και παρά πολυ λίγο EPA (δεν ειναι κακο απλα δεν ειναι ωφέλιμο )

Zita west ειναι πολυ καλές βιταμίνες εγω έπαιρνα/παίρνω και τις άλλες που έχει για εγκυμοσυνη

Σε ευχαριστώ καλή μου!!! Είσαι έγκυος στο δεύτερο τώρα;

qwlrp3.png

Σε ευχαριστώ καλή μου!!! Είσαι έγκυος στο δεύτερο τώρα;

Ναι αλλά επειδή είχα αιμορραγία δεν τολμάω να πάρω clexane ακομα :-(

Με το καλο το καινουριο μωρακι!!!

Α και μην ξεχάσω και ενα άλλο που το έπαιρνα οταν θηλαζα και έχει πολυ dha και λίγο EPA λέγεται moreDHA , αν το ψάξεις στο Ίντερνετ το πουλάνε παντού (απλα μην πάρεις το moreEPA, ειναι το αντίθετο αλλα με βοήθησε να συλλαβω :-) )

Φιλια!

Διαφημίσεις

Και γω απο εξοσωματικη έμεινα έγκυος τωρα και μάλλον ένα στερητικό θα το παθώ και γω....:D:D Δηλαδή εσύ πηγαινες και έκανες τοςο αργά το βράδυ την αντι χα στο εργαστήριο;

Καλημέρα, ναι πήγαινα τόσο αργά και το απολάμβανα και σα βόλτα να σου πω. Επειδή το πρωί δουλεύω ήταν δύσκολο να τη κάνω με τη πρωϊνή ένεση. Έτσι πήγαινα στο ΙΑΣΩ που ήταν και η αιματολόγος μου, έκανα στο μικροβιολογικό του την εξέταση, αφού διανυκτερεύει όλη τη νύχτα και έφευγα. Εμένα έτσι με είχε βολέψει!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...