Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΠΟΝΟΣ !!!

Recommended Posts

αχ κοριτσια δυανυω την 37 εβδομαδα και δεν αντεχω τον πονο απο κατω !!! σαν να εχω κανει ποδηλατο και να εχω πιαστει απο τη σελα !! ο γιατρος λεει ειναι φυσιολογικο! κανω 10 ωρες να σηκωθω απο το κρεβατι ... και περπαταω σαν παπια ... σε μια εβδομαδα μπαινω για καισαρικη, αραγε παιρναει αυτος ο πονος κατευθιαν με τη γεννα, η θα γεννησω και δεν θα μπορω να παρω τα ποδια μου και να σηκωθω???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με το καλό να φέρεις το μωρακι στον κοσμο!!!!! Και γω είχα πόνους και ένιωθα και πολλά τσιμπηματα γέννησα 37+5 με καισαρική..... Σταματάνε αυτοι οι πόνοι γλυκιά μου... Αλλά μετα δεν θα σε νοιάζει κιόλας θα κράτας τον θησαυρό σου κ θα είναι ολα αναμνήσεις... Με το καλό!!!!!

με το καλο κοριτσακι!!!οσο παιρναει ο καιρος τοσο κατεβαινει και σπρωχνει και ενοχλει...οταν γεννησεις με το καλο δεν θα εχεις πια αυτο το βαρος!!ασε που θα εχεις και αλλα να σε απασχολουν πια...με το καλο!!!!:P:p:pασχετη ερωτηση γιατι κανεις καισαρικη?

http://lmtf.lilypie.com/XtbDp3.png http://lb3f.lilypie.com/Dusap2.png

ευχαρηστω πολυ κοριτσια !! κι εγω αυτο προσπαθω να σκεφτομαι , οτι θα εχω αγκαλια τη μπεμπα μου και θα παρηγοριεμαι !! πρεπει να χαλαρωσω και λιγακι , γιατι ειμαι πολυ φοβιτσιαρα!! παντως αυτος ο πονος ειναι αφορητος και πολυ κουραστηκος !!

για καισαρικη παω λογω επιχειλιου πλακουντα , δυστηχως !!

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια δυανυω την 37 εβδομαδα και δεν αντεχω τον πονο απο κατω !!! σαν να εχω κανει ποδηλατο και να εχω πιαστει απο τη σελα !! ο γιατρος λεει ειναι φυσιολογικο! κανω 10 ωρες να σηκωθω απο το κρεβατι ... και περπαταω σαν παπια ... σε μια εβδομαδα μπαινω για καισαρικη, αραγε παιρναει αυτος ο πονος κατευθιαν με τη γεννα, η θα γεννησω και δεν θα μπορω να παρω τα ποδια μου και να σηκωθω???

Καλημερα κοπελα μου.δεν θα μπορουσα να το περιγραψω καλητερα.κυριως οταν θελω να παω τουαλεταααα......αστα.ευτυχως μας εμεινε λιγος καιρος.εγω σημερα κλεινω την 37 και την επομενη δευτερα μπαινω για καισαρικη και εγω.ολα καλα θα μας πανε.με το καλο να σφηξουμε τα μωρακια μας αγκαλια.κοριτσακι η αγορακι;το πρωτο σου;ποτε πας για καισαρικη;που;

Καλημερα κοπελα μου.δεν θα μπορουσα να το περιγραψω καλητερα.κυριως οταν θελω να παω τουαλεταααα......αστα.ευτυχως μας εμεινε λιγος καιρος.εγω σημερα κλεινω την 37 και την επομενη δευτερα μπαινω για καισαρικη και εγω.ολα καλα θα μας πανε.με το καλο να σφηξουμε τα μωρακια μας αγκαλια.κοριτσακι η αγορακι;το πρωτο σου;ποτε πας για καισαρικη;που;

καλημερα μαρακι!! το πρωτο μου ειναι !! μπαινω 10 φλεβαρη 7 το πρωι στο ελενα !! :D τι ωρα θα κραταω τη μπουμπου μου αραγε??? εσυ ? ποτε και που??

Γλυκια μου εγκυουλα σε καταλαβαινω απολυτα.παρολο που γεννησα με το που μπηκα στον 9 ειχα πονους τρελους..ο γιατρος μου ειχε πει οτι ηταν επειδη ειχε παρει θεση το μωρο και ηταν ετοιμο(εμενα γυρισε απο το τελος 6 αρχες 7 μηνα)αυτο μου το ειπε λιγο πριν το 9 που πονουσα πολυ..!!ολα καλα θα πανε δεν εινα κατι κακο...!!καλη λεφτερια με ενα πονο και να σαι σιγουρη οτι τοτε θα χεις αγκαλια το αγγελουδι σου και ουτε πονους ουτε τιποτα δεν θα λογαριαζεις:D...!!

