Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?????

Recommended Posts

δεν το εχω νιωσει καθολου....ποτε τιποτα!!!

νομιζω λιγακι εχεις χασει τη μπαλα!

- Σου παν πολλες κοπελες οτι ειναι νωρις ακομα

-Ειδες το μωρο σου λιγες μερες πριν και ηταν μια χαρα

Εαν νιωσεις ανετα με το να πας για υπερηχο, να πας. ΑΛΛΑ τι σου λεει οτι και αυριο κ μεθαυριο θα ναι καλα το μωρο σου;; ακραιο παραδειγμα, αλλα θελω να σου δειξω πως οι κακες σκεψεις ειναι κατι που αν τις βαλεις στη ζωη σου, δυσκολα τις βγαζεις.

οσο για το φαγητο, ε ετυχε. δεν πειναμε καθε μερα το ιδιο. ασε που με τοσο ζορι που τραβας, ορεξη για φαγητο θα εχεις;;

παρτο αποφαση οτι θα γινεις μαμα κ τα αγχη δε θα τελειωσουν ποτε!

σταματα να κλαις λες κ πεθανε κανεις κ κανε καμια πορτοκαλα να πιεις. αντε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 159
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νομιζω λιγακι εχεις χασει τη μπαλα!

- Σου παν πολλες κοπελες οτι ειναι νωρις ακομα

-Ειδες το μωρο σου λιγες μερες πριν και ηταν μια χαρα

Εαν νιωσεις ανετα με το να πας για υπερηχο, να πας. ΑΛΛΑ τι σου λεει οτι και αυριο κ μεθαυριο θα ναι καλα το μωρο σου;; ακραιο παραδειγμα, αλλα θελω να σου δειξω πως οι κακες σκεψεις ειναι κατι που αν τις βαλεις στη ζωη σου, δυσκολα τις βγαζεις.

οσο για το φαγητο, ε ετυχε. δεν πειναμε καθε μερα το ιδιο. ασε που με τοσο ζορι που τραβας, ορεξη για φαγητο θα εχεις;;

παρτο αποφαση οτι θα γινεις μαμα κ τα αγχη δε θα τελειωσουν ποτε!

σταματα να κλαις λες κ πεθανε κανεις κ κανε καμια πορτοκαλα να πιεις. αντε!

εχεις δικο το ξερω δεν ξερω τι εχω παθει!!

στο χε επιβεβαιωσει ο γιατρος σου οτι ηταν οντως το μωρο;

πρωτη φορα το ακουω

Επειδη το εχω νιωσει και εγω και εχω ρωτησει,δεν ειναι οι παλμοι του μωρου,αλλα οι (παλμοι) του λωρου.η τροφοδοσια.

Να μη βάζεις άσχημες σκέψεις στο μυαλό σου και να μη στεναχωριεσαι γιατι το καταλαβαίνουν και δεν κουνιουνται. Επίσης μπορει να το έχεις νιώσει και να μην το έχεις καταλάβει γιατι σε αυτες τις βδομάδες οι κινήσεις ειναι κατι σαν γαργαλημα, φτερουγισμα, δε κλωτσανε ούτε θα βλέπεις τη κοιλιά σου να κάνει κύματα!

sJbgp3.png W9hQp3.png

Διαφημίσεις

20 εβδομαδων ειμαι!!

Πάντως ο δικός μου γιατρός μου εξηγησε ότι στον οπίσθιο πλακούντα που εχω εγω το έμβρυο γινεται ιδιαιτερα αντιληπτό ενώ στον πρόσθιο που έχεις εσύ επειδή παρεμβαλεται ο πλακουντας ανάμεσα στο κοιλιακό σου τοίχωμα και στο έμβρυο οι κινήσεις του εμβρυου δεν γινονται ευκολα αντιληπτές από την έγκυο. Και αυτό νομίζω που θα έπρεπε να προβληματισει μια έγκυο είναι μια αιφνιδια διαφορά....πχ εγω που το αντιλαμβάνομαι κάθε μέρα αν ξαφνικα "σιγησει" για ένα 24ωρο ναι θα φοβηθώ...αλλά στη δικη σου περίπτωση δεν χρειάζεται πανικός....και στον προηγουμενο υπερηχο δεν αισθανόσουν το μωρό και ήταν μια χαρά!! Συζητησε το με το γιατρό σου για να ηρεμήσεις και μην παθαινεις πανικό. Σε βλάπτει.

Δεν μου ειχε πει κατι ο γιατρος μου,στο 3ο μηνα ενιωσα αυτο που εγραψα με τους παλμους μπορει να μην ηταν το μωρακι μου και να ηταν τα αγγεια η ο λωρος παντος αυτο που εβλεπα με ανακουφιζε κ μου εδειχνε οτι εκει μεσα υπαρχει μια ζωουλα.

xelonitsa μαλλον θα χεις ιδανικη εγκυμοσυνη κατα τ αλλα για να καθεσαι να σκας που δεν ακουσες ακομη το μωρο!!!

