Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανοσολογικές εξετάσεις

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Εχω βρει με 350 :confused:, με 125 και 110 στον εξωσωματικό μου!

Δεν ξέρω αν στο λοκους μπορώ να πάω μόνο για μία εξέταση ή πρέπει να πας να κάνεις ολοκληρωμένες εξετάσεις εκεί να σε αναλάβουν γενικότερα...

Μπορείς να πας και να κανεις μονο για χλαμύδια παράδειγμα, είναι 120 ευρ. Συμφέρει και είναι καλο να κανεις και για τα 3 μικρόβια.

Έχουν προσφορα αν τα κανεις όλα μαζί. Ξεχωριστά δεν συμφέρει καθόλου.

Και ναι εννοείτε ότι μπορείς να κανεις μονο αυτό, δεν είσαι υποχρεωμένη να κανεις τίποτα άλλο αν δεν θέλεις η αν δεν χρειάζεται.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 116
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ Η ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ & Ο ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ?

Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ(ΑΝΟΣΟΛΟΓΟΣ) ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΝΑ & Ο ΑΛΛΟΣ(ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟΣ)

ΤΟ ΑΛΛΟ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ & ΜΙΚΡΟ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ & ΤΗΣ ΔΥΟ.

ΜΟΝΟ Η ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΚΟΣΤΖΕΙ 200 ΕΥΡΟ.

8HiKp2.png

Γεια σου Νταντα,

για όλο το πακέτο ρώτησα..!

να ρωτήσω, εγώ θα κάνω αυτή την εξέταση μάλλον στο λοκους τελικά, πρέπει να την κάνει παράλληλα και ο σύζηγος για μικρόβιο ....; ή αν έχω εγώ , σημαίνει ότι έχει και αυτός και άρα κάνουμε και οι δύο την αγωγή παράλληλα; ή ο σύζηγος γενικώς δεν χρειάζεται να κάνει ;

Ντορι μου κανεις εσυ την εξεταση και αν βγεις θετικη σε καποιο μικροβιο κανετε τη θεραπεια μαζι με τον αντρα σου..δεν χρειαζεται να κανει καμια εξεταση αλλα μονο εσυ..ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!!

Διαφημίσεις

ντορι μου εγω ξερω οτι τιην κανει η γυναικα την εξεταση τωρα και εγω δεν ειμαι ειδικη..αν σου ειπαν οτι πρεπει να την κανει και ο αντρας σου κατι παραπανω θα ξερουν...

Κοριτσια μου,

περιμενω να λαβω τα αποτελεσματα των εξετασεων μας ( ανασολογικες ) την Παρασκευη.

Δεν περνανε και αυτες οι μερες αναμονης !!!!

Θελω τοσο πολυ να βρουμε τη δεν παει καλα :confused:

Κοριτσια μου,

περιμενω να λαβω τα αποτελεσματα των εξετασεων μας ( ανασολογικες ) την Παρασκευη.

Δεν περνανε και αυτες οι μερες αναμονης !!!!

Θελω τοσο πολυ να βρουμε τη δεν παει καλα :confused:

Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι καλή μου. Είναι εύκολο να μας γράψεις τι εξετάσεις ακριβώς σου έδωσαν να κάνεις?

Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι καλή μου. Είναι εύκολο να μας γράψεις τι εξετάσεις ακριβώς σου έδωσαν να κάνεις?

Miria μου ζητησαν καρυοτυπο ζευγους, ελεγχος θυρεοειδη, ανασολογικος ελεγχος, θρομβοφιλιας και μοριακος θρομβοφιλιας.

ουφ ουφ περνουν αργα οι μερες :-D

Διαφημίσεις

Miria μου ζητησαν καρυοτυπο ζευγους, ελεγχος θυρεοειδη, ανασολογικος ελεγχος, θρομβοφιλιας και μοριακος θρομβοφιλιας.

