Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΠΟΝΟΣ !!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μου ειμαι πολυ ευτυχησμενη !!! η μπεμπα μου 2970 θυλαζει με μανια αλλα κοιμαται πολλες ωρες η ψυχη ου... 4ωρο εκλεισε και την ξυπνησα εγω να τη θυλασω !!! απο θεμα καισαρικης εκανα ραχιαια δεν πονεσε καθολου και ηταν πολυ συγκηνιτικη εμπειρια! ! απο πονους ειμαι μια χαρα , ποναω αλλα οκ!! κοριτσια ειναι μια κουκλα!! ο γιατρος ειπε α σηκωθω αυριο το πρωι , γτ αν σηκωθω σημερα μπορει να με πιασει πονοκεφαλος απο την ναρκωση!! τα κοριτσια που εχουν κανει καισαρικη, η επομενη μερα πως ειναι?? καλυτερα η τα ιδια?? οσες εχουν σειρα με το καλο και μη φοβαστε !! σας το λεω εγω , που πηγα χεσμενη ομως μολις μπηκα μεσα ξεχασα τα παντα γτ η αναγκη να δω το μωρο μου ξεπερνουσε τα παντα , ασε που κανουν πλακα μεσα στο χειρουργιο και σε κανουν να νιωθεις πολυ οικια!!!

να σου ζησει η κουκλιτσα σου κοπελα μου.γερη κ δυνατη..ειδες που δεν ηταν τιποτα;;ολα καλα ετσι;;εγω απο καισαρικη την δευτερη σηκωθηκα κ ζαλιζομουν λογω ναρκωσεις αλλα ολα οκ..σε βοηθανε κ οι μαιες.τωρα θα περασουν ολα..μαλλον περασαν ολα!!την θυλασες κιολας μια χαρουλα..ετσι κανουν αυτα τους αρεσει πολυ στο στηθος κ κοιμουνται..ετσι κανει κ ο δικος μου..εχεις καποια βοηθεια εκτος τον αντρα σου να σε βοηθαει;;

κοριτσια μου ειμαι πολυ ευτυχησμενη !!! η μπεμπα μου 2970 θυλαζει με μανια αλλα κοιμαται πολλες ωρες η ψυχη ου... 4ωρο εκλεισε και την ξυπνησα εγω να τη θυλασω !!! απο θεμα καισαρικης εκανα ραχιαια δεν πονεσε καθολου και ηταν πολυ συγκηνιτικη εμπειρια! ! απο πονους ειμαι μια χαρα , ποναω αλλα οκ!! κοριτσια ειναι μια κουκλα!! ο γιατρος ειπε α σηκωθω αυριο το πρωι , γτ αν σηκωθω σημερα μπορει να με πιασει πονοκεφαλος απο την ναρκωση!! τα κοριτσια που εχουν κανει καισαρικη, η επομενη μερα πως ειναι?? καλυτερα η τα ιδια?? οσες εχουν σειρα με το καλο και μη φοβαστε !! σας το λεω εγω , που πηγα χεσμενη ομως μολις μπηκα μεσα ξεχασα τα παντα γτ η αναγκη να δω το μωρο μου ξεπερνουσε τα παντα , ασε που κανουν πλακα μεσα στο χειρουργιο και σε κανουν να νιωθεις πολυ οικια!!!

Βάσουλα να σου ζήσει να είστε και οι δυο υγιεστατες. Άντε να παίρνουμε σειρά γιατί ειμαι πολυ αγχωμένη φοβάμαι μην παθώ τίποτα μην πάθει τίποτα το μωρο μην πονάω πολυ ολα μαζί . Συγχαρητήρια και παλι:P

NDMNp3.png5oZhp3.png

Διαφημίσεις

Εσύ συνονόματη :) που γεννάς ;

Εμείς Roelle γεννάμε στο δημόσιο, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου έχω το γιατρό μου!! Σήμερα 37w + 1d εκτιμάμε ότι είμαστε 2.840 γρ.!!!:-D

Εσείς;;

JXShp2.png

Vasoula να σου ζήσει η κουκλάρα σου!!! Να είναι πάντα έτσι υγιής!!!!

Έτσι, δώσε κουράγιο σε εμάς που ακολουθούμε!!! Κι εγώ καισαρική θα κάνω και φυσικά όπως κι εσύ...πολύ άγχος!!!! :mrgreen:

JXShp2.png

Vasoulagal να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! Χαίρομαι που είχες μια καλή εμπειρία... Δίνεις κουράγιο σίγουρα σε εμάς που θα ακολουθήσουμε τον ίδιο δρόμο!

Θα περιμένουμε κι άλλα νέα σου σύντομα.

