Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόση επιβραβευση πια??

Recommended Posts

να κατηγορηθώ ότι μιλάω εγώ συνέχεια για το παιδί μου ναι!!!!!!!!

αλλά εσύ???????????? ΗΜΑΡΤΟΝ!!

ΥΓ. Έχω φανταστικές φώτο του δικού σου...

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

να κατηγορηθώ ότι μιλάω εγώ συνέχεια για το παιδί μου ναι!!!!!!!!

αλλά εσύ???????????? ΗΜΑΡΤΟΝ!!

ΥΓ. Έχω φανταστικές φώτο του δικού σου...

Απο το ίδιο άτομο μάλιστα κατηγορήθηκα για το ότι δεν έχω φυσιολογική ζωή γιατί μέχρι τώρα δεν έχω παει διακοπές χωρίς το μωρό, για το ότι δεν βγαίνω συχνά με τον άντρα μου, για το ότι δεν αφήνω συχνά το παιδί για να συνεχίσω τα χόμπι μου, πολλά πολλά σου λεω...

Απο το ίδιο άτομο μάλιστα κατηγορήθηκα για το ότι δεν έχω φυσιολογική ζωή γιατί μέχρι τώρα δεν έχω παει διακοπές χωρίς το μωρό, για το ότι δεν βγαίνω συχνά με τον άντρα μου, για το ότι δεν αφήνω συχνά το παιδί για να συνεχίσω τα χόμπι μου, πολλά πολλά σου λεω...

νομίζω ότι απάντησες μόνη σου στην ερώτηση .........στο κάτω κάτω της γραφής τι "αξία" μπορεις να δώσεις σε "παρατηρήσεις" ενός ατόμου που δεν έχει την ίδια νοοτροποία και πιστεύω για την ζωή, με σενα ???

απλά ξέχνα το ..........

Φαντάζομαι τότε ότι πολλές από εμάς δεν έχουν φυσιολογική ζωή :rolleyes:

νομίζω ότι απάντησες μόνη σου στην ερώτηση .........στο κάτω κάτω της γραφής τι "αξία" μπορεις να δώσεις σε "παρατηρήσεις" ενός ατόμου που δεν έχει την ίδια νοοτροποία και πιστεύω για την ζωή, με σενα ???

απλά ξέχνα το ..........

Age μου για το λόγο αυτό δεν αναφέρθηκα εκτενώς σε όλα τα υπόλοιπα. Γιατί κατάλαβα οτι είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής που διαφέρει.

Σε ότι αφορά όμως τη συμπεριφορά μου απέναντι στο μωρό... ήθελα τις γνώμες σας. Μέσα μου νοιώθω οτι κάνω το σωστό, χωρίς υπερβολές. Καμια φορά όμως άθελά μας "πέφτουμε" σε υπερβολές.

Διαφημίσεις

Age μου για το λόγο αυτό δεν αναφέρθηκα εκτενώς σε όλα τα υπόλοιπα. Γιατί κατάλαβα οτι είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής που διαφέρει.

Σε ότι αφορά όμως τη συμπεριφορά μου απέναντι στο μωρό... ήθελα τις γνώμες σας. Μέσα μου νοιώθω οτι κάνω το σωστό, χωρίς υπερβολές. Καμια φορά όμως άθελά μας "πέφτουμε" σε υπερβολές.

Καταλαβαίνω γιατί το σκέφτεσαι, ναι καμιά φορά οι μαμάδες πέφτουμε σε υπερβολές, αλλά πραγματικά νομίζω ότι ο μόνος υπερβολικός στο συγκεκριμένο θέμα είναι η "φίλη" σου ίσως και αυτή με την σειρά της να νοιώθει ανασφάλεια γιατί δεν μπορεί/θέλει να ασχοληθεί τόσο με το παιδί της και βλέποντας εσένα να θεωρεί ότι πρέπει να αμυνθεί μέσω της επίθεσης you know what I mean …………..;);)

(όσα δεν φτάνει η Αλεπού……)

Δες και το παραπάνω ποστ Νο #16 στο θέμα που συγχωνεύτηκε με το δικό σου.

Ειρήνη!!! το δικό μου το ζητήσαν ήδη ............χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Α………….τώρα κατάλαβα εκπρόσωποι της NASA κατασκοπεύουν το φόρουμ και στρατολογούν τα φυντάνια μας (κουκουβάαααααααα) :mrgreen::mrgreen:

Σοφία μου, φυσικά και βγάζει έξυπνά παιδιά αφού οι γονείς τους τα επιβραβεύουν.......:mrgreen::mrgreen:

Οχι πείτε μου αν υπάρχει έστω και ένας γονιός που να πιστεύει πραγματικά οτι υπάρχουν σήμερα παιδιά που δεν είναι έξυπνα!

Το πρόβλημα δεν είναι η εξυπνάδα του παιδιού αλλά το κόμπλεξ των γονιών. Λυπάμαι αλλά ...