σου ειπε ο γιατρος οτι θα πρεπε να το εχεις ακοσει?

γιατι τελικα οι περισσοτεροι συγκλινουν οτι το ακους καπου στους 4,5 μηνες.... τωρα αν τα διαφορα που συμβαινουν στην κοιλια μας τα θεωρουμε μωρο, αλλο εκεινο!!

μια δευτεροτοκη μπορει να το καταλαβει πιο νωρις, γιατι ξερει πως ειναι, μια πρωτοτοκη ακομη κι αν το καταλαβει πως μπορει να ειναι σιγουρη?

κι εγω ηδη στον τριτο ενιωσα μια περιεργη αισθηση κοντα στον αφαλο... ηταν ομως πολυ νωρις για να ναι το μωρο... οποτε θεωρω οτι ηταν κατι αλλο... αν θελω ισχυριζομαι οτι το νιωσα... και μια φιλη μου με ρωταει απ το 2ο αν το ακουσα... αυτη τα ειχε ακουσει λεει... ε, τι να πω εγω τωρα, κατι θα ξερει παραπανω... αλλα να κατσω να σκασω... οχι!!!!

να σκασω επειδη με ανησυχει κατι απ οσα μου χει πει ο γιατρος, οκ, το καταλαβαινω... αλλα επειδη μου καπνισε απο μονη μου οτι επρεπε να το χω ακουσει... τωρα εσενα αυτο πως σου φαινεται???

συνελθε :P

εκανες υπερηχο? για πες νεα :)

Κοριτσακια καλημερα!!!ολα μια χαρα ευτυχως ηρεμησα!!!ο μπεμπης ηταν πολυ καλα και ησυχος γενικος!!μου ειπαν σε 2 με 3 εβδομαδες θα το ακουω!!!:D:D:D

Κοριτσακια καλημερα!!!ολα μια χαρα ευτυχως ηρεμησα!!!ο μπεμπης ηταν πολυ καλα και ησυχος γενικος!!μου ειπαν σε 2 με 3 εβδομαδες θα το ακουω!!!:D:D:D

καλημερα χελωνιτσα!!! μπραβο που ολα πηγαν καλα!!! καλη συνεχεια!! τωρα στην αναμονη να νιωσεις το "τοκ τοκ" απο το μωρακι σου!!!:D:D:D

Οι άντρες της ζωής μου...

Διαφημίσεις

καλημερα χελωνιτσα!!! μπραβο που ολα πηγαν καλα!!! καλη συνεχεια!! τωρα στην αναμονη να νιωσεις το "τοκ τοκ" απο το μωρακι σου!!!:D:D:D

ευχαριστω κοριτσακι μου!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Η dimitra00 πηγε στο γιατρο νομιζω χθες ελπιζω να εχουμε νεα της σημερα!!!!:-P:-P:-P

ελα ναι! καλημερα!!

πηγαμε χθες! ειναι μαλλον αγορακι!!!! ειδαμε για λιγο ενα τσουτσουνακι αλλα μετα μπλεχτηκε ο λωρος κ δε καταφεραμε να ξαναδουμε!

ηταν στο πλαι , αραχτος με το χερι αραγμενο στο κεφαλι! εχει μαγουλακια κ ψηλα ποδια! 10/2 εκλεισα για αυχενικη!

αα η γιατρος ειπε οτι θα το ακουσω οπου να ναι...

ελα ναι! καλημερα!!

πηγαμε χθες! ειναι μαλλον αγορακι!!!! ειδαμε για λιγο ενα τσουτσουνακι αλλα μετα μπλεχτηκε ο λωρος κ δε καταφεραμε να ξαναδουμε!

ηταν στο πλαι , αραχτος με το χερι αραγμενο στο κεφαλι! εχει μαγουλακια κ ψηλα ποδια! 10/2 εκλεισα για αυχενικη!

Μπρβοοοοοοοοο κοριτσι με το καλο!!!την ιδια μερα εχουμε αυχενικη!!!χαχααχααα!!!και γενναμε κοντα κοντα κι αγορακια περιμενουμε!!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz:

Διαφημίσεις

Μπρβοοοοοοοοο κοριτσι με το καλο!!!την ιδια μερα εχουμε αυχενικη!!!χαχααχααα!!!και γενναμε κοντα κοντα κι αγορακια περιμενουμε!!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz:

σορρυ β επιπεδου εννοουσα τα εχω κανει μανταρα!!!

κανονισε να παθεις πατατρακ παλι μεχρι την β επιπ!!!!!