Καλή ανάρρωση

Να σας πω βρε κορίτσια. Ακούω για εξετάσεις πριν την καισαρική. Δηλαδή πρέπει να κάνουμε αίματος, ούρων, κτλ; Είναι η πρωτότοκή μου και δεν ξέρω!!! :-D:-D:-D

JXShp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς Roelle γεννάμε στο δημόσιο, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου έχω το γιατρό μου!! Σήμερα 37w + 1d εκτιμάμε ότι είμαστε 2.840 γρ.!!!:-D

Εσείς;;

37w+1d κι εγω-3500 γρ.σε 2 διαφορετικους γιατρους :)...με ειδε ο γιατρος μου σημερα στο Ελενα,μεχρι 21 με αφηνει,αλλιως καισαρικη.εχω μεγαλο μωρακι...δεν χωραει αλλο μεσα!!!:)

Α!!!Αρκετά μεγάλο μωράκι!!! :eek::-o:-o

Πώς αισθάνεσαι; Μεγάλο βάρος;

Εχει γεμισει η κοιλια μου.ειναι παντου ο μικρος.χαμηλα νιωθω που και που αρκετη πιεση,μαχαιριες και σαν τσιμπιματα...Ελα να δουμε θα κατσει αλλες 10 μερες μεσα :?::)...εσυ καμια αλλαγη;

Η πίεση που λες πού και πού και τα τσιμπήματα!!!! Νομίζω είναι στην ουρήθρα!!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Πάντως λόγω του ότι έκανα χορό (μπαλέτο) 3 χρόνια, περνάω σχετικά εύκολα. Φυσικά όταν πάω να σκύψω.....απλά δεν μπορώ! Κι όλα μου πέφτουν τώρα ρε παδάκι μου!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλά να' ναι τα μωράκια μας, είτε είναι 2 είτε 3 είτε 7 κιλά! :-D:-D

Εσύ πού γεννάς;

JXShp2.png

Η πίεση που λες πού και πού και τα τσιμπήματα!!!! Νομίζω είναι στην ουρήθρα!!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Πάντως λόγω του ότι έκανα χορό (μπαλέτο) 3 χρόνια, περνάω σχετικά εύκολα. Φυσικά όταν πάω να σκύψω.....απλά δεν μπορώ! Κι όλα μου πέφτουν τώρα ρε παδάκι μου!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλά να' ναι τα μωράκια μας, είτε είναι 2 είτε 3 είτε 7 κιλά! :-D:-D

Εσύ πού γεννάς;

Στο Ελενα γενναω.Ειχα πολυ ευκολη εγκυμοσυνη,ακομα και τωρα,μονη εχω φτιαξει ολο το σπιτι...περπαταω παρα πολυ...αλλα παιδι μου ο μικρος με πιεζει παντου!!!μου πιεζει το διαφραγμα ακομα κι ας εχει κατεβει,γι αυτο νιωθω απιστευτη δυσφορια.γενικα ειμαι πολυ καλα...ανυπομονω να δω το το παιδακι μου!!!

εσυ θα μπεις την δευτερα τελικα;

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει η κούκλα σου! χαχα. Και θα δεις κάθε χρόνο θα γίνεται ολο και πιο όμορφη :P:p:p Να την δείτε όπως ποθείται και όπως ποθεί και αυτή!

Τέλεια!!! Ώστε αγοράκι; Εμείς έχουμε κοριτσάκι! Γαμπρός μου μυρίζει!!χαχαχα!!! :rolleyes::rolleyes:

Την Παρασκευή θα ξέρω σίγουρα τη μέρα! :-P Επιτέλους ήρθε η ώρα!!!

Νομίζω ότι όλες μας θα ξεχάσουμε τις όποιες δύσκολες στιγμές όταν θα κρατήσουμε αγκαλιά τα παιδάκια μας. Και μάλιστα όχι μόνο αυτό, αλλά ίσως να είμαστε ευγνώμονες που "θυσιαστήκαμε" με οποιονδήποτε τρόπο για να δημιουργήσουμε τις ψυχούλες αυτές!!! :eek::-o:-o

Προσωπικά θα είμαι ακόμα πιο ευχαριστημένη αν δω να μοιάζει στο σύζυγο! Το θέλω πολύ!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Με το καλό Roelle μου!!! Να δεις από κοντά τον άντακλά σου και φυσικά να είναι υγιής και γερός!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen:

JXShp2.png

Τέλεια!!! Ώστε αγοράκι; Εμείς έχουμε κοριτσάκι! Γαμπρός μου μυρίζει!!χαχαχα!!! :rolleyes::rolleyes:

Την Παρασκευή θα ξέρω σίγουρα τη μέρα! :-P Επιτέλους ήρθε η ώρα!!!