καλημερα μαρακι!! το πρωτο μου ειναι !! μπαινω 10 φλεβαρη 7 το πρωι στο ελενα !! :D τι ωρα θα κραταω τη μπουμπου μου αραγε??? εσυ ? ποτε και που??

Βασουλα καλησπερα.και εγω 7 το πρωι στις 10φλεβαρη στο γαια.εμενα μου ειπε ο γιατρος θα με παρει κατα τις 8μιση και θα κρατησει καμια ωρα γιατι θα μου λυσει μετα την καισαρικη και την περιδεση.και εμενα το πρωτο ειναι και κοριτσακι και εγω.η φαση ειναι πως εκεινη τη μερα γιορταζει και ο αντρας μου.με το καλο τα μωρακια μας.περιμενω νεα σου.φιλια πολλα.

καλησπερα κοριτσια μου!!με το που σε περνουν για καισαρικη μεσα σε μια ωρα εχουν τελιωσει κ εσυ ξυπνας..το μωρο το βγαζουν σε πεντε λεπτα..δεν ειναι τιποτα μην φοβαστε..απλα ειναι εγχειρηση κ μετα χρειαζεται βοηθεια στο σπιτι..κ ποιο πολυ για το παιδι..αφηστε εγω κοντευω να φρικαρω που δεν μπορω να τα κανω μονη μου κ εχω κ την μανα μου σπιτι..λεω αμαν κ ποτε να περασει η τομη να μην τραβαει..θελει κ προσοχη να μην σηκωνουμε κ βαρος..το κακο που εχει η καισαρικη ειναι που την πρωτη μερα δεν σ δινουν να φας τιποτα..ουτε να πιεις δεν κανει ουτε νερο..εμενα βαμβακι μου εδιναν με νερο να βρεχω τα χειλια κ την γλωσσα..αηδιααα!!!την δευτερη ηπια μονο τσαι οληηη μερα κ απ την τριτη μερα εφοσον αεριστικα γρηγορα μου εδωσαν να φαω σουπα κοτοπουλο..αλλη αηδια αυτο..αφου μου εκλεισε το στομαχι κ τα χα συχαθει ολα..εφτασα σπιτι 44 κιλα..τωρα προσπαθω να παρω τα πανω μου..σημερα ζυγηστηκα κ πηρα ενα κιλο..αντε να παρω τα πανω μου γιστι φοβαμαι μην παθω καμια καταθλιψαρα...περασα κ τοσα...αλλα τελος καλο ολα καλα δοξα το θεοο..σας ευχομαι γερα κ τυχερα μωρακια..κ να περασουν ολα σαν να κυλαει νερο...να μας τα φυλαει τα μωρακια μας η παναγουλα..κ ολα τα παιδακια του κοσμου!!

Διαφημίσεις

κοριτσια μου ευχαρηστω πολυ για τις ευχες σας !! με το καλο σε ολες μας να κρατησουμε αγκαλια τα νινακια μας και να εχουμε καλη και γρηγορη αναρρωση !

Αγαπημενες μου μανουλομανουλιτσες και μελλουσομανουλιτσες... Οι πονοι καλα κρατουν αλλα οσο φτανει η μεγαλη μερα ξεχναω οτι τους εχω :D την δευτερα επιτελους και μετα απο μια δυσκολουτσικη εγκυμοσυνη θα κραταω αγκαλια την μπεμπα μου και χαιρομαι τρελα και ανυπομονη !! Απο την αλλη ομως ο φοβος και το αγχος για την καισαρικη και ολα οσα τη συνοδευουν με εχουν καταβαλει... Προσπαθω να σκεφτομαι θετικα ομως συνεχειαα νομιζω οτι ολα θα πανε στραβα και οτι ολα τα κακα θα συμβουνε σε μενα... Αχχχ ειμαι πολυ φοβιτσιαρα και πειστευω οτι θα με πιασει μια ωραιοτατη κριση πανικου τη δευτερα .... Ηθελα καπου να τα πω αλλα δεν νομιζω να νοιωσω και πολυ καλυτερα... Καντε μια προσευχουλα να πανε ολα καλα ... Σας φιλω καλο βραδυ