τη ρωτησα κ που κοιμαμαι μπρουμυτα κ μου ειπε οτι εφοσον μπορεις ακομα, ξαπλωνε!

κανονισε να παθεις πατατρακ παλι μεχρι την β επιπ!!!!!

τη ρωτησα κ που κοιμαμαι μπρουμυτα κ μου ειπε οτι εφοσον μπορεις ακομα, ξαπλωνε!

αυτο ειναι!!σε ζηλευω που μπορεις και κοιμασαι ετσι!!!σου ειπε γραμμαρια?κι εσενα με το λωρο??κι εμενα ειχε τυλιχτει αλλα δεν υπαρχει προβλημα λεει γιατι τωρα που ειναι μικρα και κουνιουνται τυλιγονται και ξετυλιγονται!!

ελα ναι! καλημερα!!

μηπως εννοεις 10/2 για β επιπεδου??? γιατι δε νομιζω να το ακουσεις πριν την αυχενικη χιχιχιχι!!! μπραβο που ολα ηταν καλα με το νινακι σου, ας τολμησω να πω με τον μπεμπακο σας!!! καλη συνεχεια!!!!!

Οι άντρες της ζωής μου...

αυτο ειναι!!σε ζηλευω που μπορεις και κοιμασαι ετσι!!!σου ειπε γραμμαρια?κι εσενα με το λωρο??κι εμενα ειχε τυλιχτει αλλα δεν υπαρχει προβλημα λεει γιατι τωρα που ειναι μικρα και κουνιουνται τυλιγονται και ξετυλιγονται!!

oχι μου πε οτι θα μου πουν καλυτερα στην β επιπεδ γραμμαρια! ο λωρος ηταν απλα αναμεσα στα ποδια του, γιατι τα χει ανοιξει κ τα χε φερει προς το κεφαλι του!

oχι μου πε οτι θα μου πουν καλυτερα στην β επιπεδ γραμμαρια! ο λωρος ηταν απλα αναμεσα στα ποδια του, γιατι τα χει ανοιξει κ τα χε φερει προς το κεφαλι του!

θεοσ!!!!εμενα εχει ενα θεμα με το οκλαδον!!!!ολο ετσι ειναι!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz:

θεοσ!!!!εμενα εχει ενα θεμα με το οκλαδον!!!!ολο ετσι ειναι!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz:

ειχα φαει κ σοκολατα αλλα δε χαμπαριασε!!! ισως επρεπε να την ειχα φαει πιο νωρις!! με ζυγισε κιολας! 6.5 κιλα! πφφφ... και της ειπα..μη με ζυγισεις! χριστουγεννα περασαν! τεσπα, θα το ξεπερασουμε κ αυτο!!! - αφου φαω μακαρονια με κιμα σημερα! -

ησυχασα που το ειδα η αληθεια ειναι, ηταν κ στο πλαι γυρισμενο, κ ηταν σαν να μας κοιτουσε.. εκει ειδαμε τις μαγουληθρες του!!

ειχα φαει κ σοκολατα αλλα δε χαμπαριασε!!! ισως επρεπε να την ειχα φαει πιο νωρις!! με ζυγισε κιολας! 6.5 κιλα! πφφφ... και της ειπα..μη με ζυγισεις! χριστουγεννα περασαν! τεσπα, θα το ξεπερασουμε κ αυτο!!! - αφου φαω μακαρονια με κιμα σημερα! -

ησυχασα που το ειδα η αληθεια ειναι, ηταν κ στο πλαι γυρισμενο, κ ηταν σαν να μας κοιτουσε.. εκει ειδαμε τις μαγουληθρες του!!

γλυκουλινι!!!ποια σοκολατα????χαμπαρι......!!μια απο τα ιδια!!!εσυ καλα εισαι με τα κιλα εγω εχω παρει 8 ζωη να χω!!!:mrgreen::mrgreen:

γλυκουλινι!!!ποια σοκολατα????χαμπαρι......!!μια απο τα ιδια!!!εσυ καλα εισαι με τα κιλα εγω εχω παρει 8 ζωη να χω!!!:mrgreen::mrgreen:

ευτυχως που μαι ψηλη κ καπως σωζεται η κατασταση. πρεπει να μαζευτω λιγο γιατι το χα παρακανει με τα γλυκα τον μηνα αυτο!

ευτυχως που μαι ψηλη κ καπως σωζεται η κατασταση. πρεπει να μαζευτω λιγο γιατι το χα παρακανει με τα γλυκα τον μηνα αυτο!

χαχααχαχαχαχχαχαχα!!εγω ευτυχως γλυκα δεν θελω αλλα εχω τρελαθει με τα μακαρονια!!!;);););)ποσα θα φτασουμε μεχρι το τελος αραγε???20???:mrgreen::mrgreen:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...