Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?????

Recommended Posts

εγω εχω την τεταρτη , κ εχω να το δω κανα μηνα!

ασε σε νιωθω!!!!εμενα κοιμοταν αραχτος!!!!!αντε να τ'ακουσουμε να ηρεμησουμε!!!δεν ξερω τι να πω πια!!!!θα δεις οτι ολα θα ειναι καλα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 159
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασε σε νιωθω!!!!εμενα κοιμοταν αραχτος!!!!!αντε να τ'ακουσουμε να ηρεμησουμε!!!δεν ξερω τι να πω πια!!!!θα δεις οτι ολα θα ειναι καλα!!!

παλι καλα που φουσκωνει η μπακα:oops:

Καμια διαφορα! οπως παντα! μια λιγουρα εχω μονο... το σπανακορυζο!!

αχ ναιιιιι!!!τελειο!!!εγω τρωω κανονικα αλλα ωρες ωρες παθαινω κρισεις και τα θελω ολα αλλα ιδιαιτερη προτιμηση εχω στις ΠΕΝΕΣ με ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ οτι ναι

Διαφημίσεις

αχ ναιιιιι!!!τελειο!!!εγω τρωω κανονικα αλλα ωρες ωρες παθαινω κρισεις και τα θελω ολα αλλα ιδιαιτερη προτιμηση εχω στις ΠΕΝΕΣ με ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ οτι ναι

φαε καλε :-P:razz: εισαι αδυνατη:!::!:

ασε γιατι ο γιατρος με εκραξε κανονικα!!!να σταματησω λεει!!εχω παρει 8 κιλα!!!

μαζι θα τα χασετε μωρε;; αστον να λεει!! παντως, τα γλυκα κ τα ψωμια κανουν τη ζημια!

μαζι θα τα χασετε μωρε;; αστον να λεει!! παντως, τα γλυκα κ τα ψωμια κανουν τη ζημια!

και τα ζυμαρικα!!!δυστυχως γι αυτο φωναζει!!!

Διαφημίσεις

womanspace

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΣΧΕΤΙΚΑ

Εμβρυικές κινήσεις (Κλωτσάει το μωράκι?)

Τι είναι οι φυσιολογικές εμβρυικές κινήσεις;

Οι περισσότερες έγκυες αισθάνονται για πρώτη φορά τις κινήσεις του αγέννητου μωρού στις 18-20 εβδομάδες. Μερικές νωρίτερα, μερικές αργότερα. Στην αρχή περιγράφονται σαν φυσαλίδες που σπάνε. Αργότερα δυναμώνουν!!!

Όσο το μωρό μεγαλώνει, ο αριθμός και ο τρόπος/τύπος των κινήσεων αλλάζει. Απόγευμα και βράδυ οι κινήσεις ειναι πιο έντονες. Σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου το έμβρυο εχει "περιόδους ύπνου", που διαρκούν 20 με 40 λεπτά και πολύ σπάνια πάνω απο 90 λεπτά. Στις περιόδους αυτές το μωρό δεν κινείται. Ο αριθμός των κινήσεων αυξάνει μέχρι 32 εβδομάδες και μετά παραμένει σταθερός.

Μια απασχολημένη μαμά μπορεί να μη δίνει σημασία και να μην καταλαβαίνει τις κινήσεις.

αυτο βρήκα ελπιζω να σε καθυσησαχει....εμενα κλοτσούσε απο τη 16 εβδομαδα...!!!απο ενα σημειο και μετα σε ψιλοποναει....!!!!συντομα θα ακουσεις το νινακι σου... <3 θετικη ενεργεια παρακαλωωω...!!

Διαφημίσεις

οχι, 19 ειμαι εγω. η χελωνιτσα πρεπει να ναι στην 20η

ααα ...!!ειδες αυτο που βρηκα..??? διαβασε το δηλαδη δεν υπαχρει λογος να ανχωνεστε κοριτσια ειτε πριν τισ 18 ειτε μετα τισ 20 δεν τρεχει κατι...στ κατω κατω μπορει να ναι μικρα τα χτιπηματακια τουσ ακομα...???τι νομίζεται ειναι αδυναμουλια ακομα,γι αυτο μπορει απλα να μην το καταλαβενεται...!! ααααα καλα αργοτερα θα σας ταραξουν στιν κλοτσια...φαντασου οτι η δικια μου τεντονοταν και ξεκαθαριζα το πατουσακι τις ολοκαθαρα.....κατσε να παουν τα πανω τουσ και θα σασ πουν αυτα....ανυπομονες μανουλες...εσυ τι 9α κανεις αντρακι η γυναικακι?

