Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ζητείται "τρυφερός" παπάς στα νότια προάστια!!Σος

Alexia1985

Recommended Posts

Κορίτσια θα γίνω νονά σε ενα πανέμορφο αγγελούδι τον Αύγουστο!

Η αποστολή μας εχει να βρούμε έναν παπά λιγο πιο "ευγενικό" να μην τον βουτηξει απότομα και τρομάξει..

Ο μπαμπας του μωρού ειναι κάθετος στο οτι αν δεν βρεθεί ένας τέτοιος δεν θα γίνει η βάφτιση...

Μπορει να ακούγεται υπερβολικό αλλα μπορούμε νομίζω να τον καταλάβουμε..

Ψάχνουμε λοιπόν απο Γλυφάδα και κάτω εώς Αναβυσσο...

Έχετε κάτι υπόψιν;

Διαφημίσεις

Με το καλό γλυκιά μου! Ετσι λένε όλοι οι μπαμπάδες συνήθως και γενικά έτσι νιώθουμε όλοι οι γονείς για τα μονάκριβα μωράκια μας.

Ολα όμως βαπτίζονται και θέλω να πιστεύω πως οι περισσότεροι παπάδες (κυρίως αν είναι και γονείς) είναι προσεκτικοί και αλίμονο δεν θέλουν το κακό τους.

Το αγγελούδι σας θα τρομάξει πολύ από τον κόσμο και τον στιγμιαίο αποχωρισμό απ' τη μαμά του εν μέσω τόσου πλήθους και απ' την κολυμπήθρα. Οχι απ' τον παπά. Δεν τον βλέπουν κι όλας όπως τα κρατάει.

Αν είναι κάτω από 8-9 μηνών είστε τυχεροί γιατί δεν πολυκαταλαβαίνουν και δεν κλαίνε και σχεδόν καθόλου. Τα μεγαλύτερα παιδάκια όμως πραγματικά αγχώνονται πολύ και ως και τραυματική εμπειρία θα την χαρακτήριζα στην ηλικία πχ των 2 ετών.

Εγώ τα βάφτισα μαζί, 23 μηνών το ένα και 3,5 μηνών το άλλο. Τα είχα πάει κι όλας στον παπά 2 φορές να τα καλοπιάσει (για την ατίθαση μεγάλη μου περισσότερο) και είχαν γίνει φίλοι! Αλλά έκλαψε και τρόμαξε τόσο πολύ και στρίγγλιζε... ενώ το μωρό γέλαγε και δεν έκανε κιχ. Στην ίδια βάφτιση με τον ίδιο παπά.

Κορίτσια θα γίνω νονά σε ενα πανέμορφο αγγελούδι τον Αύγουστο!

Η αποστολή μας εχει να βρούμε έναν παπά λιγο πιο "ευγενικό" να μην τον βουτηξει απότομα και τρομάξει..

Ο μπαμπας του μωρού ειναι κάθετος στο οτι αν δεν βρεθεί ένας τέτοιος δεν θα γίνει η βάφτιση...

Μπορει να ακούγεται υπερβολικό αλλα μπορούμε νομίζω να τον καταλάβουμε..

Ψάχνουμε λοιπόν απο Γλυφάδα και κάτω εώς Αναβυσσο...

Έχετε κάτι υπόψιν;

Καλημερα Alexia! Εγω δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο που ζητας αλλα ηθελα να εκφρασω την απολυτη υποστηριξη μου στον μπαμπα του μωρου. Το θεμα δεν ειναι οτι τα μωρα απλα τρομαζουν απο τις αγαρμπες κινησεις των παπαδων. Το πιο σοκαριστικο που εμαθα πριν λιγο καιρο ειναι οτι ενας παπας σε νησι επνηξε κυριολεκτικα το μωρο στην κολυμπηθρα!! :(:( Δυστυχως εχουμε μαθει να σιωπουμε μπροστα στην ιδιοτητα τους και να κανουμε τα στραβα ματια. Αλλα τελικα μεχρι που?? Καλη συνεχεια στην αναζητηση σας και ευχομαι να βρειτε τον καλυτερο για το μωρακι σας! Να σας ζησει!

