Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΠΟΝΟΣ !!!

Recommended Posts

Εμείς τελικά, δεδομένου ότι έχουμε σημάδια εύκολου τοκετού, θα ξαναπάμε στο γιατρό την Τετάρτη για να δει τον τράχηλο. Το μωρό μου έχει αρχίσει να κατεβαίνει και ο τράχηλος μαλακώνει. Αν έχουμε τέτοια εξέλιξη και την άλλη εβδομάδα, θα με αφήσει να γεννήσω φυσιολογικά. :mrgreen:

Το εντερικό μου όμως άρχισε να πονάει και οι ραγάδες χειροτερεύουν... :roll::roll::roll::roll:

Το εντερικο; Εχεις δυσκοιλιοτητα;Γι αυτο το θεμα εγω πηρα αμπουλες γλυκερινης για μωρα,δεν ρωτησα τον γιατρο...απλα τα πηρα,ημουν τοσο ευτυχισμενη μετα :) :) :) ...Πονακια η αλλες ενοχλισεις στην κοιλια δεν εχεις;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν έχω δυσκοιλότητα, απλά όταν έρθει η ώρα να πάω στην τουαλέτα ψιλοπονάω... :shock::-(:sad:

Ενοχλήσεις στην κοιλιά χαμηλά μικρές... Σήμερα ξύπνησα πρώτη φορά (βρίσκομαι στην 38η προς 39η εβδομάδα) γιατί δεν μπορούσα να βολευτώ! Πρώτη φορά!!! Τι άβολο....

Όμως, η αλήθεια είναι ότι δεν ενησυχώ πλέον για τον τοκετό! :-P

Λέω όποτε είναι να γίνει, θα έρθει μόνο του. Το προγραμματισμένο εμένα προσωπικά μου έφερνε άγχος.

JXShp2.png

σας ευχαρηστω παρα πολυ ολες για τις ευχες σας !!! οσες εχουνε σειρα με το καλο !! μη φοβαστε τιποτα !! μαρια να σου ζησει κι εσενα !!!

εμενα το μωρακι μου εχει ικτερο ,και μου το πηρανε απο τη δευτερη μερα, και παω και τη θυλαζω ανα τριωρο... σημερα φευγω χωρις αυτη, μου ειναι πολυ δυσκολο και στεναχωριεμαι, ομως καλυτερα να κατσει να της περασει καλα ! θα ερχομαι να την ταιζω τη μαιμουδιτσα μου ...

Μπράβο vasoula για το κουράγιο σου... Ναι.. να την ταιζεις όσο πιο τακτικά γίνεται γιατί τώρα έχει αναγκη το γαλατάκι σου.... Και μένα είχε ίκτερο αλλά με προσπαθεια και πολύ συχνούς θηλασμους το ξεπερασαμε... Να την πάρεις πολύ πολύ γρήγορα σου εύχομαι στο σπίτι σας!!! Μην στεναχωριεσαι τα φροντίζουν πολύ τα μωρακια μας οι επαγγελματίες υγειας να είσαι σίγουρη γι αυτό!!!

καλησπερα κοριτσια μου!!με το που σε περνουν για καισαρικη μεσα σε μια ωρα εχουν τελιωσει κ εσυ ξυπνας..το μωρο το βγαζουν σε πεντε λεπτα..δεν ειναι τιποτα μην φοβαστε..απλα ειναι εγχειρηση κ μετα χρειαζεται βοηθεια στο σπιτι..κ ποιο πολυ για το παιδι..αφηστε εγω κοντευω να φρικαρω που δεν μπορω να τα κανω μονη μου κ εχω κ την μανα μου σπιτι..λεω αμαν κ ποτε να περασει η τομη να μην τραβαει..θελει κ προσοχη να μην σηκωνουμε κ βαρος..το κακο που εχει η καισαρικη ειναι που την πρωτη μερα δεν σ δινουν να φας τιποτα..ουτε να πιεις δεν κανει ουτε νερο..εμενα βαμβακι μου εδιναν με νερο να βρεχω τα χειλια κ την γλωσσα..αηδιααα!!!την δευτερη ηπια μονο τσαι οληηη μερα κ απ την τριτη μερα εφοσον αεριστικα γρηγορα μου εδωσαν να φαω σουπα κοτοπουλο..αλλη αηδια αυτο..αφου μου εκλεισε το στομαχι κ τα χα συχαθει ολα..εφτασα σπιτι 44 κιλα..τωρα προσπαθω να παρω τα πανω μου..σημερα ζυγηστηκα κ πηρα ενα κιλο..αντε να παρω τα πανω μου γιστι φοβαμαι μην παθω καμια καταθλιψαρα...περασα κ τοσα...αλλα τελος καλο ολα καλα δοξα το θεοο..σας ευχομαι γερα κ τυχερα μωρακια..κ να περασουν ολα σαν να κυλαει νερο...να μας τα φυλαει τα μωρακια μας η παναγουλα..κ ολα τα παιδακια του κοσμου!!

Γέννησες κορίτσι μου?? Να σου ζήσει, να ναι γερό και καλότυχο το μωράκι σου. Είδες που όλα πήγαν καλά?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...