Υπάρχουν παιδιά που οι ικανότητες τους στο να σκεφτούν γρήγορα δεν αναπτύσσονται κανονικά. Κάποια δεν έχουν ίσα ερεθίσματα με άλλα και κάποια γεννιούνται με πρόβλημα να επεξεργαστούν γρήγορα όσο ο μέσος εγκέφαλος πληροφορίες και ερεθίσματα.

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τα επιβραβεύουμε για να καθοδηγείται έτσι η σκέψη και οι πράξεις τους αλλά και να τους δίνουμε πληροφορίες, ερεθίσματα, να τους μιλάμε ως σε ενήλικες κτλ.

loukomamy, δεν ξερω ποσο φιλες ειστε με την "φιλη" σου αλλα δεν νομιζω οτι εχει κανενας δικαιωμα να σχολιαζει πως επιλέγεις να μεγαλώνεις το παιδι σου. Τα σχόλια της μου ακουγονται απο παρεμβατικα μεχρι και λίγο πικρόχολα.

Εαν εσυ θελεις να λες συνεχεια μπραβο, καλα κανεις, εσυ εισαι η μαμα.

Προσωπικα δεν θεωρω καθολου κακο να επιβραβεύεις τα παιδια σου. Διαβαζα ( πρεπει να βρω το λινκ) οτι μεχρι καποια ηλικια οπου διαμορφωνεται ο χαρακτηρας και οι βασεις για το ποσο σιγουρο ειναι το παιδι για τον εαυτο του, η υπερβολικη επιβραυευση ειναι επιθυμητή.

Γυρω μου παντως βλεπω πολλους γονεις που το μη και το οχι και την κριτικη την εχουν ευκολη, αλλα τον καλο λογο και την επιβράβευση την δινουν με το σταγονομετρο.

Διαφημίσεις

Γυρω μου παντως βλεπω πολλους γονεις που το μη και το οχι και την κριτικη την εχουν ευκολη, αλλα τον καλο λογο και την επιβράβευση την δινουν με το σταγονομετρο.

Έτσι ήταν πάντα και οι δικοί μου γονείς (επιβράβευση μεν αλλά....) και έχω αναφέρει αρκετές φορές ότι με την τελειομανία που μου επέβαλαν κατέληξα 39 κιλά ανορεκτική σε ηλικία 23 ετών, προβλήματα αυτοπεποίθησης κτλ.,κτλ.

loukomamy, δεν ξερω ποσο φιλες ειστε με την "φιλη" σου αλλα δεν νομιζω οτι εχει κανενας δικαιωμα να σχολιαζει πως επιλέγεις να μεγαλώνεις το παιδι σου. Τα σχόλια της μου ακουγονται απο παρεμβατικα μεχρι και λίγο πικρόχολα.

Εαν εσυ θελεις να λες συνεχεια μπραβο, καλα κανεις, εσυ εισαι η μαμα.

Προσωπικα δεν θεωρω καθολου κακο να επιβραβεύεις τα παιδια σου. Διαβαζα ( πρεπει να βρω το λινκ) οτι μεχρι καποια ηλικια οπου διαμορφωνεται ο χαρακτηρας και οι βασεις για το ποσο σιγουρο ειναι το παιδι για τον εαυτο του, η υπερβολικη επιβραυευση ειναι επιθυμητή.

Εχουμε κόψει αρκετό καιρό επαφές, απλώς τώρα μου εξήγησε τους λόγους και ο μόνος που πραγματικά με προβλημάτισε ήταν αυτός. Οι υπόλοιποι λόγοι αφορούν την προσωπική μου ζωή, και τις επιλογές μου για τη ζωή μου. Είναι λίγα τα άτομα των οποίων με αφορά η γνώμη για τη δική μου ζωή, δεν έδωσα καμία σημασία.

Το αγοράκι της το αγαπάω πραγματικά. Το βλέπω απο 30 ημερών μωράκι. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, και πάντα χαιρόμουν που τον έβλεπα να μεγαλώνει και να προοδεύει.

Πραγματικά φοβάμαι οτι μόνη της είχε μπει στο τριπάκι της συγκρισης των παιδιών μας. Της το είπα, και το στήριξα κιολας... οχι για εκείνη αλλά για το παιδάκι της.

Έτσι ήταν πάντα και οι δικοί μου γονείς (επιβράβευση μεν αλλά....) και έχω αναφέρει αρκετές φορές ότι με την τελειομανία που μου επέβαλαν κατέληξα 39 κιλά ανορεκτική σε ηλικία 23 ετών, προβλήματα αυτοπεποίθησης κτλ.,κτλ.

Καπως ετσι και οι δικοι μου, για να μην "το παρω επανω μου". Τελειομανια και ανασφαλεια.

Καπως ετσι και οι δικοι μου, για να μην "το παρω επανω μου". Τελειομανια και ανασφαλεια.

Γι'αυτούς ακριβώς τους λόγους και για τα όσα πέρασα και για το ότι διψούσα για ένα μπράβο όσο είμουν άριστη μαθήτρια είπα ότι εγώ θα λέω μπράβο, ακόμα και στην ατυχή προσπάθεια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...