Αχ βρε κορίτσια εχω βρεθεί σε μια βάπτιση όπου ο παπας βούτηξε το μωρο με το κεφάλι μέσα και το καημένο τρόμαξε τόσο πολυ που μελανιασε απο το κλάμα Και ο παπας γέλασε!!!!! Εχω παει σε άλλη όπου ηταν πολυ προσεκτικός,το έβαλε σιγα σιγα το μωρο μέσα, έριξε λιγο νεράκι με το χέρι του στο κεφάλι χωρις καν να τρέξει στο πρόσωπο..δεν λέω έκλαψε κι αυτο αλλα ίσα που ακουστικέ,φάνηκε οτι δεν ηταν και τόσο τραυματική εμπειρία για το μωρακι!!

Φοβάμαι και τον μπαμπά μην μας χαλάσει ολη την γιορτή γιατι ειναι και λιγο οξύθυμος...

Μακάρι να βρω κάτι...

Εχω παει σε άλλη όπου ηταν πολυ προσεκτικός,το έβαλε σιγα σιγα το μωρο μέσα, έριξε λιγο νεράκι με το χέρι του στο κεφάλι χωρις καν να τρέξει στο πρόσωπο..

Φοβάμαι και τον μπαμπά μην μας χαλάσει ολη την γιορτή γιατι ειναι και λιγο οξύθυμος...

Αυτή η βάφτιση μήπως ήταν η δική μας;;;;; :):):) Αλλά όπως σου περιέγραψα και παραπάνω δεν έπαιξε κανέναν ρόλο, το ένα παιδί σπάραξε στο κλάμα και το άλλο γέλαγε.

Κι εμάς ο μπαμπάς έλεγε πως αν δει τον παπά να κάνει τέτοια στα παιδιά θα χάλαγε το μυστήριο - ελα εντάξει, όλοι έτσι λένε, χαλαρώστε.

Εσύ σαν νονά κοίτα να είσαι προσεκτική και να ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΛΑΔΑΚΙ στα ματάκια του μωρού γιατί θα το τσούζει μετά, θα θαμπώσει το μωρό, γενικά θα ενοχληθεί και θα κλαίει πολύ. Στο προσωπάκι προς τα κάτω και στα μαλάκια προς τα πίσω το λάδι.

Και σαν καλή νονά να είσαι παρούσα για το παιδί, να το βλέπεις συχνά, να δείχνεις την αγάπη σου περισσότερο απ' ότι το πορτοφόλι σου, πίστεψε με είναι ανεκτίμητο!!!! Με το καλό σου εύχομαι!

Διαφημίσεις

Αυτή η βάφτιση μήπως ήταν η δική μας;;;;; :):):) Αλλά όπως σου περιέγραψα και παραπάνω δεν έπαιξε κανέναν ρόλο, το ένα παιδί σπάραξε στο κλάμα και το άλλο γέλαγε.

Κι εμάς ο μπαμπάς έλεγε πως αν δει τον παπά να κάνει τέτοια στα παιδιά θα χάλαγε το μυστήριο - ελα εντάξει, όλοι έτσι λένε, χαλαρώστε.

Εσύ σαν νονά κοίτα να είσαι προσεκτική και να ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΛΑΔΑΚΙ στα ματάκια του μωρού γιατί θα το τσούζει μετά, θα θαμπώσει το μωρό, γενικά θα ενοχληθεί και θα κλαίει πολύ. Στο προσωπάκι προς τα κάτω και στα μαλάκια προς τα πίσω το λάδι.

Και σαν καλή νονά να είσαι παρούσα για το παιδί, να το βλέπεις συχνά, να δείχνεις την αγάπη σου περισσότερο απ' ότι το πορτοφόλι σου, πίστεψε με είναι ανεκτίμητο!!!! Με το καλό σου εύχομαι!

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλές!! Αυτο με το λάδιακι πολυ χρήσιμο! Ειναι και η πρωτη μου φορά...Οσο για την αγάπη μου προς το μικρό αυτο ειναι απεριόριστη!! Το εχω σαν παιδι μου! Δυστιχως ειναι μακριά γιατι οι γονείς έχουν μεταναστεψει αλλα ποτε δεν ξέρεις ισως γυρίσουν τα επόμενα χρονια... Μακάρι...μου λείπουν πολυ...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...