Αγαπημενες μου μανουλομανουλιτσες και μελλουσομανουλιτσες... Οι πονοι καλα κρατουν αλλα οσο φτανει η μεγαλη μερα ξεχναω οτι τους εχω :D την δευτερα επιτελους και μετα απο μια δυσκολουτσικη εγκυμοσυνη θα κραταω αγκαλια την μπεμπα μου και χαιρομαι τρελα και ανυπομονη !! Απο την αλλη ομως ο φοβος και το αγχος για την καισαρικη και ολα οσα τη συνοδευουν με εχουν καταβαλει... Προσπαθω να σκεφτομαι θετικα ομως συνεχειαα νομιζω οτι ολα θα πανε στραβα και οτι ολα τα κακα θα συμβουνε σε μενα... Αχχχ ειμαι πολυ φοβιτσιαρα και πειστευω οτι θα με πιασει μια ωραιοτατη κριση πανικου τη δευτερα .... Ηθελα καπου να τα πω αλλα δεν νομιζω να νοιωσω και πολυ καλυτερα... Καντε μια προσευχουλα να πανε ολα καλα ... Σας φιλω καλο βραδυ

Χερετε

Ολα θα πανε καλα. Η Παναγία θα ειναι μαζί σου τα λέω να τα ακούω κ γω.

Σκέψου ποσά εκατομμύρια γεννούν κάθε μέρα. Σε μας θα τύχουν ολα τα κακά?

NDMNp3.png5oZhp3.png

Αχχχ ποσο σε καταλαβαινω.ο πονος σημερα με εχει τρελανει.

Υπομονη ομως.σαν να εχω συγκαει απο ποδηλατο ειμαι.η δευτερα εφτασε.ολα καλα θα πανε.οσο για το φοβο και το αγχος;;;;;αστα,πολυ.φιλια.

μην αγχωνεστε καθολου!!!κ εγω καισαρικη εκανα δεν ειναι τιποτα..κ εγω νομιζα οτι με το που θα μπω στο χειρουργειο θα κλαψω κ δεν θα μπορουν ν με ηρεμησουν αλλα τελικα ημουν πολυ ηρεμη...να ειστε ηρεμες κ συνεργαδημες για να τελ κ ποιο γρηγορα..εξαλλου θα σας λενε αστεια εκει μεσα για να νιωσετε καλυτερα..μην σκεφτεστε αρνητικα..εγω ειμαι η μεγαλυτερη φοβιτσιαρα κ ομως ολα πηγαν καλα δοξα το θεο..κ σε σας ολα καλα θα πανε..με το που θα σας πανε στο δωματιο κ θα δειτε το μωρακι σας ολα θα τελιωσουν..το μετα ειναι λιγο παλουκι λογω του οτι θα σας σκισει η πεινα γιατι μετα σπο χειρουργειο ουτε νερο σ αφηνουν να πιεις..πολυ βασανο.εμενα ποιο πολυ με πονουσε το στομαχι σπ το γουργουρητο παρα τα ραμματα..χαχαχα..κοντεψα να αφησω τα κοκκαλακια μου στο νοσοκομειο απ την πεινα..προσπαθηστε οσο μπορειτσι να σκεφτεστε θετικα..δεν ειναι τιποτα ολα περνανε..εδω αλλες χωρις κανενα προβλημα ζητανε καισαρικη..μην αγχωνεστε..η παναγια θα ειναι μαζι σας ..κανεναν δεν αφηνει...τοσα περασατε αυτο δεν ειναι τιποτα..μετρατε αντιστροφα ωρουλες που θα σφιξετε τα μωρακια σας αγκσλιτσα...

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλησπέρα κι από μένα! Κι εγώ τα ίδια!!! Ποναλάκια (όχι τοκετού :-D) και κάτι τσιμπήματα..φοβερά!Λες και η μικρή μου χώνει πινέζες στην κύστη μου! Εμείς γεννάμε μάλλον στις 17/2 λόγω μυωπίας.

JXShp2.png

Μολις γυρισα απο τις εξετασεις.ολες τελειες.αυριο η μεγαλη μερα.7 το πρωι εισαγωγη,και 8μιση καισαρικη.σε λιγες ωρες θα κραταμε τη μπουμπου μας αγκαλια.φιλια σε ολες.

Μολις γυρισα απο τις εξετασεις.ολες τελειες.αυριο η μεγαλη μερα.7 το πρωι εισαγωγη,και 8μιση καισαρικη.σε λιγες ωρες θα κραταμε τη μπουμπου μας αγκαλια.φιλια σε ολες.

μπραβο κοπελα μου με το καλο και σε σενα !! εγω εχω κανει τις εξετασεις 2 εβδομαδες πριν και ειμαι κομπλε !!! και εγω 7 η ωρα εισαγωγη αλλα δεν μου εχει πει τι ωρα θα με παρει , και το εχω ενα ανχος αυτο γιατι θελω να ξεμπερδευω , οσο περιμενω ανχονομαι !! σε λιγο θα μπω για μπανακι να ετοιμαστω να ξυρηστω απο κατω :oops: εχω κανει και αποτριχοσουλα μετα θα φτιαξω και το μαλλακι να ειμαι χτενισμενη και ομορφη για να ανεβαινει και η ψυχολογια !! αυριο τετεια ωρα θα εχουμε μωρακι :D:D:D:D