Νομίζω ότι όλες μας θα ξεχάσουμε τις όποιες δύσκολες στιγμές όταν θα κρατήσουμε αγκαλιά τα παιδάκια μας. Και μάλιστα όχι μόνο αυτό, αλλά ίσως να είμαστε ευγνώμονες που "θυσιαστήκαμε" με οποιονδήποτε τρόπο για να δημιουργήσουμε τις ψυχούλες αυτές!!! :eek::-o:-o

Προσωπικά θα είμαι ακόμα πιο ευχαριστημένη αν δω να μοιάζει στο σύζυγο! Το θέλω πολύ!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Με το καλό Roelle μου!!! Να δεις από κοντά τον άντακλά σου και φυσικά να είναι υγιής και γερός!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen:

Περιμενω να μου πεις ποτε θα μπεις!αντε με το καλο και εσυ.η κορουλες αρχικα μοιαζουνε αρκετα με τον μπαμπα τους,μετα αλλαζουνε σιγα σιγα!σου ευχομαι οτι ποθει η ψυχουλα σου για το μωρακι σου!;)

Να σου ζησει κούκλα μου!!!! Σου εύχομαι γερο μωρο και σε σένα πολλές αντοχές!!!! Τα καλύτερες έρχονται... Μπράβο σου που θηλαζεις συνέχισε αυτό το υπέροχο ταξίδι...

Καλημερα και απο εμενα.η μπεμπα μας ειναι το αστερι μας.μια κουκλα 3200,η οποια θηλαζει απο την πρωτη μερα.σημερα πρωτα ο Θεος θα παμε σπιτι μας.εγω ειμαι πολυ καλα.εκανα καισαρικη με επισκληριδιο,και σηκωθηκα την ιδια μερα το απογευμα για περπατημα.ποναω βεβαια λιγο,αλλα μεχρι εκει.η τομη δεν φαινεται καθολου γιατι καναμε και πλαστηκη.ελπιζω να τα πουμε συντομα.φιλια σε ολες.μανουλες και μελλουσες μανουλες τις θερμοτερες ευχες μου.

Καλημερα και απο εμενα.η μπεμπα μας ειναι το αστερι μας.μια κουκλα 3200,η οποια θηλαζει απο την πρωτη μερα.σημερα πρωτα ο Θεος θα παμε σπιτι μας.εγω ειμαι πολυ καλα.εκανα καισαρικη με επισκληριδιο,και σηκωθηκα την ιδια μερα το απογευμα για περπατημα.ποναω βεβαια λιγο,αλλα μεχρι εκει.η τομη δεν φαινεται καθολου γιατι καναμε και πλαστηκη.ελπιζω να τα πουμε συντομα.φιλια σε ολες.μανουλες και μελλουσες μανουλες τις θερμοτερες ευχες μου.

Με το καλό Μαρία μου! Πολύ ενθαρρυντικά τα νέα σου για μας που παίρνουμε σειρά! Να σας ζήσει και πάλι η μπουμπού και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε! Συγχαρητήρια για το θηλασμό!

Να σας ζησει να είναι γερή!!!!!! Και γω πονουσα Μαρία μέχρι περιπου τον δεύτερο μήνα μετα την καισαρική!!! Μπράβο σου για τον θηλασμό!!! Θα το δεις και στην πορεία ποσο μεγάλη μαγεία είναι!!!!

σας ευχαρηστω παρα πολυ ολες για τις ευχες σας !!! οσες εχουνε σειρα με το καλο !! μη φοβαστε τιποτα !! μαρια να σου ζησει κι εσενα !!!

εμενα το μωρακι μου εχει ικτερο ,και μου το πηρανε απο τη δευτερη μερα, και παω και τη θυλαζω ανα τριωρο... σημερα φευγω χωρις αυτη, μου ειναι πολυ δυσκολο και στεναχωριεμαι, ομως καλυτερα να κατσει να της περασει καλα ! θα ερχομαι να την ταιζω τη μαιμουδιτσα μου ...

Μαρια,Βασουλα να σας ζησουνε τα μωρακια!!!δυνατα,γερα και παντα καλα!!!

Roxanne,εσυ τι νεα;σου εδωσε ημερομηνια;

Εγω εχθες ολο το απογευμα ειχα πονακια στην κοιλια(περιοδου)...ηταν συνεχης ο πονος και χωρις ενταση...ποναω πολυ και σφιγγεται (συσπαση) η κοιλια μου μες την νυχτα και μετα το πρωι τιποτα ...συσπασεις μες την νυχτα εχω εδω και 3 μερες...αντε να δουμε αν θα κατσει μεσα μεχρι την αλλη παρασκευη...

Εμείς τελικά, δεδομένου ότι έχουμε σημάδια εύκολου τοκετού, θα ξαναπάμε στο γιατρό την Τετάρτη για να δει τον τράχηλο. Το μωρό μου έχει αρχίσει να κατεβαίνει και ο τράχηλος μαλακώνει. Αν έχουμε τέτοια εξέλιξη και την άλλη εβδομάδα, θα με αφήσει να γεννήσω φυσιολογικά. :mrgreen:

Το εντερικό μου όμως άρχισε να πονάει και οι ραγάδες χειροτερεύουν... :roll::roll::roll::roll:

JXShp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...