Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?????

Recommended Posts

χελωνιτσα, πανω κατω μαζι θα γεννησουμε, και εγω 10 φλεβάρη έχω β επιπέδου. το μωρο δεν ειμαι σιγουρη αν το εχω καταλάβει ακομη, καποιες φορες πιστεψα οτι το ενιωσα αλλά ήταν αραια και που. προχθες που ειχα εντονους πονους πηγα στη γιατρο μου και μου ειπε οτι θα το νιωσω συντομα, καπου στην 20η. Τωρα ειμαι 19 και 1 μερα, ανυπομονωωωω

Εγω κοριτδι ακομα τιποτα δεν νιωθω και ειμαι 20 εβδομαδων και 4 ημερων!!θα σκασω πια!!με το καλο κι εσυ ευχομαι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 159
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω κοριτδι ακομα τιποτα δεν νιωθω και ειμαι 20 εβδομαδων και 4 ημερων!!θα σκασω πια!!με το καλο κι εσυ ευχομαι!!!

υπομονη, πρεπει να κανουμε υπομονη και συντομα θα ακουσουμε τους μπεμπηδες!

Κοριτσια, καλησπερα!!

Χθες το βραδυ εκει που ημουν ξαπλα στον καναπε ενιωσα οτι καποιος μου σκουντουσε την κοιλια απο μεσα... οπως οταν σε σκουντανε στην πλατη με το δαχτυλο... ενα τικ... μετα απο λιγο αλλο ενα τικ... ειχε πολτ πλακα... μετα σαν να διπλωνοταν και να ξεδιπλωνοταν καποιος μυς της κοιλιας απο μεσα... δεν ξερω πως να το εξηγησω...

Λετε να ηταν το μωρο;

Οι πιο εμπειρες τι λετε;

Ναι το μπεμπακι σου ειναι!!! σε ποια εβδομαδα εισαι? εγω ειμαι στην 16η στο δευτερο παιδακι και εχω αρχησει να το νιωθω εδω και λιγες μερες αραια και που!

Διαφημίσεις

Ναι το μπεμπακι σου ειναι!!! σε ποια εβδομαδα εισαι? εγω ειμαι στην 16η στο δευτερο παιδακι και εχω αρχησει να το νιωθω εδω και λιγες μερες αραια και που!

16 βδομάδα είμαι κι εγώ στο δεύτερο παιδάκι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λετε να ειναι αυτο; εγω ειμαξ στην 20η εβδομαδα... μεχρι ειχα νιωσει διαφορα αλλα σκεφτηκα οτι ειναι θεματα της ευρυτερης περιοχης.... αυτο το σκουντηγμα μιυ φανηκε υποπτο :D ετσι ειναι οταν το νιωθεις;

• 3 months later...

Δεν ξέρω αν κάποια κοπέλα παρακολουθεί το θέμα συτό, αλλά δε βρίσκω άλλο πιο κατάλληλο να ρωτήσω αυτά που θέλω. Λοιπόν, είμαι κι εγώ τώρα στη 18η εβδομάδα και αφού καταλάγιασαν κάποια άσχημα στομαχικά συμπτώματα, πρέπει νομίζω να αρχίσω πλέον να συζητώ για την προετοιμασία για τη γέννα.

1) Θα μιλήσω βέβαια και με τη γυναικολόγο την επόμενη φορά, αλλά δεν ξέρω πώς ακριβώς να της το πω για να μην παρεξηγηθεί (δεν ξέρω, μπορεί να σκέφτομαι και χαζομάρες). Εκείνη ξεγεννάει σε μία κλινική, αλλά θεωρώ πιο ασφαλές να γεννήσω στο νοσοκομείο ή σε μεγάλη ιδιωτική κλινική, όπου θα πρέπει να με παρακολουθεί και κάποιος από τους γιατρούς εκεί. Το ερώτημά μου είναι πότε πρέπει να αποφασίσω για το μέρος και να ξεκινήσω τις επισκέψεις εκεί;

2) Ίσως κάποια από εσάς που έχει ήδη παιδάκι να μπορεί να μου απαντήσει στην επόμενη ερώτηση. Το μέχρι ποιο μήνα θα μπορώ να δουλεύω μέχρι να γεννήσω δε με απασχολεί τόσο, γιατί γεννάω Σεπτέμβρη και μεσολαβεί το καλοκαίρι, αλλά το μετά με αγχώνει λίγο, γιατί ξεκινάει η σχολική χρονιά και θα χρειάζεται να λείπω ένα τετράωρο τουλάχιστον κάθε απόγευμα. Βέβαια θα μπορούσα να έχω δύο μήνες περιθώριο, αλλά δύσκολα. Πιστεύετε ότι με το θηλασμό και γενικότερα με τις απαιτήσεις του μωρού αυτό θα είναι εφικτό;

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...