μπραβο κοπελα μου με το καλο και σε σενα !! εγω εχω κανει τις εξετασεις 2 εβδομαδες πριν και ειμαι κομπλε !!! και εγω 7 η ωρα εισαγωγη αλλα δεν μου εχει πει τι ωρα θα με παρει , και το εχω ενα ανχος αυτο γιατι θελω να ξεμπερδευω , οσο περιμενω ανχονομαι !! σε λιγο θα μπω για μπανακι να ετοιμαστω να ξυρηστω απο κατω :oops: εχω κανει και αποτριχοσουλα μετα θα φτιαξω και το μαλλακι να ειμαι χτενισμενη και ομορφη για να ανεβαινει και η ψυχολογια !! αυριο τετεια ωρα θα εχουμε μωρακι :D:D:D:D

Βασουλα καλησπερα.λογικα θα σου κανουν παλι εξετασεις πριν την καισαρικη.εγω γιαυτο πηγα σημερα,και κανονισε ο γιατρος μου να ειμαι το πρωτο χειρουργειο.να φτιαξεις το μαλλι σου αλλα μην βαλεις τσιμπιδακια,γιατι πριν την επεμβαση θα στα βγαλουν.

Το φανταζεσαι;σε λιγες ωρες θα ημαστε μανουλες.περιμενω να μαθω νεα σου.με το καλο να υποδεχτουμε τις μπεμπες μας.γερες,δυνατες και παντα υγειεις.φιλια πολλα.:-P:-P:razz::-P:P

οχι δεν νομιζω να μου κανουνε παλι εξετασεις , ο γιατρος μου με εβαλε να τις κανω πριν δυο εβδομαδες για να ειναι ολα ετοιμα σε περιπτωση που συνεβαινε κατι προωρα επειδη ημουν επιφοβη , και μου ειπε 10 του μηνα στις 7 να ερθω με ολες τις εξετασουλες μαζεμενες σε ενα φακελο , οποτε δεν νομιζω και ελπιζω να μην μου τις ξανακανει ! ναι δεν βαζω τσιμπιδακια χαχαχ αλλα γιατι να τα βγαλουν :shock::shock: εννοητε οτι θα γραψω νεα μου μολις μπορεσω !! θα παρω και λαπτοπακι στο νοσοκομειο , οποτε θα σας στειλω συντομα !! ευχομαι να πανε ολα τελεια και να βγουνε γερα τα νινακια μας !!!

Κορίτσια, καλησπέρα κι από μένα! Κι εγώ τα ίδια!!! Ποναλάκια (όχι τοκετού :-D) και κάτι τσιμπήματα..φοβερά!Λες και η μικρή μου χώνει πινέζες στην κύστη μου! Εμείς γεννάμε μάλλον στις 17/2 λόγω μυωπίας.

Κι εγω για την αλλη δευτερα παω μαλλον!

Τα κοριτσια που θα μπουν αυριο...αντε με το καλο να παρετε τα μωρακια σας αγκαλια και να μας ενθαρινετε μετα!:)

καλημερα!!τα ματια μου κλεινουν κ αρχιζω κ κουτουλαω απ την νυστα..με το καλο σε δυο νεες μανουλες που μπαινουν σημερα για καισαρικη..με γερα κ δυνατα μωρακια..κ τυχερα εννοειται..κ πολυ δυναμη για το μετα..πολυ ξενυχτι κοριτσια..ετσι μου ρχεται να κρατησω τα ματισ μου ανοιχτα με οδοντογλιφιδες οπως ο m.bean..χαχαχα!!!πολυ κουραση!!!φιλια πολλα κ με το καλο σε ολες της μανουλες!!!

Κι εγω για την αλλη δευτερα παω μαλλον!

Τα κοριτσια που θα μπουν αυριο...αντε με το καλο να παρετε τα μωρακια σας αγκαλια και να μας ενθαρινετε μετα!:)

Πολλά Υδροχοάκια θα βγουν λοιπόν!!!!! Με το καλό σε όλες μας εύχομαι!!!!

Με υγιή και γερά μωράκια :-D:grin::-D:grin:

JXShp2.png

Βασουλα καλησπερα.και εγω 7 το πρωι στις 10φλεβαρη στο γαια.εμενα μου ειπε ο γιατρος θα με παρει κατα τις 8μιση και θα κρατησει καμια ωρα γιατι θα μου λυσει μετα την καισαρικη και την περιδεση.και εμενα το πρωτο ειναι και κοριτσακι και εγω.η φαση ειναι πως εκεινη τη μερα γιορταζει και ο αντρας μου.με το καλο τα μωρακια μας.περιμενω νεα σου.φιλια πολλα.

Γέννησες ;; όλα καλά ;; :D

8mD6p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...