ουφ ουφ περνουν αργα οι μερες :-D

thanks για την απάντηση! Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ο έλεγχος θυρεοειδούς είναι βασικός έλεγχος που πρέπει να γίνεται πριν την όποια προσπάθεια εξωσωματικής και όχι στα πλαίσια έρευνας μια αποτυχημένης προσπάθειας

thanks για την απάντηση! Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ο έλεγχος θυρεοειδούς είναι βασικός έλεγχος που πρέπει να γίνεται πριν την όποια προσπάθεια εξωσωματικής και όχι στα πλαίσια έρευνας μια αποτυχημένης προσπάθειας

Ναι το ξερω, την ειχα ξανα κανει αλλα πριν απο ενα χρονο, οποτε ο γιατρος μου ζητησε αλλη :?

Ναι το ξερω, την ειχα ξανα κανει αλλα πριν απο ενα χρονο, οποτε ο γιατρος μου ζητησε αλλη :?

καλησπερα! μετα απο 3 παλλινδρομες μεσα σε εναμιση χρονο, η τελευταια ιστολογικη εξεταση δεν εδειξε χρωμωσωμικη ανωμαλια του εμβρυου. οποτε ο γιατρος μου με στελνει στον κ.οικονομου να κανω ανοσολογικες εξετασεις. εχω κανει ομως για θρομβοφιλια, καρυοτυπο ζευγους. οι ανοσολογικες εξετασεις τι περιλαμβανουν; εγω εχω ραντεβου την παρασκευη το απογευμα με τον ανοσολογο. σε ευχαριστω!

καλησπερα! μετα απο 3 παλλινδρομες μεσα σε εναμιση χρονο, η τελευταια ιστολογικη εξεταση δεν εδειξε χρωμωσωμικη ανωμαλια του εμβρυου. οποτε ο γιατρος μου με στελνει στον κ.οικονομου να κανω ανοσολογικες εξετασεις. εχω κανει ομως για θρομβοφιλια, καρυοτυπο ζευγους. οι ανοσολογικες εξετασεις τι περιλαμβανουν; εγω εχω ραντεβου την παρασκευη το απογευμα με τον ανοσολογο. σε ευχαριστω!

Καλησπερα voula71,

εγω ως ανασολογικες εκανα :

- Αντιπηκτικο λυκου

- Αντισωματα καρδιολιπινης

- Αντι β2-GPI

- Αντιπυρηνικα αντισωματα

- NK cells

Ευχομαι συντομα να τα καταφερεις :-)

Καλησπερα voula71,

εγω ως ανασολογικες εκανα :

- Αντιπηκτικο λυκου

- Αντισωματα καρδιολιπινης

- Αντι β2-GPI

- Αντιπυρηνικα αντισωματα

- NK cells

Ευχομαι συντομα να τα καταφερεις :-)

σε ευχαριστω πολυ. θα δω τι θα μου πει και εμενα την παρασκευη.

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω πολυ. θα δω τι θα μου πει και εμενα την παρασκευη.

Καλησπερα κι απο εμενα. Επειδη κι εγω εχω τραβηξει πολλα οπως οι περισσοτερες απο εμας θα σου πω το εξης. Μετα απο δυο αποβολες απο φυσικη συλληψη κανεις δεν σκεφτκε να μου μιλησει να ψαξουμε την αιτια. Μου κανανε εξωσωματικη χωρις κανεναν ειδικο ελεγχο. Δυστυχως πρεπει να γινουμε γυναικολογοι μονες μας ειναι λυπηρο ποση απαθεια και ασχετοσυνη υπαρχει στον χωρο μαζι με μπολικη εκμεταλευση. Ο μοναδικος γιατρος που μου ενεπνευσε σεβασμο, η κ. Λευκου στο ιπποκρατειο (δεν ξερω βεβαια απο που εισαι) μου εκανε επιτελους μετα απο 3 χρονια στο αγνωστο εναν πλητη αιματολογικο-ανοσολογικο ελεγχο οπου βρεθηκε και θρομβοφιλια(επικινδυνη για μενα μονο) και αντικαρδιολιπινικα κοντα στο οριο(ειναι η μονημορφη θρομβοφιλιας που ενοχοποιειται για αποβολες και καμια αλλη)και αυξημενα νκ κυτταρα και τ-κυτταροτοξικα που ενοχοποιουνται για αυτιανοσο και εξηγουν την ενδομητριωση μου και την χασιμοτο. Οι εξετασεις ηταν πανω απο 50. Κοριτσια ψαχτειτε με εναν καλο γιατρο και μην περιμενετε να σαςτο προτεινουν οι γυναικολογοι σας. Καλυτερα να κανουμε και εκατο εξετασεις απ'το να ζησουμε ξανα τον πονο μιας αποβολης. Οποια θελει μπορει να μου στειλει πμ. Καλη επιτυχια!!!