ααα ...!!ειδες αυτο που βρηκα..??? διαβασε το δηλαδη δεν υπαχρει λογος να ανχωνεστε κοριτσια ειτε πριν τισ 18 ειτε μετα τισ 20 δεν τρεχει κατι...στ κατω κατω μπορει να ναι μικρα τα χτιπηματακια τουσ ακομα...???τι νομίζεται ειναι αδυναμουλια ακομα,γι αυτο μπορει απλα να μην το καταλαβενεται...!! ααααα καλα αργοτερα θα σας ταραξουν στιν κλοτσια...φαντασου οτι η δικια μου τεντονοταν και ξεκαθαριζα το πατουσακι τις ολοκαθαρα.....κατσε να παουν τα πανω τουσ και θα σασ πουν αυτα....ανυπομονες μανουλες...εσυ τι 9α κανεις αντρακι η γυναικακι?

δε ξερω!! ηταν σταυροποδι!!!!!!! :cool::cool::cool::cool:

xelonitsa ποσο εβδομάδων εισαι??? 19?

σωστη η dimita00 την Τριτη θα ειμαι 20 εβδομαδων!!!δεν βλεπω φως ακομα!!!ουτε υπερδραστηρια ειμαι!!!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΝΟΥ!!!!:twisted:

τι παλμουσ ειχε? χελονιστα και 2 εβδομαδες πιο μετα να τ ακουσεις φυσιολογικο ειναι....ρωτα τ γιατρο σου

ο γιατρος μου ειπε τελος του μηνα λογικα!!!τι να πω!!

δεσποινακι τι παλμους εχει το μπεμπε σου? χελονιτσα απο ωρα σε ωρα λοιπον.!!

αναμενω λοιπον!!!!να σε ρωτησω καποιες μερες ειχα νιωσει κοντα στον αφαλομου κατι σαν σπρωξοχαιδεμα!πως ειναι η αισθηση στην αρχη οταν το πρωτοακους???

αναμενω λοιπον!!!!να σε ρωτησω καποιες μερες ειχα νιωσει κοντα στον αφαλομου κατι σαν σπρωξοχαιδεμα!πως ειναι η αισθηση στην αρχη οταν το πρωτοακους???

ετσι ειναι στην αρχη ενα πολυ πολυ ελαφρο "τιναγματακι"...να σου πω κατι αλλο....πριν μεινεις εγκυος καμια φορα δεν ενοιωθες ελαφρια τιναγματα στη κοιλια..?? (τα οποια τα εχουμε νοιωσει ολοι αντρεσ γυναικες για διαφορουσ φυσιολογικους λογους)εσυ το ειχες παρατηρησει πριν την εγκυμοσύνη σου...??αν ναι τοτε αυτο ακριβως νοιωθεις στις πρωτες κλοτσιεσ του μωρου...!! το χεις νοιωσει?

ετσι ειναι στην αρχη ενα πολυ πολυ ελαφρο "τιναγματακι"...να σου πω κατι αλλο....πριν μεινεις εγκυος καμια φορα δεν ενοιωθες ελαφρια τιναγματα στη κοιλια..?? (τα οποια τα εχουμε νοιωσει ολοι αντρεσ γυναικες για διαφορουσ φυσιολογικους λογους)εσυ το ειχες παρατηρησει πριν την εγκυμοσύνη σου...??αν ναι τοτε αυτο ακριβως νοιωθεις στις πρωτες κλοτσιεσ του μωρου...!! το χεις νοιωσει?

νομιζω πως ναι!!!αλλα τι....αυτο ειναι???εγω περιμενω ουσιαστικα τι διαφορα!!!κατι εντονο!!!πως να το πω..κατι διαφορετικο!!που πρεπει να το νιωθουμε χαμηλα ψηλα???συγνωμη για τις χαζες ερωτησεις!!και κατι τελευταιο σχεδον καθε πρωι με το που γυρναω στα δεξια και παλουκωνω λιγο τη κοιλια μου αισθανομαι αρκεταχαμηλα κατι τικι τικι αλλα αρκετες φορες!δεν ξερω...γι αυτο θελω κατι πιο ξεξαθαρο μαλλον για να πω ναι!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...