JU4zp3.png

Καλησπερα κι απο εμενα. Επειδη κι εγω εχω τραβηξει πολλα οπως οι περισσοτερες απο εμας θα σου πω το εξης. Μετα απο δυο αποβολες απο φυσικη συλληψη κανεις δεν σκεφτκε να μου μιλησει να ψαξουμε την αιτια. Μου κανανε εξωσωματικη χωρις κανεναν ειδικο ελεγχο. Δυστυχως πρεπει να γινουμε γυναικολογοι μονες μας ειναι λυπηρο ποση απαθεια και ασχετοσυνη υπαρχει στον χωρο μαζι με μπολικη εκμεταλευση. Ο μοναδικος γιατρος που μου ενεπνευσε σεβασμο, η κ. Λευκου στο ιπποκρατειο (δεν ξερω βεβαια απο που εισαι) μου εκανε επιτελους μετα απο 3 χρονια στο αγνωστο εναν πλητη αιματολογικο-ανοσολογικο ελεγχο οπου βρεθηκε και θρομβοφιλια(επικινδυνη για μενα μονο) και αντικαρδιολιπινικα κοντα στο οριο(ειναι η μονημορφη θρομβοφιλιας που ενοχοποιειται για αποβολες και καμια αλλη)και αυξημενα νκ κυτταρα και τ-κυτταροτοξικα που ενοχοποιουνται για αυτιανοσο και εξηγουν την ενδομητριωση μου και την χασιμοτο. Οι εξετασεις ηταν πανω απο 50. Κοριτσια ψαχτειτε με εναν καλο γιατρο και μην περιμενετε να σαςτο προτεινουν οι γυναικολογοι σας. Καλυτερα να κανουμε και εκατο εξετασεις απ'το να ζησουμε ξανα τον πονο μιας αποβολης. Οποια θελει μπορει να μου στειλει πμ. Καλη επιτυχια!!!

Καλημερα peny75,

αχ ποσο δικιο εχεις. Το ιδιο βιωνουμε ολες μας πιστεψε με. Εγω πλεον δεν αφηνω τιποτα στην τυχη. ψαχνω απο μονη μου και παω στον γιατρο μου λεγοντας του, διαβασα αυτο και αυτο... υπαρχει λογος να το κανω, γιατι ναι ? γιατι οχι ? Πλεον ειμαι μια αντιπαθεσταστη πελατισα. Αλλα δεν με ενοχλει καθολου , θελω απαντησεις και θα της παρω :-D

Bresves στον Οικονομου πηγες?τι θεραπεια σου προτεινε?εγω ειχα παει περυσι ειχα κανει 2 μηνες θεραπεια με κορτιζονη αλλα και οι επομενες προσπαθειες ήταν αποτυχημενες...

Καλημερα peny75,

αχ ποσο δικιο εχεις. Το ιδιο βιωνουμε ολες μας πιστεψε με. Εγω πλεον δεν αφηνω τιποτα στην τυχη. ψαχνω απο μονη μου και παω στον γιατρο μου λεγοντας του, διαβασα αυτο και αυτο... υπαρχει λογος να το κανω, γιατι ναι ? γιατι οχι ? Πλεον ειμαι μια αντιπαθεσταστη πελατισα. Αλλα δεν με ενοχλει καθολου , θελω απαντησεις και θα της παρω :-D

Αντιπαθεις γινομαστε μονο στους κομπλεξικους γιατρους που νιωθουν ημιθεοι η και θεοι και δεν ανεχονται απο εμας τις κοινες θνητες πολλα πολλα. Ενας γιατρος με γνωσεις και ακομπλεξαριστος( σπανιος συνδυασμος το ομολογω) χαιρεται να εχει μπροστα του μια γυναικα ενημερωμενη, διαβασμενη γιατι μ'αυτην την γυναικα συνεργαζεται καλυτερα και πανε μαζι βηματα παρακατω. Και να φανταστεις οτι ειμαι και γω γιατρος αλλα μακρια απ'το συναφι τους ευτυχως !!!καλη υπομονη και συνεχισε να ρωτας κολλησε τους στον τοιχο!!!

JU4zp3.png

καλη επιτυχια!!!!

JU4zp3.png

PENY 75 ποσο δικιο εχεις.. εγω υστερα απο 3 αποβολες και ακομα ψαχνομαι..ποσο δικιο εχεις... εχω αλλαξει 3 γιατρους και κανενας μα κανενας δε μου προτεινε να κανω εξετασεις θρομβοφιλιας που βγηκα θετικη σε δυο παραγοντες , επεμεναν οτι δεν υπαρχει και λογος για καλλιεργεια κολπικου υγρου, που αυριο εχω ραντεβου για PCR το οποιο το κανω με δικια μου πρωτοβουλια και πληροφοριακα μου ειπαν οτι κοστιζουν 35 ευρω και για τα τρια μικροβια και επισης κανενας δε συμφωνει να ψαξω και τα αντιπατρικά αντισώματα γιατι θεωρουν οτι ειναι πολυ σπανιο.. Ποσο τυχερη καποια στο να βρει ενα γιατρο και να της τα προτεινει ολα αυτα, αλλα και πολυ σπανιο.. Κανενας απο ολους αυτους τους γιατρους δεν μπορει να ζησει το δικο μας πονο .. Γι΄αυτο κοριτσια ψαξ΄τε το.. μην καθεστε ετσι...Μην αφηνετε αλλους να κρινουν τι ειναι σωστο για εσας..

VBTOp3.png

Αντιπαθεις γινομαστε μονο στους κομπλεξικους γιατρους που νιωθουν ημιθεοι η και θεοι και δεν ανεχονται απο εμας τις κοινες θνητες πολλα πολλα. Ενας γιατρος με γνωσεις και ακομπλεξαριστος( σπανιος συνδυασμος το ομολογω) χαιρεται να εχει μπροστα του μια γυναικα ενημερωμενη, διαβασμενη γιατι μ'αυτην την γυναικα συνεργαζεται καλυτερα και πανε μαζι βηματα παρακατω. Και να φανταστεις οτι ειμαι και γω γιατρος αλλα μακρια απ'το συναφι τους ευτυχως !!!καλη υπομονη και συνεχισε να ρωτας κολλησε τους στον τοιχο!!!

Peny, σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα.

Bresves στον Οικονομου πηγες?τι θεραπεια σου προτεινε?εγω ειχα παει περυσι ειχα κανει 2 μηνες θεραπεια με κορτιζονη αλλα και οι επομενες προσπαθειες ήταν αποτυχημενες...

Οχι, εγω εδωσα αιμα στο κεντρο που κανω και της προσπαθειες μου και τα εστειλαν στο γυναικας υγεια. Τωρα περιμενω να με παρει τηλ ο γιατρος να μου δωσει τα αποτελεσματα. Μην απογοητευεσαι το σημαντικο ειναι να βρεις το προβλημα. Μετα πιστευω πως ολα θα γινουν με τον χρονο τους. :-D

peny75 Ωραια εισαι, μου αρεσε πολυ αυτο που εγραψες γιατι ειναι και η αληθεια.

χαρά 1981 δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον κατι τετοιο. Να εχεις κανει πανω απο 2 αποβολες και να μην εχεις κανει τετοιου ειδους εξετασεις. Κοριτσια πιστευω πως απλα πολυ ειναι οι γιατροι που απλα δεν γνωριζουν την υπαρξη αυτον τον εξετασεων. Δεν εξηγητε διαφορετικα. Ευχομαι απο εδω και στο εξης ολα να πανε καλα για σενα. Και εγω λεω να παω να κανω αυτην τη VCR απο μονη μου :-D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...